Stadion reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

U kojem gradu bi trebala biti uradjena izgradnja/rekonstrukcija stadiona?!

Sarajevo
357
56%
Mostar
24
4%
Zenica
154
24%
Tuzla
35
6%
Jajce
15
2%
Bihac
8
1%
Banja Luka
21
3%
Travnik
9
1%
Brcko
7
1%
nesto drugo (navedite)
6
1%

Total votes: 636

Djubre_

#1451 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Djubre_ »

Ne znam sta tebi nije jasno ovdje? Niko pojma nije imao kakve su stolice narucili. U narodu je izasla prica da su rijeci o recaro stolicama, sto smo naravno rado prihvatili to. Medjutim vidio si i sam sto je doslo.. sto nas je duboko razocaralo. Zbog toga su ispali ciganija. Sad je red da se iskupe za sve.. ako ne dodje recaro neka makar narodu objasne i pokazu sto su zapravo narucili. Ja ovdje nikoga ne podrzavam za nesto sto ne vidim (obecano) da je uradjeno. Za teren svaka cast.. ma da i tu nitko ne zna kako je se to radilo ispod trave.,. Traba je odlicna, ali kako ce se spojiti sa podlogom, to cemo da vidimo nakon par kola, mjeseci, ili godina..
motorola01

#1452 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by motorola01 »

Fino covjek sve rekao u onom prvom komentaru sa zenitovog linka. Koka se prepala :D

Mislili da ce narod sutiti i da niko nece pregledati tender...
phillie

#1453 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by phillie »

Ne moraju biti recaro sjedista kao na slici, ja bih bio sasvim zadovoljan ako bi dobili klupe kao sto Borac ili C. Zvezda imaju /samo u mjesto njihovog Celikov grb utisnuti :D / al opet, dok to ne dodje na stadion i bude postavljeno :skoljka:
doff

#1454 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by doff »

Image

Image

Image
phillie

#1455 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by phillie »

Sta reci...priceless
Co0l

#1456 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Co0l »

Hvala na fotkama,sve je to super al imal sjedista? :lol: :lol: :D
Mustang1

#1457 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Kakve su ove pruge ko da formulu vozi pod rucnom :D
phillie

#1458 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by phillie »

Co0l wrote:Hvala na fotkama,sve je to super al imal sjedista? :lol: :lol: :D
ma ne da ne trebaju sjedista, vec sve koji nece igrati a bice na terenu ja bih natjerao da pri ulasku skinu obucu i tako idu na svoja mjesta :D
burek_in_space

#1459 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by burek_in_space »

Necemo mi znati igrati po ovome ba...
Chuckie

#1460 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Chuckie »

Bubalo1 wrote:Kakve su ove pruge ko da formulu vozi pod rucnom :D
Jebem ga ja sto su dzuturuma stavili na ovu kosilicu, de neka zaposle mladjeg momka i daju mu kosilicu i valjke, ili ovome postojecem razvuku spagu da ide ravno. Ako hoce da mu zaljepim koji video tutorial kako da radi ravne crte i pravi baklavu. :D
denimb

#1461 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by denimb »

Na Bilinom Polju će biti postavljena Recaro sjedišta

Od početka rekonstrukcije glavnog terena stadiona Bilino Polje u Zenici na popisu obaveza rekonstrukcije bila su i nova Recaro sjedišta za igrače te službena lica na travnjaku.

Prije nekoliko dana u Zenicu su stigla sjedišta koja su trebala biti postavljena, no ta sjedišta su jednaka onima koja su već postojala na Bilinom Polju. Prema riječima direktora Javnog preduzeća za održavanje sportskih objekata u Zenici, Huseina Hinovića, bila je to greška izvođača radova.

"Ove stolice su nam došle greškom, to nisu one koje smo očekivali, tako da ih nismo ni preuzeli i nećemo ih postavljati na Bilino Polje. U narednim danima očekujemo Recaro sjedišta koja smo i obećali postaviti i bit će montirane do utakmice između reprezentacija BiH i Latvije", obećao je Hinović u izjavi za Klix.ba.

U toku su radovi na farbanju podzide tribina, a zaštitna ograda je postavljena oko cijelog terena. U okviru rekonstrukcije promijenjeni su i paneli sa sijalicama na semaforu, a prema riječima Hinovića, svi radovi teku po planu i Bilino Polje će biti spremno za odigravanje predstojeće utakmice.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će 11. septembra u Zenici odigrati drugu kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu protiv selekcije Latvije.
E jeste zagalamili bezveze :D
Chuckie

#1462 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Chuckie »

Da nismo zagalamili montirali bi ti oni sjedista sa autobuskog stajalista.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1463 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by bordo gandalf »

denimb wrote:
Na Bilinom Polju će biti postavljena Recaro sjedišta

Od početka rekonstrukcije glavnog terena stadiona Bilino Polje u Zenici na popisu obaveza rekonstrukcije bila su i nova Recaro sjedišta za igrače te službena lica na travnjaku.

Prije nekoliko dana u Zenicu su stigla sjedišta koja su trebala biti postavljena, no ta sjedišta su jednaka onima koja su već postojala na Bilinom Polju. Prema riječima direktora Javnog preduzeća za održavanje sportskih objekata u Zenici, Huseina Hinovića, bila je to greška izvođača radova.

"Ove stolice su nam došle greškom, to nisu one koje smo očekivali, tako da ih nismo ni preuzeli i nećemo ih postavljati na Bilino Polje. U narednim danima očekujemo Recaro sjedišta koja smo i obećali postaviti i bit će montirane do utakmice između reprezentacija BiH i Latvije", obećao je Hinović u izjavi za Klix.ba.

