SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Cholina_Lokica

#1451 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cholina_Lokica »

Ma sigurno joj je ker nanio te povrede, pa ona laze i optuzuje dispecera
madner

#1452 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by madner »

Mozda mu je opsovala Sandzacko pleme a on iz Istocne Bosne?
chuchumbamayumbe

#1453 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by chuchumbamayumbe »

madner wrote:Mozda mu je opsovala Sandzacko pleme a on iz Istocne Bosne?
:lol:
muz66

#1454 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by muz66 »

Chmoljo wrote:izvini madneru. ali ako je lik stvarno tako krupan, nije je mogao izbaciti a da je ne uhvati za vrat? :D

mislim, razumijem ja šta je to, moj amidža je tako i ženu i punicu :D :D :D za vrat :D
gigant :lol:
BadBoy

#1455 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by BadBoy »

Ovo se desi u sukobu dva seljaka :D Vjerovatno je ona uletila kabadahijski da im majku kroz majku, a ovaj umjesto da je kulturno skulira i riješi situaciju na drugi način, uzvratio samo kako zna i umije: "ma kome ćeš ti to" :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1456 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Chmoljo »

madner wrote:Mozda mu je opsovala Sandzacko pleme a on iz Istocne Bosne?
da je obratno, bila bi ubiVena :D
muz66

#1457 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by muz66 »

da je ostala kuci muzu i djeci praviti rucak, nista joj se ne bi desilo :skoljka:
Chmoljo

#1458 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Chmoljo »

muz66 wrote:
Chmoljo wrote:izvini madneru. ali ako je lik stvarno tako krupan, nije je mogao izbaciti a da je ne uhvati za vrat? :D

mislim, razumijem ja šta je to, moj amidža je tako i ženu i punicu :D :D :D za vrat :D
gigant :lol:
gade mi se nasilnici, pogotovo oni koji zlostavljaju žene. al' malo je reći da amidžu razumijem u toj situaciji :D punica je bila :-) :-) :-) zla maćeha iz sapunica je mala maca za nju...
Baudelaire

#1459 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Baudelaire »

BadBoy wrote:Ovo se desi u sukobu dva seljaka :D Vjerovatno je ona uletila kabadahijski da im majku kroz majku, a ovaj umjesto da je kulturno skulira i riješi situaciju na drugi način, uzvratio samo kako zna i umije: "ma kome ćeš ti to" :D
Apsolutno :D Milion puta viđena i prežvakana situacija :D Vozač na željezničkoj treba krenuti u 12 sati, u 11:59 pali cigaretu i lagano kulira i puši, prozor mu otvoren, prilazi žena i majku kroz mrtvu majku i majčine kosti i šta sve ne ( ja bez teksta ostao ), a kabadahija gori od nje. Nije krenuo da je tuče, samo je odgovorio sličnim ili gorim uvredama.
BadBoy

#1460 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by BadBoy »

Baudelaire wrote:
BadBoy wrote:Ovo se desi u sukobu dva seljaka :D Vjerovatno je ona uletila kabadahijski da im majku kroz majku, a ovaj umjesto da je kulturno skulira i riješi situaciju na drugi način, uzvratio samo kako zna i umije: "ma kome ćeš ti to" :D
Apsolutno :D Milion puta viđena i prežvakana situacija :D Vozač na željezničkoj treba krenuti u 12 sati, u 11:59 pali cigaretu i lagano kulira i puši, prozor mu otvoren, prilazi žena i majku kroz mrtvu majku i majčine kosti i šta sve ne ( ja bez teksta ostao ), a kabadahija gori od nje. Nije krenuo da je tuče, samo je odgovorio sličnim ili gorim uvredama.
Hahah drugim riječima, "just another ordinary day in GRAS" :D Samo što je ovaj put to izašlo malo u novine :D
ljiljan89

#1461 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by ljiljan89 »

kako bi taj lik osvanuo na stranicama crne hronike da mi je digao ruku na mater :x

sto mi bezveze dize tlak
muz66

#1462 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by muz66 »

ne branim ih, i meni se gade, ali neke zenturace tacno treba izbaciti iz tramvaja/busa/trole u pokretu.
alibegoa

#1463 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by alibegoa »

ljiljan89 wrote:kako bi taj lik osvanuo na stranicama crne hronike da mi je digao ruku na mater :x

sto mi bezveze dize tlak
Joj što volim ove hrabre preko tastature.
chuchumbamayumbe

#1464 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by chuchumbamayumbe »

Jes postalo lijepo kada ti se neko zahvali za nešto, čudom se začudim.
A ja kada se nekome zahvalim, blenu u mene ko mutavi.
Nekoliko puta me upitaše djeca napolju (izveo ja moje da se sankaju) - čiko, čiko, koliko je sati...kažem ja njima...oni ni mu ni be, samo se okrenuše i odoše. Jedna mi se curica jednom zahvalila, ja ono :shock: !
Pridržim vrata od lifta da neko uđe, ni hvala ni klimanje glavom.
Sklonim se na prtini da spodoba prođe, ni mu, ni be.
Elem, sveopšta kultura je dno dna, ne možeš više ni sa kim normalno i argumentovano porazgovarati, kažeš komšiji da ne baca smeće pred smetljarnik, nego u smetljarnik, on odmah j*be majku, saobraćaj da i ne spominjem, kao pješak svaki dan stavljaš glavu u torbu, ma sveopšti glib i kaljuga u koju smo zapali.
Sve ovo vezano za Ševala vs. GRAS, šta čovjek da očekuje, nekakav normalan dijalog? Jok, odmah šakom u glavu.
Gost1515

