SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Bullet Tooth Tony
#14576 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znao si da ti nas znas koliko nas niko znao nije

- Logovan
#14577 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma mrš u tri lijepe.wolfie wrote:
Gade mi se obje ove i majmun glavati Sanjin.
-
mco
#14578 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Logovan wrote:wolfie wrote:

-
Juliuscezar
#14579 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sevap bi bio polupat one spomen ploce .
- JThomas
#14580 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
to niko neće uraditi. jer su nas naučili, podvalili nam - da je to pijetet. da je to dobro i poželjno. jer sve se to svima nama može desiti.
ali u kurcu...
ali u kurcu...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#14581 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Brankovic i kompanija nisu krivi 
-
Nadzorna_ploca
#14582 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Lijepo moje selo i provincija. 
- O'zone
- Globalni moderator
- Amazonka27
#14584 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jedno pitanje...
na balkonu sam pronasla tri opuska slim cigara. Ispod jednog opuska je progorena prostirka (znate one gumene/ili od cega su vec prostike...imitacija laminata). kako ja sad da sprijecim pozar? zvala sam kucepazitelja da ga pitam da li se neko novi doselio u zgradu...kaze da nije. Nemam pojma sta da radim...osim da odem u duhanpromet koji je ispred zgade i da pitam ko kupuje te cigare i da zalijepim sliku opusaka i progoretine na vrata haustora.
Znamo da je nedavno opusak zapalio balkon...
ideje, savjete, hvala
na balkonu sam pronasla tri opuska slim cigara. Ispod jednog opuska je progorena prostirka (znate one gumene/ili od cega su vec prostike...imitacija laminata). kako ja sad da sprijecim pozar? zvala sam kucepazitelja da ga pitam da li se neko novi doselio u zgradu...kaze da nije. Nemam pojma sta da radim...osim da odem u duhanpromet koji je ispred zgade i da pitam ko kupuje te cigare i da zalijepim sliku opusaka i progoretine na vrata haustora.
ideje, savjete, hvala
- kloniran
#14585 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zovnes policiju i napravis prijavu protiv NN lica, pa nek ih traze po zgradi
tako se neki dan zapali stan na otoci zbog opuska
tako se neki dan zapali stan na otoci zbog opuska
- Logovan
#14586 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prijavi ti to odmah, ne čekaj ništa. Neka policija nađe krivca.Amazonka27 wrote:jedno pitanje...
ideje, savjete, hvala
- drug_profi
#14587 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Gdje vi zivite jbt i kakvih ste se serija nagledali? 
- O'zone
- Globalni moderator
#14588 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... a-sarajeva
Ovo sam jučer skontao...Kod nekadašnjeg ELPI-a sad Konzuma na Grbavici trojica i selektivno izdvajaju vozila na proširenje. Sve što je "luksuznije" druga tura na Butmirskoj cesti i ista stvar...
Ovo sam jučer skontao...Kod nekadašnjeg ELPI-a sad Konzuma na Grbavici trojica i selektivno izdvajaju vozila na proširenje. Sve što je "luksuznije" druga tura na Butmirskoj cesti i ista stvar...
- MOSALJOZE
#14589 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
O'zone wrote:http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... a-sarajeva
Neka ih,neka dugih cijevi.
- dulekrele
#14590 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako je mala zgrada tj.nema puno stanova iznad tebe onda zaredaj od vrata do vrata.Amazonka27 wrote:jedno pitanje...
ideje, savjete, hvala
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#14591 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Specijalisticke?O'zone wrote:http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... a-sarajeva
Uvijek je bila Specijalna Policija.
- O'zone
- Globalni moderator
#14592 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma ovi kod ELPI-a su bili...ne znam šta da ti kažem...nigdje u blizini službenog vozila, njih trojica u crnim uniformama dvojica stoje na trotoaru a treći između dvije trake i gleda vozila koja dolaze i onda samo mahne da se skrene...nigdje dugih cijevi.MOSALJOZE wrote:O'zone wrote:http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... a-sarajeva
Ovo sam jučer skontao...Kod nekadašnjeg ELPI-a sad Konzuma na Grbavici trojica i selektivno izdvajaju vozila na proširenje. Sve što je "luksuznije" druga tura na Butmirskoj cesti i ista stvar...![]()
Ovi na Butmirskoj druga priča skroz...kombi, označeno mjesto za zaustavljanje, maskirne uniforme, duge cijevi...
- Filter
#14593 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jucer, malo poslije 5 su ovaki zaustavljali ispred unicredit banke (metalka) u kovacicima.
jedno kontrolisu, drugo vec zaustavljaju...
edit... da, i ovi su imali maskirne uniforme
jedno kontrolisu, drugo vec zaustavljaju...
edit... da, i ovi su imali maskirne uniforme
- MOSALJOZE
#14594 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jučer su kod energoinvesta "haos" napravili.Ne znam šts je tačno bilo ali par minuta blokiran saobraćaj bio.Priča mi poznanik da su neke dobro izmarisali.O'zone wrote:Ma ovi kod ELPI-a su bili...ne znam šta da ti kažem...nigdje u blizini službenog vozila, njih trojica u crnim uniformama dvojica stoje na trotoaru a treći između dvije trake i gleda vozila koja dolaze i onda samo mahne da se skrene...nigdje dugih cijevi.MOSALJOZE wrote:O'zone wrote:http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... a-sarajeva
Ovo sam jučer skontao...Kod nekadašnjeg ELPI-a sad Konzuma na Grbavici trojica i selektivno izdvajaju vozila na proširenje. Sve što je "luksuznije" druga tura na Butmirskoj cesti i ista stvar...![]()
Ovi na Butmirskoj druga priča skroz...kombi, označeno mjesto za zaustavljanje, maskirne uniforme, duge cijevi...
Ima ovo veze i sa sff-om...
-
BadBoy
#14595 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ništa više nego šou pred SFF. Prividna sigurnost narednih 10 dana i to je to.
-
wolfie
#14596 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vidi ga kolisni je...
- MOSALJOZE
#14597 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nadredjeniwolfie wrote:
Vidi ga kolisni je...
- O'zone
- Globalni moderator
- Thorgerson
#14599 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Iskreno nisam neki lozioinicar koji govori, treba ga objesit, ovako onako, ali ja sam otac i ja znam kako bih postupio da mi se ovo desi i da se doticni oslobodi. Odakle ovolika snaga roditeljima poginulih ne znam, ali ja sumnjam da bih mogao biti ovako miran, stalozen i cekati, i cekati...nema sanse.Tomahawk11 wrote:Dakle, sud otvoreno na strani optuženog, vrši opstrukciju nad roditeljima, dopušta advokatu da fabrikuje dokazni materijal, da maltretira svjedoke.
Bojim se da je ovdje ishod unaprijed poznat i da se sve radi u cilju da što više vremena prođe.
Onda će biti nešto osuđen, ali će onda to još biti skraćeno i gotovo.
Mozda ne treba biti brutalan kao neki, ali za ovakve stvari nijedan sud nece odrediti adekvatnu kaznu.
https://en.wikipedia.org/wiki/Disappear ... ohn_Favara
John Gotti said: "I'm not sorry the guy's missing. I wouldn't be sorry if the guy turned up dead." His wife Victoria, when questioned said: "I don't know what happened to him, but I'm not disappointed he's missing. He killed my boy."
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#14600 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mislim da se može sudit za ubistvo čak i ako se tijelo nikada ne pronađe, ali to je teško izvesti i u uređenim zemljama, tako da na Balkanu ne znam. Tražili bi ga vjerovatno par dana, kasnije bi samo slučaj ostao otvoren i gotovo. Lik iz og naselja je tako nestao, toliko studiozno su ga tražili
da su ga tek poslije 3 mjeseca našli 3 metra od glavnog puta u nekoj trafo stanici
I to nije ga policija nasla nego elektricari.
A teško se ljudi odlučuju na to jer uglavnom imaju još jedno dijete o kojem se treba brinuti, ima ženu, majku i oca pa neće to da radi zbog njihove sigurnosti, ali jednom će se desit da će nekome uzet sve i onda su yebali ježa u leđa
A teško se ljudi odlučuju na to jer uglavnom imaju još jedno dijete o kojem se treba brinuti, ima ženu, majku i oca pa neće to da radi zbog njihove sigurnosti, ali jednom će se desit da će nekome uzet sve i onda su yebali ježa u leđa
Last edited by Jimmy McNulty on 08/08/2017 13:59, edited 1 time in total.