Rece SDA-ovac...O zivote....hellue wrote:Civilizacijski otpaddjes_ba wrote:neko je stavio u komentarima ovaj frajer sa crvenim rukavicama
jeko lik
policija u civilu ili ??
neki lozionicar???????? sta reci
http://static.klix.ba/media/images/vije ... 9.7_xl.jpg
kasnije stavlja kapu
http://static.klix.ba/media/images/vije ... .14_xl.jpg
vidim na slikama da je krenuo da blokira cestu ali
http://static.klix.ba/media/images/vije ... .29_xl.jpg
PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
Akibh
#14526 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
hellue
#14527 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Tukli su ih ali ih doktori nisu smjeli primiti i evidentirati, sve se urotilo pritov jadnog naroda.KatarinaKosaca wrote:Alfons Kauders wrote:pa ocito je da je velika vecina tako i izasla... ozljednih listova nema... prijava nema... ni mediji nemaju nista osim mahalskih prica
i onda ti dodjes i tvrdis kako je rijec o zavjeri, jer eto nema nijednog medija koji bi objavio slike i ispovjesti zrtava policijske torture... nema doktora ni u sarajevu, ni u lukavici, ni u hadzicima koji bi tim zrtvama pomogao i izdao im ozljedni list... nema advokata i tuzitelja koji bi podnosili prijave
de ba, nismo djecaČekaj ba, prvo kažeš, pa jašta će nego ih nalupat, a onda u sljedećem postu kažeš, nisu ih barnuli
![]()
Da razjasnimo, to što tebi neki liječnik nije prijavio ne znači da nije napisao nalaz. To što se nije prijavilo istom koji te izmarisao, tako normalno. To da te ucjenjuju familijom, stara kerovska metoda.
P.S.
Nalaze dobija pacijent, ne ostaju kod doktora i mogao je otici u medije, barem ih nije falilo kada je u pitanju podrska svemu sto se desavalo!!!
-
hellue
#14528 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
I budzetlija, da klise bude potpunAkibh wrote:Rece SDA-ovac...O zivote....hellue wrote:Civilizacijski otpaddjes_ba wrote:neko je stavio u komentarima ovaj frajer sa crvenim rukavicama
jeko lik
policija u civilu ili ??
neki lozionicar???????? sta reci
http://static.klix.ba/media/images/vije ... 9.7_xl.jpg
kasnije stavlja kapu
http://static.klix.ba/media/images/vije ... .14_xl.jpg
vidim na slikama da je krenuo da blokira cestu ali
http://static.klix.ba/media/images/vije ... .29_xl.jpg
-
The 51st State
#14529 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
cim su se raskrsnice ufatili duze od par dana dok je imalo smisla, izgubili su podrsku normalne raje... sistem je takav ili izbori ili revolucija (makar one blic varijante vandalizma prije mjesec dana), a u medjuvremenu manje kenjanja, pogotovo ovi online demagozi koji blokiraju raskrsnicu tastaturom.
-
hellue
- kingofsnake
#14531 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Da. Pustili da se protesti razvodne, okrenuli ljude protiv protestanata(dopuštanjem da se blokira), ušutili se i sad odjednom naređeno da djeluju na svim frontovima.
Nema šta, jebena je banda na vlasti, ne jebu oni nas 20godina tek tako.
-
Belzebub
-
hellue
#14533 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Okrenuli su ih sami blokiranjem raskrsnica, to nema zive veze sa problematikom zbog kojeg su uopste na ulicikingofsnake wrote:Da. Pustili da se protesti razvodne, okrenuli ljude protiv protestanata(dopuštanjem da se blokira), ušutili se i sad odjednom naređeno da djeluju na svim frontovima.
- Alfons Kauders
#14534 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
mojne se pravit englez ziva bila, jasno je da govorim o osobama koje su bile u pritvoru... dakle o ozljedama nanesenim u pritvoru, fino kazem oni koji su "izaslI"...KatarinaKosaca wrote:Alfons Kauders wrote:pa ocito je da je velika vecina tako i izasla... ozljednih listova nema... prijava nema... ni mediji nemaju nista osim mahalskih prica
i onda ti dodjes i tvrdis kako je rijec o zavjeri, jer eto nema nijednog medija koji bi objavio slike i ispovjesti zrtava policijske torture... nema doktora ni u sarajevu, ni u lukavici, ni u hadzicima koji bi tim zrtvama pomogao i izdao im ozljedni list... nema advokata i tuzitelja koji bi podnosili prijave
de ba, nismo djecaČekaj ba, prvo kažeš, pa jašta će nego ih nalupat, a onda u sljedećem postu kažeš, nisu ih barnuli
![]()
Da razjasnimo, to što tebi neki liječnik nije prijavio ne znači da nije napisao nalaz. To što se nije prijavilo istom koji te izmarisao, tako normalno. To da te ucjenjuju familijom, stara kerovska metoda.
doktor nema sta prijavljivati - doktor izdaje ozljedni list...
a ovo o "ucjenama familijom" spada u domen teorija zavjera, nije vrijedno komentara
- O'zone
- Globalni moderator
#14535 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Drago mi je zbog Baketa što je danas policija djelovala.
