Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- animus
#14526 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
dali bi imalo smisla objasnjenje da NK stvara white walkere a oni zombije. Tom logikom bi onda zmaj bio ova druga vrsta koja ima mozak. NK ocigledno ima moci koje WW nemaju i nisu ista vrsta po meni. WW je ostalo samo troje kolkiko sam upratio ali mozda i nece da ih prikazu sve. I svaki od njih ima po ono jedno koplje.
Nesto mi se posebno ne uklapa u pricu oko NK i WW, mada ima dosta tih sitnica. Ako je sukob vatre i leda, sta je ono sto bljuje zmaj. Nije vatra a topi led. Kakva je ono plava materija. Logika bi bila da je led i to bi samo trebalo da podeblja onaj zid ali ocigledno nije. Znam da ne treba traziti logiku u ovoj seriji ali eto mora covjek malo razmisljati oko toga.
Vezano za ova druga dva zmaja, citava prica ide na to da zmajeve jasu samo Targerjani a sad kad su potvrdili da je i John targerjan jasno je da cemo imati dobre scene kada on i Deneris zajedno budu nastupali sa zmajevima. Ako ponesu i kakve strijele sa zmajkamenom onda bi mogla da bude velika zracna bitka protiv NK.
Nesto mi se posebno ne uklapa u pricu oko NK i WW, mada ima dosta tih sitnica. Ako je sukob vatre i leda, sta je ono sto bljuje zmaj. Nije vatra a topi led. Kakva je ono plava materija. Logika bi bila da je led i to bi samo trebalo da podeblja onaj zid ali ocigledno nije. Znam da ne treba traziti logiku u ovoj seriji ali eto mora covjek malo razmisljati oko toga.
Vezano za ova druga dva zmaja, citava prica ide na to da zmajeve jasu samo Targerjani a sad kad su potvrdili da je i John targerjan jasno je da cemo imati dobre scene kada on i Deneris zajedno budu nastupali sa zmajevima. Ako ponesu i kakve strijele sa zmajkamenom onda bi mogla da bude velika zracna bitka protiv NK.
- kokuz_sa
#14527 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
U sljedecem nastavku prava partizanska eskadrila ce biti..
-
brain bubbles
#14528 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ma ono je Sibirski Plavac 
citam jedan komentar, kaze kako je Hotpie kriv za sve, da nije vratio Aryu, ona bi ubila Cercei, ne bi izgubili zmaja, ne bi se zid srusio i svi bi bili zajedno protiv WW
citam jedan komentar, kaze kako je Hotpie kriv za sve, da nije vratio Aryu, ona bi ubila Cercei, ne bi izgubili zmaja, ne bi se zid srusio i svi bi bili zajedno protiv WW
- klixoris
#14529 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
To zajednicko jahanje su nagovijestili prije par epizoda kada Jon skinu rukavicu i pruzi ruku Drogonu da je ponjusi (ko cukianimus wrote:dali bi imalo smisla objasnjenje da NK stvara white walkere a oni zombije. Tom logikom bi onda zmaj bio ova druga vrsta koja ima mozak. NK ocigledno ima moci koje WW nemaju i nisu ista vrsta po meni. WW je ostalo samo troje kolkiko sam upratio ali mozda i nece da ih prikazu sve. I svaki od njih ima po ono jedno koplje.
- Riddle
-
omar little
#14532 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Game of Thrones has long smashed records for HBO, the cable network it is broadcast on in its native US: it beat The Sopranos as the network's most-watched series ever in 2015, after crossing the 18.2 million viewers-per-episode mark.
But that's small fry in comparison to the average 31 million viewers per episode that season seven has witnessed, an 24 per cent increase on 2016's ratings.
The finale offered another broken record, with 16.5 million viewers watching the episode live and streaming on the night of broadcast alone. That's a 13 per cent increase from the 10.7 million who had watched episode five live, and 8.9 million more viewers (36 per cent) on 2016's final.
- Riddle
#14533 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Toliko piraterije i opet se ove cifre pojavljuju.
- dječak sa šibicama
- SanskiBiser
#14535 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
omar little wrote:Game of Thrones has long smashed records for HBO, the cable network it is broadcast on in its native US: it beat The Sopranos as the network's most-watched series ever in 2015, after crossing the 18.2 million viewers-per-episode mark.
But that's small fry in comparison to the average 31 million viewers per episode that season seven has witnessed, an 24 per cent increase on 2016's ratings.
The finale offered another broken record, with 16.5 million viewers watching the episode live and streaming on the night of broadcast alone. That's a 13 per cent increase from the 10.7 million who had watched episode five live, and 8.9 million more viewers (36 per cent) on 2016's final.
magija D&Da
- SanskiBiser
#14536 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Riddle wrote:Toliko piraterije i opet se ove cifre pojavljuju.
fookin' kneelers sto bi na freefolk rekli
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#14537 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
jbt ko juce da sam gledao prvu sezonu, jos jedna i kraj, ova sedma sezona zacas a jedva sam cekao da zavrsi, sad mi zao mogo bi jos sedam odgledat 
- irac300
#14538 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Meni od ove sezone ostaje zabilježeno, Jon upozn'o tetku, Jon jebo tetku.
- pici
#14539 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
dobro jeBavanje tetke je baska al smrt LF je slast koju cekam dugih sedam jebenih godina...

