A sta to u BHRT-u ne znaju stanje, pa sve zavisi hoce li kakavdanakneiskustvu poslati mail ili nece.Tiger 033 wrote:Slušaj NE vrdaj "ako" hoces imas prilikukakavdanakneiskustvu wrote:slao i njima nekoliko puta mailove,niko ne odogovaraNEmoj kasnije reci oFo-ono, i najvecem laiku je JASNO da se u ovom slucaju HRT2 NE smije emitovati kako u kablovskom tako u D3GO, niti bilo gdje bez odobrenja BHRT-a
"Radiotelevizija Bosne i Hercegovine je, na osnovu zaključenog Ugovora, ekskluzivni vlasnik prava emitiranja Svjetskog prvenstva u nogometu u Brazilu putem TV-a, Interneta i mobilnih telefona za teritoriju Bosne i Hercegovine."
Šta tu nije jasno![]()
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- phillie
#14651 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
kakavdanakneiskustvu
#14652 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tiger 033 wrote:Slušaj NE vrdaj "ako" hoces imas prilikukakavdanakneiskustvu wrote:slao i njima nekoliko puta mailove,niko ne odogovaraNEmoj kasnije reci oFo-ono, i najvecem laiku je JASNO da se u ovom slucaju HRT2 NE smije emitovati kako u kablovskom tako u D3GO, niti bilo gdje bez odobrenja BHRT-a
"Radiotelevizija Bosne i Hercegovine je, na osnovu zaključenog Ugovora, ekskluzivni vlasnik prava emitiranja Svjetskog prvenstva u nogometu u Brazilu putem TV-a, Interneta i mobilnih telefona za teritoriju Bosne i Hercegovine."
Šta tu nije jasno![]()
pa i do sad je bht a nekad i ftv i rtrs bio ekskluzivni vlasnik prava emitovanja prvenstava,olimpijada,teniskih turnira i tako dalje i tad je bilo selektivnog zatmnjivanja HRT 2 il drugih programa,ništa ovo nije novo
-
kakavdanakneiskustvu
#14653 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
phillie wrote:A sta to u BHRT-u ne znaju stanje, pa sve zavisi hoce li kakavdanakneiskustvu poslati mail ili nece.Tiger 033 wrote:Slušaj NE vrdaj "ako" hoces imas prilikukakavdanakneiskustvu wrote:slao i njima nekoliko puta mailove,niko ne odogovaraNEmoj kasnije reci oFo-ono, i najvecem laiku je JASNO da se u ovom slucaju HRT2 NE smije emitovati kako u kablovskom tako u D3GO, niti bilo gdje bez odobrenja BHRT-a
Šta tu nije jasno![]()
ja bolan,kao ne znaju za to dok ih ja ili neko drugi ne upoznam za tom situacijom a slao im svako ljeto mailove kad su velika takmičenja,niko da odgovori
-
Cyclops5
#14654 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bobi wrote:na D3GO HRT pici u 16
Bolje da nisi to govorio ovako javno jer ce ga sad zatamniti i na D3GO
-
kakavdanakneiskustvu
#14655 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tiger 033 wrote:OK ...od sad pa nadalje i ubuduce NE SERI vise u vezi HRT2 u Kiseljaku ,Vitezu itd... jer zato od sad pa na dalje i ubuduce imas NAJMANJE prava da pises kako neko krsi pravakakavdanakneiskustvu wrote:pa i do sad je bht a nekad i ftv i rtrs bio ekskluzivni vlasnik prava emitovanja prvenstava,olimpijada,teniskih turnira i tako dalje i tad je bilo selektivnog zatmnjivanja HRT 2 il drugih programa,ništa ovo nije novo![]()
![]()
doviđento.ba
takvim tonom u kući pričaj,ne sa mnom
- Tiger 033
#14656 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jarane ovo APSOLUTNO NEma nikakve veze sa "tonom"...nego je KONSTATACIJA na tvoja prethodna pisanja a koja su vezana za HRT2kakavdanakneiskustvu wrote:takvim tonom u kući pričaj,ne sa mnom
-
kakavdanakneiskustvu
#14657 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tiger 033 wrote:Jarane ovo APSOLUTNO NEma nikakve veze sa "tonom"...nego je KONSTATACIJA na tvoja prethodna pisanja a koja su vezana za HRT2kakavdanakneiskustvu wrote:takvim tonom u kući pričaj,ne sa mnomlp i svako dobro
ima,"ne seri" nekom drugom govori,ne meni
- avaks
#14658 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa zna čovjek gdje imaju HD kanal za 4KM + pdv i to još ako ima tehničkih mogućnostisencobih wrote:Tigre i tebe u telekom utrpaše, ti sve tamo vamo a u telekom se uvalio
Ako i nema, od 3. kola će ljudi da uvedu bolju sliku pa nije malo 2 000 000 korisnika
p.s.
