Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
„Iako smo u proteklom periodu preventivno djelovali i upozoravali klubvove na potrebu da regulišu dozvole boravka za svoje strance kao što je to obaveza u svakoj uređenoj zemlji, klubovi očito ne žele poštovati ta upozorenja
„Iako smo u proteklom periodu preventivno djelovali i upozoravali klubvove na potrebu da regulišu dozvole boravka za svoje strance kao što je to obaveza u svakoj uređenoj zemlji, klubovi očito ne žele poštovati ta upozorenja
Znaci poceli su na utakmici Sarajeva. Sve receno. Kao sto rekoh, na nama se primjenjuju pravila, na drugima "po ustaljenoj praksi".
Pa sta je problem sto su poceli na vama? Svakako ste vi najveci i najbucniji borci za postenje i igru po pravilima. Jel to vise ne zelite ozdravljenje BH fudbala?
Last edited by Dead Man Walking on 04/03/2014 21:11, edited 1 time in total.
Znaci poceli su na utakmici Sarajeva. Sve receno. Kao sto rekoh, na nama se primjenjuju pravila, na drugima "po ustaljenoj praksi".
Počeli su na prvoj utakmici proljetnjeg dijela sezone, na utakmici na kojoj je nastupilo potencijalno najviše igrača bez dozvole. I počeli su na utakmici ČELIKA i sarajeva.
leškarenje wrote:Ja mislio da su poceli na utakmici Sarajeva,kad ono sipak nisam bio u pravu,to je bilo na utakmici Celika i Sarajeva kakve gluposti,majko mila.
Pa jel vi najglasnije prizivate postenje i ozdravljenje BH fudbala? U cemu je problem?
AdrianaL wrote:Pa što se ne bune onda Robijaši i uprava Čelika? Ne vidim da kukaju i ratuju protiv inspekcije, a i njima četiri igrača išla na kontrolu.
Dobro, super, slozili smo se znaci da se na utakmici Sarajeva PRVI put pocelo primjenivati pravilo koje dosadasnja praksa nije primjenjivala. Takodje, slozili smo se da je Bakir Dautbasic sekretar Ministarstva sigurnosti zaduzen za azilante i slicne zajebancije ujedno i predsjednik skupstine FKZ.
leškarenje wrote:
Koga boli kurac za vas,neka se oglase vasi ili su se usrali da ne odlete ko Sloboda ako se pocnu buniti...necemo se sad mi boriti za sviju,jebo ga ti
Pa druze puca isto tako drugima kurac za vas pa vi pozivate ostale da vam se pridruzi u nekakvoj borbi protiv saveza.
Sent from my ST21i using Tapatalk
Protiv korupcije u savezu,a ako vam ovakvo stanje odgovara nemojte.Posto se niko ne oglasava iz vaseg kluba,onda vam pase da ostane ovako,jer u protivnom koliko ste duzni i koliko vam savez izlazi u susret zbog Bilinog davno bi vi igrali derbi sa Rudarom iz Kaknja.Zivio,hik....
Pa nije savez kontrolisao ili sam ja pobrko loncice.i sta ce se oglasavat kada su im zatekli igrace bez dozvole.suti i poklopi se jer si neregularan
AdrianaL wrote:Pa što se ne bune onda Robijaši i uprava Čelika? Ne vidim da kukaju i ratuju protiv inspekcije, a i njima četiri igrača išla na kontrolu.
Zato sto nisu izgubili.
Hoćeš reći da bi se oni žalili na to da su izgubili?
Pa nisu se do juce primjenjivala ni na vama niti na bilo kome. Sad pocelo, u cemu je problem? Zato sto je pocelo na vama? Pa vi ste najglasniji i najposteniji, nije valjda da ste sad protiv zakona? Uostalom, vi imate najvise stranca koji su tek stigli, logicno je da pocne od vas.
Pa nisu se do juce primjenjivala ni na vama niti na bilo kome. Sad pocelo, u cemu je problem? Zato sto je pocelo na vama? Pa vi ste najglasniji i najposteniji, nije valjda da ste sad protiv zakona? Uostalom, vi imate najvise stranca koji su tek stigli, logicno je da pocne od vas.
Ma jok, trebali početi na utakmici Leotara i Rudara. Provjeravat juniore Leotara.
Zahvaljujem se svima na podršci i izboru na ovu funkciju, posebno dosadašnjem predsjedniku Almiru Džuvi. Željezničar je moja ljubav, klub sa kojim sam rastao, a cijeli moj život vezan je za Grbavicu. Nadam se da ću svojim angažmanom pomoći klubu.
pomazes mu svojim angazmanom lave
Možemo li ovaj tvoj komentar sačuvati da se naslađujemo kasnije kad se sazna da vas je Gracić pokušao nasamariti.
Pa u drzavi u kojoj biznis nadasve cvijeta i u kome su strana ulaganja na pozitivnoj nuli "logicno" je da onaj koji zeli u necemu napraviti iskorak prvi na meti drzavnih pipaka. Zasto, jer kad u ovom slucaju prava kriminalna i korumpirana hobotnica namirise pare ucinice sve da se od njih ogrebe, na brz i jednostavan nacin i za sicu. Sta ce biti sutra, za pet, deset godina, nije bitno, jer ce tada doci neko drugi. U takvoj drzavi je "logicno" da na jednog koji radi dodje deset drugih da od njega uzimaju pare.
Sta je problem? Nista, osim sto nista od ovog nije logicno.
sta ste se odma svi napalili na inspekciju, pa tek su se odigrale prve utakmice ovog dijela sezona, mozda je ovo praksa koja ce sad biti ustaljena, pricekajte jos par kola pa onda pricajte kao se inspekcija salje samo sarajevu itd. ima ona dobra stara, ne trci pred rudu.