hadzinicasa wrote:dale cooper wrote:Mindhunter odličan. Pri kraju mi je agent Ford počeo ići na onu stvar sa svojom narcisoidnom samouvjerenošću
i opsjednutošću sa "subjektima" odnosno ovim creepy psihopatama i ubicama, ali ga je Kemper momački spustio na zemlju.
Tench fenomenalan kao stariji grumpy agent kao i Wendy odnosno moj crush iz Fringe dana fenomenalna Anna Torv.
Roll on season 2.

ja pomislih - cool my ass! A savrsen mi je bio prilazak preblizu, pitala sam se gdje je ta granica. Ispostavilo se da je u personal space-u. Gradacija ove granice kod likova u interakciji sa „subjektima“ kako si ih nazvao je takodjer fenomenalna. Kao i opravdanja za istu. Gdje se ko zaustavlja i sta je kome od njih too much.
Druga sezono, kad ces?

Ne znam da li ti misliš isto, ali meni Ford na momente u svom pristupu i ponašanju iskazuje slične karakterne osobine kao
i ove psihopate. Da li zbog pretjerane želje da uđe u um subjekata (što je samo po sebi opasno), ali to vidno utiče na
njegovu interakciju sa ostalim ljudima. Sasvim sigurno je sjebalo njegovu vezu sa Debbie. Nadam se da Fincher neće krenuti
u tom smjeru u nastavku serijala, a nadu mi daje i činjenica da je ovo bazirano na knjizi i stvarnom agentu koji je radio
na ovim slučajevima, a nije jel'...pobudalio.