Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Muhamed Đakmić

#14551 Re: Manchester United FC

Post by Muhamed Đakmić »

seoBIH wrote:Nije tacno da je namjerno isao na crveni. Mozda prije 5 godina i ne bi razmisljao, sada je jednostavno zakacio igraca na pogresnom dijelu tijela. To je to.
I meni se čini da je to. Htio ga je mlatnuti po zubima, ali ovaj se nije dovoljno spustio da ga dohvati.
todd_smith

#14552 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

"Omaklo se sudija, jebi ga"
seoBIH

#14553 Re: Manchester United FC

Post by seoBIH »

Muhamed Đakmić wrote:
seoBIH wrote:Nije tacno da je namjerno isao na crveni. Mozda prije 5 godina i ne bi razmisljao, sada je jednostavno zakacio igraca na pogresnom dijelu tijela. To je to.
I meni se čini da je to. Htio ga je mlatnuti po zubima, ali ovaj se nije dovoljno spustio da ga dohvati.
Boli penal koji nije svriran? Crveni Baryu ? Neka neka...
Muhamed Đakmić

#14554 Re: Manchester United FC

Post by Muhamed Đakmić »

seoBIH wrote:
Muhamed Đakmić wrote:
Boli penal koji nije svriran? Crveni Baryu ? Neka neka...
A, o čemu ti? Ne može me više ona stvar boljeti i za jedne i za druge :D
missko

#14555 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Nek ga je opalio kapitenski i zasluzen je crveni karton al neko je morao otvoriti oci sudiji. Ko je gledao tekmu zna zasto i kako je doslo do starta protivnicki igrac rukama zaustavlja loptu a sudija ne svira a i cijelo vrijeme je pustao njima da udaraju u napadu i nije im svirao a Unitedu sve svaki dodir u napadu za njih
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#14556 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

Rooney je debilko, kratko i jasno.

LvG nije donio ništa novo Unitedu, a potrošio je bruku para, čak ni od Moyesa nije bolji. Ne popravi li se nešto ubrzo, slijede godine patnje, "bit ćemo" nešto a la Luzerpul.
todd_smith

#14557 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

Velkoski wrote:Rooney je debilko, kratko i jasno.

LvG nije donio ništa novo Unitedu, a potrošio je bruku para, čak ni od Moyesa nije bolji. Ne popravi li se nešto ubrzo, slijede godine patnje, "bit ćemo" nešto a la Luzerpul.
Ovo meni nije jasno.

Lik imao laksi raspored i veci budzet nego Moyes, a nakon isti broj utakmica na pocetku sezone, ako se ne varam Moyes je bolje plasiran bio.

Ali LVG je genije jer je izvukao remi protiv Kosta Rike za 120 minuta i ubacio golmana, na SPu.
missko

#14558 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Pa ovo je sad potpuno nova ekipa i plus povrijdzen cijeli zadnji red odbrane tako da je rezultat idealan. Lani je patnja bila gledat i sanse da se zabije gol su bile minimalne sad bar imamo priblizno stari United gdje se zabija pa ko vise da. Da su sudije u vrijeme SAFa ubijale ovako United ne bi ni on bolje prolazio
Muhamed Đakmić

#14559 Re: Manchester United FC

Post by Muhamed Đakmić »

Dabogda vam vazda ovako idealni rezultati bili :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#14560 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

missko wrote:Pa ovo je sad potpuno nova ekipa i plus povrijdzen cijeli zadnji red odbrane tako da je rezultat idealan. Lani je patnja bila gledat i sanse da se zabije gol su bile minimalne sad bar imamo priblizno stari United gdje se zabija pa ko vise da. Da su sudije u vrijeme SAFa ubijale ovako United ne bi ni on bolje prolazio
Šta je ba idealno?

Ovo trenutno je jadno, bijedno i sramotno!
todd_smith

#14561 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

Muhamed Đakmić wrote:Dabogda vam vazda ovako idealni rezultati bili :D
Ne kaze se dabogda, nego akoBogda insallah :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#14562 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

Sisajte ga dušmani.
todd_smith

#14563 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

Welbeck bi ga zabio za pobjedu protiv Lesictera :mrgreen:
missko

#14564 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Rezultat 2-1 u ovakvoj situaciji je idealan i da Bog da do kraja uzimali sve redom 2-1. Igras sa 2 juniora u zadnjoj liniji i sa 6 novih u prvoj postavi koji se nisu ni na slikama prije vidjali i imas sudjenje kuci sa duplim arsinima koje je kontra domacina i tako iz kola u kolo
Tito_i_Partija

