OK... uredu... pozicija beka je isto sto i krilo.. hajd sad ostavi nas.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MyTao
#14526 Re: Liverpool FC
Kako je lik dosadan
- AmiĐa_Idriz
#14527 Re: Liverpool FC
Mi smo navijači na baterije za njega.
-
frontmen
#14528 Re: Liverpool FC
Svako ko navija da mu tim izgubi je blago rečeno navijač na baterije i stojim iza toga.
Za ovog velikog mumina koji nanijeti na Bajram da vrijeđa ljude može se reći da je novokomponovani vjernik iliti Zelen si ti još sinko.
Ako sam dosadan samo preskočite i nastavite dalje čitati, niko vas ne tjera da čitate šta pišem.
MyTao, kad bude tvoj forum rado ću ga ostaviti, do tada žao mi je ali moraćeš me trpiti.
Za ovog velikog mumina koji nanijeti na Bajram da vrijeđa ljude može se reći da je novokomponovani vjernik iliti Zelen si ti još sinko.
Ako sam dosadan samo preskočite i nastavite dalje čitati, niko vas ne tjera da čitate šta pišem.
MyTao, kad bude tvoj forum rado ću ga ostaviti, do tada žao mi je ali moraćeš me trpiti.
-
todd_smith
#14529 Re: Liverpool FC
smormen
-
frontmen
#14530 Re: Liverpool FC
Još jedan se našao prozvanim pa se pridružio grupi, nisam znao da sam tako popularan.
- MyTao
#14531 Re: Liverpool FC
Pa nisam mislio da napustis forum... samo da zavrsimo sa ovom temom koja je pocela prije 50 stranica. Ti si u pravu, Lazar je igrao krilo cijelo vrijeme...frontmen wrote:Svako ko navija da mu tim izgubi je blago rečeno navijač na baterije i stojim iza toga.
- BHF_Manijak
#14532 Re: Liverpool FC
Jarane vidis da peres ljude, da nije u meni (nama) problem, nego u tebi.
I frajer prati mene, moje postove koje pisem, ulazi na profil i secira postove, analizira licnost, istrazuje, jesam li vjernik ili ne itd...Nevjerovatan si. Hoces na PM da ti jos kakvih podataka dam, gdje izlazim, s kim se druzim, pa da bolje me peres na temi, kao da sam ja bitan?! 
-
frontmen
#14533 Re: Liverpool FC
Pozdravljam Narcisa uz pjesmu Darka Rundeka Ne okreći se 
- Towelie
#14534 Re: Liverpool FC
A da vas dvojica uzmete sobu?
-
frontmen
#14535 Re: Liverpool FC
Džaba to kad on misli da samo ja ''perem'' raju. Slijep kod očiju pa to ti je. Utripovao lik da ga pratim, još malo pa će se početi osvrtati kad hoda.Towelie wrote:A da vas dvojica uzmete sobu?
Nego ima li šta od tog mnogo očekivanog otkaza poslije kojeg će nam procvjetati ruže?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#14536 Re: Liverpool FC
Izostavi A.B. i mene sa liste ljudi s kojim se družiš, nas je stid tvojih postova ovdje.BHF_Manijak wrote:Jarane vidis da peres ljude, da nije u meni (nama) problem, nego u tebi.I frajer prati mene, moje postove koje pisem, ulazi na profil i secira postove, analizira licnost, istrazuje, jesam li vjernik ili ne itd...Nevjerovatan si. Hoces na PM da ti jos kakvih podataka dam, gdje izlazim, s kim se druzim, pa da bolje me peres na temi, kao da sam ja bitan?!
- AmiĐa_Idriz
#14537 Re: Liverpool FC
Nemoj mi stavljati u usta riječi koje nisam rekao (napisao). Nikada u životu nisam navijao protiv Liverpoola, napisao sam samo da mi ne bi bilo krivo da izgubimo, a velika je razlika u tome vjeruj mi.frontmen wrote:Svako ko navija da mu tim izgubi je blago rečeno navijač na baterije i stojim iza toga.
-
frontmen
#14538 Re: Liverpool FC
Ja razlike drastične, ono gledaš utakmicu i Liverpool izgubi i tebi ne bude krivo nego ti bude baš potaman. Ono baš mi je nešto legao ovaj poraz ko budali šamar.AmiĐa_Idriz wrote: Nemoj mi stavljati u usta riječi koje nisam rekao (napisao). Nikada u životu nisam navijao protiv Liverpoola, napisao sam samo da mi ne bi bilo krivo da izgubimo, a velika je razlika u tome vjeruj mi.
- AmiĐa_Idriz
#14539 Re: Liverpool FC
Ne shvataš šta ti pokušavam reći, a vidim nije ni kolegama prije mene pošlo za rukom da ti objasne svoje stavove i gledišta tako da neću ni pokušavati. Nema frke, ja Duracell navijač ti u prvim redovima Kopa.