I za malo zaboravih onih 5MB i to debelo STABILNIH
p.s.s
A da ne spominjem ove Telemahovce i HD signal koji ne puštaju na analogiji i SD resiverima, stid da ih ne bude
-
Jose_Mourinho
#14659 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovaj tigar bas normalan nije nesta brani fol bhtv i telekom hahah
- Tiger 033
#14660 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ova etiketiranja su u najmanju ruku SMIJESNA da NE napisem sta grublje (papanska "logika") kad NEJmaš argument onda lupaš k'o maxim po diviziji,etiketiras itd...sencobih wrote:Tigre i tebe u telekom utrpaše, ti sve tamo vamo a u telekom se uvalio
p.s. evo pitam ove strucnjake nek' mi pokazu recenicu gdje JA to k'o nekoga "branim" ...ljudi fino izbacili saopstenje tj. UPOZORENJE , koje sam ja u cjelini copy/paste
-
Kralj Tvrtko I.
de malo popustite ovu temu, nismo vas zeljni sa vasim glupim postovima...
Ima naroda koji bi nesto priupito pametno ovdje...
Moderatori radite svoj posao!
@Telemach:
Jeli ima problema sa TV signalom na podrucju Kaknja jucer i danas?
@Telemach:
- bato99
#14662 Re:
i uvjek ovaj @kakavdanakneiskustvu kolovođa,godinama maltretira sve na ovoj temiKralj Tvrtko I. wrote:de malo popustite ovu temu, nismo vas zeljni sa vasim glupim postovima...
@Telemach:
- Dr.medicine
#14663 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koristi li neko ovaj Grande trio paket???????
Imam za sada Duo sa D3, al me zanima kako telefon fercera. Kažu da cesto pucaju veze i da ima dana kad nema signala.
pa eto slusam?
Imam za sada Duo sa D3, al me zanima kako telefon fercera. Kažu da cesto pucaju veze i da ima dana kad nema signala.
pa eto slusam?
-
Kralj Tvrtko I.
#14664 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
telefon radi extra
a i net
a i net
-
dječak sa šibicama
#14665 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nadam se da ce tako i ostati, a ovi optereceni neka ohlade malo.Bobi wrote:na D3GO HRT pici u 16
Posebno ova jedna individua, prepoznace se on, covjece imas li ti zivot, sve ti se svodi na "zatamnjenje HRT2". Odmori malo jebote.
-
Mr. Brightside
#14666 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kralj Tvrtko I. wrote:telefon radi extra
a i net
- semirsar
#14667 Re: Re:
Oj Bato, jel' to prpa da se pravna drzava ne spusti doli do vas i ukine preljevanje signala HRT preko kabLJova, ha?bato99 wrote: i uvjek ovaj @kakavdanakneiskustvu kolovođa,godinama maltretira sve na ovoj temi
-
kakaljin
#14668 Re: Re:
Njemu je maltretiranje ako neko zeli da telemach postuje zakone i da neko zavede red u postovanju zakona.semirsar wrote:Oj Bato, jel' to prpa da se pravna drzava ne spusti doli do vas i ukine preljevanje signala HRT preko kabLJova, ha?bato99 wrote: i uvjek ovaj @kakavdanakneiskustvu kolovođa,godinama maltretira sve na ovoj temi
- fortaleza
#14669 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U godinu dana svega jedan prekid.. Ako ti internet fercera dobro i telefon bi trebao.Dr.medicine wrote:Koristi li neko ovaj Grande trio paket???????
pa eto slusam?
