Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sliver wrote:
I ko je za to kriv!? Sigurno nije bez razloga.
Pa eto odgovor se sam ponudio , strane obavještajne službe nisu garant .
Dabogda osvojili barem jedan državni bod ili čak dva , na Areni Borisov , pa nas sve prijatno iznenadili i šokirali ....abd.
Ako se dobro sjećam , jer nas nema u Europi , tj. na mapi , kako se ove punte zbrajaju.
Ono što sam ja vidio u prvoj utakmici, imaju onog kratkog crnca ala Roberto Carlos koji je brz i on pravi razliku, ostatak ekipe u pet deka, možda su malo fizički spremniji, ali su definitivno ekipa s kojom se može igrati.
Na njihovoj strani je i iskustvo u evropskim nastupima, iskusna ekipa koja je igrala i grupne faze, ali da su u padu, definitivno.
Naš problem je što nismo u kompletnom sastavu, odnosno desetikovani smo povredama, pa su šanse za prolazak baš minimalne.
Nivelacija wrote:Bila bi steta da Sarajevo ispadne od duplo losije ekipe..
Ja sam se dobro preračunao oko jacine BATE-a Sarajevo i Zeljo da spoje najbolje igrace ovi su opet jači, a s punim sastavom bi nas otresli svakako.
Sarajevo gubi tamo 2 razlike minimum.
Sta ono Cluj petardu uvali u dvomecu Celticu? Skloni smo pravljenju ekstra ekipa od isprodprosjecnog evropskog tima.
Sarajevo je duplo bolji tim od Bate i bila bi katastrofa da ispadnu. Ni oni ne znaju kako su pobjedili ovdje 1-2, trebali su pet komada primiti pogotovo zadnjih 20 minutal
Pogledajte bar statistiku sa utakmice Celtic - Cluj.
Ili ona utakmica Porto - Krasnodar, pa Porto ih ubio, ali ko te pita, ovi odoše na kraju.
Najlakše reći vidi levata
Ja sam se dobro preračunao oko jacine BATE-a Sarajevo i Zeljo da spoje najbolje igrace ovi su opet jači, a s punim sastavom bi nas otresli svakako.
Sta ono Cluj petardu uvali u dvomecu Celticu? Skloni smo pravljenju ekstra ekipa od isprodprosjecnog evropskog tima.
Sarajevo je duplo bolji tim od Bate i bila bi katastrofa da ispadnu. Ni oni ne znaju kako su pobjedili ovdje 1-2, trebali su pet komada primiti pogotovo zadnjih 20 minutal
Ja pišem na ovoj temi da je Celtic karina uvijek bio da je svojevremeno znao gubiti kuci od litvanaca da nije taj profil ekipe koji ce te nabušiti ovim su samo i potvrdili.
Ne znam ja šta si ti gledao činjenica je da je BATE nakon 0 -2 spustio ručnu i pokušavao da sacuva prednost sad idu kuci, a Sarajevo mora napasti.
Celtic kući evropsku utakmicu u kvalifikacijama nije izgubio jako dugo.
I sinoć su primili gol za poraz u zadnjim sekundama, kad je već sve bilo gotovo.
Ispodprosječni europski tim je miljama ispred nas.
Možda jesmo bolji tim od Bjelorusa, ali isto tako imamo puno povrijeđenih igrača. Ne možemo izaći u najjačem mogućem sastavu. Ova ekipa što je igrala u prvoj utakmici se dobro nosila sa njima, čak smo možda više imali od igre. Naša ekipa koja će izaći večeras i njihova ekipa su tu negdje, mislim da nema većih razlika. Jedino u iskustvu, oni svako malo neke grupne faze igraju.
Charuga wrote:Kao da sam nešto čitao da je i Bate bio osakačen povredama pred prvu utakmicu. Ne znam kakvo im je sada stanje, da li se neko od tih oporavio.
Hodžić igrao beka, Pidro je svakako bio standardan, za Stanojevića i Oremuša ne trebam ni govoriti, za Tatara nije potvrđeno, a eto i on je kao i Ahmetović otputovao s ekipom i naravno, Rahmanović.
Dakle, 7/9 su prva ekipa.
Evo gledam da na rezultatima stoji da su i njima četvorica povrijeđena, sad koliko je to ažurno, ne znam.
avetinja wrote:Ili ste neviđeni baksuzi ili ćete sami sebi zajebati ovu sezonu i navući belaj. Čuj devet povrijeđenih igrača.
Prošle sezone nismo imali tih problema ali ove... Previše standardnih prvotimaca. Pozitivno je sto su mladji igrači dobili priliku. Sad, ako sam dobro izračunao imamo 10 igrača iz Akademije u prvih 22.
avetinja wrote:Ili ste neviđeni baksuzi ili ćete sami sebi zajebati ovu sezonu i navući belaj. Čuj devet povrijeđenih igrača.
Prošle sezone nismo imali tih problema ali ove... Previše standardnih prvotimaca. Pozitivno je sto su mladji igrači dobili priliku. Sad, ako sam dobro izračunao imamo 10 igrača iz Akademije u prvih 22.
Meni ovo smrdi na bojkot. Ne svih igrača, ali kako da su baš devetorica povrijeđeni?! Ako je to u pitanju, onda nema ništa pozitivno.