Jarane. lako ti je ako se imaš kud ispaliti... šta ćeš sa svima ostalim jadnicima u gradu koji nemaju gdje otići, a među koje i ja spadam...brewer wrote:ja nemam vode cijelo ljeto u starom gradu ni po danu ni po noći. voda dođe samo od 6-9 ujutro i tada je moram skupljati u kanistere (ako nije žutaBlackStone wrote:Pa hajde ako će se protestovati. Gdje je ta FB grupa? Kad su protesti? Najgore je što je ovo takav šupak od grada da će na ulice izaći samo oni koji su pogođeni, odnosno koji nemaju vode. A ostali će prst u uho, njih se to ne tiče.). kupam se ko robinzon kruso
za piće kupujem vodu jer voda iz cijevi stravično smrdi. sarajevo, capital of bosnia and herzegovina. 21. century.
problemi traju već godinama, a zadnja godina je KATASTROFALNA!
što je najgore niko mi ne vjeruje da ja stvarno u okviru 24 sata vodu imam samo 3 sata![]()
prvo sam bio bijesan i to je trajalo godinu-dvije.
onda sam bio na rubu suza i to je trajalo naredne godinu-dvije.
a sad sam oguglao i kad ima vode u kanisteru (a da nije žuta)niko sretniji od mene.
pisao sam dopise vodovodu, svim izvrsnim direktorima, generalnom direktoru, premijeru kantona, ombudsmenu za ljudska prava. zvao sam vodovod milijardu puta. i jednostavno sam siguran da se problem svjesno zataškava na svim stranama.
ali nema veze. ja sam sretan radi ovoga. još jedan čvrst razlog da palim odavde brzinom svjetlosti i ne osvrćem se.
A to da si oguglo... ma svi ćemo mi oguglati, bićemo sretni da imamo za hljeba.