Demokratska fronta Željko Komšić
- It_is_a_Leclerc
#14501 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pojedinci bi, s obzirom da su uhvaćeni u laži, trebali da izbjegavaju ovu i slične teme.
- Havatar
#14502 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ti mislis da Zeljko zna kad igra reprezentacija Bosnekrusko1975 wrote:Mislim da je greska zavrsni skup zakazati 45 min prije tekme reprenzetacije protiv Velsa, osim ako nisu planirali pracenje iste na velikom ekranu.
- biske
#14503 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
znam da zna da ne igra nikad, jer jedino igra reprezentacija Bosne i Hercegovine.Havatar wrote:Ti mislis da Zeljko zna kad igra reprezentacija Bosnekrusko1975 wrote:Mislim da je greska zavrsni skup zakazati 45 min prije tekme reprenzetacije protiv Velsa, osim ako nisu planirali pracenje iste na velikom ekranu.
- kamen spoticanja
#14504 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U zenici trenutno skup fahraonovaca...nesto više ljudi nego na koncertu DFa a solidno manje nego jucer na skupu crvenih
Ali energija i atmosfera ubjedljivo najlosija...
Vidio sam i dzevdu poturka...nesto se hvatao za glavu
- lerdi
#14505 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kad će tvoji?kamen spoticanja wrote:U zenici trenutno skup fahraonovaca...nesto više ljudi nego na koncertu DFa a solidno manje nego jucer na skupu crvenih
- kamen spoticanja
#14506 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sutra su zelenilerdi wrote:Kad će tvoji?kamen spoticanja wrote:U zenici trenutno skup fahraonovaca...nesto više ljudi nego na koncertu DFa a solidno manje nego jucer na skupu crvenih
- lerdi
#14507 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Valjda onaj stisne pa se bar tu pojavi.kamen spoticanja wrote:Sutra su zelenilerdi wrote:Kad će tvoji?kamen spoticanja wrote:U zenici trenutno skup fahraonovaca...nesto više ljudi nego na koncertu DFa a solidno manje nego jucer na skupu crvenih
-
krusko1975
#14508 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sve i da ne zna, znaju oni koji bi dosli na skup.Havatar wrote:Ti mislis da Zeljko zna kad igra reprezentacija Bosnekrusko1975 wrote:Mislim da je greska zavrsni skup zakazati 45 min prije tekme reprenzetacije protiv Velsa, osim ako nisu planirali pracenje iste na velikom ekranu.
- It_is_a_Leclerc
#14509 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U mentalnom sklopu prosječnog SDA-ovca je bitno koliko će se ljudi pojaviti na skupu. Valjda zato i vozaju ljude u autobusima, da ih bude više. Zaboravljaju SDA-ovce da su glasači ona kritična većina koja radi svoj posao, živi svoj život, ne ide po skupovima, a izbori im nisu glavna životna preokupacija.
I tu svoje šanse traže stranke koje nisu bile u vlasti. I znaju to i SDA i SDP, i upravo zato traje neviđena anti-kampanja protiv Željka Komšića, koja, na veliku žalost SDA i SDP-a, samo doprinosi njegovoj popularnosti.
I tu svoje šanse traže stranke koje nisu bile u vlasti. I znaju to i SDA i SDP, i upravo zato traje neviđena anti-kampanja protiv Željka Komšića, koja, na veliku žalost SDA i SDP-a, samo doprinosi njegovoj popularnosti.
-
StupskaBitanga
#14510 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Otimaju se Željko i Covic za MVP a Suljagic hoće da bude premijer FBiH
Ovo nije pijaca nego stočna zadužbina
-
StupskaBitanga
#14511 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Otimaju se Željko i Covic za MVP a Suljagic hoće da bude premijer FBiH
- lerdi
#14512 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
StupskaBitanga wrote:Otimaju se Željko i Covic za MVP a Suljagic hoće da bude premijer FBiH
Ima li išta da si pogodio bitango?
-
StupskaBitanga
#14513 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nema potrebe za smijanjem
Do ponedeljka svima će se valjda oči otvoriti a onda ko se bude smijao biće mu vjerovatno muka poa će nazor
Ponedeljak je blizu pa hajde da se ne smijemo ko ludi nego da se pripremimo
Do ponedeljka svima će se valjda oči otvoriti a onda ko se bude smijao biće mu vjerovatno muka poa će nazor
- lerdi
#14514 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nadam se da je Nerko završio ulaz kod Tite u bunker. Što je sigurno sigurno je.StupskaBitanga wrote:Nema potrebe za smijanjem
-
StupskaBitanga
#14515 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
on će biti zaboravljen koliko je utorak
- lerdi
#14516 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gubitak od kojeg ćemo se dugo oporavljati. Slava im.StupskaBitanga wrote:on će biti zaboravljen koliko je utorak
-
StupskaBitanga
#14517 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne brini neće proći ni 24 mjeseca maksimalno doći će oni nazad. Ne trči pred rudu
- lerdi
#14518 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znam, jebi ga. Sa žoharima vazda ista priča. Taman kad misliš da si ih se riješio odnekud izmigolje.StupskaBitanga wrote:Ne brini neće proći ni 24 mjeseca maksimalno doći će oni nazad. Ne trči pred rudu
-
HM 2011
#14519 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ljudi - samo je jedna stranka vrijedna da nosi glas svakog od nas - snažna, postojana, provjerena, prekaljena SDA !
