Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- supercali
#14626 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jesi bar okrenuo 122?
- MOSALJOZE
#14627 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Očito će i kod nas zaživit stop xam...
- Laplace
#14628 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Rekoh ja: ne treba praviti ni crkve ni džamije, ni fabrike ni škole, nego ludnice.
- supercali
#14629 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Red bi bio I prizeljkujem istoMOSALJOZE wrote:Očito će i kod nas zaživit stop xam...
- kloniran
#14630 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Aha, bas bih volio vidjeti na kome bi se ovdje istresali, na bahatim tetkicama i penzionerima.
One prave bahate po obicaju ne bi smjeli ni pogledati.
- supercali
#14631 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A kad bi se to podrzalo od atrane institucija I guralo vjerujem da ne bi bili postedjeni ni ovi bahati kriminalci biznismeni I sl
- Averus
#14632 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zato uvijek idu u grupi i sa nekoliko kamera, pa izvol'te 
- vješalica
#14633 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kakve veze ima jel bahata tetkica ili penzioner ili bogatun?kloniran wrote:Aha, bas bih volio vidjeti na kome bi se ovdje istresali, na bahatim tetkicama i penzionerima.
veži je broj običnih idiota neko biznismena koji se izdrkavaju po cesti
realno
- Rugafet
#14634 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma sve bih ja to zik, po kratkom postupku
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#14635 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Svi izgleda muda u kolicima vozekloniran wrote:Aha, bas bih volio vidjeti na kome bi se ovdje istresali, na bahatim tetkicama i penzionerima.
- kloniran
#14636 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ne znam ja u cemu voze, ja samo vidim stanje na terenu, da ih 99% koji se fale da imaju ustvari nemaju, ili im malo narastu kad su u coporu.Leon16v wrote:Svi izgleda muda u kolicima vozekloniran wrote:Aha, bas bih volio vidjeti na kome bi se ovdje istresali, na bahatim tetkicama i penzionerima.
-
zdruzdjo
#14637 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sklonio bih joj se al' u qurtzu.hopi wrote:petak, oko 16:15, alipašina ulica, gužva špica, što na trotoaru a dakako i na cesti
jedna je gospodična u c3 uradila sljedeće, pješke sam išao pa sam je skontao, njoj se nije ko običnom svijetu čekalo u gužvi, pa je autom krenula trotoarom i to tamo od one kladionice (pravac druga gimnazija-higijenski) pa sve do raskrsnice tj do kraja koliko je mogla trotoarom voziti
usput je dakako bilo pješaka i djece, kojima je prilično svirala ako joj se ne sklone odmah
Stao na sred i kad bi se samo naslonilo auto na mene odmah bih pao na zemlju nicice i zvao policiju.
naravno rekao bih nekome da me slika tako dok sam na zemlji ......
bio bih i raspolozen da se "nagodimo"
- holowey
#14638 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zdruzdjo wrote:Sklonio bih joj se al' u qurtzu.hopi wrote:petak, oko 16:15, alipašina ulica, gužva špica, što na trotoaru a dakako i na cesti
jedna je gospodična u c3 uradila sljedeće, pješke sam išao pa sam je skontao, njoj se nije ko običnom svijetu čekalo u gužvi, pa je autom krenula trotoarom i to tamo od one kladionice (pravac druga gimnazija-higijenski) pa sve do raskrsnice tj do kraja koliko je mogla trotoarom voziti
usput je dakako bilo pješaka i djece, kojima je prilično svirala ako joj se ne sklone odmah
Stao na sred i kad bi se samo naslonilo auto na mene odmah bih pao na zemlju nicice i zvao policiju.
lafo mobitel u rukama, zamisljen, ne ocekujes na trotoaru saobracaj, itd...
- xamp
#14639 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Fura se na ruse. Trebali bi i mi napraviti pokret Stopham (Stop a douchebag)hopi wrote:petak, oko 16:15, alipašina ulica, gužva špica, što na trotoaru a dakako i na cesti
- Travnički Noćni Šetač
#14640 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U zadnje vrijeme me baš zabaksuziralo sa stručnjacima na cesti...
