@Milloni, Tangle teezer cetku imam ovakvu
meni nije nesto dobra, a eto probacu je na mokroj kosi sad kad sam se osisala na krace Vidi ovaj
Moderator: anex

meni nije nesto dobra, a eto probacu je na mokroj kosi sad kad sam se osisala na krace odlicna ova REKLAMA, ne znam sta prodaje ali mora da je carobnoBJB wrote:
@Milloni, Tangle teezer cetku imam ovakvumeni nije nesto dobra, a eto probacu je na mokroj kosi sad kad sam se osisala na krace
Ovi original tangle teezer su vjerovatno bolji.
Vidi ovaj
Ma joj meni ona Macadamijina zakon po tom pitanju.Obigravala sam oko TT,al naletim ''u cetiri oka'' na Macadamiu i stvarno sam zadovoljnaBJB wrote:Ma meni se kosa zacupa ujutro i kad je operem uzasno i kupim ja ovaj compact, nije los, ali rezultat nije ni blizu ovoga u reklami.
Eno na hqhair Naked3 dostupna u pre-order fazonu. Kosta 33.30 GBP
lavorpunvode wrote:koristi li neka od vas highlighter? ja nisam nikada, ali razmisljam da pocnem, jako mi se vidjaju efekti istog, pa me zanimaju preporuke, u pogledu marke, odgovarajuce nijanse za srednje tamnu put i sl. Hvala unaprijed dobrim dusama![]()

Slice_of_life wrote:lavorpunvode wrote:koristi li neka od vas highlighter? ja nisam nikada, ali razmisljam da pocnem, jako mi se vidjaju efekti istog, pa me zanimaju preporuke, u pogledu marke, odgovarajuce nijanse za srednje tamnu put i sl. Hvala unaprijed dobrim dusama![]()
Eee i ja sam sminkanje odlucila podici na malo visi nivo i pocela ga koristiti:)I zaista divno izgleda na licu.E sad,ja sam jos uvijek u eksperimentalnoj fazi i koristim najobicnije Essence sjenilo i ok mi je.Sad su izgleda izbacili limitiranu neku kolekciju u kojoj imaju highlightere,pa valjda ce doci do nas.Blogerke takodjer koriste i Artdeco,Deborah sjenila i sasvim solidno izgleda.
Sto se tice highend brendova kod nas,macka s foruma mi je preporucila Guerlain da pogledam i jos ima i Givenchy,al su stvarno preskupi i te novce je uvijek bolje uloziti u rumenilo ili puder.S druge strane,pogledaj recenzije za Mary Lou Luminizer,odlicne su.On je malo zuckast,a ima i Elizabeth Arden,predivan je,on je onako pinkishJa se jos dvoumim oko ovog posljednjeg a do tada,zadovoljna sam i efektom koji pruza i sjenilo
Krizzia wrote:
Sent from my HTC Desire HD A9191

Ja ga nekad koristim za večernju šminku. Inače više volim pudere onako kao silikonske podloge dok mi je ovaj dosta lakši od mog uobičajenog pudera. Dobro pokriva, boja mi je malo beživotna, može se u više slojeva nanijeti i prije upotrebe ga protresem jer sam primijetila da mu se malo sastav rasloji._EMA_ wrote:Jel neko mozda koristi ovaj MAX FACTOR Face Finity All Day Flawless 3 in 1 Foundation? Vidim po blogericama da ima dobre ocjene, ali ja bas nemam nabolje iskustvo sa MAX FACTOR puderima, pa se malo dvoumim