Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
vwlover
#14526 Re: Zeničani
da ti dam primjer , maloprije idem pored Almija i vidim policajca "nisani" radar i ispred mene momak sa X5 BMW-om presjeca punu i stade kod policajca i ja gledam reko vidi ovo ba , svirnem policajcu i nista , lik i dalje nisani sve ok , imam kameru na autu al nije bila upaljena nazalost...
-
kakavdanakneiskustvu
#14527 Re: Zeničani
commendatore wrote:tako sto ne promatra nijemo ko blago retardirani konj kad im se pred ocima trkaju ljudi - kladim se u zivot da su prosli pored nekog gentera kojeg je ladno bolio kurac za to.... ja sam jednom pokazivao prstom drotu pored ceste iz auta na debila na motoru koji me na dvostrukoj punoj kod almija pretico - al ne - slego je on ramenima u fazonu "sta ja mogu tu" - al vazno je da je dezuro guzove uz usrani radar.....kakavdanakneiskustvu wrote:
ajde objasni mi kako ce policija mene sprijeciti da sad izadjem iz zgrade i autom se zapucam u prvog pjesaka?
jesi siguran da ce policajac biti tu na licu mjesta da me sprijeci da se zapucam u prvog pjesaka, cim izadjem iz zgrade i sjednem u auto?,jesi siguran da policija,bilo gdje u svijetu moza sprijeciti svaku budalu za volanom da se iz cista mira zapuca u nekog?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#14528 Re: Zeničani
Šta bolan imam odgovarat na to, nisam ja završio policijsku akademiju pa da dajem stručne prijedloge kako da se zaustavi ili kako da se radi na prevenciji zločina ali ako toliko policajaca u našem gradu ne mogu stati u kraj šačici trkača i obijesnih vozača onda neka posao čuvanja sigurnosti, reda i mira zamijene poslom čuvanja ovaca.kakavdanakneiskustvu wrote:
jbg,nisi odgovorio
Jbg Bienice, ne javljaš mi se u zadnje vrijeme i odmah me nervoza hvata.Biene wrote: Pa Jimmy, zar si jos negativan![]()
- commendatore
#14529 Re: Zeničani
sve ja to gledam svaki dan i zato tvrdim da zakon nije isti za sve..... ološ koji cuva ološ..... taj sa X5 je sigurno zaradio na dnevnici....vwlover wrote:da ti dam primjer , maloprije idem pored Almija i vidim policajca "nisani" radar i ispred mene momak sa X5 BMW-om presjeca punu i stade kod policajca i ja gledam reko vidi ovo ba , svirnem policajcu i nista , lik i dalje nisani sve ok , imam kameru na autu al nije bila upaljena nazalost...
Last edited by commendatore on 20/11/2016 20:35, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#14530 Re: Zeničani
a jbg,ocito ne kontas sta sam te tacno pitaoJimmy McNulty wrote:Šta bolan imam odgovarat na to, nisam ja završio policijsku akademiju pa da dajem stručne prijedloge kako da se zaustavi ili kako da se radi na prevenciji zločina ali ako toliko policajaca u našem gradu ne mogu stati u kraj šačici trkača i obijesnih vozača onda neka posao čuvanja sigurnosti, reda i mira zamijene poslom čuvanja ovaca.kakavdanakneiskustvu wrote:
jbg,nisi odgovorio
Jbg Bienice, ne javljaš mi se u zadnje vrijeme i odmah me nervoza hvata.Biene wrote: Pa Jimmy, zar si jos negativan![]()
- commendatore
#14531 Re: Zeničani
ja stajem covjeku u odbranu i da kazem - pitanje je toliko smiješno da ni ne zasluzuje odgovor.... to sto je tebi tesko priznat da je policija produzena ruka kriminala je tvoj problem.... pravis se pametan ko da je kvantna fizika u pitanju a pitanje trivijalnokakavdanakneiskustvu wrote:
a jbg,ocito ne kontas sta sam te tacno pitao
-
vwlover
#14532 Re: Zeničani
commendatore wrote:sve ja to gledam svaki dan i zato tvrdim da zakon nije isti za sve..... ološ koji cuva ološ..... taj sa X5 je sigurno zaradio na dnevnici....vwlover wrote:da ti dam primjer , maloprije idem pored Almija i vidim policajca "nisani" radar i ispred mene momak sa X5 BMW-om presjeca punu i stade kod policajca i ja gledam reko vidi ovo ba , svirnem policajcu i nista , lik i dalje nisani sve ok , imam kameru na autu al nije bila upaljena nazalost...