#1465 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Gost1515 »

Code: Select all

http://www.d e p o .ba/hronika/psi-lutalice-ubili-sest-srna-koje-su-bile-gravidne-i-u-sebi-nosile-po-dvije-tri-bebe
ljiljan89

#1466 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by ljiljan89 »

alibegoa wrote:
ljiljan89 wrote:kako bi taj lik osvanuo na stranicama crne hronike da mi je digao ruku na mater :x

sto mi bezveze dize tlak
Joj što volim ove hrabre preko tastature.
jel de :-D
muz66

#1467 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by muz66 »

ali avaj, s asfaltom tesko se barata, teze su mi od granata posljedice rata :dance:
ultima_palabra

#1468 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by ultima_palabra »

chuchumbamayumbe wrote:Jes postalo lijepo kada ti se neko zahvali za nešto, čudom se začudim.
Nekoliko puta me upitaše djeca napolju (izveo ja moje da se sankaju) - čiko, čiko, koliko je sati...kažem ja njima...oni ni mu ni be, samo se okrenuše i odoše. Jedna mi se curica jednom zahvalila, ja ono :shock: !
Elem, sveopšta kultura je dno dna, ne možeš više ni sa kim normalno i argumentovano porazgovarati, kažeš komšiji da ne baca smeće pred smetljarnik, nego u smetljarnik, on odmah j*be majku, saobraćaj da i ne spominjem, kao pješak svaki dan stavljaš glavu u torbu, ma sveopšti glib i kaljuga u koju smo zapali.
Sve ovo vezano za Ševala vs. GRAS, šta čovjek da očekuje, nekakav normalan dijalog? Jok, odmah šakom u glavu.
Fakat... neko jutro kad je grad bio u kolapsu, beznadežno čekam trolu na -15, kad stade auto i ljudi me pitaju hoću li do Skenderije sa njima. Ja se zabezeknuo, trebalo mi je jedno par sekundi da reagujem :-D Umalo rekoh da neću, valjda navikao da mi nepoznati ljudi uglavnom nude neka sranja ili traže pare...
nellington

#1469 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nellington »

BadBoy wrote:
Baudelaire wrote:
Hahah drugim riječima, "just another ordinary day in GRAS" :D Samo što je ovaj put to izašlo malo u novine :D
Oooh, think twice...
It's just another day for you...
You and me in JKP GRAS. :D
Chmoljo

#1470 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Chmoljo »

nellington wrote:
Oooh, think twice...
:lol: :D

ili možeš ono

I'm an alien, I'm an evil alien,
I'm a Hertzegovatz in GRAAAAS :lol:
Baudelaire

#1471 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Baudelaire »

Mijenjaj taj nick u PhCollins :P
Baudelaire

#1472 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Baudelaire »

ultima_palabra wrote:
chuchumbamayumbe wrote:Jes postalo lijepo kada ti se neko zahvali za nešto, čudom se začudim.
Fakat... neko jutro kad je grad bio u kolapsu, beznadežno čekam trolu na -15, kad stade auto i ljudi me pitaju hoću li do Skenderije sa njima. Ja se zabezeknuo, trebalo mi je jedno par sekundi da reagujem :-D Umalo rekoh da neću, valjda navikao da mi nepoznati ljudi uglavnom nude neka sranja ili traže pare...
Joj kako vas razumijem. Mene su naučili da se uvijek za sve zahvalim, i za najmanju sitnicu, i meni zasmeta kad me neko pita koliko je sati ili kad će autobus, i ja mu kažem, i on/ona glavu okrene. Tačno bih ga našaketao radi nepostojanja osnovne kulture :D
nellington

#1473 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nellington »

Chmoljo wrote:
nellington wrote:
Oooh, think twice...
:lol: :D

ili možeš ono

I'm an alien, I'm an evil alien,
I'm a Hertzegovatz in GRAAAAS :lol:
Jedan čovjek i jedna žena na peronu GRASa stoje još
Čekaju trolu što doći neće, pa da krenu putem sreće te, ou jeeee 8-)

PhCollins ft Pjevač
headbanger

#1474 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by headbanger »

na zalost ovako treba sa 90% "gradjana" "grada" sarajevo
kad je bio opsti kolaps idem cestom, nemam gdje drugo, nema torroara, zamal me ne zgazise
ma nista i kao ono se cudi sta cu ja na cesti ili sto ne skacem naglavacke u cijelac da mu se sklonim
i sta da radis u takvim situacijama, da mu nogom udubis vrata pa kad izadje iz auta da se tuces sa hajvanom
LieToMe

#1475 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by LieToMe »

zna li iko o nekom desavanju u merkatoru na alipasinom polju A faza???
cula se maloprije sa mamom koja se vratila iz sopinga, kaze sve prepuno od security-ja...
Locked