Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Dr Baltazar

#14601 Re: Sarajevski derbi

Post by Dr Baltazar »

Samprotivsviju wrote:
Dr Baltazar wrote:
kakotakonikako wrote:ako neko od bordo moze da odgovori. sta ono znaci na sjeveru koseva uzvikivanje - rasirite se. a ako moze neko od plavih da odgovori sta znaci ono gadjanje istoka.
Sjever je bio pun, i htjeli su da to tako i izgleda. Međutim djeca nisu htjela slušati naredbe da se popune prazna mjesta(bliže zapadu prvi redovi) nego su se nagurali na ulaze i one ograde iznad ulaza.
Tjerao ih je sa stepenica takodjer, svi se nabili na stepenica..a nikakve koristi za koreografiju ako stoje na stepenicama :)
Upravo to. Onda ne znam ko je toliko glup da nosi one kartone za koreografiju sa mjesta gdje su već postavljena... Ali ispalo je sve dobro na kraju.
lerdi

#14602 Re: Sarajevski derbi

Post by lerdi »

direktni wrote:Nagradno pitanje za milion KM. Šta je ovo; faul nad Delačem?, korner za Želju? faul Bilbije nad Dadom 7 metara od gola (penal)? :D
https://www.youtube.com/watch?v=3AbfH0L ... .be&t=2514
Prije par godina čist penal nad Sadikovićem. Inače čist faul nad Delačem. ;)
Samprotivsviju

#14603 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

hrasno38 wrote:
Sta ce me boliti???? To sto smo dosli neporazeni sa Koseva???? To sto smo jos uvijek 100% u igri za titulu???? To sto sam nakon dugo sezona uzivao gledajuci kako se od juniora postaje izvrstan senior???? To sto vas je momak od 18 godina valjao po terenu ko bekane (valjo je i Stojcev ali to je za njega normalno jer je vec iskusna igracina). Ma sta cu ja vas podjebavati kad vi sami sebe podjebavate od pocetka sezone. Prvo prekucavate ligu koja nije jos ni pocela, razbacujete se Tanovim parama, stavljate Tanove avatare (fakat gdje su vam Tanovi avatari) i onda kad pocne prvenstvo opsta lakrdija i od kluba i od navijaca, smijenite Uscuplica dovedete Kodru, otpustite Kodru vratite Uscuplica :-) Kaznjavate golmana zbog nezalaganja na terenu :lol: Pozoriste u kuci pravo. A da ne govorim sva silna omalovazavanja tokom citave sezone prema Zelji koji vam evo dva kola prije kraja puse u vrat i utakmicu protiv jebenog Viteza proglasavate utakmicom sezone. Ne smijete ni nerjeseno odigrati nego morate pobjediti ekipu koja se bori za opstanak (znaci nema kupovine jedino od sudija). I onda se kao ja sekiram. ma jok bolan ja se samo zajebavam i stariji forumasi (mislim po stazu na forumu) znaju da volim da idem u kost ovim "iskljucivim" mladim junosama prepunim adrenalina kojeg ne daj boze da bi potrosili negdje gdje treba.
Ti si bas ocajan postao :lol:
alchak.ba

#14604 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2014/15

Post by alchak.ba »

Samprotivsviju wrote::lol: :lol: :lol: :lol:
pedofil
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#14605 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitar sa Kariba »

Image

:nargila:
bjelave

#14606 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

hrasno38 wrote:
Sarajevski-Seljak wrote:Hrasno bas se vidi da te boli, svim silama pokusavas ismijavati, podjabavati... Nesto kao Nosara posle derbija u prvoj polusezoni...

Ali ne ide...

Gledaj malo vise svoj klub, a malo ohani o nama, bice ti lakse... Cuvaj zdravlje, imas se zbog koga sikirati ;-)
Sta ce me boliti???? To sto smo dosli neporazeni sa Koseva???? To sto smo jos uvijek 100% u igri za titulu???? To sto sam nakon dugo sezona uzivao gledajuci kako se od juniora postaje izvrstan senior???? To sto vas je momak od 18 godina valjao po terenu ko bekane (valjo je i Stojcev ali to je za njega normalno jer je vec iskusna igracina). Ma sta cu ja vas podjebavati kad vi sami sebe podjebavate od pocetka sezone. Prvo prekucavate ligu koja nije jos ni pocela, razbacujete se Tanovim parama, stavljate Tanove avatare (fakat gdje su vam Tanovi avatari) i onda kad pocne prvenstvo opsta lakrdija i od kluba i od navijaca, smijenite Uscuplica dovedete Kodru, otpustite Kodru vratite Uscuplica :-) Kaznjavate golmana zbog nezalaganja na terenu :lol: Pozoriste u kuci pravo. A da ne govorim sva silna omalovazavanja tokom citave sezone prema Zelji koji vam evo dva kola prije kraja puse u vrat i utakmicu protiv jebenog Viteza proglasavate utakmicom sezone. Ne smijete ni nerjeseno odigrati nego morate pobjediti ekipu koja se bori za opstanak (znaci nema kupovine jedino od sudija). I onda se kao ja sekiram. ma jok bolan ja se samo zajebavam i stariji forumasi (mislim po stazu na forumu) znaju da volim da idem u kost ovim "iskljucivim" mladim junosama prepunim adrenalina kojeg ne daj boze da bi potrosili negdje gdje treba.
Jeste, sve je tako samo sto nekako zvucis izbezumljeno. Smiri se, bice uredu.
Istina, nisi jedini samo se i jedan od agresivnijih.
Alkos

#14607 Re: Sarajevski derbi

Post by Alkos »

Jebo mater, napraviše mit od drugog mjesta, ispadoše moralni pobjednici, heroji, šampioni... Ono, njihovo drugo mjesto je bolje nego naše prvo, jer su oni manje uložili i u većim su dugovima i igrači su im manje plaćeni. Ako kojim slučajem uzmemo titulu, to će biti sramota jer smo im pored svih uloženih para pobjegli samo nekoliko bodova.

Nakon ovakve propagande stvarno ni ja sam ne znam šta da mislim, jel' bolje da budemo prvaci ili da ne budemo?! Jer sramota bi me sutra bilo pogledati navijačima željezničara u oči ako budemo...

:lol: :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#14608 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

alchak.ba wrote:
rumenige_brajtner wrote:
alchak.ba wrote:
e jebi ga, ne dade se.
nije "ne dade se" nego je jedna od dvije opcije; ili su vam preplaćeni igrači goli qrac, ili željina djeca ipak nešto znaju. to "ne dade se" ne pije vode.

btw @hrasno38, mene više zanima gdje nestadoše ibrakovićevi avatari :D
zakljucismo maloprije, 3 igraca iz vase skole, vasa dZeca.

A priznajte da bi guze dale da imate Benku, Stojceva, Cimirota (mislim preplacene goli qrac igrace).
Imali smo mi i Benke i Stojceve a Cimiroti izlaze jedan po jedan iz vlastite skole. A vidio sam Stojecev bio bas onako zadovoljan i veseo kad ga zamjeni Uscuplic. Posto su nam juniori opet 99% prvaci drzave jos ce jedno 2-3 juniora sljedecu sezonu u prvi tim sa ugovorom na par godina. Nemojte da sad pocnemo izvlaciti podatke koliko je Zeljo izbaciodobrih fudbalera a koliko Sarajevo i gdje igraju igraci Zelje a gdje Sarajeva!!!!
alchak.ba

#14609 Re: Sarajevski derbi

Post by alchak.ba »

hrasno38 wrote:
Sarajevski-Seljak wrote:Hrasno bas se vidi da te boli, svim silama pokusavas ismijavati, podjabavati... Nesto kao Nosara posle derbija u prvoj polusezoni...

Ali ne ide...

Gledaj malo vise svoj klub, a malo ohani o nama, bice ti lakse... Cuvaj zdravlje, imas se zbog koga sikirati ;-)
Moze li Radovac kroz trojicu?
rumenige_brajtner

#14610 Re: Sarajevski derbi

Post by rumenige_brajtner »

alchak.ba wrote:

A priznajte da bi guze dale da imate Benku, Stojceva, Cimirota (mislim preplacene goli qrac igrace).
aha, i ljubomorni smo na vas što imate ibraka, masterminda modernog napadačkog fudbala :zekzek:
alchak.ba

#14611 Re: Sarajevski derbi

Post by alchak.ba »

hrasno38 wrote: Imali smo mi i Benke i Stojceve a Cimiroti izlaze jedan po jedan iz vlastite skole. A vidio sam Stojecev bio bas onako zadovoljan i veseo kad ga zamjeni Uscuplic. Posto su nam juniori opet 99% prvaci drzave jos ce jedno 2-3 juniora sljedecu sezonu u prvi tim sa ugovorom na par godina. Nemojte da sad pocnemo izvlaciti podatke koliko je Zeljo izbaciodobrih fudbalera a koliko Sarajevo i gdje igraju igraci Zelje a gdje Sarajeva!!!!
Hoces reci, da imate para kao mi, ne bi ni ova trojica bila u prvih 11?
Samprotivsviju

#14612 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

Alkos wrote:Jebo mater, napraviše mit od drugog mjesta, ispadoše moralni pobjednici, heroji, šampioni... Ono, njihovo drugo mjesto je bolje nego naše prvo, jer su oni manje uložili i u većim su dugovima i igrači su im manje plaćeni. Ako kojim slučajem uzmemo titulu, to će biti sramota jer smo im pored svih uloženih para pobjegli samo nekoliko bodova.

Nakon ovakve propagande stvarno ni ja sam ne znam šta da mislim, jel' bolje da budemo prvaci ili da ne budemo?! Jer sramota bi me sutra bilo pogledati navijačima željezničara u oči ako budemo...

