E de mi reci sto Hombre carlos nije demantirao svoj twiter account ili izjavio da ga je neko hakirao ?
Sad i ako demantira previse je vremena proslo.
Da je bio stvarno hakiran izjavio bi to jos jucer tj. sinoc.
Tako je, samo treba vjerovati ruskim vijestima.Challenger__ wrote:Pa jesu oborili neki Antonov prije ili poslije, ne znam tačno.jefferson wrote:A sta bi sa porukom onoga sto rece kako je oborio vojni avion u tom podrucju?
Ali, koga to boli ***** kada smo svjedoci novih laži američke administracije.
Nego de ti meni reci kako se onaj Girikov ili kako vec bori sad protiv fasista kada se borio na strani istih ovdje u BiH?mirsek wrote:Jest jest.
E de mi reci sto Hombre carlos nije demantirao svoj twiter account ili izjavio da ga je neko hakirao ?
Nego da te upitam, jesul amerikanci crne kutije uzeli prije polijetanja aviona, ili je Seal Team 6 se iskrcao nakon sto su srusili avion, pobio one separatiste sto su cuvali avion, i odnio kutije, ili je u pitanju HARP?Challenger__ wrote:Sva ova dešavanja su samo nastavak priče koja je otpočela na zidinama Damaska. Samozvani gospodari planete ne mogu da dođu sebi od čuda da ih neko ne priznaje, da izvinete, ne *ebe ni 2% i ne dozvoljava im da rade šta žele.
Sve ostalo je historija i njihova histerija.
Suti ..dobro si prosao pa ti nije gurno Russia Today vijesti..ovako twitter ili facebook su svakako "relavantni"jefferson wrote:Pa normalno da je demantirao, a bogami i izbrisao.mirsek wrote:S tim sto je strelkov ili neko iz njegovog ureda to demantirao dok se Hombre Carlos nije izjasnio o hakiranju njegovog ACCounta ili da je neko sa laznim profilom izvjestavao umjesto njega.jefferson wrote: Pa pitam, posto po ovim braniocima pravde, morala i svega sto dolazi iz Moskve kontrolor leta ima pravi account, a onaj kreten sa brkovima lazni
Sta si ocekivao da nece demantirati?
Jel to ono isti tip koji se borio protiv muslimanskih hordi u BiH? To je tip koji je demantirao vijest?![]()
![]()
Šejtane, vjeruj mi na riječ, nije. Oni i dalje koriste diplomatsku retoriku, ophode se biranim riječima ("naši zapadni partneri") prema onoj psihopatskoj stoci.L u c i f e r wrote:Tako je, samo treba vjerovati ruskim vijestima.
JOK false flag i proxy u kooperaciji...vidio ja na facebook-ujefferson wrote:Nego da te upitam, jesul amerikanci crne kutije uzeli prije polijetanja aviona, ili je Seal Team 6 se iskrcao nakon sto su srusili avion, pobio one separatiste sto su cuvali avion, i odnio kutije, ili je u pitanju HARP?Challenger__ wrote:Sva ova dešavanja su samo nastavak priče koja je otpočela na zidinama Damaska. Samozvani gospodari planete ne mogu da dođu sebi od čuda da ih neko ne priznaje, da izvinete, ne *ebe ni 2% i ne dozvoljava im da rade šta žele.
Hombreov twitter je jedino bio objavljen na RT, sto dovoljno govori.mirsek wrote:Jest jest.
Pa normalno da se ophode biranim rijecima nakon ovog.Challenger__ wrote:Šejtane, vjeruj mi na riječ, nije. Oni i dalje koriste diplomatsku retoriku, ophode se biranim riječima ("naši zapadni partneri") prema onoj psihopatskoj stoci.L u c i f e r wrote:Tako je, samo treba vjerovati ruskim vijestima.
Ovo je moja a ne njihova retorika.
Crta. Iznio sam ja 4 teze. Nisam taoc jedne opcije.505sCrtom wrote:Challengere, znaš li ti šta je confirmatory bias? Razmisli malo o tome.
