Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Edin H.

#14501 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Towelie wrote:Pobedili smo nizeligasa na Enfildu posle penala. Jeeej.
I Zeljo je, pa se ne busaju u prsa :D
todd_smith

#14502 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Edin H. wrote:
Towelie wrote:Pobedili smo nizeligasa na Enfildu posle penala. Jeeej.
I Zeljo je, pa se ne busaju u prsa :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Haj_Halve

#14503 Re: Liverpool FC

Post by Haj_Halve »

Jack Be Nimble wrote:Bice opet 30setak izgleda :-)

Urekao sam ih :roll:

Izgleda Amerikanci pitali Ancelotija bi li prihvatio posao. Bi li njega ili Klopa?
Pitanje je da li bi Ancelotti ili Klopp htjeli preuzeti klupu Liverpoola. Ancelotti je negirao bilo kakav interes a prica se da Klopp zeli da saceka i vidi sta ce biti u Bayernu na godinu. Jbg, ode nam Bajram-banka.Kad bi imali sanse, za mene je Ancelotti bolje rjesenje sto zbog iskustva, profila i sto moze privuci igrace koji mozda ne bi dosli nama zbog nedostatka CL.
kazo

#14504 Re: Liverpool FC

Post by kazo »

Urekli smo i Lovrena :O
AmiĐa_Idriz

#14505 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Press konferencija koja je najavljena za danas, pomjerena je za sutra. Nešto se kuha i nešto se očito sprema iza brda.
Herr Flick

#14506 Re: Liverpool FC

Post by Herr Flick »

:lol: :lol: :lol:
AmiĐa_Idriz

#14507 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Nakon jučerašnje utakmice:
-Brendan je jučer poslao asistenta Garya McAllistera da se suoči s novinarima nakon utakmice (drugi put)
-Lovren će zbog ozljede ligamenata biti van terena minimalno 2 mjeseca, Firmino bi mogao biti ok za sljedeću utakmicu :igrac:
-protivnik u narednoj rundi Liga kupa je Bournemouth
-Sky Sports javlja da je Jurgen Klopp zainteresiran za rad u Premier ligi i spreman je skratiti svoj odmor za pravi posao
Gandalf

#14508 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

S nestrpljenjem očekujem otkaz nečastivog.
Kako sam s velikom pažnjom pratio sve rummorse za vrijeme transfer pijace, ovaj sam "transfer" cijelo vrijeme najviše priželjkivao.
Vrijeme je više da klub zaigra u normalnim formacijama, s prvih 11 koji su raspoređeni na svojim pozicijama a ne nekim "bodžersovskim" pozicijama.
AmiĐa_Idriz

#14509 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Svi to sa velikom nadom očekujemo. Pojavila se informacija da su stupili u kontakt i sa Monkom, mada u to ne vjerujem nikako, njemu dobro u Svonsiju a realno nama treba neko jači (hoću reći neko sa većim iskustvom). Stolica je previše vruća za nekog kao što je Gary Monk.
Herr Flick

#14510 Re: Liverpool FC

Post by Herr Flick »

Kakav ba Monk,manite se tih ubleha od Engleskih trenera :-) :-)
AmiĐa_Idriz

#14511 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Herr Flick wrote:Kakav ba Monk,manite se tih ubleha od Engleskih trenera :-) :-)
Ma vjeruj mi ništa tu ne bi bilo čudno, i Kenny kad je otišao pominjala su se velika imena pa na kraju ispade ovaj tuljan i to baš i on dođe iz Svonsija. Ako dođe kakav Britanski ublehaš ništa se ovdje ne mijenja.
AmiĐa_Idriz

#14512 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Gledano sa pozitivne strane :D

btw negdje pročitah da će sutra u 11 biti objavljen otkaz Brendana :lol: puno se piše a ništa konkretno :roll:
BHF_Manijak

#14513 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

frontmen wrote: Kažeš ''nisi krilo već i bek'' dakle nije igrao samo beka već i krilo, ne pričaj gluposti, sam sebe pokopavaš u svojoj rečenici :wink:
Koliko se igrac vise trosi kada mora igrati i beka i krilo? Koliko mu nakon toga ostaje snage da bude produktivan prema naprijed, kad mora sve vrijeme misliti i na odbranu i kako ce se nazad vratiti?

