Lena Headey (Cersei Lannister) and Jerome Flynn (Bronn) never speak to each other on set.
pukla tikva, mora da je Bronn sHamaro po guzovima
Moderator: _BataZiv_0809
Uplati HBO GO jedan mjesec i gledaj koliko ti je voljaćiribiribela wrote:Nadala se da ce je staviti na netflix pa da napravim legalni maraton, ali nema od toga nista.
Baš nisi romantičan sekunde..Donnie Smith wrote:Mene ona Igrit svo vrijeme nervirala. Napaljena vještica.![]()
Po hiljadu puta, kreštavim glasom, Jon Snow, ti ne znaš ništa. More mrš, i ne zna, kad te u RL može trpiti...

Ygritte je pokrivala vecinu mojih seksualnih fantazija: crvenokosa, divlja, nezavisna i uvijek spremna.Donnie Smith wrote:Mene ona Igrit svo vrijeme nervirala. Napaljena vještica.![]()
Po hiljadu puta, kreštavim glasom, Jon Snow, ti ne znaš ništa. More mrš, i ne zna, kad te u RL može trpiti...
I see you are a man of culture as wellseln wrote: Ygritte je pokrivala vecinu mojih seksualnih fantazija: crvenokosa, divlja, nezavisna i uvijek spremna.
kakavdanakneiskustvu wrote:https://www.vice.com/en_ca/article/5994 ... e=vicefbca
U komentarima pišu da je fan made, nema nigdje nsita zvanicno. Doduse meni izgleda previse ozbiljno uradjeno da bi bila neka zajebancijanema me tamo wrote:Stvarno???
Kod nas se Netflix nikako ne isplati. Nama je trenutno dostupno 201 serija i 570 filmova, u Americi 1326 serija i 4339 filmova. Cijena je ista. Cak i da imaju GoT, opet se ne isplati.ćiribiribela wrote:Nadala se da ce je staviti na netflix pa da napravim legalni maraton, ali nema od toga nista.