SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#14651 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
bolje ziv picka nego mrtav hrabar
bolje necasan bijeg nego castan poraz
bolje bez muda sa pistoljem nego bez muda i bez pistolja
bolje necasan bijeg nego castan poraz
bolje bez muda sa pistoljem nego bez muda i bez pistolja
- dadoka84
#14652 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Navodno nastradao motociklista u buća potoku, u ul. adema buće? Prijatelj kaže da je pred njim izdahnuo te da je motociklisti falio komad glave...
- kloniran
#14653 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
veoma malo biciklista je propisno obiljezeno
a po mraku su neobiljezeni haman pa neuocljivi, a takvi redovno voze van grada gdje nema rasvjete
a signalizacija se moze kupiti za 5-10 maraka
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170809108
a po mraku su neobiljezeni haman pa neuocljivi, a takvi redovno voze van grada gdje nema rasvjete
a signalizacija se moze kupiti za 5-10 maraka
-
Hakiz
#14654 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nisam bio u gardi, ali sam u JNA bio u svečanoj jedinici. Nisam vjerovao kako je fizički teško pravilno izvesti paradni korak. I još da paziš da si sinhronizovan sa drugima. Imao sam sve standardne vojne zadatke kao i svi drugi u jedinici, a kada oni odmaraju, ja sam sa drugima iz svečane jedinice muda otresao vježbajući paradne procedure.drugi profil wrote:Moj je najbolji prijatelj bio gardista. Obuka je specijalistička i daleko od samo paradne. Parada je bila samo dodatna obaveza. Bilo je poznato da si najebo kad te rasporede u gardu.
-
Hakiz
#14655 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da, biciklisti su grozni. U Sarajevu ima obilježena biciklistička staza, sa saobraćajnim oznakama. I niko se ne pridržava tih pravila, voze zabranjenim smjerom. A kada se uz to doda da većina ne koristi svjetla, i još da puno njih vozi stilom "bez ruku", stvari postaju ozbiljne.kloniran wrote:veoma malo biciklista je propisno obiljezeno
a signalizacija se moze kupiti za 5-10 maraka![]()
Često govorim da su biciklisti postali najgori učesnici u saobraćaju.
- drug_profi
#14656 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Paradni korak smo vjezbali svako jutro za kaznu. A bio sam izviđač. Daleko od svake parade. I sve one strojeve radnje u paradnom koraku.Hakiz wrote:Nisam bio u gardi, ali sam u JNA bio u svečanoj jedinici. Nisam vjerovao kako je fizički teško pravilno izvesti paradni korak. I još da paziš da si sinhronizovan sa drugima. Imao sam sve standardne vojne zadatke kao i svi drugi u jedinici, a kada oni odmaraju, ja sam sa drugima iz svečane jedinice muda otresao vježbajući paradne procedure.drugi profil wrote:Moj je najbolji prijatelj bio gardista. Obuka je specijalistička i daleko od samo paradne. Parada je bila samo dodatna obaveza. Bilo je poznato da si najebo kad te rasporede u gardu.
Znoj frca iz očiju, stopala i koljena otpadaju, utrnula....
- sunceKOtepsija
#14657 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170809115
dva dana bez traga i glasa
i dan treci
https://www.klix.ba/vijesti/bih/drzavlj ... /170810018
dva dana bez traga i glasa
i dan treci
https://www.klix.ba/vijesti/bih/drzavlj ... /170810018
- DaysleepeR
#14658 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kako naći ženu koja je pod nikabom?
što neko napisa, treba nositi metar i vagu...
i dalje sam siguran da je pravi odgovor sasvim jednostavan
što neko napisa, treba nositi metar i vagu...
i dalje sam siguran da je pravi odgovor sasvim jednostavan
- drug_profi
#14659 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako je nestala iz smještaja u kojem je bila sa porodicom, il su je oteli vanzemaljci, ili je odlučila sama da ode.
Ne znam šta bi moglo biti treće.
Ne znam šta bi moglo biti treće.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14660 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hm, neki dan gledam na aerodromu i stigla je valjda tura sa Arapima.....izuzetno lijepih Arapkinja je bilo....tako da je moguće da je pobjegla sa kakvim domaćim lolom.
- drug_profi
#14661 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nedavno sam vidio cijelu porodicu u Merkatoru, obučeni po evropski. Dvije kćerke djevojke već, u lijepim ljetnim haljinicama do koljena. Majka u bermudama.
Očigledno jedva dočekali da se kutarišu šatora oko sebe.
- Bullet Tooth Tony
#14662 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Moze biti da su iz Jordana ili Irana ili tako nesto ... nisu samo arapi ovi agdasi (Citaj iz zaljevadrugi profil wrote:Nedavno sam vidio cijelu porodicu u Merkatoru, obučeni po evropski. Dvije kćerke djevojke već, u lijepim ljetnim haljinicama do koljena. Majka u bermudama.
- O'zone
- Globalni moderator
#14663 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vjeruj da ih ima preiljepih koliko hoćeš....Tomahawk11 wrote:Hm, neki dan gledam na aerodromu i stigla je valjda tura sa Arapima.....izuzetno lijepih Arapkinja je bilo....tako da je moguće da je pobjegla sa kakvim domaćim lolom.
