Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
LEDA

#14501 Re: Farma

Post by LEDA »

karanana wrote:pa covjek postuje obicaje zemlje u kojoj se nalazi. koliko bi se puta trebao poljubiti?
Baš poštuje .....ubilo se . Nego mi više dosta o Ekremu da pišem -on je već pročitana knjiga.

Šta mi Stanija radi ,mislim sada kada su došle još dvije mačke iliti ribetine na farmu 8-)
karanana

#14502 Re: Farma

Post by karanana »

pa mislim, ako ce se brojati koliko puta nekog u obraz poljubis, jebes to. sta me briga ba, ako si dobra poljubicu te i dva puta po 3 puta.
Kemp

#14503 Re: Farma

Post by Kemp »

Parazit se već svađa i pametuje, kako mi je to stvorenje odvratno...

A Haki se okuražio...
Last edited by Kemp on 02/07/2013 13:33, edited 1 time in total.
LEDA

#14504 Re: Farma

Post by LEDA »

Kemp wrote:Parazit se već svađa i pametuje, kako mi je to stvorenje odvratno...
S kim i šta :kiss:
LEDA

#14505 Re: Farma

Post by LEDA »

karanana wrote:pa mislim, ako ce se brojati koliko puta nekog u obraz poljubis, jebes to. sta me briga ba, ako si dobra poljubicu te i dva puta po 3 puta.
Ma ja ću tebe tebrice :cmok: :cmok: :cmok: :cmok: :cmok: :cmok: :cmok: :cmok: :cmok:
Havatar

#14506 Re: Farma

Post by Havatar »

Sexy Sandra je rekla kad udje da ce da natjera ljubavnog djuturuma da prizna da je izmislio da su se poljubili.
Kemp

#14507 Re: Farma

Post by Kemp »

LEDA wrote:
Sa Danijelom, montenegrino mu zamjerio stav prema njemu kad je ušao a parazit pametuje kako je sve vidio, stvarno ne kontam što su ovi ušli, lafo ne pričaju...
LEDA

#14508 Re: Farma

Post by LEDA »

Kemp wrote:
LEDA wrote:
Sa Danijelom, montenegrino mu zamjerio stav prema njemu kad je ušao a parazit pametuje kako je sve vidio, stvarno ne kontam što su ovi ušli, lafo ne pričaju...
Filip em je smiješan em je otrov, ali ne za ŽENSKA srca :lol:
muha_sa

#14509 Re: Farma

Post by muha_sa »

umisljeni kepec :lol:
Havatar

#14510 Re: Farma

Post by Havatar »

Nedonosce
ljetna kiša

#14511 Re: Farma

Post by ljetna kiša »

Havatar wrote:Ne znam nisam to video ali znam da je najbolje postupio i da nije gledao da joj se uvuce u dupe ni njoj ni gledaocima, sto se tice toga kako se on ponasa prema ostalim farmerima on zna gdje je dosao i posto je i on seljak on zna kako treba sa gedzovanima a da te ne zajebu pa da prodjes kao Nazif ili kao Memo a i to za Novaka mi je milo sto im je rekao posto oni misle da ih sad svi u svijetu znaju po Novaku a da su zaboravili sta su radili u ratu pa kad cuju da dosta ljudi iz Amerike i sa zapada ne znaju ko je Djokovic hoce da puknu.
Čovječe, kakva ti je ovo rečenica :shock:
Cijeli ovaj post jedna rečenica, sa samo jednim jedinim zarezom (omakao se, izgleda)...

Što se tiče činjenice da Ekrem ne zna ko je Nole, pa Srbi kao ljubomorni, mogu ti reći da se od osobe sa vrlo upitnim mentalnom razvojem, poput Ekrema Jevrića, ne očekuje da zna ko je Nole.
Čovjek koji je završio dva razreda osnovne škole u sistemu u kojem je bilo obavezno osnovno obrazovanje, može slobodno da se smatra osobom sa posebnim potrebama.
Da ne ulazim sada u to da sam sebe smatra boljim pjevačem od Cece, pjevanje ovog istog lika mene neodoljivo podsjeća na lavež psa.
I sada ja trebam da se skenjam što ovaj slučaj ne zna za Noleta?
U vrh glave može da ima toliko pameti da lukavo slaže da ne zna ko je on. I u jednom i u drugom slučaju mu ne možeš uzeti za zlo jer se i ne smatra mentalno zrelom osobom.
Evo, Srbija grca u suzama jer jedan Ekrem Jevrić kao ne zna ko je Novak Đoković.
Vidiš, kad je pozdravio predsjednika Kosova, potpuno ista stvar. Bilo da je zaista toliki imbecil (ja mislim da jeste), ili da se samo malo pravi imbecil, on je opet imbecil - kako god okreneš i ne možeš mu uzeti za zlo.
Havatar