- AmiĐa_Idriz
#14540 Re: Liverpool FC
Prema talijanskim medijima, bivši Interov menadžer Walter Mazzarri je danas doputovao u Liverpool na razgovor o mogućem preuzimanju LFC-a ukoliko Rodgers dobije otkaz. A to bi se moglo dogoditi uskoro jer čini se da i sam Rodgers nešto 'osjeća':
"Želio bih reći navijačima da vjeruju igračima jer oni rade svakodnevno i mukotrpno. Ovdje nije riječ o meni već o uspjehu kluba. Budite uvijek iza igrača."
Ako će ovaj doći onda bolje i nek Tuljan ostane.
"Želio bih reći navijačima da vjeruju igračima jer oni rade svakodnevno i mukotrpno. Ovdje nije riječ o meni već o uspjehu kluba. Budite uvijek iza igrača."
- Gandalf
#14541 Re: Liverpool FC
gdje samo nađu ove zaboravljene asove, ako mazzariju ne dogovore nek' pokušaju s ćirom ili blažom 
-
frontmen
#14542 Re: Liverpool FC
Naravno da shvatam da vam ne bi bilo krivo da Liverpool izgubi da bi Brendan dobio nogu. Ali to su sve nagađanja šta bi bilo kad bi bilo. Zato sam i rekao da je potenciranje priče 'Da hoće Brendan otići sve bi krenulo nabolje' isto tako puko nagađanje jer se apsolutno iz ove vizure to ne može zaključiti. Jasno mi je da neko ne voli Brendana ali što bi mene kao navijača poraz ne doticao da bi mi se želja ostvarila. Dakle hoću da kažem da ste u svojoj želji stavili Brendana ispred Liverpool-a, samo da on ode a koliko će to Liverpool koštati nije bitno. Na ovo će vam vjerovatno argument biti koliko košta on Liverpool dok sjedi na klupi. Bilo ko da dođe poslije njega treba mu bar 5-10 utakmica da neki sistem uspostavi. Stavite to na vagu i možete izvagati da smo donji kako god okreneš. Ova ekipa nema kvalitet za top 4 jer se mijenja svake godine po 9,10 igrača. Kad dođemo do toga da mijenjamo 2,3 igrača onda se može očekivati neka konstanta.AmiĐa_Idriz wrote:Ne shvataš šta ti pokušavam reći, a vidim nije ni kolegama prije mene pošlo za rukom da ti objasne svoje stavove i gledišta tako da neću ni pokušavati. Nema frke, ja Duracell navijač ti u prvim redovima Kopa.
Oni koji su me napadali da branim Brendana uopšte me nisu shvatili, ni sa njim na klupi ni bez njega uopšte nema naznaka da će biti bolje. Nije sve do jednog čovjeka, ima nešto i do igrača.
-
Mustang1
#14543 Re: Liverpool FC
Dajte adresu Anfielad da im ja svoj CV posaljem
I svoj tim sa Fifa 16 career. Pizda im materina ROdgers ni tu ne bi mogao sastaviti onakav tim kakav sam koliko je nesposoban 
- AmiĐa_Idriz
#14544 Re: Liverpool FC
I meni dođe da svoj save sa FM-a pošaljem onim Američkim debilima.
- King_Kenny
#14545 Re: Liverpool FC
Vjerovatno ćemo dati jedan gol danas; pitanje je koliko ćemo ih primiti...
- Charuga
- Globalni moderator
#14546 Re: Liverpool FC
Ko god nema posla, a nema nikakv CV može se prijaviti za trenera Liverpoola.AmiĐa_Idriz wrote:Prema talijanskim medijima, bivši Interov menadžer Walter Mazzarri je danas doputovao u Liverpool na razgovor o mogućem preuzimanju LFC-a ukoliko Rodgers dobije otkaz. A to bi se moglo dogoditi uskoro jer čini se da i sam Rodgers nešto 'osjeća':
- zomri
#14547 Re: Liverpool FC
ako će talijana, bolje onda spalettija da zaganjaju 
- King_Kenny
#14548 Re: Liverpool FC
Hoće li ovo Sturridge spasiti Brandanu posao? 
- Charuga
- Globalni moderator
#14549 Re: Liverpool FC
Neizvjesno dok sudija ne odsvira kraj ...
- Edin H.
#14550 Re: Liverpool FC
Podrska mustangovoj kandidturiMustang1 wrote:Dajte adresu Anfielad da im ja svoj CV posaljemI svoj tim sa Fifa 16 career. Pizda im materina ROdgers ni tu ne bi mogao sastaviti onakav tim kakav sam koliko je nesposoban