Sirija vol. 2

Locked
handžar88

#14651 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

sarajevoxxxx wrote:Toranj Ed-Dehmuš u kvartu Er-Rušdijeh u Deir Ez-Zouru i dalje režimska neosvojiva tvrđava. Režim je oko cijelog tornja iskopao duboke rovove. Isil je i danas napredovao u tom dijelu Deir Ez-Zoura, međutim, ključno uporište u kvartu Er-Rušdijeh je i dalje pod kontrolom režima.
E moj savoxe cak i isil napreduje samo ti ista budala iz dana u dan
sumirprimus

#14652 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

sokoli wrote:
japin_mutapi wrote:kako su loši ovi novi, žukov i sokoli, pa to je tuga golema ljudi moji ...
trol level -1000
Nisam ti ja kriv sto ti pucaju i Nusrici i Isilovci...
Ajde sjasi malo ,lepo sam ti rekao da se nakacis na neku kozu kao ovi kone podrzavas
Sta vrijedzas.nije ti ovo maj shiti
zrakomlat

#14653 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

ZHUKOV wrote:
zrakomlat wrote:Žukove, da ti nisi Kuznjecov :D
zukov general, a ovaj admiral, kako? :lol:
Ako može saudijski hezbolah, može vala i to :D
Krokodajl

#14654 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

Vidim mnogi se upecaju pa da upozorim, na sjeveru Latakije mnoga sela imaju 2 naziva, Arapski i lokalni Turkmenski, slična stvar je i sa selom Nawarah kojeg su Turkmenski pobunjenici danas vratili nakon što ga je SAA nakratko stavila pod kontrolu (što je Challenger iznio u svom postu), drugi naziv tog sela je Kiliz ili Kelez, a to je Savo naveo da su pobunjenici stavili pod kontrolu, da ne bude kao sa onim "brdom govana"...
sumirprimus

#14655 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Il izraelski isil... Vots d difrens? :mrgreen:
sumirprimus

#14656 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Krokodajl wrote:Vidim mnogi se upecaju pa da upozorim, na sjeveru Latakije mnoga sela imaju 2 naziva, Arapski i lokalni Turkmenski, slična stvar je i sa selom Nawarah kojeg su Turkmenski pobunjenici danas vratili nakon što ga je SAA nakratko stavila pod kontrolu (što je Challenger iznio u svom postu), drugi naziv tog sela je Kiliz ili Kelez, a to je Savo naveo da su pobunjenici stavili pod kontrolu, da ne bude kao sa onim "brdom govana"...
Dupli?
solar7

#14657 Re: Sirija vol. 2

Post by solar7 »

japin_mutapi wrote:kako su loši ovi novi, žukov i sokoli, pa to je tuga golema ljudi moji ...
trol level -1000
posto su zatrolali na my citiju temu i nije interesantna vise sad ovdje nas malo o casnoj ratnoj ruskajoj tehnologiji poducavaju
Krokodajl

#14658 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

sumirprimus wrote:
Krokodajl wrote:Vidim mnogi se upecaju pa da upozorim, na sjeveru Latakije mnoga sela imaju 2 naziva, Arapski i lokalni Turkmenski, slična stvar je i sa selom Nawarah kojeg su Turkmenski pobunjenici danas vratili nakon što ga je SAA nakratko stavila pod kontrolu (što je Challenger iznio u svom postu), drugi naziv tog sela je Kiliz ili Kelez, a to je Savo naveo da su pobunjenici stavili pod kontrolu, da ne bude kao sa onim "brdom govana"...
Dupli?
a ?
sumirprimus

#14659 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

solar7 wrote:
trol level -1000
posto su zatrolali na my citiju temu i nije interesantna vise sad ovdje nas malo o casnoj ratnoj ruskajoj tehnologiji poducavaju
sta fali ruskoj vojonoj tehnologiji ako moze u krqcim crtama?
sumirprimus

#14660 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Krokodajl wrote:
sumirprimus wrote:
Dupli?
a ?
Prvi nick?
Krokodajl

#14661 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

@sumirprimus: Da, ja se već prepao da nisam dupli post napisao da me neće administracija odma satjerat u kut :D
sumirprimus

#14662 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Krokodajl wrote:@sumirprimus: Da, ja se već prepao da nisam dupli post napisao da me neće administracija odma satjerat u kut :D
U kut velis.... :mrgreen:
Nece bez psovanja...
solar7