-
omar little
#14540 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
hbo je u americi zaista uradio dosta na pristupacnosti svog programa, sto monetarno sto platformski, i to im se isplatilo u got brojkama. vecina piraterije vjerojatno dolazi van granica amerike.
-
kakavdanakneiskustvu
#14541 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
golfiista wrote:Al su ga ukakili sa onim rušenjem zida, mislim ono baš, ukakili...
Sto,lagano srusen?
- irac300
#14542 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma piraterija ima plodno tlo samo u nerazvijenim zemljama, kao što je naša. Većina ionako ne bi plaćala preskupe HBO kanale. Tako da oni u biti ne gube aspolutno ništa, onaj ko im je navikao plaćati pretplatu, plaćat će i ubuduće.omar little wrote:hbo je u americi zaista uradio dosta na pristupacnosti svog programa, sto monetarno sto platformski, i to im se isplatilo u got brojkama. vecina piraterije vjerojatno dolazi van granica amerike.
- SanskiBiser
#14543 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Radar71 wrote:

-
omar little
#14544 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ne slazem se, piraterije ima svugdje. ja zivim u kanadi i ne pada mi na pamet placati legalni pristup hbo zbog oligopola (ili kako se vec oligopoly na nasem kaze) i legalizirane seme kojom dva telekomunikacijska giganta siluju trziste. od deset ljudi iz moje okoline maksimalno dvoje ima hbo legalnu pretplatu (jedan samo dok traje sezona) a svi prate got.irac300 wrote:Ma piraterija ima plodno tlo samo u nerazvijenim zemljama, kao što je naša. Većina ionako ne bi plaćala preskupe HBO kanale. Tako da oni u biti ne gube aspolutno ništa, onaj ko im je navikao plaćati pretplatu, plaćat će i ubuduće.omar little wrote:hbo je u americi zaista uradio dosta na pristupacnosti svog programa, sto monetarno sto platformski, i to im se isplatilo u got brojkama. vecina piraterije vjerojatno dolazi van granica amerike.
- pici
#14545 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
trebo im je cHmoljo iz banovica poslat rudare da ga iskrampaju ko ljudi vako ga zmaj srusi ko kulu od karatakakavdanakneiskustvu wrote:golfiista wrote:Al su ga ukakili sa onim rušenjem zida, mislim ono baš, ukakili...
Sto,lagano srusen?
- Pandakonda
#14546 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kod nas se HBO ne isplati vremenski jer po našem vremenu serija počinje u 03:00, a ja ne vjerujem da bi mogao imati toliku koncentraciju za GoT u tom periodu
. A što se tiče cijene nije toliko skupo, u Telemachu je HBO 8 km što realno nije skupo jer ćeš uplatit samo jedan mjesec dok traje GoT + znaš da su ljudi plaćeni za svoj trud na seriji 
- pici
#14547 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja sam HBO ukljicio pretplatu pred proslu sestu sezonu... u februaru 2016 uzeo novi paket i imao tri mjeseca otkljucane sve kanale i u po sezone ugase i ja ukljucim pretplatu evo i dan danas... radi jebenog gledanja u 3 izjutra... cekam jos zadnju sezonu i najvjerovatnije gasim HBO... koji ce mi qurac, filmove koji izadju il sam gledo il su pedeseti put reprizirani... seriju Donovan gledam preko neta... jebiga zaludjeni fann GoTa 
- Pandakonda
#14548 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Aemon znao znanje

- irac300
#14549 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ti si rodom s Balkana.omar little wrote:ne slazem se, piraterije ima svugdje. ja zivim u kanadi i ne pada mi na pamet placati legalni pristup hbo zbog oligopola (ili kako se vec oligopoly na nasem kaze) i legalizirane seme kojom dva telekomunikacijska giganta siluju trziste. od deset ljudi iz moje okoline maksimalno dvoje ima hbo legalnu pretplatu (jedan samo dok traje sezona) a svi prate got.irac300 wrote:Ma piraterija ima plodno tlo samo u nerazvijenim zemljama, kao što je naša. Većina ionako ne bi plaćala preskupe HBO kanale. Tako da oni u biti ne gube aspolutno ništa, onaj ko im je navikao plaćati pretplatu, plaćat će i ubuduće.omar little wrote:hbo je u americi zaista uradio dosta na pristupacnosti svog programa, sto monetarno sto platformski, i to im se isplatilo u got brojkama. vecina piraterije vjerojatno dolazi van granica amerike.
- pici