Jest , jest , Momak nema mozda 30tak , vidi se jadnik da ga je gradjevina slomila koliko radi , a i policajac isto , koliko provode zakon nije mogao da vidi ovog sa X5 ,
-
kakavdanakneiskustvu
#14533 Re: Zeničani
commendatore wrote:ja stajem covjeku u odbranu i da kazem - pitanje je toliko smiješno da ni ne zasluzuje odgovor.... to sto je tebi tesko priznat da je policija produzena ruka kriminala je tvoj problem.... pravis se pametan ko da je kvantna fizika u pitanju a pitanje trivijalnokakavdanakneiskustvu wrote:
a jbg,ocito ne kontas sta sam te tacno pitao
ne stajem u odbranu,znam dobro ko sve radi u policiji,i sam sam pojedince koji su radili svakakve stvari prijavljivao nadređenima,ne kontam kako ocekivati da 10 policajaca koji su u ovom trenutku na terenu u citavom gradu sprijeci nekog da se kroz blatusu zapuca u nekog pjesaka,bilo koga,je li norveska policija mogla sprijeciti breivika da pobije onolike ljude,nije,to ni jedna policija ne moze,covjek odlucio da ih pobije i gotovo,isto ko sto i neko odluci da se trka vozilom kroz grad
- commendatore
#14534 Re: Zeničani
necemo dalje u diskusiju - policija se sjetila da ima radar kod almija tek nakon sto su 3 mlada zivota ugasena.....
a kod almija ja rapsodija prekrsaja - sjedi popij kafu na almiju pa ces vidjet koliko prekrsaja se pocini - mogu svaki dan jednog golfa zaradit....
a kod almija ja rapsodija prekrsaja - sjedi popij kafu na almiju pa ces vidjet koliko prekrsaja se pocini - mogu svaki dan jednog golfa zaradit....
-
kakavdanakneiskustvu
#14535 Re: Zeničani
da,slazem nsecommendatore wrote:necemo dalje u diskusiju - policija se sjetila da ima radar kod almija tek nakon sto su 3 mlada zivota ugasena.....
- commendatore
#14536 Re: Zeničani
4 cure su prije toga ubijene kod almija..... sjecas li se toga....kakavdanakneiskustvu wrote:da,slazem nsecommendatore wrote:necemo dalje u diskusiju - policija se sjetila da ima radar kod almija tek nakon sto su 3 mlada zivota ugasena.....
-
kakavdanakneiskustvu
#14537 Re: Zeničani
commendatore wrote:4 cure su prije toga ubijene kod almija..... sjecas li se toga....kakavdanakneiskustvu wrote:da,slazem nsecommendatore wrote:necemo dalje u diskusiju - policija se sjetila da ima radar kod almija tek nakon sto su 3 mlada zivota ugasena.....
da,ima i 15 godina od toga,alič onaj,je li na te mislis?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#14538 Re: Zeničani
Svrha policije je da brani vlast od naroda.
-
kakavdanakneiskustvu
#14539 Re: Zeničani
radim u policiji a milion puta sam rekao da mi se gadi gdje radim
- commendatore
#14540 Re: Zeničani
fair enough - onda najbolje znas kakav sljam te okruzuje ako imalo savjesti imas....kakavdanakneiskustvu wrote:radim u policiji a milion puta sam rekao da mi se gadi gdje radim
e da - sada frajer izlazi na "slobodne dane" i po gracanici ispituje raju "znate l vi ko sam ja"..... valjda mu je za premede sto je ubio 4 necija djeteta.... a radi se o nekom djutanu.... zato ako imas stelu razvlacis drzavi pamet ko Sanjin Seljic.... iako je zasluzio da visi na banderi....