#14512 Re: Farma

Post by Havatar »

Sta se sa Hakijem druzi li se sad sa Shahom i sa Memom ili je sad samo sa Fitjkom ljubavnim djuturumom :?:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#14513 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

LEDA wrote:Bio je pijan ko letva .....kakva iskrenost :D sutra se popišmanio pa je okivao u zvijezde . To,izgleda,nisi čuo :wink:
Proračunat do srži ,isto kao Dule i Radojka, Sve nevješti i neiskvareni ,ali kada ti zavuku -okreni ti se glava naopako .....ne gimo ja te primitiva politike :run:
:thumbup:
Havatar

#14514 Re: Farma

Post by Havatar »

ljetna kiša wrote:
Havatar wrote:Ne znam nisam to video ali znam da je najbolje postupio i da nije gledao da joj se uvuce u dupe ni njoj ni gledaocima, sto se tice toga kako se on ponasa prema ostalim farmerima on zna gdje je dosao i posto je i on seljak on zna kako treba sa gedzovanima a da te ne zajebu pa da prodjes kao Nazif ili kao Memo a i to za Novaka mi je milo sto im je rekao posto oni misle da ih sad svi u svijetu znaju po Novaku a da su zaboravili sta su radili u ratu pa kad cuju da dosta ljudi iz Amerike i sa zapada ne znaju ko je Djokovic hoce da puknu.
Čovječe, kakva ti je ovo rečenica :shock:
Cijeli ovaj post jedna rečenica, sa samo jednim jedinim zarezom (omakao se, izgleda)...

Što se tiče činjenice da Ekrem ne zna ko je Nole, pa Srbi kao ljubomorni, mogu ti reći da se od osobe sa vrlo upitnim mentalnom razvojem, poput Ekrema Jevrića, ne očekuje da zna ko je Nole.
Čovjek koji je završio dva razreda osnovne škole u sistemu u kojem je bilo obavezno osnovno obrazovanje, može slobodno da se smatra osobom sa posebnim potrebama.
Da ne ulazim sada u to da sam sebe smatra boljim pjevačem od Cece, pjevanje ovog istog lika mene neodoljivo podsjeća na lavež psa.
I sada ja trebam da se skenjam što ovaj slučaj ne zna za Noleta?
U vrh glave može da ima toliko pameti da lukavo slaže da ne zna ko je on. I u jednom i u drugom slučaju mu ne možeš uzeti za zlo jer se i ne smatra mentalno zrelom osobom.
Evo, Srbija grca u suzama jer jedan Ekrem Jevrić kao ne zna ko je Novak Đoković.
Vidiš, kad je pozdravio predsjednika Kosova, potpuno ista stvar. Bilo da je zaista toliki imbecil (ja mislim da jeste), ili da se samo malo pravi imbecil, on je opet imbecil - kako god okreneš i ne možeš mu uzeti za zlo.
Sad sam citao komentare sa vijesti o tome sto ne zna ko je Djokovic zato sam to i rekao posto su svi bili takvi.
Havatar

#14515 Re: Farma

Post by Havatar »

KatarinaKosaca wrote:
LEDA wrote:Bio je pijan ko letva .....kakva iskrenost :D sutra se popišmanio pa je okivao u zvijezde . To,izgleda,nisi čuo :wink:
Proračunat do srži ,isto kao Dule i Radojka, Sve nevješti i neiskvareni ,ali kada ti zavuku -okreni ti se glava naopako .....ne gimo ja te primitiva politike :run:
Sad si me razocarala
Sabirni centar

#14516 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

Havatar wrote:Ekrem je pokazao karakter kad je jedini napustio gledanje Cecinog koncerta i kazao sta misli o njoj a svi ostali su joj se ulizivali kakav glas , kakva harizma a i to je dokaz da nije proracunat posto da je stvarno takav to nikad ne bi uradio nego bi radio sto i svi ostali.

