Ukrajina

Post Reply
mirsek

#14551 Re: Ukrajina

Post by mirsek »

Jest jest.
E de mi reci sto Hombre carlos nije demantirao svoj twiter account ili izjavio da ga je neko hakirao ? 8-)
Sad i ako demantira previse je vremena proslo.
Da je bio stvarno hakiran izjavio bi to jos jucer tj. sinoc.
L u c i f e r

#14552 Re: Ukrajina

Post by L u c i f e r »

Challenger__ wrote:
jefferson wrote:A sta bi sa porukom onoga sto rece kako je oborio vojni avion u tom podrucju?
Pa jesu oborili neki Antonov prije ili poslije, ne znam tačno.

Ali, koga to boli ***** kada smo svjedoci novih laži američke administracije.
Tako je, samo treba vjerovati ruskim vijestima.
Challenger__

#14553 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Sva ova dešavanja su samo nastavak priče koja je otpočela na zidinama Damaska. Samozvani gospodari planete ne mogu da dođu sebi od čuda da ih neko ne priznaje, da izvinete, ne *ebe ni 2% i ne dozvoljava im da rade šta žele.

Sve ostalo je historija i njihova histerija.
jefferson

#14554 Re: Ukrajina

Post by jefferson »

mirsek wrote:Jest jest.
E de mi reci sto Hombre carlos nije demantirao svoj twiter account ili izjavio da ga je neko hakirao ? 8-)
Nego de ti meni reci kako se onaj Girikov ili kako vec bori sad protiv fasista kada se borio na strani istih ovdje u BiH?
sanjin_1

#14555 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

Vec se zna da su avion oborili pravoslavni teroristi. Ne znam o cemu vise raspravljate :-) Fasite nikada nemozes pobijediti zdravim argumentom..vec postupiti sa njima kao sa Hitlerovim nacistima..poravniti ga sa zemljom i onda ce biti krotak i uljudan..vidis danas Njemaca kako su uljudni, kulturni, pristojni i prihvatili su savremene civilizacijske norme...tako i Ruskim fasistima i "mirna Bosna a bogami i Hercegovina"..ha ja
jefferson

#14556 Re: Ukrajina

Post by jefferson »

Challenger__ wrote:Sva ova dešavanja su samo nastavak priče koja je otpočela na zidinama Damaska. Samozvani gospodari planete ne mogu da dođu sebi od čuda da ih neko ne priznaje, da izvinete, ne *ebe ni 2% i ne dozvoljava im da rade šta žele.

Nego da te upitam, jesul amerikanci crne kutije uzeli prije polijetanja aviona, ili je Seal Team 6 se iskrcao nakon sto su srusili avion, pobio one separatiste sto su cuvali avion, i odnio kutije, ili je u pitanju HARP?
General War

#14557 Re: Ukrajina

Post by General War »

False flag na djelu :D

Monitors find confusion, hostility at Malaysia Airlines crash site

Kiev, Ukraine (CNN) -- International monitors investigating the Malaysia Airlines crash in eastern Ukraine said Friday the team was not given full access to the site and was greeted with hostility by armed men guarding the scene.
"It basically looks like the biggest crime scene in the world right now, guarded by a bunch of guys in uniform with heavy firepower who are quite inhospitable," Michael Bociurkiw, spokesman for the Organization for Security and Co-operation in Europe team, told CNN's Christiane Amanpour...

http://edition.cnn.com/2014/07/18/world ... ?hpt=hp_t1
sanjin_1

#14558 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

jefferson wrote:
mirsek wrote:
jefferson wrote: Pa pitam, posto po ovim braniocima pravde, morala i svega sto dolazi iz Moskve kontrolor leta ima pravi account, a onaj kreten sa brkovima lazni :lol:
S tim sto je strelkov ili neko iz njegovog ureda to demantirao dok se Hombre Carlos nije izjasnio o hakiranju njegovog ACCounta ili da je neko sa laznim profilom izvjestavao umjesto njega.
Pa normalno da je demantirao, a bogami i izbrisao.
Sta si ocekivao da nece demantirati?
Jel to ono isti tip koji se borio protiv muslimanskih hordi u BiH? To je tip koji je demantirao vijest? :lol: :lol: :lol:
Suti ..dobro si prosao pa ti nije gurno Russia Today vijesti..ovako twitter ili facebook su svakako "relavantni" :mrgreen:
Challenger__

