Zovem te na pripremanje mamca (umjesto zimnice) čim nadjem boreksCherryLips wrote:Mi smo stvarno sve probali,i pomenuti Faracid i Effect i Neopitroid,i one male Raid kućice.... Sta god čuješ i vidiš,probaš jer se nadaš nekom pomaku nabolje. Ali ovo je fakat napast i ništa im ne možeš.
Gdje u Sa......
- JanuaryJones
#14651 Re: Gdje u Sa......
- CherryLips
#14652 Re: Gdje u Sa......
Mamci za ove moje nisu problem,dobro im ide slatko,hljeb,meso,i iznenadih se kad ih vidjeh milion u kesi riže....ono, fakat nemaju kriterije 
-
quarterback
#14653 Re: Gdje u Sa......
ja ga kupih ali malih bestija svuda ima, lijepo ne znam kuda da prskammuha_sa wrote:ti mali žuti mi život zgadiliJanuaryJones wrote:Za mrave one male žute, da ih potamanim dok nisu uzeli fursata. Apoteke neće prodat a acidi borici imamduboka_misao wrote:to sigurno treba za mamac za zohare ili neke baje pa treba u prahu, ali tesko.sreca pa na ovo naletih i ne pamtim kad sam ga zadnji put vidio.
poljoprivredna apoteka na Č.Vili u takozvanoj stometarki
-
quarterback
#14654 Re: Gdje u Sa......
poli salama je prema mojim iskustvima uvijek na menijuJanuaryJones wrote:Za ovaj Faracid sam čitala da je efikasan al s obzirom da imam malo dijete i drugo na putu nisam sklona da prskam i zaprašujem po kuhinji. Navodno borna kiselina u prahu/kristalima je efikasna jer je odnesu sa sobom u leglo i tamo pokrepaju. Treba samo odrediti koja im je vrsta ishrane na tapeti slatko/hljeb ili meso i prema tome napraviti mamac
- JanuaryJones
#14655 Re: Gdje u Sa......
Imaju tri menija samo treba upratiti koji je. Mislim da je kod mojih na meniju meso, trenutno. Nema ih bogzna kolko, vidjeh sveukupno 20tak al kad pročitah članak o njima lijepo mi zlo došlo tako da idem tražiti boraks.quarterback wrote:poli salama je prema mojim iskustvima uvijek na menijuJanuaryJones wrote:Za ovaj Faracid sam čitala da je efikasan al s obzirom da imam malo dijete i drugo na putu nisam sklona da prskam i zaprašujem po kuhinji. Navodno borna kiselina u prahu/kristalima je efikasna jer je odnesu sa sobom u leglo i tamo pokrepaju. Treba samo odrediti koja im je vrsta ishrane na tapeti slatko/hljeb ili meso i prema tome napraviti mamac
-
quarterback
#14656 Re: Gdje u Sa......
kod mene su prije bili u kuhinji, sada nema gdje ih nema, hodaju mi po radnoj sobi iako nema nikakve hrane tu, kupatilu, kuhinja je standardna...JanuaryJones wrote: Imaju tri menija samo treba upratiti koji je. Mislim da je kod mojih na meniju meso, trenutno. Nema ih bogzna kolko, vidjeh sveukupno 20tak al kad pročitah članak o njima lijepo mi zlo došlo tako da idem tražiti boraks.
- JanuaryJones
#14657 Re: Gdje u Sa......
U boj, u boj! Meščini da su od komšince došli, ima mini proizvodnju kolačaquarterback wrote:kod mene su prije bili u kuhinji, sada nema gdje ih nema, hodaju mi po radnoj sobi iako nema nikakve hrane tu, kupatilu, kuhinja je standardna...JanuaryJones wrote: Imaju tri menija samo treba upratiti koji je. Mislim da je kod mojih na meniju meso, trenutno. Nema ih bogzna kolko, vidjeh sveukupno 20tak al kad pročitah članak o njima lijepo mi zlo došlo tako da idem tražiti boraks.
-
quarterback
#14658 Re: Gdje u Sa......
argh !JanuaryJones wrote:U boj, u boj! Meščini da su od komšince došli, ima mini proizvodnju kolačaquarterback wrote:kod mene su prije bili u kuhinji, sada nema gdje ih nema, hodaju mi po radnoj sobi iako nema nikakve hrane tu, kupatilu, kuhinja je standardna...JanuaryJones wrote: Imaju tri menija samo treba upratiti koji je. Mislim da je kod mojih na meniju meso, trenutno. Nema ih bogzna kolko, vidjeh sveukupno 20tak al kad pročitah članak o njima lijepo mi zlo došlo tako da idem tražiti boraks.
- Pasiflora
#14659 Re: Gdje u Sa......
Zna li neko gdje ima kupiti one cerade za prekriti automobil?
-
shandrprcSA
#14660 Re: Gdje u Sa......
sad se sjetih, nekada je SEMIKEM prodavao bornu kiselinuJanuaryJones wrote:Imaju tri menija samo treba upratiti koji je. Mislim da je kod mojih na meniju meso, trenutno. Nema ih bogzna kolko, vidjeh sveukupno 20tak al kad pročitah članak o njima lijepo mi zlo došlo tako da idem tražiti boraks.quarterback wrote:poli salama je prema mojim iskustvima uvijek na menijuJanuaryJones wrote:Za ovaj Faracid sam čitala da je efikasan al s obzirom da imam malo dijete i drugo na putu nisam sklona da prskam i zaprašujem po kuhinji. Navodno borna kiselina u prahu/kristalima je efikasna jer je odnesu sa sobom u leglo i tamo pokrepaju. Treba samo odrediti koja im je vrsta ishrane na tapeti slatko/hljeb ili meso i prema tome napraviti mamac
- Pasiflora
#14661 Re: Gdje u Sa......
Ako ste apsolvirali temu borne kiseline
, ja bih opet da priupitam: zna li neko gdje ima kupiti one cerade za prekriti automobil?
- Filter
#14662 Re: Gdje u Sa......
bilo nekad u avantiju kod suda. tanka cerada, spakuje se u kesicu.Pasiflora wrote:Ako ste apsolvirali temu borne kiseline, ja bih opet da priupitam: zna li neko gdje ima kupiti one cerade za prekriti automobil?
- Pasiflora
#14663 Re: Gdje u Sa......
Hvala... doduše trebala bi mi malo deblja tako da pitanje još uvijek stoji.
- Filter
#14664 Re: Gdje u Sa......
a mozes i da ti skroje na mjeru. imam negdje broj lika koji je meni radio tendu za prikolicu. ako hoces mogu potraziti, ali je to malo skuplja rabotaPasiflora wrote:Hvala... doduše trebala bi mi malo deblja tako da pitanje još uvijek stoji.
-
quarterback
#14665 Re: Gdje u Sa......
kad se sjetim 80tih, moja baka sasila ceradu za zastavu 101Filter wrote:a mozes i da ti skroje na mjeru. imam negdje broj lika koji je meni radio tendu za prikolicu. ako hoces mogu potraziti, ali je to malo skuplja rabotaPasiflora wrote:Hvala... doduše trebala bi mi malo deblja tako da pitanje još uvijek stoji.
- Filter
#14666 Re: Gdje u Sa......
imali i moji na mediteranu tu ceradu. kad smo na moru da ne kapa smolaquarterback wrote:
kad se sjetim 80tih, moja baka sasila ceradu za zastavu 101
-
quarterback
#14667 Re: Gdje u Sa......
Filter wrote:imali i moji na mediteranu tu ceradu. kad smo na moru da ne kapa smolaquarterback wrote:
kad se sjetim 80tih, moja baka sasila ceradu za zastavu 101
- JanuaryJones
#14668 Re: Gdje u Sa......
http://www.olx.ba/pretraga?trazilica=Cerada+za+autoPasiflora wrote:Hvala... doduše trebala bi mi malo deblja tako da pitanje još uvijek stoji.
- muha_sa
#14669 Re: Gdje u Sa......
kružni tok na mostarskom rskršcu--ideš desno ka Kiseljaku pa jedno 500 metara od kružnog. Ne znam naziv firme a znam da se tim bave--prodaja cerada i izrada istih po mjeri autaPasiflora wrote:Hvala... doduše trebala bi mi malo deblja tako da pitanje još uvijek stoji.
- Pasiflora
#14670 Re: Gdje u Sa......
Hvala puno svima... nemam baš potrebu da je šijem
, treba mi samo privremeno da se pokrije havarisano vozilo.
U svakom slučaju, hvala, pomogli ste mi.
-
pakica_
#14671 Re: Gdje u Sa......
Ne pitajte me sta ce mi
ali ako neko zna gdje ima imitacija crocks gumenih cizama (ili oridjidji ali da nisu plaho skupe) da mi kaze hihi
- Nisrin
#14672 Re: Gdje u Sa......
pakica_ wrote:Ne pitajte me sta ce miali ako neko zna gdje ima imitacija crocks gumenih cizama (ili oridjidji ali da nisu plaho skupe) da mi kaze hihi
u azelu sam vidjela!
inace, zene, imate fine gumene kratke cizme, sa masnicom naprijed u fontani...60KM
-
quarterback
#14673 Re: Gdje u Sa......
pasiflora, uzmi gradjevinsku foliju, imas je u peniju recimo, prilicno je jeftina, 2 m kvadratna su oko 1 KM, debela je i izdrzljiva, uzmi koliko ti treba te folije i samo oko auta "uhvati" heftaricama...Pasiflora wrote:Hvala puno svima... nemam baš potrebu da je šijem, treba mi samo privremeno da se pokrije havarisano vozilo.
-
miki27A
#14674 Re: Gdje u Sa......
Ako bas hoces prirodno: staub secer (secer u prahu) i baking soda (bikarbon soda) izmjesati zajedno i staviti tamo gdje ulaze mravi.JanuaryJones wrote:Javim ako uspijem naći ovaj prah, ako ne, pokušam sa Faracidom jer sam čitala da je efikasan.CherryLips wrote:@JJ,ako ti ista upali za male žute,javi,ja davno odustala od borbe,to ništa ne uništi.JanuaryJones wrote: Za mrave one male žute, da ih potamanim dok nisu uzeli fursata. Apoteke neće prodat a acidi borici imam
Jos sam kontala kad se opet bude krecilo i generalno stan radio,da zovnem onu dezins/deratizaciju pa sta bude
http://www.apartmenttherapy.com/how-to- ... als-189111 U komentarima spominju i cimet u prahu, kazu mravi ga ne vole nesto... Javi ako pomogne!
- DiA 2005
#14675 Re: Gdje u Sa......
Gdje u Sarajevu ima Hertex ?brown.sugar wrote:Pisala sam na temi Sarajevo Shopping. Pogledaj u Hertexu, Mitexu i Sana Linei, a January je predlozila i Borac kod Estrade i radnje na potezu Socijalno-Pofalici.emi_eft wrote:Jel neka od zeMskih negdje vidjela kaputic, rado crni i da je strukiran - naravno da nije preko neke 2-3 stoje, i da je malo kraci, iznad koljena tj.. Trazim po citavom gradu, nema, sve oversize, do gleznja, ma fuj. Help