Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pretpostavljam da ste vec o ovome naglabali, ali da ne bih sada vrtio stranice unazad, samo jedna kratka informacija ako moze...
Korisnik sam osnovnog paketa kablovske televizije (13,90 KM) i od danas nemam nijednog kanala sa digitalnim signalom. Inače, stanujem na Stupu. Mogu li se ti kanali ponovo naci ili mi valja cekati do daljnjeg?
Hvala
Last edited by MoHiKaNaC on 06/01/2016 23:10, edited 1 time in total.
Danas u Radničkoj sam se pozdravio sa HS-om nakon 7-8 godina korištenja njihovih usluga. Vrijeme je da se krene dalje. Odavno sam imao i MojaTV kao alternativu, i razmisljao sam da otkažem uslugu jednog operatera već neko vrijeme. Mislio sam prvo otkazati MojaTV, ali ova totalna neorganizovanost oko tranzicije, izmjene programske šeme, novih ugovora, a prije svega bez prethodnog obavještavanja korisnika o promjenama koje slijede, natjeralo me da promjenim svoje mišljenje. Sve ovo me samo podsjetilo po ko zna koji put na njihov bahat odnos prema krajnjim korisnicima. Istim tim korisnicima prisutnim na ovom forumu zahvaljujem na druženju i nesebičnoj pomoći svih ovih godina. Puno sreće svima
MoHiKaNaC wrote:Pretpostavljam da ste vec o ovome naglabali, ali da ne bih sada vrtio stranice unazad, samo jedna kratka informacija ako moze...
Korisnik sam osnovnog paketa kablovske televizije (13,90 KM) i od danas nemam nijednog kanala sa digitalnim signalom. Inače, stanujem na Stupu. Mogu li se ti kanali ponovo naci ili mi valja cekati do daljnjeg?
Hvala
Ako koristis samo analognu tv (13,90KM) u tom slucaju ne mozes ni imati digitalnih kanala , samo analogne.
Jel ko skenkirao ci modul u novom sarajevu, ima li kakvih novih promjenaa? Da nisu slucajno otkljucali hbo koji im stoji na listi kanal,a na telefon ubjedjuju da ne stoji i da.de dodatno placa?
made_in_sarajevo wrote:Jel ko skenkirao ci modul u novom sarajevu, ima li kakvih novih promjenaa? Da nisu slucajno otkljucali hbo koji im stoji na listi kanal,a na telefon ubjedjuju da ne stoji i da.de dodatno placa?
HBO kanali su uvijek stajali na listi kanala i nikada nisu bili besplatni niti ce biti.
Ja sam skenirao kanale, na nacin kako je neko prethodno napisao,nasao 154 kanala,ali 90% njih ima ton,slike bez..Sta su napravili s ovim promjenama,to ni oni ne znaju!
MoHiKaNaC wrote:Pretpostavljam da ste vec o ovome naglabali, ali da ne bih sada vrtio stranice unazad, samo jedna kratka informacija ako moze...
Hvala
Ako koristis samo analognu tv (13,90KM) u tom slucaju ne mozes ni imati digitalnih kanala , samo analogne.
Nije istina druze. Ja imam isti paket i cijelo vrijeme sam imao listu digitalnih kanala. Doduse pola ih je bilo zakljucano, ali sam imao RTL II (Hrvatski), Baby TV za dijete i jos nekoliko kanala koji nisu bili na analognoj (osnovnom paketu). Od jucer takodjer nemam DTV nikako.
ufo wrote:
Nije istina druze. Ja imam isti paket i cijelo vrijeme sam imao listu digitalnih kanala. Doduse pola ih je bilo zakljucano, ali sam imao RTL II (Hrvatski), Baby TV za dijete i jos nekoliko kanala koji nisu bili na analognoj (osnovnom paketu). Od jucer takodjer nemam DTV nikako.
Ovo je cirkus Colorado.
Znam da su se samo neki kanali mogli gledati , ali ne svi i samim tim je potrebno imati dekoder (resiver ili modul) kanala , ja za tu uslugu placam 13,5KM mjesecno pa tako treba i da ostane. Nemas se razloga ljutit na njih zbog toga jer to je usluga koja se uvijek dodatno placala. Jbg znam ja da bi mi rado sve usluge za 10KM , al' ne moze . Ako si na podrucju Ilidze ili Stupa , preskeniraj kanale kako bi dobio analognu shemu , a ako zelis digitalnu - pretplati se.
hemed wrote:Jesu li vama na podrucju ilidze promjenjeni resiveri i ostala oprema ili je sve ostalo isto
Ostala je kartica, samo su sada ubacili Telemach šemu programa sa radio stanicama. Ono što mogu primjetiti da mi sad TV radi k'o traktor dok prebaci kanal treba mu godina