#14565 Re: Manchester United FC

Post by Tito_i_Partija »

todd_smith wrote:Welbeck bi ga zabio za pobjedu protiv Lesictera :mrgreen:
Otprilike onako kako ga je zabio za pobjedu Arsenala protiv Tottenhama danas. :wink:
Logovan

#14566 Re: Manchester United FC

Post by Logovan »

todd_smith wrote:
Tito_i_Partija wrote:Namjerno je htjeo da dobije crveni, 1/1. Ovo nije nimalo slucajno.
Inace on tako, iznerviran. Cim mu neko uzme loptu ne moze da podnese da je glup pa udara, suta, cupa i vuce.
Ma to je sve u žaru borbe. :D :D
Muhamed Đakmić

#14567 Re: Manchester United FC

Post by Muhamed Đakmić »

missko wrote:Rezultat 2-1 u ovakvoj situaciji je idealan i da Bog da do kraja uzimali sve redom 2-1. Igras sa 2 juniora u zadnjoj liniji i sa 6 novih u prvoj postavi koji se nisu ni na slikama prije vidjali i imas sudjenje kuci sa duplim arsinima koje je kontra domacina i tako iz kola u kolo
Pa koliko novih ima Southampton? :D

Ne moze to biti izgovor.
Teufik

#14568 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Pozitivno u svemu je sto ofanzivni dio ekipe izgleda dobro. Za razliku od prosle godine i hoof fudbala ovo je praznik za oci. Lice na United.
Ostaje da se povrede ako je ikako moguce razrijede te da se zadnja linija malo bolje utegne. Tada ce stvari sjesti na svoje. Za sve treba vremena.
Ali vjerujem da ovo moze ici u pozitivnom smjeru, uz povremene oscilacije.

Trenutno je ovako:
Image
vaučer

#14569 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

Mislim da je sramota za klub kao ManU da im je Wayne Rooney kapetan.
Tip izgleda kao wife-beater u nastajanju, masivni problemi s kontrolom i inteligencijom.
Jel ga Woy stavio za kapetana Engleske također? :roll:
skafiskafsnjak

#14570 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

A koga covjek da stavi za kapitena ?

Poslano s moja cigla !
vaučer

#14571 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

Nekog normalnog s minimumom sportskog integriteta i etike, ne ovog babuna s kratkim fitiljem.
Ok, da su ti ozljeđeni neki igrači pa ti on uskoči kao kapiten - ali ovo da je prvi pick, e jebiga.

Tip je stvarno osedlao Manchester United i nikako mi nije jasno da ga Ferguson nije prodao.
missko

#14572 Re: AW: Manchester United FC

Post by missko »

vaučer wrote:Mislim da je sramota za klub kao ManU da im je Wayne Rooney kapetan.
Tip izgleda kao wife-beater u nastajanju, masivni problemi s kontrolom i inteligencijom.
Jel ga Woy stavio za kapetana Engleske također? :roll:
Kad fudbaleri u Engleskoj postanu flegmaticni poput Özila znajmo da je fudbal otisao bezpovratno u qrac.
Dajte nam sto vise tipova ala Runi, Kantona,Roj Kin
skafiskafsnjak

#14573 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

vaučer wrote:Nekog normalnog s minimumom sportskog integriteta i etike, ne ovog babuna s kratkim fitiljem.
Ok, da su ti ozljeđeni neki igrači pa ti on uskoči kao kapiten - ali ovo da je prvi pick, e jebiga.

Tip je stvarno osedlao Manchester United i nikako mi nije jasno da ga Ferguson nije prodao.
Kakav takav je, najduzi mu je staz u Unitedu. Te nece staviti DiMariu... da je Carrick standardan pa haj...

Ali ja mislim da ce se situacija popraviti ...

Poslano s moja cigla !
vaučer

#14574 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

Kapitenstvo ne definira samo staž nego i profil igrača, po meni je Rooney anti-profil igrača za nositi vrpcu. On neće sazrijeti u tu ulogu nego će je nastaviti degradirati.
vaučer

#14575 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

missko wrote: Kad fudbaleri u Engleskoj postanu flegmaticni poput Özila znajmo da je fudbal otisao bezpovratno u qrac.
Dajte nam sto vise tipova ala Runi, Kantona,Roj Kin
Da imati takvog igrača, ne staviti ga kao lice kluba. Nosio je i Suarez vrpcu par puta za Liverpool, ali je bio bar četvrti pick za tu ulogu i kao igrač je bio puno bitniji za Liverpool.
Post Reply