Generalno me boli qrac za Lazarom, smatram da je ubleha i pretplacen frajer, ne vrijedi onih para, vec me nervira sto se petljas i satro raji sukas, a ocigledno se razumijes u fudbal k'o Mara u kriv qrac.
Edin H.

#14514 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

AmiĐa_Idriz wrote:Image

Gledano sa pozitivne strane :D

btw negdje pročitah da će sutra u 11 biti objavljen otkaz Brendana :lol: puno se piše a ništa konkretno :roll:
Sada mi je malo lakse, neka si nam objasnio i to slikovito :D Liverpool prekuc'o ove sezone.

Odoh uz pjesmu - Brandon Rogers, Livepool, on the way to glory....
Towelie

#14515 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

InsAllah. :D
frontmen

#14516 Re: Liverpool FC

Post by frontmen »

BHF_Manijak wrote: Generalno me boli qrac za Lazarom, smatram da je ubleha i pretplacen frajer, ne vrijedi onih para, vec me nervira sto se petljas i satro raji sukas, a ocigledno se razumijes u fudbal k'o Mara u kriv qrac.
To mi reče šatro TV komentator koji piše Ba u rečenicama na forumu i ne ispušta qrac iz usta. Veoma profesionalno i nadasve obrazovano sinko. Pozdravi Maru i provjeri njeno razumijevanje, valjda ona izliječi tvoje nerviranje.
todd_smith

#14517 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

hajde ba smorili ste sve u ovoj temi sa vasom raspravom :lol: :lol:
Mustang1

#14518 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Samo mi nije jasno sta se kace koji klinac za ovog frontmena. Covjek je dijete :D
BHF_Manijak

#14519 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

frontmen wrote: To mi reče šatro TV komentator koji piše Ba u rečenicama na forumu i ne ispušta qrac iz usta. Veoma profesionalno i nadasve obrazovano sinko. Pozdravi Maru i provjeri njeno razumijevanje, valjda ona izliječi tvoje nerviranje.
Hajd sto ne znas, nije strasno, nego se jos upinjes da pokazes da znas. Ne znas, nemoj bezveze pokusavati, ogranicen si prilicno za materiju, ne pravis razliku izmedju osnovnih stvari, zato kani se corava posla. Prati, gledaj, ali ne ulazi u rasprave. :mrgreen: Jer si u samo prethodnih 5 stranica dokaz'o da imas poimanje fudbala k'o osoba s IQ-om ne vecim od sobne temperature, jesi skont'o BA?!
Sumnjam, jer takvima treba i crtati, ali sta cu ti ja, imam iskren nijjet da mazluma uputim, al' jebi ga, ne ide. :mrgreen:

I ne, daleko od toga da sam iznervran, fakat, ali mi je veoma smijesno koliko ne mozes da shvatis najprostije recenice, ono subjekat, predikat i kapak. Ne ide nikako, evo vec nakon 2 stranice prepiske. :mrgreen: Hajmo sad opet, bek, krilo, ucinak, Lazar... Moze li? :mrgreen:
Haj_Halve

#14520 Re: Liverpool FC

Post by Haj_Halve »

BHF_Manijak wrote:
frontmen wrote: To mi reče šatro TV komentator koji piše Ba u rečenicama na forumu i ne ispušta qrac iz usta. Veoma profesionalno i nadasve obrazovano sinko. Pozdravi Maru i provjeri njeno razumijevanje, valjda ona izliječi tvoje nerviranje.
Hajd sto ne znas, nije strasno, nego se jos upinjes da pokazes da znas. Ne znas, nemoj bezveze pokusavati, ogranicen si prilicno za materiju, ne pravis razliku izmedju osnovnih stvari, zato kani se corava posla. Prati, gledaj, ali ne ulazi u rasprave. :mrgreen: Jer si u samo prethodnih 5 stranica dokaz'o da imas poimanje fudbala k'o osoba s IQ-om ne vecim od sobne temperature, jesi skont'o BA?!
Sumnjam, jer takvima treba i crtati, ali sta cu ti ja, imam iskren nijjet da mazluma uputim, al' jebi ga, ne ide. :mrgreen:

