nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Bakir1

#14601 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

Ako ste pogledali klip bugar je dobio gratis zvanje slep sluzbe 185 eura kazne i skinute tablice dok ne popravi auspuh. Mercedes je dobio slep 600 eura kazne i skinute table radi 3 db preko dozvoljenog Maximuma. Na kraju vozac bentlija je radi bajpas ventila dobio slep i 600 eura kazne. Stvar je vrlo jasna, nema nedodirljivih, zato je njemačka tamo gdje jeste a mi smo tu gdje jesmo....
Dope_Man

#14602 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Dope_Man »

Bakir1 wrote:Ako ste pogledali klip bugar je dobio gratis zvanje slep sluzbe 185 eura kazne i skinute tablice dok ne popravi auspuh. Mercedes je dobio slep 600 eura kazne i skinute table radi 3 db preko dozvoljenog Maximuma. Na kraju vozac bentlija je radi bajpas ventila dobio slep i 600 eura kazne. Stvar je vrlo jasna, nema nedodirljivih, zato je njemačka tamo gdje jeste a mi smo tu gdje jesmo....
Ne spraham ovaj dojc al bas me zanima okvirno sta se dere ova plavusa s djetetom i lik koje zaustavise na oko 6:30 - crni Audi (to je bugar jel?). Ako ti nije mrsko onako okvirno opisati bio bih zahvalan :thumbup:
Bakir1

#14603 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

Sto bas njih oni su stranci i tako, a ako nisi upratio cd romi su.
Daje 200 eura za kaznu od 185 kaze policajka ne vraćamo kusur :mrgreen:
Dope_Man

#14604 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Dope_Man »

Haha klasika, a bas izgledaju kao neki fini, akademski gradjani :D
Nisam skontao da su CD ROMi po izgledu :D
tempuser

#14605 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Bakir1 wrote:Sto bas njih oni su stranci i tako, a ako nisi upratio cd romi su.
Daje 200 eura za kaznu od 185 kaze policajka ne vraćamo kusur :mrgreen:
Bas sam htio da napisem da mirise na balkansku ciganiju, sto pises mene, sto ne pisenj njega! :lol:
Sodom1

#14606 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Sodom1 »

tempuser wrote:
amar1994 wrote:ma to je extremno , ja govorim za skupe i normalne modifikacije :)

kako li ovi registruju bas me interesuje : https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... b9f78966b3

neko je kacio snimak , kad pokazuje na cone filter ko defect , mislim u sebi ma idi u pm :lol:
Stvar je vrlo jednostavna, svaka naknadna prepravka i dorada na vozilu mora biti atestirana i upisana u saobr. dozvolu.
Da bi stekao uslove za atestiranje moras kupiti homologirane komponente.
Znac mozes kupiti legalan auspuh, ako ga nisi proveo kroz papire, da drzava zvanicno potvrdi da na tom autu nije glasniji od dozvoljenog, nisi legalan.
Govorimo o atestu i BiH ili kod Svaba?
U BiH je samo slikanje i daj pare :lol: :lol:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#14607 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i sao koji i8bracaj

Post by mk ultra »

Sodom1 wrote:

Govorimo o atestu i BiH ili kod Svaba?
Opet sve zavisi na koga naletis, ali uglavnom je kako si napisao., Nazalost
Mada opet imas pozitivne izuzetke
tempuser

#14609 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Sodom1 wrote: Govorimo o atestu i BiH ili kod Svaba?
Kod Svaba zbog komentara sta peglaju oko atesta i kontrole kad se ugradjuju legalni dijelovi.
zdruzdjo

#14610 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

Bakir1 wrote:......... Na kraju vozac bentlija je radi bajpas ventila dobio slep i 600 eura kazne....
Njemu bih jos 2 tisuce fiknuo zbog povrede intelektualnog vlasnistva tvornice bentley.

Covjece vozis bentley. Auto o cijoj prozvodnji se pravi emisija na NG. Rucno se sastavlja. I tebi naumpadne da u jednoj njemackoj uz sve zakonske odredbe kod nekoga vrsis neke neleglane modifikazije zbog dizanja kite kad dodas gas. Ne kontam.
I onda ti dodje neki jurgen sa slepom koji je zgulio bratwurst sa pivkom i podrignuo i odnese ti auto jer si glup.
tempuser

#14611 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Malo je mozda soviniskitki, ali moram primjetiti da su u velikoj vecini slucajeva u pitanju Njemci malo tamnije puti, tipa Turci, Romi, balkanci... To dosta toga objasnjava.
I onaj lik sto su ga presreli biciklisti i poslali na tehnicki, sto je na Mercu imao skriveni modul za klapnu i aplikaciju sto mu jedva nadode na tehnicko, je takodjer bio Turcin.
Dope_Man