Ne mora uopšte značiti to, često ih susrećem da dolaze iz UK i svi se nose proeuropski pričaju tečni engleski jezik a sa druge strane susrećem ludosti da idu porodice i da su recimo sve žene i djevojke pod nikabom a jedna u šorcu i majci na bretele. Jbga i oni su ljudi na kraju krajeva...drugi profil wrote:Nedavno sam vidio cijelu porodicu u Merkatoru, obučeni po evropski. Dvije kćerke djevojke već, u lijepim ljetnim haljinicama do koljena. Majka u bermudama.
- Sodom1
#14664 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Uglavnom ima materijala za mahalanje 
- salik79
#14665 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Cuj u majci?! Pa 'dje ce u majcinu majku?! I to jos na breteleO'zone wrote:Vjeruj da ih ima preiljepih koliko hoćeš....Tomahawk11 wrote:Hm, neki dan gledam na aerodromu i stigla je valjda tura sa Arapima.....izuzetno lijepih Arapkinja je bilo....tako da je moguće da je pobjegla sa kakvim domaćim lolom.
Ne mora uopšte značiti to, često ih susrećem da dolaze iz UK i svi se nose proeuropski pričaju tečni engleski jezik a sa druge strane susrećem ludosti da idu porodice i da su recimo sve žene i djevojke pod nikabom a jedna u šorcu i majci na bretele. Jbga i oni su ljudi na kraju krajeva...drugi profil wrote:Nedavno sam vidio cijelu porodicu u Merkatoru, obučeni po evropski. Dvije kćerke djevojke već, u lijepim ljetnim haljinicama do koljena. Majka u bermudama.
- salik79
#14666 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To su ovi iz Izraela.drugi profil wrote:Nedavno sam vidio cijelu porodicu u Merkatoru, obučeni po evropski. Dvije kćerke djevojke već, u lijepim ljetnim haljinicama do koljena. Majka u bermudama.
- insomnia78
#14667 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Glupo je vjerovati da su oni svi svojom voljom "u suri"
Joj arapkinja, pokrivenih i nepokrivenih po Fr da stanes i places. Evo u ovih skoro 8 godina ne znam da li sam 4 crnkinje vidio da se okrenea za njima al Arapkinje. Boze. Pocnes uciti i sto znas i sto je znas. Jos ove dole Alzir, Maroko... uh. Suti
PS: neki dan konobarica, napucana, tetovaza na sisi kad na racunu pise Amina. Izvini, vidim Amina, odakle si ti posto kod mene dole ima kamara Amina? Ka'e iz Alzira. E jbg reko
A alzirki fakat bruka dobrih ima
Joj arapkinja, pokrivenih i nepokrivenih po Fr da stanes i places. Evo u ovih skoro 8 godina ne znam da li sam 4 crnkinje vidio da se okrenea za njima al Arapkinje. Boze. Pocnes uciti i sto znas i sto je znas. Jos ove dole Alzir, Maroko... uh. Suti
PS: neki dan konobarica, napucana, tetovaza na sisi kad na racunu pise Amina. Izvini, vidim Amina, odakle si ti posto kod mene dole ima kamara Amina? Ka'e iz Alzira. E jbg reko
- O'zone
- Globalni moderator
#14668 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Upsiiiiiiiiiiiiićsalik79 wrote:Cuj u majci?! Pa 'dje ce u majcinu majku?! I to jos na breteleO'zone wrote:majci
- amar1994
#14669 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
insomnia78 wrote:Glupo je vjerovati da su oni svi svojom voljom "u suri"
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#14670 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Puno mi naroda trpamo medju Arape a to nisu...
- Sodom1
#14671 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zivio flaster_BataZiv_0809 wrote:Puno mi naroda trpamo medju Arape a to nisu...
-
bumerangss
#14672 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Na Ilidži covjek kranista se onesvjestio u kabini krana na visini od 50 metara! U toku je akcija vatrogasaca spasavanja tj "snošenja" radnika da bi mu na tlu mogli pomoci ljekari Hitne pomoci
U kabini krana na visini od 50 metara i sigurno na isto toliko stepeni...
HOCE LI IKO ODGOVARATI?
U kabini krana na visini od 50 metara i sigurno na isto toliko stepeni...
HOCE LI IKO ODGOVARATI?
- thekupus
#14673 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hoce, kran
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#14674 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jasta... ako kran ima dozvolu za koristenje svi su pokriveni ko medvjedi...a ovo se izdaje i poslije, bez pregleda, bez ista... dodje inspektor, vidi da ima, i vozi daljebumerangss wrote:Na Ilidži covjek kranista se onesvjestio u kabini krana na visini od 50 metara! U toku je akcija vatrogasaca spasavanja tj "snošenja" radnika da bi mu na tlu mogli pomoci ljekari Hitne pomoci![]()
U kabini krana na visini od 50 metara i sigurno na isto toliko stepeni...![]()
HOCE LI IKO ODGOVARATI?
A nek se radi na 50℃ da moze bosnjak da vozi q7
Porazno je sto se niko ne buni, i ne jebe mater gazdi
Ni drzava ni radnik
- amar1994
#14675 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa ne smije , jer ovaj odma prijeti ili da otkaz , a drzava kita pa ga ne kaznjava