I ne, daleko od toga da sam iznervran, fakat, ali mi je veoma smijesno koliko ne mozes da shvatis najprostije recenice, ono subjekat, predikat i kapak. Ne ide nikako, evo vec nakon 2 stranice prepiske. :mrgreen: Hajmo sad opet, bek, krilo, ucinak, Lazar... Moze li? :mrgreen:
Mozemo li se vratiti na temu? Tu seksualnu tenziju izmedju vas dvojice prenesite na PM ili iznajmite sobu negdje. Ne znam za ostalu raju al' ja bih da se diskusija vrati na temu LFCa. Mislim da Brenda ima jos 3 utakmice fore.
Gandalf

#14521 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

i 3 utakmice su mu puno, mada nije kasno ni od polovine oktobra da se sezona spasi sa pravim čovjekom na klupi,
ipak, nadam se da će ga danas konačno otjerati, lik je vizija katastrofe u odijelu
AmiĐa_Idriz

#14522 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Najavljena pressica sad u 10:00 :D
Hajde Ameri dajte nam bajram banku više :D
Pratimo sa velikim nestrpljenjem šta će se desiti :thumbup:
Haj_Halve

#14523 Re: Liverpool FC

Post by Haj_Halve »

To je redovna konferencija za stampu pred tekmu sa Villom. Mislim da ce se pojaviti, pricat ce o potrebi da pokazu kako su ujedinjeni, da on ne bjezi od teskih odluka, teske situacije. Mozda izgovori koju motivacionu frazu a la David Brent iz Office-a.

Ako se on ne pojavi (mala sansa da tako bude) onda znamo da se nesto kuha.

Problem je kako privuci strucnjake poput Kloppa ili Ancelottija. Prica se I o de Boeru.

Samo se bojim da na kraju ne dobijemo McAllistera ili Klinsmanna.
frontmen

#14524 Re: Liverpool FC

Post by frontmen »

BHF_Manijak wrote: Hajd sto ne znas, nije strasno, nego se jos upinjes da pokazes da znas. Ne znas, nemoj bezveze pokusavati, ogranicen si prilicno za materiju, ne pravis razliku izmedju osnovnih stvari, zato kani se corava posla. Prati, gledaj, ali ne ulazi u rasprave. :mrgreen: Jer si u samo prethodnih 5 stranica dokaz'o da imas poimanje fudbala k'o osoba s IQ-om ne vecim od sobne temperature, jesi skont'o BA?!

Reče čovjek da ga nerviram pa onda reče da se ne nervira, kontradiktornost u tvojim izjavama je ono što tebe krasi, prvo se dogovori sa samim sobom šta i kako lako ćeš se dogovoriti sa mnom.
Hajde što dijeliš savjete koje ti niko nije ni tražio, nego što u svojoj nemoći počinješ vrijeđati što je jasan pokazatelj da ja tebe ipak nerviram samo sebe lažeš. Tvoje uvrede su odraz tvoje mentalne slabosti u raspravi. Ovo sa IQ na nivou sobne temperature je toliko izlizana fraza da si se barem mogao potruditi nešto originalno smisliti, što je izgleda tebi jako teško, a i to je indikator tvoje frustriranosti mojom prepiskom. Vrijeđanjem si samo sebe spustio na taj nivo o kome pišeš. Zato sam predložio da se obratiš Mari jer samo ona može pomoći tvom problemu. Koga si ti upućivao taj je zalutao u labirint nerviranja i frustracije.
Jedan klip koji te u potpunosti opisuje:

Izvinjavam se ostalima, neću se više raspravljati sa frustriranim forumašem.
BHF_Manijak

#14525 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Vidi oko, ti sad ovdje sto si nagomilao na pola stranice nekakvih gluposti, nijedna nema ama bas nikakve veze s temom na kojoj pises. Dakle ukratko receno sviras qrcu i bavis sa sa mnom, a ja sam totalno nebitna figura za ovu temu. Tema je Liverpool i njegovi igraci, za sta si ti potvrdio da nemas bas mnogo veze.

Dakle hajmo jos jednom: Lazar, Firmino, krila, bekovi, ucinak i slicno... Mani se mene, kazem ti, totalno sam nebitan za temu. Skontaj se samo jos jednom moze li biti identicno produktivan igrac koji igra samo krilo i koji igra i beka i krilo. Nije tesko, potrudi se barem. :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply