Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
amar1994 wrote:
sto kaze maca budala : "prigradski papak je najveci levat" , jebo im mater ko ih dovede
Jeste i vi prave one muške babe ... sve vam nešto smeta.
Kad smo već kod nerviranja zbog poteza vozača, Amare, je l' i ti imaš običaj da oduzimaš pravo prvenstva kada se spuštaš niz ulicu B.Š, ovima što nakon što uđu u naselje, skreću lijevo u ulicu D.B?
Ne nikada , ima znak pruzanja puta sa prvenstvom , kako na stubu tako i na cesti , 95% idiota to nepostuje , iskljucivo oduzmem u slucaju da budala ne dadne zmigavac za lijevo jer svako normalan razmislja da taj ide pravo
Nadam se da mislis na skretanje kod Grand centra(forda)
Ne nikada , ima znak pruzanja puta sa prvenstvom , kako na stubu tako i na cesti , 95% idiota to nepostuje , iskljucivo oduzmem u slucaju da budala ne dadne zmigavac za lijevo jer svako normalan razmislja da taj ide pravo
Da, to skretanje ... svaka čast!
A ove što ne daju žmigavac kad skreću lijevo, samo udri s boka
Kultura vozača: 0
Kultura pješaka: 0
Kultura policije: 0
Kultura političara: 0
Kultura uposlenika suda: 0
Kultura uposlenika svih ostalih državnih organa: 0
===========================================
TOTAL: Najveća mraka na svijetu
samo da opet ponovim... ..bo vam mobilni internet mater... zguli mi koza retrovizor jutros... pola auta pređe preko trake, ona nista... sviraj koci, ona tipka li tipka... i onda zbunjena, ko biva sta se desi... 500 metara dalje, cujem isto neko svira... lola u xc 60 surfa li surfa, dvije trake zauzeo...
Sodom1 wrote:
Imam sto?
Ako ti nesto znaci moje se misljenje i razmisljanje nije promjenilo ni prije ni sad.
Ja kad sam bio mladji meni s govorili , polako , vidjeces kad budes imao svoje , evo doslo to vrijeme , nista se nije promjenilo.
vidi
kcerka ide u skolu. treci razred.
skola udaljena je ravno 900 metara. u tih 900 merara ima dva semafora. oba ta semafora idu na varijantu: pjesaci prelaze na zeleno a vozaci treba da ih puste. AHAaaaaa da da. Meni je 40 u guzici i na oba ta semafora doooobro moram da pazim kako da predjem na zeleno.
nisam pravio djete da bi postalo onaj +1 na nekom crnom procentu. vozim je kad god mogu. nekad suppruga odvede nekad ja odvezem i tako.
Svi koji furate ove filozofije tipa "hodaoo sam i ja....", "sta ce mu/joj biti", "nek se celici"......Ljudi ba probudite se i izadjite malo i okrenite se oko sebe. Nije to vise ono "nase" vrijeme koje smo imali. I ja bih volio da jeste ali nije i tu ne mozemo nista. Ne kazem da trebamo pod stakleno zvono ih staviti ali neke kompromise malo. Nazalost svi se mi uhavizamo kad nas nesto osamari pa onda ono "a jooooooj......" Samara ce uvijek biti ali ako si spreman onda ga lakse podnesemo. pa i ne boli toliko.
Ljudi vozaju djecu i zbog dosade. stoji. ali veoma mali procenat je takvih. vecinom su to bas potrebe. vidio sam to sve kroz sinovo skolovanje.
Da, to skretanje ... svaka čast!
A ove što ne daju žmigavac kad skreću lijevo, samo udri s boka
Nerviraju me vozaci koji voze ovaj dizajnerski izrod koji je trebao zavrsiti pobacajem:
Dobro, mozda sam jutros ekstra nadrkan jer nije bilo busa pa sam bio primoran otici kuci i autom krenuti na posao, pa se peglati po guzvama, pa ti se onda bez gledanja, bez zmigavca i truni brige ubaci idiot od vozaca i zamalo izazove sudar... ali sve bih oprostio da taj idiot (tacnije idiotkinja) nije nastavio voziti ispred u ovom smecu od dizajna. Ni bus, ni guzva, ni ubacivanje mi nije smetalo kao cinjenica da sam narednih kilometar-dva morao da se vucem za ovim odronom od dizajna i da gledam u TO.
A jutro je bas fino pocelo sa pogledom na mjesec koji je izgledao fenomenalno.
Last edited by Dope_Man on 01/02/2018 09:28, edited 1 time in total.
Averus wrote:Ukloni se s teme
Još ćeš reći i da su C3 i Fabia lijepa auta
Lijepa za zapaliti
Kod mene službeno Fabia - svaki put moram na fizioterapiju poslije vožnje
Jednom mi rentali C3, prešako 1000km s tim govnetom jbt bolje da sam pješke išao
Averus wrote:Ukloni se s teme
Još ćeš reći i da su C3 i Fabia lijepa auta
Lijepa za zapaliti
Kod mene službeno Fabia - svaki put moram na fizioterapiju poslije vožnje
Jednom mi rentali C3, prešako 1000km s tim govnetom jbt bolje da sam pješke išao
Yugo je služio kao dodatni mehanizam za satirično predstavljanje neugodne situacije vožnje u C3, Fabia i sličnim izumima koje neki smatraju i vozilima, a među njima su većinom oni koji automobile nazivaju "kola"
Tomahawk11 wrote:Ostaje misterija kako se to auto angažovalo u Die Hard ili Crow filmovima
Štaviše, ima u Americi malo mjesto gdje živi tipa 5-6000 ljudi i svi imaju po jednog Yugu