Glasaj za SDA - Vote SDA !
Kanite se ublehasa i experimenata - nije vrijeme za to.... Nasa budućnost je u našim rukama.. U jedinstvu je snaga...
Kanite se ublehasa i experimenata - nije vrijeme za to.... Nasa budućnost je u našim rukama.. U jedinstvu je snaga...
-
HM 2011
#14520 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
fgvhrhez3 wrote:idi naprčim ti se sandžačke materešineHM 2011 wrote:ljudi - samo je jedna stranka vrijedna da nosi glas svakog od nas - snažna, postojana, provjerena, prekaljena SDA !
sto meni mater....
hos sikirom da te obrazujem
- ima li toga u Bosna Sanjak ?
-------------------------------------
Braco i sestre - pokažite da znate upravljati svojom budućnosti - pokazite Vase jedinstvo i snagu - nametnite odgovorbost vasoj prekaljenoj stranci otvorite novo poglavlje historije, zabavimo brojace glasova i posmatrace izbora - zadivimo svijet nasim jesinstvom....
sada ste vise nego ikada potrebni ovoj drzavi -
ne rasipajte odgovornost - opredjelite se za vlastiti uspjeh i snagu svojih ljudi...
svi na izbore...
svi za SDA na svim nivoima....
ne predajite se braco i sestre - nemamo se gdje povuci - glas svakoga od Vas za ispravnu stranku na izborima je glas za Vas uspjeh ...
ljudi nece razocarati jer ne smiju -
neka to bude Vasa pobjeda !
Jedna adresa !
Last edited by HM 2011 on 08/10/2014 21:18, edited 1 time in total.
-
Nostromo
#14521 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Namjeravao sam glasati za Suljagica, ali...
Na BHT1 traje TV debata predsjednickih kandidata iz reda bosnjackog naroda.
Svi su tu osim Suljagica i oba Bakira... Za Bakire mi je jasno, to je samo manifestovanje njihove vec ozloglasaene arogancije i oholosti.
Ali zasto Sulljagic nije nasao za shodno da se obrati biracima? Da li i on misli da je "pravo glupo i bezveze" sada se tu nesto obracati glasacima, pricati im o programu, imati debatu sa protukandidatima? Glasaci su, valjda, tu da glasaju i ne pitaju previse. Sramotno, nema sta!
Silno sam razocaran.
Svi su tu osim Suljagica i oba Bakira... Za Bakire mi je jasno, to je samo manifestovanje njihove vec ozloglasaene arogancije i oholosti.
Ali zasto Sulljagic nije nasao za shodno da se obrati biracima? Da li i on misli da je "pravo glupo i bezveze" sada se tu nesto obracati glasacima, pricati im o programu, imati debatu sa protukandidatima? Glasaci su, valjda, tu da glasaju i ne pitaju previse. Sramotno, nema sta!
Silno sam razocaran.
- kandelabar
#14522 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Suljagic je nesto iskuliro tu debatu ne znam zasto ali je bio nezainteresovan
-
palermo
#14523 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pretpostavljam da mu je netko rekao da to nitko ne gleda i da ima pametnijih način da dođe do birača.kandelabar wrote:Suljagic je nesto iskuliro tu debatu ne znam zasto ali je bio nezainteresovan
- It_is_a_Leclerc
#14524 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Emir je večeras morao biti u Bihaću i Cazinu na završnim skupovima. Bio je na debatama na FTV-u, Hayatu i TV1. Jedini kandidat koji nije bio ni na jednoj debati je - Bakir Izetbegović. Po jedan "minus" još imaju i - Mustafa Cerić i Fahrudin Radončić.Nostromo wrote:Namjeravao sam glasati za Suljagica, ali...
Silno sam razocaran.
-
HM 2011
#14525 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ljudi - svi na izbore - svi za jednu stranku na svim nivoima - napravite mogucnost izborne kradje besmislenom - ukinite postojanje barem 2/3 stranki i strancica - dajte odgovornost samo jednoj - ujedinite se - ojacati cete kao drustvo.....