Pa moraju nesto reci, nece reci "jest mi smo debili sto smo se prezaduzili za tih par trofeja i skoro doveli klub do bankrota, pa moramo igrati sa mladjim igracima jer ne mozemo placati starije" :D

Mora izmisliti nesto :lol:
Last edited by Samprotivsviju on 18/05/2015 11:26, edited 1 time in total.
alchak.ba

#14613 Re: Sarajevski derbi

Post by alchak.ba »

rumenige_brajtner wrote:
alchak.ba wrote:

aha, i ljubomorni smo na vas što imate ibraka, masterminda modernog napadačkog fudbala :zekzek:
svako ima svog ajfela.

jebi ga
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#14614 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Alkos wrote:Jebo mater, napraviše mit od drugog mjesta, ispadoše moralni pobjednici, heroji, šampioni... Ono, njihovo drugo mjesto je bolje nego naše prvo, jer su oni manje uložili i u većim su dugovima i igrači su im manje plaćeni. Ako kojim slučajem uzmemo titulu, to će biti sramota jer smo im pored svih uloženih para pobjegli samo nekoliko bodova.

Pa ko je najavio prekucavanje lige? Mi ili vi???
ultima_palabra

#14615 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

Pa imali smo prije para, pa su opet igrali Šehić, Čolić, Zolotić...
Samprotivsviju

#14616 Re: Sarajevski derbi

Post by Samprotivsviju »

ultima_palabra wrote:Pa imali smo prije para, pa su opet igrali Šehić, Čolić, Zolotić...
Ne niste...tek kada se Dzeko prodao dosle su vam pare, a onda zatim i Amar..nakon cega je pocela kupovina igraca i zaduzivanja
alchak.ba

#14617 Re: Sarajevski derbi

Post by alchak.ba »

Pa igraju i kod nas Radovac, Mihojevic, Dzemo itd
rumenige_brajtner

#14618 Re: Sarajevski derbi

Post by rumenige_brajtner »

alchak.ba wrote: svako ima svog ajfela.

jebi ga
ja vam iskreno i od srca želim, da vam ibrak (ajfel?!?!?!? :lol: :lol: ) ostane još 100 godina u klubu.
Alkos

#14619 Re: Sarajevski derbi

Post by Alkos »

hrasno38 wrote:

Pa ko je najavio prekucavanje lige? Mi ili vi???
Pa eto prekucali smo je za sada, prvi smo... :mrgreen:

direktni wrote:

Ne sjekiraj se. Prvaci biti nećete. 8)
Ne sekiram se, jer necete ni vi! :lol: :mrgreen:
alchak.ba

#14620 Re: Sarajevski derbi

Post by alchak.ba »

rumenige_brajtner wrote:
alchak.ba wrote: svako ima svog ajfela.

jebi ga
ja vam iskreno i od srca želim, da vam ibrak (ajfel?!?!?!? :lol: :lol: ) ostane još 100 godina u klubu.
znam da nas mrzite, ali toliko!?!?!?

mislim i ja vas mrzim :D :D :D
kakotakonikako

#14621 Re: Sarajevski derbi

Post by kakotakonikako »

Samprotivsviju wrote:
Dr Baltazar wrote:
kakotakonikako wrote:ako neko od bordo moze da odgovori. sta ono znaci na sjeveru koseva uzvikivanje - rasirite se. a ako moze neko od plavih da odgovori sta znaci ono gadjanje istoka.
Sjever je bio pun, i htjeli su da to tako i izgleda. Međutim djeca nisu htjela slušati naredbe da se popune prazna mjesta(bliže zapadu prvi redovi) nego su se nagurali na ulaze i one ograde iznad ulaza.
Tjerao ih je sa stepenica takodjer, svi se nabili na stepenica..a nikakve koristi za koreografiju ako stoje na stepenicama :)
hvala na odgovorima. samo sto to rasirite se ne znaci ovo sto vi objasniste. ili mozda bordo braca imaju svoje neke sifre. cekam odgovor od plavih.
ultima_palabra

#14622 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

alchak.ba wrote:Pa igraju i kod nas Radovac, Mihojevic, Dzemo itd
Jeste, igra Radovac nakon što niste uspjeli da ga tušnete u Zenit pojeftino :D Mihojević igrao 2-3 tekme... a šta tek reći za mlađahnog Džemu? :D Pa i kod nas su igrali Svraka, Jamak, Zeba...
alchak.ba

#14623 Re: Sarajevski derbi

Post by alchak.ba »

ultima_palabra wrote:
Jeste, igra Radovac nakon što niste uspjeli da ga tušnete u Zenit pojeftino :D Mihojević igrao 2-3 tekme... a šta tek reći za mlađahnog Džemu? :D Pa i kod nas su igrali Svraka, Jamak, Zeba...
Dupovca ne spominjem
Pa jel igra ili ne igra?
Gdje li je bio Hadziahmetovic zimus? :D

Igrali su kod nas i Zeko i Skoro i Pelak i Mahmutovic i Ferhatovici i Janjosi itd.

dakle, na jucerasnjoj utakmici 3 igraca iz vaseg podmlatka i onda vjecno trubite o nekakvoj "vasoj dZeci".....
ultima_palabra

#14624 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

Pa dvojica su bila sa reprezentacijom.
Registarska oznaka

#14625 Re: Sarajevski derbi

Post by Registarska oznaka »

ultima_palabra wrote:
Inace Zenit mali klub, pa im mozemo svasta tusnuti :D :lol: :lol:
Post Reply