Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
NeZatvaramPastu

#1451 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by NeZatvaramPastu »

miki 90 wrote:
NeZatvaramPastu wrote:Ma spavaj sa njom ako si joj prvi. Poslije toga nece htjeti drugog ni pogledat.
o cemu ti bgt :roll:
Pa nisi dijete, jebo ga ti.
pakica_

#1452 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by pakica_ »

leet wrote:Pa izgubit će je i ako ne pokuša, ona će naći nekog drugog, on će biti ljubomoran i ode sve u helać :mrgreen:

Bolje ipak probati nešto.
jedino ako je bas bas ziher u njihovo prijateljstvo, moze joj reci- e cuj (ime djevojke), ti se meni svidjas.. ne ocekujem nista od tebe, al' to moram skinut s duse..
e onda- scenariji su sljedeci..
prvi:
ona: oh, miki, mislila sam da to nikad neces reci, volim i ja tebe, grljenje, ljubljenje
on: wooohoo!
drugi:
ona: ummmm, okkkkkk.. ja.. ovaj.. hvala.. ali.. ja ne mogu.. onaj.. hajd da se mi vise ne vidjamo, izvini ako sam ti dala povoda, ne gledam te tako, ako hoces necemo se vise vidjati da bi ti to prebrodio, bla bla bla
on: haris dzinovic- kako mi nedostajes i flasa brlje!
miki 90

#1453 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by miki 90 »

NeZatvaramPastu wrote:
miki 90 wrote:
NeZatvaramPastu wrote:Ma spavaj sa njom ako si joj prvi. Poslije toga nece htjeti drugog ni pogledat.
o cemu ti bgt :roll:
Pa nisi dijete, jebo ga ti.
ja se omisljam dal da joj se otvorim i kazem sve sto osjecam , a ti o spavanju :-)
miki 90

#1454 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by miki 90 »

pakica_ wrote:
leet wrote:Pa izgubit će je i ako ne pokuša, ona će naći nekog drugog, on će biti ljubomoran i ode sve u helać :mrgreen:

Bolje ipak probati nešto.
jedino ako je bas bas ziher u njihovo prijateljstvo, moze joj reci- e cuj (ime djevojke), ti se meni svidjas.. ne ocekujem nista od tebe, al' to moram skinut s duse..
e onda- scenariji su sljedeci..
prvi:
ona: oh, miki, mislila sam da to nikad neces reci, volim i ja tebe, grljenje, ljubljenje
on: wooohoo!
drugi:
ona: ummmm, okkkkkk.. ja.. ovaj.. hvala.. ali.. ja ne mogu.. onaj.. hajd da se mi vise ne vidjamo, izvini ako sam ti dala povoda, ne gledam te tako, ako hoces necemo se vise vidjati da bi ti to prebrodio, bla bla bla
on: haris dzinovic- kako mi nedostajes i flasa brlje!
upravo to .
NeZatvaramPastu

#1455 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Il si bos il hadzija. Tesko jeste ali to ne mozes skrivati. Vjerujem da ce biti razumna.
pakica_

#1456 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by pakica_ »

Image
jos_uvijek_sanjam

#1457 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by jos_uvijek_sanjam »

miki 90 wrote:ona mene smatra najboljim drugom tj. bratom
Ako se ovako izjasnila pred tobom ikad u zivotu, da te smatra bratom, onda nemoj ni u ludilu nista pokusavati. Mozda je vec i osjetila da ti se svidja, pa da se na vrijeme kulturno ogradi ;). Ako se vec tako dugo druzite, da je bilo obostrane hemije, nesto bi se do sada i desilo. Ili, ako si bas kamikaza i ako si nestrpljiv, onda idi na sve il nista. Nemoj nista govoriti, nego joj se unesi u facu, pokusaj je poljubiti, pa vidi sta ce se desiti. Ako te pusti..imas zeleno svjetlo, ako se zaprepasti, izvadi se na ono: joj mene, ne znam sta mi bi..izvini majke ti, okrenes nekako na shalu :D .
jos_uvijek_sanjam

#1458 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

miki 90 wrote: ja se omisljam dal da joj se otvorim i kazem sve sto osjecam , a ti o spavanju :-)
Nemoj majke ti odmah curu presingovat s nekim velikim OSJECAJIMA :-). Najbolje da se skuliras i da otvoris temu veza, ljubavi i tako toga, a da je onda onako usput upitas..bil ti mogla zamislit ikad nas dvoje u vezi? Ili na shalu.. sta mislis da se ja i ti maznemo. Nemoj ni slucajno neke romantike, patetike i tome slicno, pobjeci ce od tebe. Dovoljan ce joj shok biti kad sazna da ti se svidja.
miki 90