Jah ..a "zla imperija" je pred raspadom, euro propada, EU ce bankrotirati, na pomolu je sukob i raskol izmedju EU-a i USA-a, Rusija ima najmocniju privredu na svijetu, nemaju damu da Rusiji uvedu sankcije, Ukrainska armija ne postoji, ogroman broj vojnika se predaje ...itd...itd..itd..Challenger__ wrote:Sva ova dešavanja su samo nastavak priče koja je otpočela na zidinama Damaska. Samozvani gospodari planete ne mogu da dođu sebi od čuda da ih neko ne priznaje, da izvinete, ne *ebe ni 2% i ne dozvoljava im da rade šta žele.
Klasični papanski rezon. Onaj, najjadniji. Onaj, koja u učtivosti vidi slabost. Ne. Od kako pratim BI, Kinu i postsovjetski prostor, njihova retorika je kontinuirano takva.jefferson wrote:Pa normalno da se ophode biranim rijecima nakon ovog.
Samo sam cekao da ovo napises.sanjin_1 wrote:Pa kad u Siriji postoje "islamski teroristi" onda su ovo pravoslavni teroristi. Jednostavno a toliko logicno, zar ne!?dragma wrote:Šega mi da neko termin pravoslavni teroristi veze za rat u Ukrajini (gdje se ne radi o vjerski motiviranom sukobu) a pri tome zaboravlja da obadvije zaracene strane sacinjavaju upravo pravoslavci (73% od ukupnog stanovnistva Ukrajine su pravoslavne vjeroispovjesti). Vodeci se tvojom logikom zakljucujem da su Njemci u drugom svjetskom ratu su bili katolicki teroristi, jel' de?sanjin_1 wrote:Toliko nevinih civila pobise teroristicka gamad. Strasno.
Ruski fasiti i pravoslavni teroristi = najgora smrdljiva stoka koju treba samljeti sa zemljom. Potrebno je da sav civilizovani svijet urinira po ovakvim govnima.
FUJ mamu im jebem zlikovacko-rusko-cetnicku
Samo ne kontam sta su u taj vakat bili Rusi?
Vjerovatno pravoslavni teroristi koji su se borili protiv katolickih terorista. Logicno.
Challenger__ wrote:Klasični papanski rezon. Onaj, najjadniji. Onaj, koja u učtivosti vidi slabost. Ne. Od kako pratim BI, Kinu i postsovjetski prostor, njihova retorika je kontinuirano takva.jefferson wrote:Pa normalno da se ophode biranim rijecima nakon ovog.
Da li ti lažeš iz entuzijazma ili nekog drugog razloga?jefferson wrote:Hombreov twitter je jedino bio objavljen na RT, sto dovoljno govori.

sportman1 wrote:Challenger__ wrote:Klasični papanski rezon. Onaj, najjadniji. Onaj, koja u učtivosti vidi slabost. Ne. Od kako pratim BI, Kinu i postsovjetski prostor, njihova retorika je kontinuirano takva.jefferson wrote:Pa normalno da se ophode biranim rijecima nakon ovog.
sta ako se dokaze da je neki prorus srusio avion?
Challenger__ wrote:Ovako bih poredao moguće opcije, po stepenu vjerovatnoće, u skladu sa okolnostima i motivima:
1. američki false-flag;
2. djelo hunte, sa namjerom;
3. djelo hunte, bez namjere;
4. djelo pro-ruskih formacija bez namjere;
5. djelo nekog četvrtog faktora

Putinko je napravio klasicni prekrsaj u koracima kada je vodjenje proxy ratova u pitanju.Black swan wrote:sad smo dobili dokaz zašto obama ne šalje moderno oružje protiv sirijske avijacije svojim saveznicima u siriji a buni se što putin pomaže separatiste u novorusiji
dakle vidi se kako je putinko početnik u zanatu
Ma garant lazi (hakovani) Twitter accountinsomnia78 wrote:
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk