Ovaj naručila da "obnovim" kolekciju...

Ova dva "ofrlje", svidio mi se njihov blending, dolar po svaki, ne mogu propasti.
I ovu sa Abbamarta kao utjehu što nisam uzela sličan blending sa CS-a....
Moderator: anex

Ne zove se dzaba BUFF hahaha Meni je i roskast...a bojim se 180 da ne bude pretaman...prije nekih 7 godina koristila sam RC ali je bila drugacija ambalaza i btw ova mu je grooozna...:S ali se moze staviti pumpica od avona, sa silikonske maskeVenomousV wrote:i ja sam svijetle puti, koristim 180 mada bi mi bolje odgovarao malo svjetliji... s druge strane 150 je previse duhast
BJB wrote:Je li ovo blackcanvas ili elf? Skontala sam coastalscents, vec sam oceifila sa sigma cetkicama, jedan set i blush brush.
Inace preporucujem ovu njihovu, divna je za kontrolisano blendanje.
Inace sa te tvoje stranice mi ovo izgleda privlacno.
Hvala na pomoci..koristilo mi je u smislu da odustajem od MAX FACTORA...ali sada nemam bas nikakvu ideju koji puder da kupim_EMA_ wrote:Ja ga nekad koristim za večernju šminku. Inače više volim pudere onako kao silikonske podloge dok mi je ovaj dosta lakši od mog uobičajenog pudera. Dobro pokriva, boja mi je malo beživotna, može se u više slojeva nanijeti i prije upotrebe ga protresem jer sam primijetila da mu se malo sastav rasloji.
Nadam se da ti je korisno ovo moje iskustvo
Sent from my LT26ii using Tapatalk
Pokusaj sa samo tri sigma cetkice umjesto aplikatora, E25, E40 i E45http://www.sigmabeauty.com/category_s/51.htm pa ces vidjeti koliko je lakse i zabavnije, a rezultat bolji.suspect_zero wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ja koristim samo jednu četku i to za nanošenje kuglica, onu sklopivu![]()
![]()
![]()
e sada, kada vidim vas koliko četkica koristitepitam se jeli propuštam nešto bitno
....btw, sjenila nanosim aplikatorom.
Očekujem da ćete biti ljubaznepa me uputiti, jeli lakše sa četkama i po veličinama kako ih upotrebljavate, mislim koja veličina za koji dio???
sto se tice tih pudera, ja sam cula samo pohvale, ali se nisam usudila da probam._EMA_ wrote:@Manekenko, jesi koristila Bourjois pudere...mozes li mi uporediti taj Vichy sa nekim od njih, najvise zbog nijanse pitam...ja sam dugo koristila HM 52, ali onu stariju verziju i bila sam prezadovoljna..od kada su je ukinuli sve sto se moze naci u drogerijama sam probala..ali katastrofa, lice mi djeluje kao prljavo...
manekenka u penziji wrote:ovaj moj je zuckast i takav mi odgovara. (23 ivory, beige finish)
nisam primjetila ni da oksidira ni da mijenja boju.
mogu se potruditi da u toku dana, ali ti ne mogu obecati, uslikam sliku na licu prije i poslje. tako ces najbolje vidjeti kakav je.
evo ovdje dobra recenzija, kao da sam je ja svojom rukom pisala![]()
http://airyfairymakeup.com/2013/03/23/v ... uci-puder/
Od bourjois pudera sve sam probala...meni flover perfection nije odgovarao jer je gusci od ostalih iz HM linije i stvarao mi je suhe dijelove na obrazima...lemniskata wrote:@EMA ja inace koristim bourjois i dobar mi je. Zimi flover perfection. Imas super recenzija koje baš pomognu koji puder izabrati. Svidja mi se kod njihovih pudera sto imaju oznaku kojeg su finisha i stepen pokrivanja.
Sent from my LT26ii using Tapatalk
Nisam vidjela, halali. Ne znam ti vise ništa posebno. Jesi onaj L'orealov mat novi probala?_EMA_ wrote:Vec sam gore pisala...HM ali stara verzija mi je bio savrsen...tokom ljeta HM serum mi je super ...ali sa hladnim danima uslijedila je potraga za novim i nista od isprobanog ne odgovara...