8. Mart je inače dan trgovine u šoping centrima gdje se za naše dame traže pokloni a ova skupina je predstavljala realnu opasnost da BBI i Titova kao i Ferhadija budu zakinute za shoping day.
Ekonomska kriza u FBiH je današnjim djelovanjem pripadnika SJ MUP-a KS zvanično i završeno saopćeno je iz ureda Bonjačkog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.
8. Mart je inače dan trgovine u šoping centrima gdje se za naše dame traže pokloni a ova skupina je predstavljala realnu opasnost da BBI i Titova kao i Ferhadija budu zakinute za shoping day.
Ekonomska kriza u FBiH je današnjim djelovanjem pripadnika SJ MUP-a KS zvanično i završeno saopćeno je iz ureda Bonjačkog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.
-
Akibh
#14536 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Rece SDA-ovac...O zivote....[/quote]hellue wrote:
Civilizacijski otpad
I budzetlija, da klise bude potpun
A dobro, to se vidi, datum prijave 10.02.2014., 620 postova...
Sve jasno
-
dječak sa šibicama
#14537 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
O'zone wrote:Drago mi je zbog Baketa što je danas policija djelovala.
- kingofsnake
#14538 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pa to ti kažem, drugi dan je to policija morala spriječiti. Al bio je klizak teren i podrška protestima je bila puno veća. Ovako su pustili metar dana, podrške maltene i nema, ustvari na FB sam upratio masu ljudi koji su prvih dana bili Che Guevare, a danas pozivaju na udaranje raje kod higijenskog. Ne treba satanizirat babe i dede, nezaposlene i ostale koji se dole saberu, mnogi su tu sa časnom namjerom, ima i onih pokvarenih(mislim nelegalni taksistihellue wrote:Okrenuli su ih sami blokiranjem raskrsnica, to nema zive veze sa problematikom zbog kojeg su uopste na ulicikingofsnake wrote:Da. Pustili da se protesti razvodne, okrenuli ljude protiv protestanata(dopuštanjem da se blokira), ušutili se i sad odjednom naređeno da djeluju na svim frontovima.
-
hellue
#14539 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
I budzetlija, da klise bude potpunAkibh wrote:Rece SDA-ovac...O zivote....hellue wrote:
Civilizacijski otpad
A dobro, to se vidi, datum prijave 10.02.2014., 620 postova...
Sve jasno[/quote]
O tome ti pricam
- Reglan
- Havatar
-
Belzebub
#14542 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Najstrožije kazniti.Kako Klix.ba saznaje, uhapšeni je Nihad Trnka iz Sarajeva.
Kako saznajemo, Trnka je priznao izvršenje nedjela. Riječ je, inače, o osobi koja je tokom protesta nosila masku Anonymousa. Kako je Klix.ba potvrđeno iz više istražiteljskih izvora, on je u jednom trenutku upao u zgradu Predsjedništva BiH, gdje je benzinom polio, a potom i zapalio dio zgrade gdje se nalazi Arhiv BiH.
"Policijski službenici Federalne uprave policije, postupajući u prethodnom periodu na identifikaciji počinilaca krivičnog djela „Terorizma“ iz člana 201., a u vezi sa krivičnim djelom „Napad na ustavni poredak“ iz člana 156. KZBiH, odnosno identifikaciji počinilaca koji su izvršili paljenje zgrade Predsjedništva i Arhiva BiH, su danas 07.03.2014. godine identificirali osumnjičenu osobu", saopćeno je iz FUP-a.
Gospodski Milanoviću, stavio si glupaču na njeno mjesto.HRVATSKI PREMIJER ODGOVORIO SARAJEVSKOJ REDITELJICI: Milanović o 'marš kući': Jasmili Žbanić dali smo tri miliona kuna za film koji će vidjeti 100 ljudi... Doborodošla!
Utorak | 11.02.2014.
Hrvatski premijer kratko odgovorio bh. rediteljici uz poruku da je, bez obzira na 'marš kući', u Hrvatsku doborodošla...
Zoran MilanovićU razgovoru za Jabuka TV u emisiji 2 u 9 Romana Bolkovića hrvatski premijer Zoran Milanović, između ostalog, kratko se osvrnuo i na riječi bh. redateljice Jasmile Žbanić, koja ga je uvredljivom porukom iz Tuzle "potjerala kući'.
- Ona je u Hrvatskoj dobila 3 milijuna kuna za film koji će vidjeti 100 ljudi. Ja joj kažem 'dobrodošla - kazao je Milanović, te dodao da je za izjavu Jasmile Žbanić čuo netom prije emisije i da ništa više ne želi komentirati.
Last edited by Belzebub on 07/03/2014 17:50, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#14544 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ostaje da vidi da li je gospon trnka jedan od tih gladnih i obespravljenih, ili ce se ispostaviti da je navijac-huligan... kakve su kvote?Belzebub wrote:![]()
Najstrože kazniti.Kako Klix.ba saznaje, uhapšeni je Nihad Trnka iz Sarajeva.
Kako saznajemo, Trnka je priznao izvršenje nedjela. Riječ je, inače, o osobi koja je tokom protesta nosila masku Anonymousa. Kako je Klix.ba potvrđeno iz više istražiteljskih izvora, on je u jednom trenutku upao u zgradu Predsjedništva BiH, gdje je benzinom polio, a potom i zapalio dio zgrade gdje se nalazi Arhiv BiH.
"Policijski službenici Federalne uprave policije, postupajući u prethodnom periodu na identifikaciji počinilaca krivičnog djela „Terorizma“ iz člana 201., a u vezi sa krivičnim djelom „Napad na ustavni poredak“ iz člana 156. KZBiH, odnosno identifikaciji počinilaca koji su izvršili paljenje zgrade Predsjedništva i Arhiva BiH, su danas 07.03.2014. godine identificirali osumnjičenu osobu", saopćeno je iz FUP-a.
Gospodski.HRVATSKI PREMIJER ODGOVORIO SARAJEVSKOJ REDITELJICI: Milanović o 'marš kući': Jasmili Žbanić dali smo tri miliona kuna za film koji će vidjeti 100 ljudi... Doborodošla!
Utorak | 11.02.2014.
Hrvatski premijer kratko odgovorio bh. rediteljici uz poruku da je, bez obzira na 'marš kući', u Hrvatsku doborodošla...
Zoran MilanovićU razgovoru za Jabuka TV u emisiji 2 u 9 Romana Bolkovića hrvatski premijer Zoran Milanović, između ostalog, kratko se osvrnuo i na riječi bh. redateljice Jasmile Žbanić, koja ga je uvredljivom porukom iz Tuzle "potjerala kući'.
- Ona je u Hrvatskoj dobila 3 milijuna kuna za film koji će vidjeti 100 ljudi. Ja joj kažem 'dobrodošla - kazao je Milanović, te dodao da je za izjavu Jasmile Žbanić čuo netom prije emisije i da ništa više ne želi komentirati.
i sto bi mujica reko - i jasmilu nabijem na kurac
- Alfons Kauders
#14545 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
mojne mi reci da ga znashellue wrote:Nihad Trnka???
jedino pitanje
jel manijak il pitar
bice mi zao ako je manijak
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#14546 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
sad kad nisu uspjeli blokirati saobraćaj, hoće li im šćepo platiti dnevnice za današnji dan?
-
hellue
#14547 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ironija je da je bio pod maskom anonimusa, sada vise nije tako anonimanAlfons Kauders wrote:mojne mi reci da ga znashellue wrote:Nihad Trnka???mal grad
jedino pitanje
jel manijak il pitar
- Janjicar
#14548 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ima li neko broj od ovog Nihada Trnke ? Da se covjeku zahvalim
A sto se tice politicara i drzava mislim da bi i Anglea Merkel mogla uciti od ovih nasih vlastodrzaca kako drzati svoj narod gladnim a ipak da ti vjeruju.
Bujrum politicari uhvatili ste momka, covjeka za paljenje zgrade ok, uredu ajde sad hvatajte lopove, kriminalce itd.
Uvijek je bilo ja ukrao, zajeb'o nekog za 100 KM ja lopov, kriminalac onaj ukrao 10 miliona on je postenjacina i radi u interesu drzave... Nabijem te
A sto se tice politicara i drzava mislim da bi i Anglea Merkel mogla uciti od ovih nasih vlastodrzaca kako drzati svoj narod gladnim a ipak da ti vjeruju.
Bujrum politicari uhvatili ste momka, covjeka za paljenje zgrade ok, uredu ajde sad hvatajte lopove, kriminalce itd.
Uvijek je bilo ja ukrao, zajeb'o nekog za 100 KM ja lopov, kriminalac onaj ukrao 10 miliona on je postenjacina i radi u interesu drzave... Nabijem te
-
gidra
#14549 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
https://www.facebook.com/nihad.trnkaJanjicar wrote:Ima li neko broj od ovog Nihada Trnke ? Da se covjeku zahvalim![]()
- insomnia78
#14550 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
PitarAlfons Kauders wrote:mojne mi reci da ga znashellue wrote:Nihad Trnka???mal grad
jedino pitanje
jel manijak il pitar
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk