Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supercali wrote:Pa dostava i treba tako rano da vozi a ne u 8 da upali sva 4 na cesti i snadbjevaj radnje
Radila bi dostava tako rano, nego radnje nece da otvore ranije da prime robu. A jeb ga, distributerima je vise u cilju da prodaju nego ovima da uzmu od njih jer ce se uvijek naci nego ko ce doci KAD GOD, stat sa sva 4, i iznijet robu.
To su oni specijalci sto sto je glavnoj u lijevoj traci sa sva 4 (pored onih sto su SAMO izletili do mekdonaldsa)
supercali wrote:Pa dostava i treba tako rano da vozi a ne u 8 da upali sva 4 na cesti i snadbjevaj radnje
pa ne mora 40 voziti
Ako iko ne pegla, to su dostavljaci. Bar iz mog iskustva obicno jurcaju okolo jer i njima je cilj sto prije zavrsiti. Kod njih je veca fora sto znaju u tom jurcanju istovremeno popunjavati naloge i pricati na telefon pa ako ne pazis mozes biti donji.
Radila bi dostava tako rano, nego radnje nece da otvore ranije da prime robu. A jeb ga, distributerima je vise u cilju da prodaju nego ovima da uzmu od njih jer ce se uvijek naci nego ko ce doci KAD GOD, stat sa sva 4, i iznijet robu.
To su oni specijalci sto sto je glavnoj u lijevoj traci sa sva 4 (pored onih sto su SAMO izletili do mekdonaldsa)
To treba rijesiti nekako zakonom nekim
Centar grada dostavljaci samo do 7 ko bude kasnije kazna vozacu i firmi ako treba i toj radnji
Jbg... propusti dio o Jugi i dvici... ne zamjerite sad...
...
Jugo 55 prvo lično auto...kupljen nov... za ta vremena išao vrhunski... bez većih kvarova sve do rata nekih 6 godina... u ratu poginuo izrešetan i izgeleran...
...
Golf 2 ... mislim se 5 minuta šta da kažem i samo se sjetim jedne riječi... smeće... Al gonio sam ga par godina... jbg moralo se...
Travnički Noćni Šetač wrote:Jbg... propusti dio o Jugi i dvici... ne zamjerite sad...
...
Jugo 55 prvo lično auto...kupljen nov... za ta vremena išao vrhunski... bez većih kvarova sve do rata nekih 6 godina... u ratu poginuo izrešetan i izgeleran...
...
Golf 2 ... mislim se 5 minuta šta da kažem i samo se sjetim jedne riječi... smeće... Al gonio sam ga par godina... jbg moralo se...
imao sam i ja g2, 1.6 dizel, '91 godiste. kupio ga ocuvanog, vozio oko 7g, jednom otisla lamela, jednom mjenjao sajlu rucne.
jes sranje prema danasnjim autima, ali 2000g je bilo dobro auto, za bolje se nije ni imalo
Da ne nabavljam, ako ću svaki put nešto morat' odvrat', zavrtat', nositi sa sobom (jer ne nosim one tzv "pederuše")
Ja sam je kupio i koristio prvu sedmicu, i onda mi je dosadilo stalno skidanje i postavljanje. Poslije je zapakovao u kutiju i ubacio u gepek. Eno je i sad u gepeku.
Da ne nabavljam, ako ću svaki put nešto morat' odvrat', zavrtat', nositi sa sobom (jer ne nosim one tzv "pederuše")
Ja sam je kupio i koristio prvu sedmicu, i onda mi je dosadilo stalno skidanje i postavljanje. Poslije je zapakovao u kutiju i ubacio u gepek. Eno je i sad u gepeku.
Averus wrote:Ima li na ovoj temi koga da koristi Dashcam?
Zanima me da li je sakrije kad parkira auto pred zgradu, ili mu onako stoji smontirana?
Razmišljam da kupim, a kontam maznuće mi je prvu noć
Haj' što će nju maznut', nego što će mi napraviti 10puta više štete na autu dok dođu do nje
Koristim ja... ne skidam nikad ali sam i nabavio kameru malih dimenzija koja se jedva primijeti... nigdje nisam imao problema... a ako je skidas onda nece moci snimati ako se ko petlja oko auta kad je parkirano....
Za sada ste mirni. Kada krene masovno koristenje kamera u autima i kod nas, onda ce se krasti. Isti slucaj je bio i u Rusiji, gdje na pocetku niko nije obracao paznju na kamere, mala potraznja, a cijena nije nesto posebno. No kada potraznja krene, pa tuhne 10 kamera po 100KM.
petak, oko 16:15, alipašina ulica, gužva špica, što na trotoaru a dakako i na cesti
jedna je gospodična u c3 uradila sljedeće, pješke sam išao pa sam je skontao, njoj se nije ko običnom svijetu čekalo u gužvi, pa je autom krenula trotoarom i to tamo od one kladionice (pravac druga gimnazija-higijenski) pa sve do raskrsnice tj do kraja koliko je mogla trotoarom voziti
usput je dakako bilo pješaka i djece, kojima je prilično svirala ako joj se ne sklone odmah
hopi wrote:petak, oko 16:15, alipašina ulica, gužva špica, što na trotoaru a dakako i na cesti
jedna je gospodična u c3 uradila sljedeće, pješke sam išao pa sam je skontao, njoj se nije ko običnom svijetu čekalo u gužvi, pa je autom krenula trotoarom i to tamo od one kladionice (pravac druga gimnazija-higijenski) pa sve do raskrsnice tj do kraja koliko je mogla trotoarom voziti
usput je dakako bilo pješaka i djece, kojima je prilično svirala ako joj se ne sklone odmah
Pa, šta su pješaci radili na trotoaru? Trebali su se kretati kolovoznom trakom, kao svi normalni pješaci svuda u svijetu.