Ljudi moji sto se ne vracate? Pa puno je normalnije vratit se nego biti nezadovoljan zivotom diljem Zapada i ceznuti za domovinomFudo387 wrote:Ama bas me briga za tvojim telefonima, al’ kad pocnes o blagodetima koje kao uzivas, i hrakanju po onom od cega si otisla, jbg, upali mi se eshol mode.Bluemore wrote:Mora neko i kvadraturu jufku i telefone procjenjivat
Na forumu il u zivotu
Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- stakasa
#14651 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
-
Fudo387
#14652 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa ko kaze da smo nezadovoljni?stakasa wrote:Ljudi moji sto se ne vracate? Pa puno je normalnije vratit se nego biti nezadovoljan zivotom diljem Zapada i ceznuti za domovinomFudo387 wrote:Ama bas me briga za tvojim telefonima, al’ kad pocnes o blagodetima koje kao uzivas, i hrakanju po onom od cega si otisla, jbg, upali mi se eshol mode.Bluemore wrote:Mora neko i kvadraturu jufku i telefone procjenjivat
Na forumu il u zivotu
I sta ima lose sto insan i pored svih ovih cuda jos voli svoju domovinu?
Kad se raspisete reko bi cojek da je nekakav burundi, a zemlja ko zemlja, ljudi zive, rade, radjaju se...sta.
- stakasa
#14653 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Izvrces. I rijeci i teze. Ti si reagovao na postove o zivotu u novim domovinama. Pusti ih neka zive sta im se seres u ceifFudo387 wrote:Pa ko kaze da smo nezadovoljni?stakasa wrote:Ljudi moji sto se ne vracate? Pa puno je normalnije vratit se nego biti nezadovoljan zivotom diljem Zapada i ceznuti za domovinomFudo387 wrote: Ama bas me briga za tvojim telefonima, al’ kad pocnes o blagodetima koje kao uzivas, i hrakanju po onom od cega si otisla, jbg, upali mi se eshol mode.
I sta ima lose sto insan i pored svih ovih cuda jos voli svoju domovinu?
Kad se raspisete reko bi cojek da je nekakav burundi, a zemlja ko zemlja, ljudi zive, rade, radjaju se...sta.
- animals
#14654 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Bolje ti je da se prebacis na temu o kuhanju 
Tamo se preodgajaju forumasi..
Eno Insomnia se preporodio..
samo kuva I cvrkuce
samo kuva I cvrkuce
-
Fudo387
#14655 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa nek’ ne lazu i necu reagovati.stakasa wrote: Izvrces. I rijeci i teze. Ti si reagovao na postove o zivotu u novim domovinama. Pusti ih neka zive sta im se seres u ceif
Cuj, ostace mu 4000 eura ustedjevine mjesecno, a onda se uslikaju sa jufkama i telefonima...i jos na sve dodaju kako u Bosni nista ne valja.
Odmah pobudalim.
-
sumirprimus
#14656 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
drug sta ti smeta kuhanje?animals wrote:Bolje ti je da se prebacis na temu o kuhanju
samo kuva I cvrkuce
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14657 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa ne jedeš, ne piješ, hodaš go i bos, čistog zraka i vode, šta će ti višeFudo387 wrote:Pa nek’ ne lazu i necu reagovati.stakasa wrote: Izvrces. I rijeci i teze. Ti si reagovao na postove o zivotu u novim domovinama. Pusti ih neka zive sta im se seres u ceif
Cuj, ostace mu 4000 eura ustedjevine mjesecno, a onda se uslikaju sa jufkama i telefonima...i jos na sve dodaju kako u Bosni nista ne valja.
Odmah pobudalim.
I eto 4 milje u šteku mjesečno!
- animals
#14658 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ne smeta..sumirprimus wrote:drug sta ti smeta kuhanje?animals wrote:Bolje ti je da se prebacis na temu o kuhanju
samo kuva I cvrkuce
rado ju posjetim
- Bullet Tooth Tony
#14659 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
A jest super odvratno kad vidis bosnje, ha preko granice, odma hrakanje po Bosni..
- insomnia78
#14660 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Fudo387 wrote:Pa nek’ ne lazu i necu reagovati.stakasa wrote: Izvrces. I rijeci i teze. Ti si reagovao na postove o zivotu u novim domovinama. Pusti ih neka zive sta im se seres u ceif
Odmah pobudalim.
-
Fudo387
#14661 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Eto ti zivi dokaz sta inostranstvo uradi od normalnog cojeka.animals wrote:Bolje ti je da se prebacis na temu o kuhanju
samo kuva I cvrkuce
Fransoa je skroz pobudalio uNoj Vrancuskoj.
Mjesto da pije i mezi s rajom, on po vazdan nake serpe okrece tamovamo.
- stakasa
#14662 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Hrakanje u samoj Bosni je kudikamo cesce i zesceBullet Tooth Tony wrote:A jest super odvratno kad vidis bosnje, ha preko granice, odma hrakanje po Bosni..
-
Fudo387
#14663 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma krkanluk, besmisleni kompleksi...Bullet Tooth Tony wrote:A jest super odvratno kad vidis bosnje, ha preko granice, odma hrakanje po Bosni..