#1459 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by miki 90 »

jos_uvijek_sanjam wrote:
miki 90 wrote:ona mene smatra najboljim drugom tj. bratom
Ako se ovako izjasnila pred tobom ikad u zivotu, da te smatra bratom, onda nemoj ni u ludilu nista pokusavati. Mozda je vec i osjetila da ti se svidja, pa da se na vrijeme kulturno ogradi ;). Ako se vec tako dugo druzite, da je bilo obostrane hemije, nesto bi se do sada i desilo. Ili, ako si bas kamikaza i ako si nestrpljiv, onda idi na sve il nista. Nemoj nista govoriti, nego joj se unesi u facu, pokusaj je poljubiti, pa vidi sta ce se desiti. Ako te pusti..imas zeleno svjetlo, ako se zaprepasti, izvadi se na ono: joj mene, ne znam sta mi bi..izvini majke ti, okrenes nekako na shalu :D .
jednom prilikom mi je rekla u prici kako ne razumije svoju drugaricu koja je bila s 2 momka iz razreda kao to je za nju baff a ja inace idem u 4. razred zajedno sa njom ..
NeZatvaramPastu

#1460 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

masmavi wrote:
miki 90 wrote: jednom prilikom mi je rekla u prici kako ne razumije svoju drugaricu koja je bila s 2 momka iz razreda kao to je za nju baff a ja inace idem u 4. razred zajedno sa njom ..
Pa ti si onda dobio davno odgovor... :D

Promjeni odjeljenje :D
miki 90

#1461 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by miki 90 »

NeZatvaramPastu wrote:
masmavi wrote:
miki 90 wrote: jednom prilikom mi je rekla u prici kako ne razumije svoju drugaricu koja je bila s 2 momka iz razreda kao to je za nju baff a ja inace idem u 4. razred zajedno sa njom ..
Pa ti si onda dobio davno odgovor... :D

Promjeni odjeljenje :D
ne moze sad maturiram jedino na godinu da padnem hahah nista, hvala na savjetima , ipka mislim da cu joj reci sve ali to cu dobro dobro promisliti i isplanirati pa sta mi Bog da ..
ice2cube

#1462 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ice2cube »

Reci joj i to je to, sta nas peglas, odbit ce te i reci ti da je bolje da ostanete prijatelji.
Mada necete ni ostati prijatelji ali tako kazu.

:evil:
touch brain

#1463 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by touch brain »

miki 90 wrote:e ovako treba mi par savjeta u vezi sledeceg problema , naime zaljubio sam se u najbolju drugaricu i stvarno ona meni i ja njoj pricam stvari koje nikom ne pricamo uvjek smo tu jedno za drugo i nema dana da se ne cujemo itd...to tako traje vec 2-3 godine , medjutim prije 3-4 mjeseca sam poceo razmisljati o njoj i nasem odnosu i od tad vise ne mogu da je izbacim iz glave i samo na nju mislim ali ne mogu se usuditi da joj to kazem jer mislim da ce me odbiti jer ona mene smatra najboljim drugom tj. bratom i strah me da cu izgubiti prijateljstvo a samim tim i nju a bez nje ne mogu :/ moze li par prijedloga , dali bi bila greska reci joj sta osjecam tj. imam li sanse ako ona mene smatra najboljim prijateljem da tu nastane nesto vise ...
ja sam bio pravo zatreskan u frendicu sa faksa i mogu ti dati 2 jedina moguca rijesenja

1) porazgovarat s njom (ali jako,jako pazljivo )..sanse da ce te odjebat su 99,9999999999999999 % a kad te odjebe to ce biti i kraj prijateljstva
2)sutit i biti njeno pasce...njezin cuddle bitch
ovo pod brojem 2 nije nimalo lako..mozda ne na prvi pogled ali kad je vidis kako se zabavlja sa nekim drugim frajerom,zabolit ce te..i to jako...

moj savjet ti je da,ako je vrijedna, pokusas..Bolje ujebat prijateljstvo nego sam sebe godinama mucit. Treba to odrezat i gotovo. Pa ni prijatelji nisu nezamjenjivi, covjek nadje druge, mozda jos i bolje nego sadasnje.
NeZatvaramPastu

