Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
direktni wrote:
Ipak se radi o mitomaniji i lažima sa Koševa. Riad Bajić je dao do sada 15, a ne 14 golova i Riad Bajić je prije 12 dana proslavio svoj 21. rođendan, dok je Alen Škoro, kada je dao tih 20 golova imao preko 23 godine.
Mitomani, hoćete li ikada prestati lagati?
Posto, sad vidjeh da Riad ima 21 godinu...neki su pricali da ima 22, ali dobro sad cemo se bavit malo detaljnijom statistikom
Hajd ovako, Riad prosle sezone je dao 2 gola sa 19/20 godina
Skoro sa 17 je dao u 2000-oj 10..ubrzo i prodan Mariselleu..ali nebitno
Riad niti jednoj od top 4 ekipe nije dao ni gola u 6 utakmica
nosara wrote:
Kosevo napuni samo najtrofejniji, inace je lavor prazno i sablasno mjesto...
Dok sa druge strane stocna pijaca vrvi od ljudi. Kapacitet vam golubarnika 13 hiljada, a ne mozete ni pola napuniti ako nije derbi. Ma sta pola, ni dvije milje vas nema. I ono naslo pricati o sablasnosti.
Oduzmi nama ovaj derbi, vama ostavi prosli i opet smo posjeceniji. Toliko o "zeljo do groba, zivota mi moga".
nosara wrote:
Kosevo napuni samo najtrofejniji, inace je lavor prazno i sablasno mjesto...
Dok sa druge strane stocna pijaca vrvi od ljudi. Kapacitet vam golubarnika 13 hiljada, a ne mozete ni pola napuniti ako nije derbi. Ma sta pola, ni dvije milje vas nema. I ono naslo pricati o sablasnosti.
Oduzmi nama ovaj derbi, vama ostavi prosli i opet smo posjeceniji. Toliko o "zeljo do groba, zivota mi moga".
Prezasiceni smo rekordima, titulama, uspjesima... Za evropsku scenu nemamo kuveta, to je osnovni problem...
Vi, docim, pizdite za titulom... Ako je ove godine ne osvojite strah me za vas... I opet je Kosevo PRAZNO izuzev derbija... Jasno je koga vasi simpatizeri najvise vole vidjet...
enko 1964 wrote:[quote...Kosevo napuni samo najtrofejniji, inace je lavor prazno i sablasno mjesto...
Ako će ga puniti oni koji upaljene baklje bacaju u publiku, da Bog da nikad ne bilo puno
Da sam ja sef obezbjedjenja nijednu mi ne bi provukli na stadion, ali to nije tema...[/quote]
Ovo nije dobro quotano
Kako nije tema?!
Primitivizam i grobarsko-delijska furka po ko zna koji put.
Jebeš fudbal, i pobjede i titule ako se dogodi zlo.
Godinama se tješim kako kod nas (mislim na obje strane) još uvijek ima dovoljno razuma da fudbal ostane samo fudbal i verbalno podjebavanje među rajom i da na našim utakmicama nikad niko neće biti ni ogreban a ne izgubiti glavu.
Posljednjih nekoliko utakmica mi ne daje razloga za optimizam.
A što se same utakmice tiče, ništa specijalno. Možda malo borbenije od nekoliko prethodnih derbija sa rezultatom 0:0 al' ništa konkretno.
Malo šansi na obje strane. Nama bi trebalo biti dovoljno da sa dvije pobjede u zadnja dva kola, koje je realno očekivati, završimo posao.
Last edited by enko 1964 on 18/05/2015 09:56, edited 1 time in total.
nosara wrote:Prezasiceni smo rekordima, titulama, uspjesima... Za evropsku scenu nemamo kuveta, to je osnovni problem...
Vi, docim, pizdite za titulom... Ako je ove godine ne osvojite strah me za vas... I opet je Kosevo PRAZNO izuzev derbija... Jasno je koga vasi simpatizeri najvise vole vidjet...
To isto Kosevo je protiv Zrinjskog bilo punije nego golubarnik kada ste uzeli titulu prvi put nakon 7 godina borbe za opstanak.
Iako je posjeta generalno sramotna, smijesno mi je kada navijac zeljeznicara nju uzima kao argument. Nasa posjeta i kada je najgora, bare bare je sa vasom najboljom.
nosara wrote:Prezasiceni smo rekordima, titulama, uspjesima... Za evropsku scenu nemamo kuveta, to je osnovni problem...
To isto Kosevo je protiv Zrinjskog bilo punije nego golubarnik kada ste uzeli titulu prvi put nakon 7 godina borbe za opstanak.
Iako je posjeta generalno sramotna, smijesno mi je kada navijac zeljeznicara nju uzima kao argument. Nasa posjeta i kada je najgora, bare bare je sa vasom najboljom.
Otkako je lavor napravljen, pun je iskljucivo kad gostuje najtrofejniji... SVI rekordi u posjecenost na tom gradskom, olimpijskom, NASEM stadionu su vezani za FK Zeljeznicar... Sve ostalo su babska naklapanja...
Otkako je lavor napravljen, pun je iskljucivo kad gostuje najtrofejniji... SVI rekordi u posjecenost na tom gradskom, olimpijskom, NASEM stadionu su vezani za FK Zeljeznicar... Sve ostalo su babska naklapanja...
Pa ako ces tako gledati onda isto vazi za vasu Grbavicu
enko 1964 wrote:
Godinama se tješim kako kod nas (mislim na obje strane) još uvijek ima dovoljno razuma da fudbal ostane samo fudbal i verbalno podjebavanje među rajom i da na našim utakmicama nikad niko neće biti ni ogreban a ne izgubiti glavu.
Mislim da je prekasno za to...
Jos nismo ni bubnuli na dno, pa i evropi je trebao Hejsel da bi nesto mijenjali...
Last edited by nosara on 18/05/2015 10:00, edited 1 time in total.
shbc wrote:
Pa ako ces tako gledati onda isto vazi za vasu Grbavicu
Najpunija kad igra Sarajevo
Kazem, prezasiceni smo trofejima... i vi cete to dozivjet za jedno 25 godina...
nosara wrote:Kazem, prezasiceni smo trofejima... i vi cete to dozivjet za jedno 25 godina...
Od vas, kao najtrofejnijih i naj,naj itd, očekuje da napravite, kako se ono kaže, iskorak u Evropi , možda vam se publika ispred računara preseli na tribine
nosara wrote:Kazem, prezasiceni smo trofejima... i vi cete to dozivjet za jedno 25 godina...
Od vas, kao najtrofejnijih i naj,naj itd, očekuje da napravite, kako se ono kaže, iskorak u Evropi , možda vam se publika ispred računara preseli na tribine
Nema to veze... To je visi nivo, nedostizan i za ove s vecinskim vlasnikom upravljackih prava...
Nema to veze... To je visi nivo, nedostizan i za ove s vecinskim vlasnikom upravljackih prava...
Mi tek "učimo" kako se osvajaju titule . Sreća, imamo se na koga ugledati al' jebaji ga, fali nam uzor za Europu
nosara wrote:
Kazem, prezasiceni smo trofejima... i vi cete to dozivjet za jedno 25 godina...
Ma nema. covjek bi pomislio da imate jedno 40 trofeja
Oooooo indijanac pa sta bi sa onim gazenjem, ponizavanjem itd itd od "utrpanih" na Kosevu???? Nego koliko god da imamo trofeja to je puno puno vise od vas a isto to mogu reci i Zrinski i Siroki. Zato pognuti glavu i mudru cutati je ponekad bolji izbor!