Ipak ima pojedinaca koji iskreno navijaju za Juve.
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nema me tamo
#14651 Re: Juventus
Samo da apelujem na ove nove Romine navijace ( ukljucujuci mene ) da provociranje prebace na Seriu A temu.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#14652 Re: Juventus
Ma hajde, sta ima vezenema me tamo wrote:Samo da apelujem na ove nove Romine navijace ( ukljucujuci mene ) da provociranje prebace na Seriu A temu.![]()
Isto dodje
- I am Happy
#14654 Re: Juventus
Jbg
Realno je da su bacili 3 boda na svome terenu. Takve stvari se ne smiju desiti i ako je prvo kolo.
Kada se na kraju sve sabere, mozda bas ova 3 boda odluce o tituli. Jeste da je malo vjerovatno da se nesto tako desi, ali...
Opet, ovakvi šamari znaju biti pozitivni da se igraci i trener dozovu. Sada je bilo pravo vrijeme.
Kada se na kraju sve sabere, mozda bas ova 3 boda odluce o tituli. Jeste da je malo vjerovatno da se nesto tako desi, ali...
Opet, ovakvi šamari znaju biti pozitivni da se igraci i trener dozovu. Sada je bilo pravo vrijeme.
-
nema me tamo
#14655 Re: Juventus
Ma ja gledam sastav Juvea i kontam kakvo je ovo sranje..
Ne znam jel' misliš isto, al' neuporedivo jaci tim iz prošle sezone?
Treba dodati da timovi poput Verone i Udinezea su užasno jebeni u prvom kolu..
Ti se mali timovi nalože na takve utakmice što ovi veci ne mogu za finale lige šampiona!
Uglavnom naredne sedmice derbi, i treba otvorit zajednicku temu jer ce biti svega tad.

Ti se mali timovi nalože na takve utakmice što ovi veci ne mogu za finale lige šampiona!
Uglavnom naredne sedmice derbi, i treba otvorit zajednicku temu jer ce biti svega tad.
- -TheChosenOne-
#14656 Re: Juventus
Problem je što Juventusu fali dosta igrača iz prve postave. Marchisio, Khedira i Morata ozlijeđeni, a Alex Sandro je tek došao tako da nije ni igrao. Dodaj tome još Cuadrada koji sigurno dolazi i vjerovatno još jednog kvalitetnog ofanzivnog veznog i imaš u najmanju ruku podjednako jak tim kao i prošle godine.nema me tamo wrote:Ma ja gledam sastav Juvea i kontam kakvo je ovo sranje..
Uglavnom naredne sedmice derbi, i treba otvorit zajednicku temu jer ce biti svega tad.![]()
- noiserr
#14657 Re: Juventus
Sudija je isto malo zeznuo Romu jucer. Nista nije svirao haman. Bruka faula nisu svirani, sto je znacilo utakmica je bila vrlo gruba, nesto sto je itekako odgovaralo Veroni koja je parkirala autobus. Dzeko je isto sviran ofsajd u jednoj prilici a nije bio.
Gledam danas utakmicu Juve Udinese, sudija svira i najmanje dodire.
Gledam danas utakmicu Juve Udinese, sudija svira i najmanje dodire.
-
nema me tamo
#14658 Re: Juventus
Uh ja skroz zaboravio na njih..
Ma s svim tim igracima nazad rekao bih da su iste kvalitete kao iz prošle sezone..
Što da ne i jaci..
Ma s svim tim igracima nazad rekao bih da su iste kvalitete kao iz prošle sezone..
Što da ne i jaci..
- noiserr
#14659 Re: Juventus
Falilo je i Romi par igraca, Torosidis morao igrati LB, tako su i primili gol. Roma jos treba da kupi tog igraca prije nego sto se transfer rok zatvori. Digne ili Kolasinac.
Iturbe bio suspendovan, Maicon povrjedjen, Strootman povrjedjen, Rüdiger tek dosao a umjesto njegao igrao Castan prva mu utakmica od kako je imao operaciju na mozgu.
Iturbe bio suspendovan, Maicon povrjedjen, Strootman povrjedjen, Rüdiger tek dosao a umjesto njegao igrao Castan prva mu utakmica od kako je imao operaciju na mozgu.
- relativno84
#14660 Re: Juventus
Malo si me iznenadio al opet svakako ti je draga boja vucicinog dresa tako da iznenadjenje i nije tolikonema me tamo wrote:Samo da apelujem na ove nove Romine navijace ( ukljucujuci mene ) da provociranje prebace na Seriu A temu.![]()
OT
Poraz jeste iznenadjenje, ali bolje u prvom nego u zadnjem kolu svakako
-
nema me tamo
#14661 Re: Juventus
Inace sam bio par ljeta ko manji u Italiji i zaljubio se u Inter, dan danas par zastava visi u sobi..
Tako da ti ne pije baš vode ta prica oko boje dresa.
U to vrijeme sjecam se da su mi lokalni vrsnjaci govorili da navijaju za Juve..
Iako malo mjesto u kojem sam bio nije baš blizu Torina.
Juve je institucija..
Baš me zanima otkud ti baš da navijaš za Juve..?
Happy isto..
Tako da ti ne pije baš vode ta prica oko boje dresa.
U to vrijeme sjecam se da su mi lokalni vrsnjaci govorili da navijaju za Juve..
Iako malo mjesto u kojem sam bio nije baš blizu Torina.
Juve je institucija..
Baš me zanima otkud ti baš da navijaš za Juve..?
Happy isto..
- relativno84
#14662 Re: Juventus
Prva tekma Juventusa koju sam gledao bila je finale s Dortmundom
i pored poraza Alex je ostavio tako jak utisak na mene da sam poceo pratiti sve vise Juve. Vec iduce sezone i prve suze kada je Mijatovic pogodio(od tad Real mrzim jako ali nikoga kao ManUtd) tako iz godine u godinu to je postalo vise nego normalno da se Juve gleda pa sve ostalo, cak i u vremenu serie b imao sam srecu da je neki njemacki kanal prenosio sve tekme Juventusa digitalna je legla i uzivalo se
, od te godine skoro da sam prestao gledati druge timove u evropi iz revlota
Dok drugi cekaju LP ja cekam Juve protiv onih amatera ali i to je imalo svoju draz, nikad ponistiti onaj veliku minus u bodovima 
Kroz Juve sam zavolio i Talijansku repku, kad vec nasa nije imala uspjeha pratio sam njih, svakako je uvijek pola Juventusovih igraca u njoj
Ona prica daleko je, ne ides na tekme i to kod mene ne pali, nesto kad volis moze biti na kraj svijeta nece umanjiti osjecaj radosti koji ti to donosi.

Kroz Juve sam zavolio i Talijansku repku, kad vec nasa nije imala uspjeha pratio sam njih, svakako je uvijek pola Juventusovih igraca u njoj

