Imao sam problema sa Telemach internetom. Desavalo mi se da kad PC ukljucim po 5min cekam konekciju, kasnije se to povecalo na 20min ili cak pola sata. Ono ukljucis PC i odes TV malo gledat dok ne prodje 20ak minuta jer znas da nema neta

KAd konacno se "nakaci" na net, nakon sat vremena koristenja otprilike, samo te diskonektuje i nemas interneta a normalno mozes pristupit svom ruteru. Nazovem ja Telemach, javi se gospodja i provjeri mi ruter i kaze da je sve OK i da nije do njih. Ja pocnem pokusavat pravit, mjenjaj kablove da nije do njih. Zamjeni ruter (posto imam dva zbog velicine kuce da wifi pokriva) tamo ovamo.. nece nista, sve isto. Ponovo nazovem telemach, javi se gospodja, objasnim da sam vec juce zvao, mjenjo kablove, rekonfiguriso ruter, oborio sistem na pc, al sve isto.. kaze ona prebacit cu te na naprednu neku sluzbu. Eh tamo mi se javi neki Kerim, i kaze imam odstupanja u ruteru, nesto tako.. rijesi mi covjek problem za 2min. Ipak je bilo do njih, zali boze zivaca i truda dva dana