#14663 Re: Sirija vol. 2

Post by solar7 »

sumirprimus wrote:
solar7 wrote:
trol level -1000
sta fali ruskoj vojonoj tehnologiji ako moze u krqcim crtama?
nista joj ne fali al nisi me razumjeo.nebitno
sumirprimus

#14664 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Nije tesko shvatit basic bosnian... :mrgreen:
Krokodajl

#14665 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

sumirprimus wrote:
Krokodajl wrote:@sumirprimus: Da, ja se već prepao da nisam dupli post napisao da me neće administracija odma satjerat u kut :D
U kut velis.... :mrgreen:
Nece bez psovanja...
Onda je u redu jer nemam običaj psovati, i da odmah isključim možebitna razmišljanja koja bi mogla proizaći iz prvog navoda, to što sam napisao kut uopće ne znači da sam Hrvat (što trenutno sumnjam da si pomislio) da ne bi bilo poslije kao što se mnogima ovde lijepi etiketa da su iz Peštera ili Purgerski momci samo na osnovu stila pisanja, moji razlozi korištenja Hrvatskog pravopisa su više stvar "osobnog nahođenja" :D , lijep pozdrav
haos1

#14666 Re: Sirija vol. 2

Post by haos1 »

solar7 wrote:
trol level -1000
moze primjer trolanja? trazim jer forum koji navodis ipak posjecuju ljudi koji imaju kakvog takvog vojnog iskustva za razliku od vas sa klixa, koji je nivo tek omanje kasabe u odnosu na my city.
sumirprimus

#14667 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Kodaj kapetan huso..al fale tri tackice....vise puta... :mrgreen:
sumirprimus

#14668 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

haos1 wrote:
solar7 wrote:
trol level -1000
moze primjer trolanja? trazim jer forum koji navodis ipak posjecuju ljudi koji imaju kakvog takvog vojnog iskustva za razliku od vas sa klixa, koji je nivo tek omanje kasabe u odnosu na my city.
Ako prepisivanje od stvarnih nerdova. I starih kajli smatras znanjem i iskustvom aferim...
insomnia78

#14669 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

:D :D
Ironmen

#14670 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Licemjerno i bolesno vam je ovo sto branite teroriste i danasnji teroristicki napad u Damasku na vjersko svetiste gdje su izginuli civili zapitajte se malo koga i sta podrzavate.

Imate internet i google pronadjite sta je bila Sirija prije rata i usporedite sa danasnjom opozicijom koja bi da vodi Siriju prestanite vise lagati sami sebi i pogledajte malo istinu u oci.
sumirprimus

#14671 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Ironmen wrote:Licemjerno i bolesno vam je ovo sto branite teroriste i danasnji teroristicki napad u Damasku na vjersko svetiste gdje su izginuli civili zapitajte se malo koga i sta podrzavate.

Imate internet i google pronadjite sta je bila Sirija prije rata i usporedite sa danasnjom opozicijom koja bi da vodi Siriju prestanite vise lagati sami sebi i pogledajte malo istinu u oci.
Ozbiljni na koga mislis? Ovo je.tolko uopsteno da sam zabrinut.
General War

#14672 Re: Sirija vol. 2

Post by General War »

haos1 wrote:
solar7 wrote:
trol level -1000
Jeste posjecuju (ili jos bolje posjecivali ga) ga ljudi koji jako vise znaju...ali nemogu posteno posta napisat a da se ne nakace padobranci ;-)
sumirprimus

#14673 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Znaci i ovi nasi tviterasi znaju znanje.... :mrgreen:
solar7

#14674 Re: Sirija vol. 2

Post by solar7 »

haos1 wrote:
solar7 wrote:
trol level -1000
Cast vama velikanima od nas kasabljana a trolanje se ogleda ne samo od njih vec i od mnogih drugi asad ljubimaca.Dobro si reko da ga posjecuju ljudi kakvog takvog vojnog iskustva a koje su opet stekli zna se otprilike gdje i kad.Nekad se divili 55- ticama i 84-kama a sad se dive 90-tkama koje ce im opet nekad mozda i trebat.E to se meni sve gadi upravo,nekakvi veliki znalci ratne tehnike koja sluzi samo da ubije covjeka a mi se opet istoj divimo .fuj.To je upravo ono sto ce covjeka dovesti u kameno doba ta ista ratna tehnika a ne neke bradonej koje zel seriat,a to ce vrijeme pokazat siguran sam
Ironmen

#14675 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Zeneva.

http://www.almasdarnews.com/article/26645/

ISIS offensive in northwestern Deir Ezzor fails again

http://www.almasdarnews.com/article/isi ... ils-again/ | Al-Masdar News
Locked