- ortodont
#14663 Re: Juventus
Vjerujem da će dovođenjem Cuadrada i nemogućnosti da se dovede Draxler uprava naginjati više na klasičnog veznjaka, večeras se spominje Mario Lemina iz Marseja, svidio mi se pravo u onoj tekmi protiv nas, Pogbin haver, generacija.
Bfmtv: conferma: "Mario Lemina ad un passo dalla Juve"
CANAL PLUS - Lemina alla Juve
Bfmtv: conferma: "Mario Lemina ad un passo dalla Juve"
CANAL PLUS - Lemina alla Juve
Last edited by ortodont on 23/08/2015 23:33, edited 2 times in total.
- Cornholio_
#14664 Re: Juventus
Ekipa igrala za kurac, zasluzeno izgubili.
Svi su losi bili ali ISLA...ne znam kako me mozdani nije opalio.
Lik da igra upola kao za Čile Licht bi istruho na klupi. Llorente bar nece da igra.
Lik da igra upola kao za Čile Licht bi istruho na klupi. Llorente bar nece da igra.
- -TheChosenOne-
#14665 Re: Juventus
Isla je za 10 minuta napravio najmanje 10 katastrofalnih grešakaCornholio_ wrote:Ekipa igrala za kurac, zasluzeno izgubili.
najbolje bi bilo da ga se riješe do kraja prelaznog roka, svakako je beskoristan. Može i Llorente sa njim.
- Atticus Finch
#14666 Re: Juventus
Bonucci se gura da izvede slobodnjak sa 20ak metara.
Podhitno uspostaviti hijerarhiju kod izvođenja tih prekida, jer ako onog retarda još jednom vidim da se nešto kurči neće mi biti dobro. Udarila mu ona kapitenska protiv primavere u glavu.
Tačno fali lider na terenu, jučer je baš tako izgledalo. Kao razbijena vojska. Potpuna neorganizacija na momente. Situacija u zadnjim trenucima kad Pogba izvodi prekid, a Dybala ide u 16terac je dobar pokazatelj.
Ali puno je novih igrača, trebat će vremena da se to sve uveže.
Pored toga, Allegrijev kukavičluk ponovo došao do izražaja i dobro ga opalilo po glavi, što mi je drago.
Tačno fali lider na terenu, jučer je baš tako izgledalo. Kao razbijena vojska. Potpuna neorganizacija na momente. Situacija u zadnjim trenucima kad Pogba izvodi prekid, a Dybala ide u 16terac je dobar pokazatelj.
Ali puno je novih igrača, trebat će vremena da se to sve uveže.
Pored toga, Allegrijev kukavičluk ponovo došao do izražaja i dobro ga opalilo po glavi, što mi je drago.
- I am Happy
#14667 Re: Juventus
Mogao bi Alegri vrlo lako ostati na 0 bodova nakon 2 kola, a to vala niko nije ni sanjao.
Ali opet, nisam ih zagotivio zbog toga, vec zbog poraza u finalu
Obicno je to tako..zavolis onaj tim koji izgubi, ili barem ja
A zbog Del Piera sam ih i pratio. Legenda u svakom smislu rijeci
Liga prvaka, odmah poslije rata. Del Piero i doba kada je Juve harao evropom.nema me tamo wrote:Baš me zanima otkud ti baš da navijaš za Juve..?
Happy isto..
Ali opet, nisam ih zagotivio zbog toga, vec zbog poraza u finalu
Obicno je to tako..zavolis onaj tim koji izgubi, ili barem ja
A zbog Del Piera sam ih i pratio. Legenda u svakom smislu rijeci
- -TheChosenOne-
#14668 Re: Juventus
Ne sekiraj se, protiv rome rutinski 0:1I am Happy wrote:Mogao bi Alegri vrlo lako ostati na 0 bodova nakon 2 kola, a to vala niko nije ni sanjao.
- Rockefeller
#14669 Re: Juventus
Gasi klub, niko ne valja 
- Atticus Finch
#14670 Re: Juventus

Sad je pitanje, je l' to kraj što se tiče transfera ili imaju u planu dovesti još nekoga. Ako je opcija ovo drugo onda ili trequartista, kao jedina deficitarna pozicija u ekipi ili još jedan centralni vezni jer nisu sigurni u zdravlje Khedire i Asamoaha.
Mnogo promjena. Trebat će vremena da se ovo uveže, a Allegriju sigurno malo više hrabrosti jer nema smisla ekipa koju je izveo kontra Udinesea.
Postoji info da je Zaza pred izlaznim vratima. Realno, nikad mi neće biti jasno zašto je uopće doveden pored Berardija. Ako je ova cifra tačna, upakovat ga sa sve mašnicom i isporučit zainteresiranoj strani.
- Tito_i_Partija
#14671 Re: Juventus
Koliko su platili Cuadrada?
- relativno84
#14672 Re: Juventus
Nesto malo vise 

- wickerman
#14673 Re: Juventus
Kvadrado ce biti flop godine,
- Atticus Finch
#14674 Re: Juventus
Gianluca Di Marzio @DiMarzio 12m12 minutes ago
La @juve ha fatto un sondaggio per #Witsel, ne parliamo tra poco a @SkySport 24 con altre novità.
Kaže Di Marzio da su poslali zvaničan upit za Witsela. Bez obzira da l' je ovo izvedivo ili nije, meni se čini da će ipak ići po centralnog veznog, ništa od trequartiste.
-
Son1
#14675 Re: Juventus
Raskinut ugovor sa Llorenteom kako bi mogao otici u klub po izboru (vjerovatno Sevila)
Llora brat
Llora brat