Sjedim nedavno sa dobrom ekipom, doso je i rodjo iz njemacke, amidzic da budem precizniji...haj nismo se dugo vidjeli, mada ga ne mogu smislit.
Svi se zezaju, zajebancija, a sam’ ono svako malo, vidi ovo, vidi ono, kod nas u njemackoj nije vako...drznedaj.
Haj nekako sam ga i slusao do sedme osme pive...a jeboti mamu vala i ti tvoj diseldorf.
Na kraju kao ja zakuho, svi nos na mene digli.
Supci.
-
moonca
#14664 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- Bullet Tooth Tony
#14665 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sto ne umanjuje cinjenicu da je odvratnostakasa wrote:Hrakanje u samoj Bosni je kudikamo cesce i zesceBullet Tooth Tony wrote:A jest super odvratno kad vidis bosnje, ha preko granice, odma hrakanje po Bosni..
- mirsek
#14666 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Tacno tako.stakasa wrote:Hrakanje u samoj Bosni je kudikamo cesce i zesceBullet Tooth Tony wrote:A jest super odvratno kad vidis bosnje, ha preko granice, odma hrakanje po Bosni..
- Bullet Tooth Tony
#14667 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Tako hamsa prosli mjesec na pasoskoj u Sarajevu daje licnu njemacku, kaze joj granicar uljudno, mogu li dobiti pasoso.. Kaze hamsa "Hej booolan ovo je NJOOOMACKA LICNA" uz neizostavno.. Ovo samo, pazi sad, u Bosni imaFudo387 wrote:Ma krkanluk, besmisleni kompleksi...Bullet Tooth Tony wrote:A jest super odvratno kad vidis bosnje, ha preko granice, odma hrakanje po Bosni..
Sjedim nedavno sa dobrom ekipom, doso je i rodjo iz njemacke, amidzic da budem precizniji...haj nismo se dugo vidjeli, mada ga ne mogu smislit.
Svi se zezaju, zajebancija, a sam’ ono svako malo, vidi ovo, vidi ono, kod nas u njemackoj nije vako...drznedaj.
Haj nekako sam ga i slusao do sedme osme pive...a jeboti mamu vala i ti tvoj diseldorf.
Na kraju kao ja zakuho, svi nos na mene digli.
Supci.
- stakasa
#14668 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
NaravnoBullet Tooth Tony wrote:Sto ne umanjuje cinjenicu da je odvratnostakasa wrote:Hrakanje u samoj Bosni je kudikamo cesce i zesceBullet Tooth Tony wrote:A jest super odvratno kad vidis bosnje, ha preko granice, odma hrakanje po Bosni..
-
Fudo387
#14669 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nismo se tukli, sam’ sam mu samar svezo.moonca wrote:tuca, kao kod srba na svadbi..
A bolje da sam govno pojeo, valjalo mi sutradan strinu slusat i njena sranja, a dje cu nju napenalit, nema smisla.
-
moonca
#14670 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
bez veze-- prekrizi familiju- ne mozes biti dobar sta god da uradis ili kazess..Fudo387 wrote:Nismo se tukli, sam’ sam mu samar svezo.moonca wrote:tuca, kao kod srba na svadbi..
A bolje da sam govno pojeo, valjalo mi sutradan strinu slusat i njena sranja, a dje cu nju napenalit, nema smisla.
- stakasa
#14671 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jooooj Fuade dragi... Sad i pobi sveFudo387 wrote:Nismo se tukli, sam’ sam mu samar svezo.moonca wrote:tuca, kao kod srba na svadbi..
-
Fudo387
#14672 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Dobro je gustavson.stakasa wrote:Jooooj Fuade dragi... Sad i pobi sveFudo387 wrote:Nismo se tukli, sam’ sam mu samar svezo.moonca wrote:tuca, kao kod srba na svadbi..
-
Nazif_Gljiva
#14673 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Odvadi malo dofuFudo387 wrote:Nismo se tukli, sam’ sam mu samar svezo.moonca wrote:tuca, kao kod srba na svadbi..
- HAVANA
#14674 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja sam sebi drag pravo.512MB wrote:Sta ce to bitHAVANA wrote:Pazi sad ovo.Achtung, achtung!!! Lajkam post od 512.Ne bockamo se.512MB wrote:Nemojte gledat kako ce te ustedit, nego kako ce te zaradit vise, just sayin...![]()
![]()
Zaboravio sam spomenut i "treba i redovno potrosit love na sebe, radi motivacije"...
- vjesticanametli
#14675 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ja nisam lagala i nisam srala po bosni a i da jesam imam pravo .... ako je tebi jufka i pita ispod nekog nivoa i ako mislis da neko pravi pitu jer jebiga nema sta da jede e pa zajebo si se.....ti si neko ko ovdje sve zna i podjebaje ....masa nas se sali i zeza ali meni licno si prenaporan s tim podjebanjima... et nista licno :)budi pozdravljen i za mene kraj diskusijeFudo387 wrote:Pa nek’ ne lazu i necu reagovati.stakasa wrote: Izvrces. I rijeci i teze. Ti si reagovao na postove o zivotu u novim domovinama. Pusti ih neka zive sta im se seres u ceif
Odmah pobudalim.