#14559 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

L u c i f e r wrote:Tako je, samo treba vjerovati ruskim vijestima.
Šejtane, vjeruj mi na riječ, nije. Oni i dalje koriste diplomatsku retoriku, ophode se biranim riječima ("naši zapadni partneri") prema onoj psihopatskoj stoci.

Ovo je moja a ne njihova retorika.
General War

#14560 Re: Ukrajina

Post by General War »

jefferson wrote:
Challenger__ wrote:Sva ova dešavanja su samo nastavak priče koja je otpočela na zidinama Damaska. Samozvani gospodari planete ne mogu da dođu sebi od čuda da ih neko ne priznaje, da izvinete, ne *ebe ni 2% i ne dozvoljava im da rade šta žele.

Nego da te upitam, jesul amerikanci crne kutije uzeli prije polijetanja aviona, ili je Seal Team 6 se iskrcao nakon sto su srusili avion, pobio one separatiste sto su cuvali avion, i odnio kutije, ili je u pitanju HARP?
JOK false flag i proxy u kooperaciji...vidio ja na facebook-u :lol:
jefferson

#14561 Re: Ukrajina

Post by jefferson »

mirsek wrote:Jest jest.
Hombreov twitter je jedino bio objavljen na RT, sto dovoljno govori.
jefferson

#14562 Re: Ukrajina

Post by jefferson »

Challenger__ wrote:
L u c i f e r wrote:Tako je, samo treba vjerovati ruskim vijestima.
Šejtane, vjeruj mi na riječ, nije. Oni i dalje koriste diplomatsku retoriku, ophode se biranim riječima ("naši zapadni partneri") prema onoj psihopatskoj stoci.

Ovo je moja a ne njihova retorika.
Pa normalno da se ophode biranim rijecima nakon ovog.
Challenger__

#14563 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

505sCrtom wrote:Challengere, znaš li ti šta je confirmatory bias? Razmisli malo o tome.
Crta. Iznio sam ja 4 teze. Nisam taoc jedne opcije.
sanjin_1

#14564 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

Jah ..a "zla imperija" je pred raspadom, euro propada, EU ce bankrotirati, na pomolu je sukob i raskol izmedju EU-a i USA-a, Rusija ima najmocniju privredu na svijetu, nemaju damu da Rusiji uvedu sankcije, Ukrainska armija ne postoji, ogroman broj vojnika se predaje ...itd...itd..itd.. :zzzz: :zzzz:
Toliko si postova napisao na ovoj temi a mogao si jednostavno sve staviti u jednu recenicu:
Sto je baki milo u snu njoj se snilo...tik-tak...tik-tak..
Challenger__

#14565 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

jefferson wrote:Pa normalno da se ophode biranim rijecima nakon ovog.
Klasični papanski rezon. Onaj, najjadniji. Onaj, koja u učtivosti vidi slabost. Ne. Od kako pratim BI, Kinu i postsovjetski prostor, njihova retorika je kontinuirano takva.
dragma
Vozim: Pješe

#14566 Re: Ukrajina

Post by dragma »

sanjin_1 wrote:
dragma wrote:
sanjin_1 wrote:Toliko nevinih civila pobise teroristicka gamad. Strasno.
Ruski fasiti i pravoslavni teroristi = najgora smrdljiva stoka koju treba samljeti sa zemljom. Potrebno je da sav civilizovani svijet urinira po ovakvim govnima.