-
kakavdanakneiskustvu
#14541 Re: Zeničani
commendatore wrote:fair enough - onda najbolje znas kakav sljam te okruzuje ako imalo savjesti imas....kakavdanakneiskustvu wrote:radim u policiji a milion puta sam rekao da mi se gadi gdje radim
e da - sada frajer izlazi na "slobodne dane" i po gracanici ispituje raju "znate l vi ko sam ja"..... valjda mu je za premede sto je ubio 4 necija djeteta.... a radi se o nekom djutanu.... zato ako imas stelu razvlacis drzavi pamet ko Sanjin Seljic.... iako je zasluzio da visi na banderi....
ljudi koji su priznali da su pomagali kriminalcima u bijegu od policije rade u mup.u,ljud s krivicnim prijavama protiv kojih se vode postupci na sudu a ja u decembru bio svjedok tuzilastva,istina,sad su na suspenziji
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#14542 Re: Zeničani
Ne trebas ovo shvatati licno. Svi mi koji smo na forumu malo duze znamo da si rega po tom pitanju. I svaka ti cast.kakavdanakneiskustvu wrote:radim u policiji a milion puta sam rekao da mi se gadi gdje radim
- commendatore
#14543 Re: Zeničani
onda ces shvatiti da raja nije kivna na to sto si ti drot nego zato sto danasnji drot veze nema sa pravdom i zakonom.... on nece da ima veze sa poslom uopste - jer on zna da ima kamara govana koja spadaju u nedodirljivi sloj - stranacki lideri tajkuni talovi picke materine pa onda veliki kriminalci ubice hohstapleri i slicno.....
-
kakavdanakneiskustvu
#14544 Re: Zeničani
commendatore wrote:onda ces shvatiti da raja nije kivna na to sto si ti drot nego zato sto danasnji drot veze nema sa pravdom i zakonom.... on nece da ima veze sa poslom uopste - jer on zna da ima kamara govana koja spadaju u nedodirljivi sloj - stranacki lideri tajkuni talovi picke materine pa onda veliki kriminalci ubice hohstapleri i slicno.....
nisam uniformisan,nisam policajac,sluzbenik sam
-
kakavdanakneiskustvu
#14545 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:Ne trebas ovo shvatati licno. Svi mi koji smo na forumu malo duze znamo da si rega po tom pitanju. I svaka ti cast.kakavdanakneiskustvu wrote:radim u policiji a milion puta sam rekao da mi se gadi gdje radim
hvala @bato
- commendatore
#14546 Re: Zeničani
nije na kraju krajeva ni bitno....kakavdanakneiskustvu wrote:commendatore wrote:onda ces shvatiti da raja nije kivna na to sto si ti drot nego zato sto danasnji drot veze nema sa pravdom i zakonom.... on nece da ima veze sa poslom uopste - jer on zna da ima kamara govana koja spadaju u nedodirljivi sloj - stranacki lideri tajkuni talovi picke materine pa onda veliki kriminalci ubice hohstapleri i slicno.....
nisam uniformisan,nisam policajac,sluzbenik sam
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#14547 Re: Zeničani
Pa jeste, nije frajer drot.
- commendatore
#14548 Re: Zeničani
naravno da nije jer nije tematika on nego policija._BataZiv_0809 wrote:Pa jeste, nije frajer drot.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#14549 Re: Zeničani
Naravno da mene policija ne može spriječit da ja uzmem svoje auto i zaletim se sad po Maršala Tita i pobijem 15 pješaka ali da policija ne može spriječiti šačicu trkača i mangupa??? Kao što sam rekao, neka se bave drugim poslovima onda jer su profesiju potpuno promašili mada je meni jasno da 90% njih taj posao ne gleda kao profesiju nego kao solidnu priliku koja im je ispala. Svejedno, ovdje ne govorim da se može spriječiti da nikad ne bude nesreća ali da se one mogu smanjiti na minimum sigurno mogu. Samo treba radit. A ko će radit, malo im 1000 maraka plate, nemaju opreme, nema sistema da ih štiti, nema qrca palca ma nema ničega samo ima izvlakuša zašto ne mogu raditi svoj posao pa ih djeca od 20 godina bez zaleđine ikakve, obični balavci, znaju vozat i dr.kat.
- Freamon Lester
#14550 Re: Zeničani
Ja sam njegov advokat.kakavdanakneiskustvu wrote:Freamon Lester wrote:Pucaju ti u glavu.kakavdanakneiskustvu wrote: ajde objasni mi kako ce policija mene sprijeciti da sad izadjem iz zgrade i autom se zapucam u prvog pjesaka?
jest da tebe nisam pitao,ali hajd kad si se ukljucio,da ponovo procitaj sta sam napisao,sjednem u auto i zapucam se u prvog pjesaka,je li to moze policija sprijeciti?