Mala gesta velikog čovjeka! :wink:
LEDA

#14517 Re: Farma

Post by LEDA »

Gleda li iko ? svašta bi se ovih dana moglo desiti -od svađa do popuštanja kočnica :D
Kemp

#14518 Re: Farma

Post by Kemp »

Havatar wrote:Sta se sa Hakijem druzi li se sad sa Shahom i sa Memom ili je sad samo sa Fitjkom ljubavnim djuturumom :?:
Uglavnom je sa parazitom , tripuje da će da pobijedi i čeka ručak, dugo je spavao..
muha_sa

#14519 Re: Farma

Post by muha_sa »

Sabirni centar wrote:
Havatar wrote:Ekrem je pokazao karakter kad je jedini napustio gledanje Cecinog koncerta i kazao sta misli o njoj a svi ostali su joj se ulizivali kakav glas , kakva harizma a i to je dokaz da nije proracunat posto da je stvarno takav to nikad ne bi uradio nego bi radio sto i svi ostali.

a bojkotovo koncert iz razloga :?
LEDA

#14520 Re: Farma

Post by LEDA »

Sabirni centar wrote:

Sabirni :shock: pa zar ga nisi vidio kada se otrijeznio kako Arkanovcu okiva u zvijezde.....ona je velika ,najveća zvijezda ođi ,i mnogo lijepa ženska i najbolje pjeva ....ja sam ono namjerno ,ma pravio šovove ....... skinite ružičaste naočari :-)
electric

#14521 Re: Farma

Post by electric »

samo ograniceni ljudi ne razumiju Ekrema Jevrica on je prava GOSPODA za razliku od nekih na ovom forumu!
dječak sa šibicama

#14522 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Havatar wrote:Sta se sa Hakijem druzi li se sad sa Shahom i sa Memom ili je sad samo sa Fitjkom ljubavnim djuturumom :?:
Druze se svi, kao... jedino Vesnu svi izbjegavaju, to su primjetili Haki i Shah :D

Mali ljubavni parazit je usao sa onim stavom "ja sve znam", cvike na ocima i glava uspravno, sav je zajeban... ali prema Memi i Shahu ima prijateljski odnos, on je zapravo usao sa stavom "Stanija i Filip su isfavorizirani i meni se gade" pa se svezao Gocke sa podrskom njoj. Jer je ona podrzala Hakija, jednako kao Memo i Shah, ono kad su ga dva debilceka urnisali kao sluge.

Vecina ovih sto su usli, podrzavaju "Gocin klan", jedino Tarot ali ne petlja se nisakim, samo se smjeska i sav je u nirvani, sto je i Memo primjetio.

Dule glumi dr. Phila sa savjetima Staniji i Filipu, Glumica baca njene klasicne supljake, ostale nisam ni primjetio.

Sexy Sandra ko da je nema, dajte je malo pred kamere, da vidimo taj sorcic :oops: :lol: nije najbolja riba, ali je najjebozovnija... ova Darija je meni licno, uz Jovanu, najljepsa djevojka na Farmi. Kad vec nema Marije.
Kemp

#14523 Re: Farma

Post by Kemp »

LEDA wrote:Gleda li iko ? svašta bi se ovih dana moglo desiti -od svađa do popuštanja kočnica :D
Stanija se odvojila od mutavka, obilazi farmere koji su ušli, maloprije je Gocu pokušala bocnuti u stilu , Miki stigao si i smiri Gocu a Goca joj je odbrusila...
Partijaner

#14524 Re: Farma

Post by Partijaner »

Darija je ekstra cura, dusica prava. :kiss:
Kemp

#14525 Re: Farma

Post by Kemp »

Partijaner wrote:Darija je ekstra cura, dusica prava. :kiss:
I od mene :kiss: za Dariju..
Locked