FUJ mamu im jebem zlikovacko-rusko-cetnicku
Šega mi da neko termin pravoslavni teroristi veze za rat u Ukrajini (gdje se ne radi o vjerski motiviranom sukobu) a pri tome zaboravlja da obadvije zaracene strane sacinjavaju upravo pravoslavci (73% od ukupnog stanovnistva Ukrajine su pravoslavne vjeroispovjesti). Vodeci se tvojom logikom zakljucujem da su Njemci u drugom svjetskom ratu su bili katolicki teroristi, jel' de?
Samo ne kontam sta su u taj vakat bili Rusi?
Vjerovatno pravoslavni teroristi koji su se borili protiv katolickih terorista. Logicno.
Pa kad u Siriji postoje "islamski teroristi" onda su ovo pravoslavni teroristi. Jednostavno a toliko logicno, zar ne!?
Samo sam cekao da ovo napises. :mrgreen:
Zar ISIL, Nusra i ostale frakcije u Siriji ne vode vjerski motivisan rat protiv nevjernika i pripadnika druge vjere? Zar oni nisu islamski fundamentalisti koji hoce da zatru sve sto se kosi sa njihovim poimanjem vjere i nacina zivota uopste i zar metode njihovog ratovanja nemaju teroristicka obiljezja?
Nemoj da se ljutis ali mijesas kruske i jabuke prijatelju.
sportman1

#14567 Re: Ukrajina

Post by sportman1 »

Challenger__ wrote:
Klasični papanski rezon. Onaj, najjadniji. Onaj, koja u učtivosti vidi slabost. Ne. Od kako pratim BI, Kinu i postsovjetski prostor, njihova retorika je kontinuirano takva.

sta ako se dokaze da je neki prorus srusio avion?
Challenger__

#14568 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

jefferson wrote:Hombreov twitter je jedino bio objavljen na RT, sto dovoljno govori.
Da li ti lažeš iz entuzijazma ili nekog drugog razloga?
insomnia78

#14569 Re: Ukrajina

Post by insomnia78 »

Image

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#14570 Re: Ukrajina

Post by Truba »

sad smo dobili dokaz zašto obama ne šalje moderno oružje protiv sirijske avijacije svojim saveznicima u siriji a buni se što putin pomaže separatiste u novorusiji :D

dakle vidi se kako je putinko početnik u zanatu :lol:
Challenger__

#14571 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

sportman1 wrote:
Challenger__ wrote:

sta ako se dokaze da je neki prorus srusio avion?
Challenger__ wrote:Ovako bih poredao moguće opcije, po stepenu vjerovatnoće, u skladu sa okolnostima i motivima:

1. američki false-flag;
2. djelo hunte, sa namjerom;
3. djelo hunte, bez namjere;
4. djelo pro-ruskih formacija bez namjere;
5. djelo nekog četvrtog faktora
daxon

#14572 Re: Ukrajina

Post by daxon »

Image

Odeš na google, pronađeš 1000 ovakvih slika i staviš na svoj FB profil, ali to i dalje ne znači da si u posjedu ovoga.
Last edited by daxon on 18/07/2014 23:51, edited 1 time in total.
jefferson

#14573 Re: Ukrajina

Post by jefferson »

Black swan wrote:sad smo dobili dokaz zašto obama ne šalje moderno oružje protiv sirijske avijacije svojim saveznicima u siriji a buni se što putin pomaže separatiste u novorusiji :D

dakle vidi se kako je putinko početnik u zanatu :lol:
Putinko je napravio klasicni prekrsaj u koracima kada je vodjenje proxy ratova u pitanju.
Mnogi kongresmeni u SAD su 80-tih strazili od Reagana da pomogne Afganistancima sa HAWK sistemom ili da SAD kupe od Egipta i slicnih zemalja Nevu ili KUB i daju ga Mudzahedinima.
Naravno, vojska se grohotom nasmijala na tu ideju.
Jbg, tako ti je kada neces da ucis od drugih, kontas da si svu pamet pokupio.
jefferson

#14574 Re: Ukrajina

Post by jefferson »

insomnia78 wrote:Image

Ma garant lazi (hakovani) Twitter account :lol:
Samo nemoj reci da si ga na googleu nasao!
insomnia78

#14575 Re: Ukrajina

Post by insomnia78 »

:D

Post Reply