Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za IGBALU : ti si jedna fina i zgodna ženska ,i dobro ti stijU te utegnute farmerice i guzovi ti ispanu i imaš dobre sise ....i tako bate . A ja ti muža ne gumo ni s lukom ni bRez luka . Za tebe ,Igbala, samo kisovi
Koja je ovo razlika, unutra se ljudi zajebavaju i sale, i onda sljedeci kadar dva debilceka na Merkuru, ogovaranje, opanjkavanje, ovaj ovo, onaj ono...kme kme Memo me traca, kme kme Sha me ne voli, kme kme Goca je polupevaljka, kme kme niko me ne voli.
LEDA wrote:Za IGBALU : ti si jedna fina i zgodna ženska ,i dobro ti stijU te utegnute farmerice i guzovi ti ispanu i imaš dobre sise ....i tako bate . A ja ti muža ne gumo ni s lukom ni bRez luka . Za tebe ,Igbala, samo kisovi
LEDA wrote:Za IGBALU : ti si jedna fina i zgodna ženska ,i dobro ti stijU te utegnute farmerice i guzovi ti ispanu i imaš dobre sise ....i tako bate . A ja ti muža ne gumo ni s lukom ni bRez luka . Za tebe ,Igbala, samo kisovi
dječak sa šibicama wrote:Koja je ovo razlika, unutra se ljudi zajebavaju i sale, i onda sljedeci kadar dva debilceka na Merkuru, ogovaranje, opanjkavanje, ovaj ovo, onaj ono...kme kme Memo me traca, kme kme Sha me ne voli, kme kme Goca je polupevaljka, kme kme niko me ne voli.
nisi ti kriva sto ne kapiras u nje joj muza
Ograničena
vidis da sam isto ogranicen--zaboravih kako nas opisa
dječak sa šibicama wrote:Sto se tice Tarotovog gledanja u solju i izjave kako ce neki Filipov prijatelj biti protiv njih i kako ce tu biti problema, mozda je citao ovo
dječak sa šibicama wrote:Koja je ovo razlika, unutra se ljudi zajebavaju i sale, i onda sljedeci kadar dva debilceka na Merkuru, ogovaranje, opanjkavanje, ovaj ovo, onaj ono...kme kme Memo me traca, kme kme Sha me ne voli, kme kme Goca je polupevaljka, kme kme niko me ne voli.