Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
internazionale
#14576 Re: Sarajevski derbi
Sta se ovo jutros desilo pa su mali plavi podivljali
Je li ima neka vijest negdje, nisam upratio
Ili ih je tek stiglo nakon subote
Sta je ovo ljudi, ima jos dva kola...
Tito dragi
Je li ima neka vijest negdje, nisam upratio
Ili ih je tek stiglo nakon subote
Sta je ovo ljudi, ima jos dva kola...
Tito dragi
- Sarajevski-Seljak
#14577 Re: Sarajevski derbi
Hrasno bas se vidi da te boli, svim silama pokusavas ismijavati, podjabavati... Nesto kao Nosara posle derbija u prvoj polusezoni...
Ali ne ide...
Gledaj malo vise svoj klub, a malo ohani o nama, bice ti lakse... Cuvaj zdravlje, imas se zbog koga sikirati
Ali ne ide...
Gledaj malo vise svoj klub, a malo ohani o nama, bice ti lakse... Cuvaj zdravlje, imas se zbog koga sikirati
-
Registarska oznaka
#14578 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2014/15
Najveca sansa bila u 94 min kad je Baric malo kracu loptu dodao za Delaca
Kazu vile nas pronosale
Opet lazete raju, opet bgmi
Kazu vile nas pronosale
Opet lazete raju, opet bgmi
- alchak.ba
#14579 Re: Sarajevski derbi
e jebi ga, ne dade se.rumenige_brajtner wrote:pa kako nam onda ne dadoste 5-6 golova?alchak.ba wrote:objektivni mali plavi koji su sve skupa ima 16 minuta efektivne igre na terenu.nosara wrote:Da je svrao sve sto je mogao i danas bi jecaji odjekivali onim iznajmljenim kvadratima...
- alchak.ba
#14580 Re: Sarajevski derbi
Pa kad vas covjek cita, kontam da ste nas rasturili dZecom.nosara wrote:
Koji su efekti vase efektivne igre...? Produzetak agonije i zderanje dzigere jos 15 dana...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#14581 Re: Sarajevski derbi
e pa generacijo sorry ali ovdje se izvlaci u konverzaciji kod pojedinih kako im odgovara. ja samo ovdje napisao nekoliko puta da se racuna svaka liga ma kako se ona zvala u kojoj su igrali i Zeljo i Sarajevo i ne povlacim nikada u argumentaciji titulu Zelje iz 1946 jer tad Sarajeva nije bilo.enko 1964 wrote:Kakve drugove sa tribine? Ovo u niku mi je godište i ja odavno nemam drugova na tribini.
Djeca furaju svoju furku a ja k'o vuk samotnjak, ne volim torove.
Po tvojim postovima, ne mislim na ove na ovoj temi, kontam i ti si tu negdje i mislim da si OK lik pa mi šega da se pališ na ova prepucavanja.
A za subotnji rezultat, kažem jaranu kako mi je ovo najmrži rezultat, ne može niko nikog zajebavat' a on meni veli da je gore kad izgubiš.
Ja njemu velim, tad mi je krivlje al' ovo mi je mrže.
-
bjelave
#14582 Re: Sarajevski derbi
Toliko se jedu da mi ih je haman zao. I nije samo Hrasno, ima ih jos dosta. Sanjali potajno a propalo. Nije ima lako ali nek stisnu zube jer ce biti puno goreinternazionale wrote:Hrasno38 druze nas samo ti nastavi sibati postove, olaksaj sebi koliko mozes
Izjedete te nesto gluho bilo
Brinemo se
Kad si mirniji znas i nesto smisleno napisati
Last edited by bjelave on 18/05/2015 11:08, edited 1 time in total.
- nosara
#14583 Re: Sarajevski derbi
Penalcic ko kuca... al', hajde...direktni wrote:Nagradno pitanje za milion KM. Šta je ovo; faul nad Delačem?, korner za Želju? faul Bilbije nad Dadom 7 metara od gola (penal)?![]()
https://www.youtube.com/watch?v=3AbfH0L ... .be&t=2514
- kakotakonikako
#14584 Re: Sarajevski derbi
ako neko od bordo moze da odgovori. sta ono znaci na sjeveru koseva uzvikivanje - rasirite se. a ako moze neko od plavih da odgovori sta znaci ono gadjanje istoka.
- alchak.ba
#14585 Re: Sarajevski derbi
ma ne zanimaju njih titule.bjelave wrote:Toliko se jedu da mi ih haman zao. I nije samo Hrasno, ima ih jos dosta. Sanjali potajno a propalo. Nije ima lako ali nek stisnu zube jer ce biti puno goreinternazionale wrote:Hrasno38 druze nas samo ti nastavi sibati postove, olaksaj sebi koliko mozes
Izjedete te nesto gluho bilo
Brinemo se
Kad si mirniji znas i nesto smisleno napisati.
cilj je evropa.
-
Samprotivsviju
#14586 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2014/15
Ja zapravo uzivam, znajuci da se u subotu prokockali svoju mozda i najbolju priliku za titulunosara wrote:Vi uredjeni umirete dva kola prije kraja niste sigurni da li cete opet ispusit ili cete skinut junf.Registarska oznaka wrote:Sigurno da ce forsirati mladog igraca kad se odlucuju utakmice, prvaci, itd..
Tjesite se, al dobro..
Eto vama djeca, mi cemo pare rado
A do neku godinu ste drugacije pricali, al dobro...
Ima neka izjava Amara Osima, kad kaze da se kod vas pravila kuca od Krova pa na dolje... Jedino logicno rjesenje je bilo da se kolaps desi, sto se i desilo...
Sada se vadite, i odmah je druga prica okrenutaMi,NASA DJECA, EVROPA JEEEE
![]()
![]()
Koji mitomani
- armin071
#14587 Re: Sarajevski derbi
Ovo je penal za Želju isključenje Bilbije i Delača zbog simuliranja kao i 3000 maraka za igrača Želje zbog nanesene duševne boli.direktni wrote:Nagradno pitanje za milion KM. Šta je ovo; faul nad Delačem?, korner za Želju? faul Bilbije nad Dadom 7 metara od gola (penal)?![]()
- ultima_palabra
#14588 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2014/15
Pa Hadžiahmetović sa 18 godina je bolji od Stojčeva, što se vidjelo u subotu.alchak.ba wrote:Da ste se vi dokopali para i mogli dovest Benku, zadrzat Cimirota, dovest Stojceva kurac bi vam igrali Bajic i Hadziahmetovic.ultima_palabra wrote:Svaka ekipa na svijetu forsira svoje talentovane igrače... to što se fukara dokopala para pa bi malo da igra Football Managera više govori o njima.Registarska oznaka wrote:Kako su meni glupi ovi ljudi kad mi spominju neku djecu..
Zar treba da igra neki junior, evo uzet cu primjer Bayerna, umjesto Riberija samo zato sto je junior?
Mali milion primjera..
Vi NEMATE kvalitet pa su vam primorani igrati momci od 22-23-24 godine... Vi ste obmanuti od strane Amawa..
To sto ste drugi na tabeli treba da zahvalite sreci..
Nikad nece moci prije igrati losiji igrac od boljeg.. Pa ko god bio losiji igrac, junior il senior...
Benko je dobar ali iz onih šansi koje je on imao u subotu, Baja bi jednom poentirao
Veći je ćeif kad ti je pola ekipe poniklo u klubu, ali ne može se očekivati od vas da to razumijete
-
Samprotivsviju
#14589 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2014/15
I sa takvim "igracinama" vi idete na bod protiv nasultima_palabra wrote: Pa Hadžiahmetović sa 18 godina je bolji od Stojčeva, što se vidjelo u subotu.
Benko je dobar ali iz onih šansi koje je on imao u subotu, Baja bi jednom poentirao![]()
Veći je ćeif kad ti je pola ekipe poniklo u klubu, ali ne može se očekivati od vas da to razumijete
-
Registarska oznaka
#14590 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2014/15
Bajicu zatvori lijevu stranu, i znas sta moze uraditi? NE moze nista..
I kao takav, nece uspjeti.. Zavrsit ce Haris Handzic.. Isti tip igraca..
A inace Bajic je mnogo pokazao na derbiju, bio je sigurn najbolji
Kakav Stojcev druze, on je nadrkan jos od zime..
Spominjes nekog stojceva pored Cimirota, koji vas je budalama pravio.. 4 igraca na ledjima nosa, vi opet nista ne mozete...
Vasa sreca sto Bilbija MORA igrati, pa je igrao.. Da je Rustemovic poceo, vi nebi imali sredine, i kao takvi bi popusili a mali Amir nebi nista pokazao..
Imao je puno prostora, zato je i bio vas najbolji igrac
I kao takav, nece uspjeti.. Zavrsit ce Haris Handzic.. Isti tip igraca..
A inace Bajic je mnogo pokazao na derbiju, bio je sigurn najbolji
Kakav Stojcev druze, on je nadrkan jos od zime..
Spominjes nekog stojceva pored Cimirota, koji vas je budalama pravio.. 4 igraca na ledjima nosa, vi opet nista ne mozete...
Vasa sreca sto Bilbija MORA igrati, pa je igrao.. Da je Rustemovic poceo, vi nebi imali sredine, i kao takvi bi popusili a mali Amir nebi nista pokazao..
Imao je puno prostora, zato je i bio vas najbolji igrac
- hrasno38
#14591 Re: Sarajevski derbi
Sta ce me boliti???? To sto smo dosli neporazeni sa Koseva???? To sto smo jos uvijek 100% u igri za titulu???? To sto sam nakon dugo sezona uzivao gledajuci kako se od juniora postaje izvrstan senior???? To sto vas je momak od 18 godina valjao po terenu ko bekane (valjo je i Stojcev ali to je za njega normalno jer je vec iskusna igracina). Ma sta cu ja vas podjebavati kad vi sami sebe podjebavate od pocetka sezone. Prvo prekucavate ligu koja nije jos ni pocela, razbacujete se Tanovim parama, stavljate Tanove avatare (fakat gdje su vam Tanovi avatari) i onda kad pocne prvenstvo opsta lakrdija i od kluba i od navijaca, smijenite Uscuplica dovedete Kodru, otpustite Kodru vratite UscuplicaSarajevski-Seljak wrote:Hrasno bas se vidi da te boli, svim silama pokusavas ismijavati, podjabavati... Nesto kao Nosara posle derbija u prvoj polusezoni...
Ali ne ide...
-
Samprotivsviju
- alchak.ba
#14593 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2014/15
Pa vi sa boljim igrackim kadrom nam nista niste mogliultima_palabra wrote: Pa Hadžiahmetović sa 18 godina je bolji od Stojčeva, što se vidjelo u subotu.
Benko je dobar ali iz onih šansi koje je on imao u subotu, Baja bi jednom poentirao![]()
- rumenige_brajtner
#14594 Re: Sarajevski derbi
nije "ne dade se" nego je jedna od dvije opcije; ili su vam preplaćeni igrači goli qrac, ili željina djeca ipak nešto znaju. to "ne dade se" ne pije vode.alchak.ba wrote:
e jebi ga, ne dade se.
btw @hrasno38, mene više zanima gdje nestadoše ibrakovićevi avatari
-
Dr Baltazar
#14595 Re: Sarajevski derbi
Sjever je bio pun, i htjeli su da to tako i izgleda. Međutim djeca nisu htjela slušati naredbe da se popune prazna mjesta(bliže zapadu prvi redovi) nego su se nagurali na ulaze i one ograde iznad ulaza.kakotakonikako wrote:ako neko od bordo moze da odgovori. sta ono znaci na sjeveru koseva uzvikivanje - rasirite se. a ako moze neko od plavih da odgovori sta znaci ono gadjanje istoka.
- ultima_palabra
#14596 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2014/15
Pa ne znam nešto ko je ono odugovlačio na krajuSamprotivsviju wrote:I sa takvim "igracinama" vi idete na bod protiv nasultima_palabra wrote: Pa Hadžiahmetović sa 18 godina je bolji od Stojčeva, što se vidjelo u subotu.
- hrasno38
#14597 Re: Sarajevski derbi
Ma nije penalcic ni u mislima ali pokazuje kako ni "balerine" ne biraju nacine za zasutavljanje protivnika.nosara wrote:Penalcic ko kuca... al', hajde...direktni wrote:Nagradno pitanje za milion KM. Šta je ovo; faul nad Delačem?, korner za Želju? faul Bilbije nad Dadom 7 metara od gola (penal)?![]()
- alchak.ba
#14598 Re: Sarajevski derbi
zakljucismo maloprije, 3 igraca iz vase skole, vasa dZeca.rumenige_brajtner wrote:nije "ne dade se" nego je jedna od dvije opcije; ili su vam preplaćeni igrači goli qrac, ili željina djeca ipak nešto znaju. to "ne dade se" ne pije vode.alchak.ba wrote:
e jebi ga, ne dade se.
btw @hrasno38, mene više zanima gdje nestadoše ibrakovićevi avatari
A priznajte da bi guze dale da imate Benku, Stojceva, Cimirota (mislim preplacene goli qrac igrace).
-
Samprotivsviju
#14599 Re: Sarajevski derbi
Tjerao ih je sa stepenica takodjer, svi se nabili na stepenica..a nikakve koristi za koreografiju ako stoje na stepenicamaDr Baltazar wrote:Sjever je bio pun, i htjeli su da to tako i izgleda. Međutim djeca nisu htjela slušati naredbe da se popune prazna mjesta(bliže zapadu prvi redovi) nego su se nagurali na ulaze i one ograde iznad ulaza.kakotakonikako wrote:ako neko od bordo moze da odgovori. sta ono znaci na sjeveru koseva uzvikivanje - rasirite se. a ako moze neko od plavih da odgovori sta znaci ono gadjanje istoka.
-
Registarska oznaka
#14600 Re: BH Telecom Premijer liga BiH, 2014/15
Nemoj na djecu Milose, grehota je..Samprotivsviju wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
I oni imaju majku, Zeljanu..
Rodila ih je usred visestrukih sexualnih radnji od strane veikog momka FK Sarajeva...
Dakle sva da djeca su i nasa djeca, mi smo ih napravili a vi ih radjali