U toku su radovi na farbanju podzide tribina, a zaštitna ograda je postavljena oko cijelog terena. U okviru rekonstrukcije promijenjeni su i paneli sa sijalicama na semaforu, a prema riječima Hinovića, svi radovi teku po planu i Bilino Polje će biti spremno za odigravanje predstojeće utakmice.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će 11. septembra u Zenici odigrati drugu kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu protiv selekcije Latvije.
E jeste zagalamili bezveze :D
A ovi navalili "niko nije obecao"...
Charuga
Globalni moderator

#1464 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Charuga »

Predobro izgleda ... :thumbup:
Eborg

#1465 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Eborg »

A ja kontao da će je na crtu frizirati. E šteta. :-)
Mustang1

#1466 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Ja sam mislio da ce ovako biti :D
Image
Eborg

#1467 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Eborg »

Ne može tako, dobila bi raja sa Lamele vrtoglavicu dok gledaju tekmu i svi bi poispadali sa balkona. :mrgreen:
ajvaz_dedo

#1468 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by ajvaz_dedo »

Eborg wrote:Ne može tako, dobila bi raja sa Lamele vrtoglavicu dok gledaju tekmu i svi bi poispadali sa balkona. :mrgreen:
:thumbup:
luckylaka

#1469 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

burek_in_space wrote:Necemo mi znati igrati po ovome ba...
Ko kaze dace te vi igrati,svak na svome :D
Gandalf

#1470 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Gandalf »

RECARO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO RECARO OOOOOOOOOOOOOO

:D
zodi36

#1471 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by zodi36 »

ovo je bilo prvo i bezvezno sisanje trave.trave ce se generalno sisati za par dana,dok jos malo naraste ali pod konac ce biti.rekao mi je lik ,koji ce to raditi da ce biti kao pod konac.sto se tice ovih sjedista,bezveze se frka digla ba,bolje da gledaocima stave ricaro,a igracima na klupi skemlije da se potrude da sljedeci put igraju na ovom tepihu a ne da griju klupu.jos da upitam ako ko zna,jeli istina da ce se u zenici,tuzli,mostaru postaviti standovi i potpisivati peticije da se digne glas protiv izgradnje grbavice od strane bh telekoma.mislim da je to sasvim ok,i ako to budu gradili da ce masa ljudi preci na eronet i mtel jer je to fakat prevara.znaci od nasih para da grade zelji stadion.ma nemoj molim te.hajd sto se nekad gradio beograd,sto moji roditelji i mnogi drugi izgradise zetru,sve olimpijske planine,jos sada da grade grbavicu.e nece moci,nekad se moglo tako i sila i niko te nepita,sad bogami ima konkurencija i nek samo probaju to plasirati.nedaju marke za bilino pole,za tusanj,za vrapcice,za bijeli brijeg a hoce da grade grbavicu.samo da se maloi raja solidarise,nema od tog nista.nisam neki papak,niti zelji zelim zlo,ali jarane moj,to su nase pare.nema sile.mislim ja nezivim trenutno dole,ali znam da mi roditelji i sestra i brat imaju bh telekom kao mrezu,a posto imam uticaja kod njih,evo ovde dajem rijec ako se krene sa tim,da ce oni odmah preci na eronet,toliko od mene.da vas cujem sada
Chuckie

#1472 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Chuckie »

To su jarane pare telekoma za koje si ti uredno potrosio usluge, nisi ih donirao, i sa kojima kompanija moze da raspolaze kako hoce. Ne budi smijesan. Btw ja sam nesarajlijica, ali bi mi bilo drago da se izgradi Grbavica.
zodi36

#1473 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by zodi36 »

drug moj nek se ona gradi od energoinvesta,bosna lijeka,sarajevo gasa ja nemam nista protiv.ovako kazem da ja i moja porodica cemo im uskratiti 150km mjesecno(to je kap u moru),ali vjeruj da ce ta peticija i ti standovi doprinjeti da se negradi.kazem ti ,nek se zove mercedes arena,nek je sutra odmah pocnu graditi,ja bih volio,ali od ovih para,sigurno nece,ako sam do sada bio majmun,i patriota necu vise.kad mi pisu moji iz bosne za njemacku sms kosta ih 20 feninga,a sa eroneta 11,ali nema veze,nasi su,ali ovako da od tih para grade zelji stadion ,e to nece ici
Chuckie

#1474 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Chuckie »

Halo ba, to ti je isto kad bi iznio stand za peticiju ispred piljare u kojoj si kupio hljeb i mlijeko i zahtjevao od vlasnika iste da ne radi novu fasadu na kuci od "tvojih" para kojima si platio artikle. Nije to tako bilo u Jugi, upitaj ti oca i majku kako se ranije odvajalo od plate i kako su se ledine nacionalizovale.
Eborg

#1475 Re: Stadion reprezentacije BiH

Post by Eborg »

Ma onaj stadion jeste sramota, ono je lakše srušiti pa napraviti novi nego nešto opet graditi. Ali ne vjerujem da se to radi jer BH Telecom "voli Želju" nego čisto jer je to imovina SD Željezničar pa je papirologija lakša i manje je ovih što bi se ugradili iz općinske vlasti, kantona i čega sve već ne.

Neka se gradi, ne znam zašto bi nama bilo krivo. Sramota je za Sarajevo da je stadion na Otoci najsređeniji.

Međutim, ono što bih ja u tom slučaju volio vidjeti je da Savez i NK Čelik/općina Zenica potpišu dugoročni ugovor za reprezentaciju. Npr. da u narednih 7 godina 80% utakmica treba odigrati na "Bilinom polju". To kažem zato što ćemo mi ulagati svoje pare od naše crkavice a opet se može desiti da reprezentacija završi u Sarajevu, tada bismo baš ispušili momački - dali pare da zjapi prazno sve.
Locked