#14612 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Dope_Man »

tempuser wrote:Malo je mozda soviniskitki, ali moram primjetiti da su u velikoj vecini slucajeva u pitanju Njemci malo tamnije puti, tipa Turci, Romi, balkanci... To dosta toga objasnjava.
I onaj lik sto su ga presreli biciklisti i poslali na tehnicki, sto je na Mercu imao skriveni modul za klapnu i aplikaciju sto mu jedva nadode na tehnicko, je takodjer bio Turcin.
Nimalo nije nista osim realnost. Hebiga, to su papani koji su dosli sa strane ili eventualno prva generacija rodjena tu, vrlo brzo steknu (na ko zna kakav nacin) pare i onda krece divljanje. Nije da nema i ''old money'' klinaca arijevske rase koji to rade, ali sigurno je veca vjerovatnoca da ce to raditi oni koji nisu imali puno pa odjednom steknu dovoljno za khurchenje.
zdruzdjo

#14613 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

tempuser wrote:Malo je mozda soviniskitki, ali moram primjetiti da su u velikoj vecini slucajeva u pitanju Njemci malo tamnije puti, tipa Turci, Romi, balkanci... To dosta toga objasnjava.
Pa hebes ga.
Surova realnost.
Bas sto dope_man rece dole o opisu takvih po germaniji.
Ali plavooki arijevci vrlo dobro znaju "svoje" zakone kroz generacije i ne idu puno da se seta po ivici zakona ili da se svjesno krsi. Znaju oni dooobro kakav udar po dzepu mogu imati u slucajevima "kriv si".
A ovi auslander-i koji dodju iz trecih zemalja su generacijama navikli da je to domaci teren gdje su pravila rastegljiva ko zvaka pa kontaju "ma lako cemo"
insomnia78

#14614 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by insomnia78 »

Da se ne lazemo ni policija ne gleda blagonaklono na one malo tamnije koze. Mene su npr u 8 godina samo jednom zaustavili dok ces crnaca i arapa pored ceste vidjeti svakodnevno
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#14615 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by un1ted »

Da vozis bijesno auto i tebe bi zaustavili.
amar1994

#14616 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

insomnia78 wrote:Da se ne lazemo ni policija ne gleda blagonaklono na one malo tamnije koze. Mene su npr u 8 godina samo jednom zaustavili dok ces crnaca i arapa pored ceste vidjeti svakodnevno
gledaju oni itekako , zna se kakv je zapad bio i ostao i uvijek ce bit :thumbup:

ista stvar je i u USA , i dan danas se preziru i mrzi crnci

ispada da su svi divljaci , a oni nisu :lol: , i onda nasi ljudi sami sebe omalovzavaju zbog politicara i trenutnog stanja drustva i misle da su ovi aman zaman nesto :run:

banalan primjer

nemiri na tribinama stadiona , kad nasi urade negdje , to kazne , to optuzbe , divljaci . Kad zapadnjaci to rade , u duhu sporta , nekolicina budala pocelo itd itd .
amar1994

#14618 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

shandrprcSA wrote:
gle koliko je kolonu stvorio mamlaz , to je ona nervoza o kojoj sam pricao :-)
drug_profi

#14619 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

I sad ce mu za 10 minuta zena reci da mora stati da pisa negdje hitno.
pa ce morat sve isponove. :mrgreen:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#14620 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mk ultra »

http://www.klix.ba/amp/150903094

Jedan od braće bihorac SJ
Prema onome sto sam cuo ne jebu zivu silu po romaniji

Svako drugi dan idu po zeljezo u Zenicu
Turci voze slicno ali brze, od turaka je jedino Saglik ostao redovan gore, ovi ostali zaobilaze ovu rutu
GreenLine Mercedesi voze isto brzo, al se svezu 4-5 u kolonu...
Ostalo su uglavnom pojedinacni kamioni

Plus na sav taj transport, lokalne drvosjece...
drunken tiger

#14621 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drunken tiger »

amar1994 wrote:
shandrprcSA wrote:
gle koliko je kolonu stvorio mamlaz , to je ona nervoza o kojoj sam pricao :-)
To više ima veze s inteligencijom. Čuj nervozan pa hoće da prestiže i usput dovodi u opasnost sebe, porodicu, ubije sebe i nekoga još...Kad ste nervozni što vozite? Ne razumijem to nikako. Kreni ranije i nećeš nigdje zakasniti.
noviclan

#14623 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by noviclan »

haha sta je obo ili pijan ili mrtav nadrogiran ili samo idiot
axe22

#14624 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by axe22 »

Gori su ovi sto snimaju, makar nazovi policiju, imas snimak kad ga zaustave da pokazes.

Ovako sam sebe ugrozavas, vozis za budalom i nikad ne znas kad ce napraviti saobracajnu nesrecu.
Throttle

#14625 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Throttle »

Sto ugrozava sebe? suvozac snima. ne treba policija, eto sam je retard stao, pod autobusom
Post Reply