Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zanimljivo mi što uvijek ulijeće na istu foru: prvo nenašminkana i stidljiva, pa onda, odjednom, postane prava mačka, koja obožava scenu.
Ma daj... Tamara svaku pjesmu izmjauče na isti fazon. Zna samo jedan trik pjevanja i pri tome to još ovdje nije ni popularno, možda u nekim alternativnim klubovima od 15 gostiju.
Doduše, moram priznati da je prošlosedmični pokušaj Rihanne jer bio dosta hrabar, ono da dokaže da može i drugačije, međutim uvidjeli smo da joj ipak pjesma gdje je potrebna jaka emocija nije jača strana.
Ja sa sam na njenom mjestu kopirao bih Natali Dizdar. To joj leži, ne znam što to ne pjeva...
Ne sviđa mi se. Ne volim negativno komentarisati nečije pjevanje, ali mi se ne sviđa jer puno petlja. Baš mi je nekako zla.
Maid veceras daleko najbolji, i Aleksandra standardno dobra.
Ilma je takodjer jako dobra. Ove grupice su meni i dalje najlosije, mislim da je konacno vrijeme da ispadne neko od njih.
charrrmed wrote:Maid veceras daleko najbolji, i Aleksandra standardno dobra.
Ilma je takodjer jako dobra. Ove grupice su meni i dalje najlosije, mislim da je konacno vrijeme da ispadne neko od njih.
wow. pored toga što dobro izgleda, mislim da je vokalno jedan od najsolidnijih tamo. Vidim ga u prvih 5 garant.
Ok pjeva, nije ni najlosiji ali ni najbolji, ali mislim da ce vise na osnovu izgleda nego glasa prolaziti dalje jer se zna ko cini vecinski dio publike ovakvih emisija.
Dosta ih se nekako izjednačilo. Mislim da Ilma nije toliko neprikosnovena koliko je bila.
Nemam nekog favorita, mada mi Lukijanov stil pjevanja najviše leži. Dadoh nekih 5, 6 glasova Harisu. Ima troje, četvoro boljih od njega po mom ukusu, ali mislim da mu je tamo još uvijek mjesto.
jastuk1 wrote:Dosta ih se nekako izjednačilo. Mislim da Ilma nije toliko neprikosnovena koliko je bila.
Nemam nekog favorita, mada mi Lukijanov stil pjevanja najviše leži. Dadoh nekih 5, 6 glasova Harisu. Ima troje, četvoro boljih od njega po mom ukusu, ali mislim da mu je tamo još uvijek mjesto.
Da hoće Tamara više ispasti, svaka pjesma joj je ista, zvuči isto ,a facijalne ekspresije su joj očaj.
Aleksandra Sekulić s ovim pokretima glave više, prekini ženo. Ne prenemaži se više.
Lukijan i Aleksandrsa Brković daleko najbolji.
I neka se Maid vratio neko takav je i trebao, bez lažne skromnosti.
Afanasi_94 wrote:Da hoće Tamara više ispasti, svaka pjesma joj je ista, zvuči isto ,a facijalne ekspresije su joj očaj. Aleksandra Sekulić s ovim pokretima glave više, prekini ženo. Ne prenemaži se više.
Lukijan i Aleksandrsa Brković daleko najbolji.
I neka se Maid vratio neko takav je i trebao, bez lažne skromnosti.
Ama joj, nemoj baš je prava mačkica... Ako ništa slijedeće sedmice će biti sigurna, jer će dobiti reakcione glasove.
Super rezultat. Izgleda da se tata Đogani ipak nije puno pretrgao.
Aleksandra S. mi je pozitivno iznenadjenje, i drago mi je da je prosla .. jer su je bili jako potcijenili
i kada su joj govorili lose komentare, sve je jako fino podnijela
napokon da je dokaza da vrijedi
inace Lukijan, Aleksandra B, Tamara i Ilma jako dobri veceras