Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
phillie

#14651 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by phillie »

Tiger 033 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:slao i njima nekoliko puta mailove,niko ne odogovara
Slušaj NE vrdaj "ako" hoces imas priliku :izet: NEmoj kasnije reci oFo-ono, i najvecem laiku je JASNO da se u ovom slucaju HRT2 NE smije emitovati kako u kablovskom tako u D3GO, niti bilo gdje bez odobrenja BHRT-a

"Radiotelevizija Bosne i Hercegovine je, na osnovu zaključenog Ugovora, ekskluzivni vlasnik prava emitiranja Svjetskog prvenstva u nogometu u Brazilu putem TV-a, Interneta i mobilnih telefona za teritoriju Bosne i Hercegovine."

Šta tu nije jasno :?: :!:
A sta to u BHRT-u ne znaju stanje, pa sve zavisi hoce li kakavdanakneiskustvu poslati mail ili nece. :D
kakavdanakneiskustvu

#14652 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

Tiger 033 wrote:
Slušaj NE vrdaj "ako" hoces imas priliku :izet: NEmoj kasnije reci oFo-ono, i najvecem laiku je JASNO da se u ovom slucaju HRT2 NE smije emitovati kako u kablovskom tako u D3GO, niti bilo gdje bez odobrenja BHRT-a

"Radiotelevizija Bosne i Hercegovine je, na osnovu zaključenog Ugovora, ekskluzivni vlasnik prava emitiranja Svjetskog prvenstva u nogometu u Brazilu putem TV-a, Interneta i mobilnih telefona za teritoriju Bosne i Hercegovine."

pa i do sad je bht a nekad i ftv i rtrs bio ekskluzivni vlasnik prava emitovanja prvenstava,olimpijada,teniskih turnira i tako dalje i tad je bilo selektivnog zatmnjivanja HRT 2 il drugih programa,ništa ovo nije novo
kakavdanakneiskustvu

#14653 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

phillie wrote:
Tiger 033 wrote:

A sta to u BHRT-u ne znaju stanje, pa sve zavisi hoce li kakavdanakneiskustvu poslati mail ili nece. :D

ja bolan,kao ne znaju za to dok ih ja ili neko drugi ne upoznam za tom situacijom a slao im svako ljeto mailove kad su velika takmičenja,niko da odgovori
Cyclops5

#14654 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Cyclops5 »

Bobi wrote:na D3GO HRT pici u 16 :D

Bolje da nisi to govorio ovako javno jer ce ga sad zatamniti i na D3GO :sad:
kakavdanakneiskustvu

#14655 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Tiger 033 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:pa i do sad je bht a nekad i ftv i rtrs bio ekskluzivni vlasnik prava emitovanja prvenstava,olimpijada,teniskih turnira i tako dalje i tad je bilo selektivnog zatmnjivanja HRT 2 il drugih programa,ništa ovo nije novo
OK ...od sad pa nadalje i ubuduce NE SERI vise u vezi HRT2 u Kiseljaku ,Vitezu itd... jer zato od sad pa na dalje i ubuduce imas NAJMANJE prava da pises kako neko krsi prava :!: :!: :!: doviđento.ba :run:

takvim tonom u kući pričaj,ne sa mnom
Tiger 033

#14656 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

kakavdanakneiskustvu wrote:takvim tonom u kući pričaj,ne sa mnom
Jarane ovo APSOLUTNO NEma nikakve veze sa "tonom"...nego je KONSTATACIJA na tvoja prethodna pisanja a koja su vezana za HRT2 :izet: lp i svako dobro ;-)
kakavdanakneiskustvu

#14657 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Tiger 033 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:takvim tonom u kući pričaj,ne sa mnom
Jarane ovo APSOLUTNO NEma nikakve veze sa "tonom"...nego je KONSTATACIJA na tvoja prethodna pisanja a koja su vezana za HRT2 :izet: lp i svako dobro ;-)

ima,"ne seri" nekom drugom govori,ne meni
avaks

#14658 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

sencobih wrote:Tigre i tebe u telekom utrpaše, ti sve tamo vamo a u telekom se uvalio :D
Pa zna čovjek gdje imaju HD kanal za 4KM + pdv i to još ako ima tehničkih mogućnosti :lol:
Ako i nema, od 3. kola će ljudi da uvedu bolju sliku pa nije malo 2 000 000 korisnika :bih:

p.s.
I za malo zaboravih onih 5MB i to debelo STABILNIH :run:

p.s.s
A da ne spominjem ove Telemahovce i HD signal koji ne puštaju na analogiji i SD resiverima, stid da ih ne bude :lol:
Jose_Mourinho

#14659 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Jose_Mourinho »

Ovaj tigar bas normalan nije nesta brani fol bhtv i telekom hahah
Tiger 033

#14660 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

sencobih wrote:Tigre i tebe u telekom utrpaše, ti sve tamo vamo a u telekom se uvalio :D
Ova etiketiranja su u najmanju ruku SMIJESNA da NE napisem sta grublje (papanska "logika") kad NEJmaš argument onda lupaš k'o maxim po diviziji,etiketiras itd... :run: ja kao "branim" BHRT i Telekom :facepalm: :lol:

p.s. evo pitam ove strucnjake nek' mi pokazu recenicu gdje JA to k'o nekoga "branim" ...ljudi fino izbacili saopstenje tj. UPOZORENJE , koje sam ja u cjelini copy/paste :-)
Kralj Tvrtko I.

Post by Kralj Tvrtko I. »

de malo popustite ovu temu, nismo vas zeljni sa vasim glupim postovima...
Ima naroda koji bi nesto priupito pametno ovdje...
Moderatori radite svoj posao!

@Telemach:

Jeli ima problema sa TV signalom na podrucju Kaknja jucer i danas?
bato99

#14662 Re:

Post by bato99 »

Kralj Tvrtko I. wrote:de malo popustite ovu temu, nismo vas zeljni sa vasim glupim postovima...
Ima naroda koji bi nesto priupito pametno ovdje...
Moderatori radite svoj posao!

@Telemach:

Jeli ima problema sa TV signalom na podrucju Kaknja jucer i danas?
i uvjek ovaj @kakavdanakneiskustvu kolovođa,godinama maltretira sve na ovoj temi
Dr.medicine

#14663 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Dr.medicine »

Koristi li neko ovaj Grande trio paket???????
Imam za sada Duo sa D3, al me zanima kako telefon fercera. Kažu da cesto pucaju veze i da ima dana kad nema signala.
pa eto slusam?
Kralj Tvrtko I.

#14664 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kralj Tvrtko I. »

telefon radi extra
a i net
dječak sa šibicama

#14665 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Bobi wrote:na D3GO HRT pici u 16 :D
Nadam se da ce tako i ostati, a ovi optereceni neka ohlade malo.

Posebno ova jedna individua, prepoznace se on, covjece imas li ti zivot, sve ti se svodi na "zatamnjenje HRT2". Odmori malo jebote.
Mr. Brightside

#14666 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mr. Brightside »

Kralj Tvrtko I. wrote:telefon radi extra
a i net
semirsar

#14667 Re: Re:

Post by semirsar »

bato99 wrote: i uvjek ovaj @kakavdanakneiskustvu kolovođa,godinama maltretira sve na ovoj temi
Oj Bato, jel' to prpa da se pravna drzava ne spusti doli do vas i ukine preljevanje signala HRT preko kabLJova, ha? :mrgreen:
kakaljin

#14668 Re: Re:

Post by kakaljin »

semirsar wrote:
bato99 wrote: i uvjek ovaj @kakavdanakneiskustvu kolovođa,godinama maltretira sve na ovoj temi
Oj Bato, jel' to prpa da se pravna drzava ne spusti doli do vas i ukine preljevanje signala HRT preko kabLJova, ha? :mrgreen:
Njemu je maltretiranje ako neko zeli da telemach postuje zakone i da neko zavede red u postovanju zakona.
fortaleza

#14669 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

Dr.medicine wrote:Koristi li neko ovaj Grande trio paket???????
Imam za sada Duo sa D3, al me zanima kako telefon fercera. Kažu da cesto pucaju veze i da ima dana kad nema signala.
pa eto slusam?
U godinu dana svega jedan prekid.. Ako ti internet fercera dobro i telefon bi trebao.
bato99

#14670 Re: Re:

Post by bato99 »

semirsar wrote:
Mislim da su oni koji imaju moć razmišljanja blagoslovljeni. Ukoliko možeš razmišljati o nekoj situaciji, onda znaš i kako da se postaviš spram nje. Veliki problem je zadržati svoju glavu bistrom da bi mogao razmišljati.
semirsar

#14671 Re: Re:

Post by semirsar »

bato99 wrote:
semirsar wrote:
Mislim da su oni koji imaju moć razmišljanja blagoslovljeni. Ukoliko možeš razmišljati o nekoj situaciji, onda znaš i kako da se postaviš spram nje. Veliki problem je zadržati svoju glavu bistrom da bi mogao razmišljati.
Misljenja i razmisljanja su prolazni, ali interesi su vjecni :lol:
Ja se postavio spram teme odnosno situacije, i kazem "T-mach je duzan svima pruziti sve isto za istu cijenu na svakom dijelu teritorije koju pokriva!" A sto se tice tebe i tebi slicnih sa tim dubokoumnim torovskim razmisljanjem, kazem, "Nek vas tako blagoslovljene u svojim mislima i razmisljanjima u vasim torovima sa velikim problemom bistrih glava kojeg niJeste svjesni." :thumbup: :bih:
bato99

#14672 Re: Re:

Post by bato99 »

semirsar wrote: Misljenja i razmisljanja su prolazni, ali interesi su vjecni :lol:
Ja se postavio spram teme odnosno situacije, i kazem "T-mach je duzan svima pruziti sve isto za istu cijenu na svakom dijelu teritorije koju pokriva!" A sto se tice tebe i tebi slicnih sa tim dubokoumnim torovskim razmisljanjem, kazem, "Nek vas tako blagoslovljene u svojim mislima i razmisljanjima u vasim torovima sa velikim problemom bistrih glava kojeg niJeste svjesni." :thumbup: :bih:
haj molim te idi na tu tvoju stranicu seljaci-online koju tako ponosno reklamiraš na profilu pa tamo trolaj

ONTOPIC:

@Telemach hoćete li ubacivati ili otključati koji kanal za ove što se ugasiše
semirsar

#14673 Re: Re:

Post by semirsar »

bato99 wrote:
semirsar wrote: Misljenja i razmisljanja su prolazni, ali interesi su vjecni :lol:
haj molim te idi na tu tvoju stranicu seljaci-online koju tako ponosno reklamiraš na profilu pa tamo trolaj

ONTOPIC:

@Telemach hoćete li ubacivati ili otključati koji kanal za ove što se ugasiše
Jes' to i tamo prop'o sa svojim "razmisljanjima", vidje l' da su i seljaci normalni, u torovima su oni drugi. :thumbup:

P.S. Ja promijenih jezicke postavke na tv aparatu i sad dobih jos par otkljucanih kanala na DVB-C tuneru, pitam se da li je to zbog postavki ili je T-mach dobrovoljno, tj, greskom otkljucao :mrgreen:
shiljak

#14674 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shiljak »

...
Last edited by shiljak on 14/06/2014 19:33, edited 1 time in total.
shiljak

#14675 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shiljak »

Imam stari trio paket od 50 KM, a po novoj akciji je 42 KM.. ako uzmem taj od 42 KM hoću li plaćati 42 KM ili 50 KM prva tri mjeseca? :D Jer ako plaćam po staroj cijeni nije mi baš "specijalna ponuda za postojeće korisnike" :D
SPECIJALNA PONUDA ZA POSTOJEĆE KORISNIKE!
Za naše postojeće korisnike TRIO, SUPERMIX, DUO i internet paketa, kao i standardne telefonije, uz nove TRIO GRANDE pakete, prva 3 mjeseca plaćaju cijenu postojećih usluga koje koriste.
Locked