- bato99
#14670 Re: Re:
Mislim da su oni koji imaju moć razmišljanja blagoslovljeni. Ukoliko možeš razmišljati o nekoj situaciji, onda znaš i kako da se postaviš spram nje. Veliki problem je zadržati svoju glavu bistrom da bi mogao razmišljati.semirsar wrote:Oj Bato, jel' to prpa da se pravna drzava ne spusti doli do vas i ukine preljevanje signala HRT preko kabLJova, ha?bato99 wrote: i uvjek ovaj @kakavdanakneiskustvu kolovođa,godinama maltretira sve na ovoj temi
- semirsar
#14671 Re: Re:
Misljenja i razmisljanja su prolazni, ali interesi su vjecnibato99 wrote:Mislim da su oni koji imaju moć razmišljanja blagoslovljeni. Ukoliko možeš razmišljati o nekoj situaciji, onda znaš i kako da se postaviš spram nje. Veliki problem je zadržati svoju glavu bistrom da bi mogao razmišljati.semirsar wrote:Oj Bato, jel' to prpa da se pravna drzava ne spusti doli do vas i ukine preljevanje signala HRT preko kabLJova, ha?bato99 wrote: i uvjek ovaj @kakavdanakneiskustvu kolovođa,godinama maltretira sve na ovoj temi
Ja se postavio spram teme odnosno situacije, i kazem "T-mach je duzan svima pruziti sve isto za istu cijenu na svakom dijelu teritorije koju pokriva!" A sto se tice tebe i tebi slicnih sa tim dubokoumnim torovskim razmisljanjem, kazem, "Nek vas tako blagoslovljene u svojim mislima i razmisljanjima u vasim torovima sa velikim problemom bistrih glava kojeg niJeste svjesni."
- bato99
#14672 Re: Re:
haj molim te idi na tu tvoju stranicu seljaci-online koju tako ponosno reklamiraš na profilu pa tamo trolajsemirsar wrote: Misljenja i razmisljanja su prolazni, ali interesi su vjecni![]()
Ja se postavio spram teme odnosno situacije, i kazem "T-mach je duzan svima pruziti sve isto za istu cijenu na svakom dijelu teritorije koju pokriva!" A sto se tice tebe i tebi slicnih sa tim dubokoumnim torovskim razmisljanjem, kazem, "Nek vas tako blagoslovljene u svojim mislima i razmisljanjima u vasim torovima sa velikim problemom bistrih glava kojeg niJeste svjesni."![]()
ONTOPIC:
@Telemach hoćete li ubacivati ili otključati koji kanal za ove što se ugasiše
- semirsar
#14673 Re: Re:
Jes' to i tamo prop'o sa svojim "razmisljanjima", vidje l' da su i seljaci normalni, u torovima su oni drugi.bato99 wrote:haj molim te idi na tu tvoju stranicu seljaci-online koju tako ponosno reklamiraš na profilu pa tamo trolajsemirsar wrote: Misljenja i razmisljanja su prolazni, ali interesi su vjecni![]()
Ja se postavio spram teme odnosno situacije, i kazem "T-mach je duzan svima pruziti sve isto za istu cijenu na svakom dijelu teritorije koju pokriva!" A sto se tice tebe i tebi slicnih sa tim dubokoumnim torovskim razmisljanjem, kazem, "Nek vas tako blagoslovljene u svojim mislima i razmisljanjima u vasim torovima sa velikim problemom bistrih glava kojeg niJeste svjesni."![]()
ONTOPIC:
@Telemach hoćete li ubacivati ili otključati koji kanal za ove što se ugasiše
P.S. Ja promijenih jezicke postavke na tv aparatu i sad dobih jos par otkljucanih kanala na DVB-C tuneru, pitam se da li je to zbog postavki ili je T-mach dobrovoljno, tj, greskom otkljucao
- shiljak
#14674 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
...
Last edited by shiljak on 14/06/2014 19:33, edited 1 time in total.
- shiljak
#14675 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imam stari trio paket od 50 KM, a po novoj akciji je 42 KM.. ako uzmem taj od 42 KM hoću li plaćati 42 KM ili 50 KM prva tri mjeseca?
Jer ako plaćam po staroj cijeni nije mi baš "specijalna ponuda za postojeće korisnike" 
SPECIJALNA PONUDA ZA POSTOJEĆE KORISNIKE!
Za naše postojeće korisnike TRIO, SUPERMIX, DUO i internet paketa, kao i standardne telefonije, uz nove TRIO GRANDE pakete, prva 3 mjeseca plaćaju cijenu postojećih usluga koje koriste.