#1464 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Koje je tvoje rjesenje bilo ???
touch brain

#1465 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by touch brain »

NeZatvaramPastu wrote:Koje je tvoje rjesenje bilo ???
moje?
ubjedljivo najgore od postanka covjecanstva :cry:
napio se i sve joj sprasio u facu :skoljka: a njena reakcija je bila :run:
ovakve stvari su jako delikatne i ako bude pokusao trebat ce mu jako puno strpljenja i takticnosti da joj otvori oci
Loulou

#1466 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Loulou »

touch brain wrote:moj savjet ti je da,ako je vrijedna, pokusas..Bolje ujebat prijateljstvo nego sam sebe godinama mucit.
Upravo to.
Jer, čim su se pojavile emocije druge prirode, to prijateljstvo nije više što je bilo niti može biti. Dakle, pokušati i znati: ili-ili.
NeZatvaramPastu

#1467 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Ma nista, morat ces je silovati :lol:
jos_uvijek_sanjam

#1468 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

miki 90 wrote:
jednom prilikom mi je rekla u prici kako ne razumije svoju drugaricu koja je bila s 2 momka iz razreda kao to je za nju baff a ja inace idem u 4. razred zajedno sa njom ..
Pa dobro i meni bi bilo paf u tim godinama, gdje ces bas 2 jarana iz razreda, hajd jednog Boze i pomozi :D
Ricken

#1469 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Ricken »

miki90:

Nemoj se ti otvarat ni za živu glavu. Emocije ti nisu prijatelj, pogotovo ne velike i patetične priče.
Ako uspiješ napravit opuštenu atmosferu pa se slučajno neka hemija pojavi onda možete skupa redefinirat svoje stavove :D uz čašicu, dvije, a najbolje bocu ili dvije :D . U svakom slučaju broj čašica je proporcionalan sa vjerovatnoćom njene promjene pogleda prema tebi. Ako ništa u jednom vrlo kratkom trenutku.
Imaš jednu veliku prednost što ste bliski pa lakše možeš doći do takve atmosfere. A vjerovatno neće biti u svom regularnom stanju pripravnosti, u kojem bi bila da zna imaš aspiracije. To šta ona misli o jaranici koja je hodala sa dva druga iz razreda ne znači ništa, ljudi u tim godinama često jedno govore, a drugo rade.
Ni u ludilu nemoj pokazivati kako je to nešto kod tebe duže prirode. Negao kao eto trenutak zajedničke slabosti. :D

Helem u suprotnom si najebo ko žuti, prijateljstvo možda i neće odmah umrijeti, ali će lagano početi da odumire.
Woman

#1470 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Woman »

nemoj ni za živu glavu da se napiješ i sve joj priznaš. bolje ti je nju da napiješ, pa ako ima šta da kaže reći će tada.
touch brain

#1471 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by touch brain »

Woman wrote:nemoj ni za živu glavu da se napiješ i sve joj priznaš. bolje ti je nju da napiješ, pa ako ima šta da kaže reći će tada.
:lol:
pametna ideja ..kud se ja nisam toga sjetio :-) e da sam tada imao pamet kao sad 8)
Loulou

#1472 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Loulou »

touch brain wrote:
Woman wrote:nemoj ni za živu glavu da se napiješ i sve joj priznaš. bolje ti je nju da napiješ, pa ako ima šta da kaže reći će tada.
:lol:
pametna ideja ..kud se ja nisam toga sjetio :-) e da sam tada imao pamet kao sad 8)
Misliš, kud nisi imao ovakve forumaške savjetnike i savjetnice :D
NeZatvaramPastu

#1473 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

masmavi wrote:
NeZatvaramPastu wrote:Ma nista, morat ces je silovati :lol:
A jesi navalio da je povali :lol:
Pa po svemu vidjenom, nema drugog izlaza .
pakica_

#1474 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by pakica_ »

masmavi wrote:
NeZatvaramPastu wrote:Ma nista, morat ces je silovati :lol:
A jesi navalio da je povali :lol:
:lol: :lol: :lol: fakat haha
dijete se zaljubilo, a on navija da je povali :D
rrikikiki

#1475 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by rrikikiki »

TRANCE wrote:Brijanje nogu i ruku kod muškaraca, da ili ne? :mrgreen:

ne!! ni cupanje obrva i sl. sr***a
Locked