Duga svjetla:
Preticanje u makaze:
Prolazak na crveno:
I svašta nešto...
Duga svjetla:
Preticanje u makaze:
Prolazak na crveno:
I svašta nešto...
- Laplace
#14641 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
... i onda završiš na Međunarodnoj svemirskoj stanici.zdruzdjo wrote:Sklonio bih joj se al' u qurtzu.hopi wrote:petak, oko 16:15, alipašina ulica, gužva špica, što na trotoaru a dakako i na cesti
- nepass1
#14642 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
prosle sedmice nije radio semafor kod ase, danas na pofalicima ne radi.
osjeti se guzva jutros. zeleni val nepostojeci.
- Dope_Man
#14643 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Taj na alipasinu ne radi otprilike svako drugo jutro.nepass1 wrote:prosle sedmice nije radio semafor kod ase, danas na pofalicima ne radi.
- Qler
#14644 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sam neku noc zvao policiju, neki lola sa Cliom se parkirao na glavnoj na Dobrinji ispred Mercatora, u sred trake, ugaseno auto, ni stelath mode nije upalio. Samo stoji auto u traci...
-
Emir92
#14645 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Na alipasinu svaki dan se desi da na 5min semofor ne radi. Bude treptuce zuto.Dope_Man wrote:Taj na alipasinu ne radi otprilike svako drugo jutro.nepass1 wrote:prosle sedmice nije radio semafor kod ase, danas na pofalicima ne radi.
E sad je fazon sto nema neki vremenski period kad se desi, nego se zna desiti ujutru, pa sutra popodne.
Primjetio sam da u zadnje vrijeme ovi sto voze po dugim (i dan i noc, jer kratka ne rade ili radi jedno)
kad im blicas ili upalis duga oni nastave voziti sa upaljenim dugim, cak neki znaju zasvirati u fazonu sto si ti njima upalio duga.
- beni-bu-man
#14646 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Emir92 wrote:
Na alipasinu svaki dan se desi da na 5min semofor ne radi. Bude treptuce zuto.
E sad je fazon sto nema neki vremenski period kad se desi, nego se zna desiti ujutru, pa sutra popodne.
Primjetio sam da u zadnje vrijeme ovi sto voze po dugim (i dan i noc, jer kratka ne rade ili radi jedno)
kad im blicas ili upalis duga oni nastave voziti sa upaljenim dugim, cak neki znaju zasvirati u fazonu sto si ti njima upalio duga.
Navikla stoka da je fukara
- supercali
#14647 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Meni tacno dodje ideja da nrki reflektor nabacim na auto pa kad tako sa dugim vozi upaliti reflektor tacno prema njima da im oci izbije svjetlo
- beni-bu-man
#14648 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
supercali wrote:Meni tacno dodje ideja da nrki reflektor nabacim na auto pa kad tako sa dugim vozi upaliti reflektor tacno prema njima da im oci izbije svjetlo
vako nesto pa nek shljashti

- supercali
#14649 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sam mislio bukvalno na reflektor ono tipa na zatvorima ili americki stari policijski auti sto su imali
-
zdruzdjo
#14650 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
supercali wrote:Ja sam mislio bukvalno na reflektor ono tipa na zatvorima ili americki stari policijski auti sto su imali
ma bilo bi hakaret.
skula
ovi led bar-ovi su zvijeri. prijatelj je imao na terencu. kad popali moras se kremom za suncanje mazati. fakat.
Ali su im masne i cjene.
Vidjao sam ove lole sto dolaze iz svedske i norveske. cim vidis da lola ima na autu dodatna svjetla precnika nogometne lopte, znas da je iz neke prijebine iz tih zemalja. tamo si bez nekih reflektora dodatnih van grada mrtav kad snijeg zapada.
nekada davno sam na pezou 205 imao dva mala stroboskopa koji su se napajali na 12v. bili mi montirani na zadnjoj tabli upereni prema zadnjoj sajbi. koja je to milina bila kad mi neko s ledja vozi pod dugim a ono blizu. mmmmmm. samo upalis par sekundi i vidis izostane lola iza tebe. nisu bas bili jaki za neke vece udaljenosti ali ovo gradski do 15-ak metara su bas boli oci .....