NFL all about
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- ole69
#1451 Re: NFL Balkan
Dosadna utakmica izmedju Texansa i Bengalsa, da nije Shaub bacio onaj INT bila bi sigurna pobjeda Houstona ovako 9:7 na pol.. Napad Bengalsa blago receno katasrofa. 
-
The Realist
#1452 Re: NFL Balkan
GB tek u 2 igra večeras..... Ali valjda dočekam, a.B.d.!
- karanana
#1453 Re: NFL Balkan
i meni se gleda ova u 2 ali sumnjam da cu docekati.
evo ponder ne igra za vikingse.
evo ponder ne igra za vikingse.
-
The Realist
#1454 Re: NFL Balkan
Konačno zanimljivo postade ovdje. Sjajan pas.
I onda Dalton ovako zahebe stvar.
I onda Dalton ovako zahebe stvar.
- karanana
#1455 Re: NFL Balkan
los ovaj cinci. ja ne znam kako su dobili 10 tekmi.
-
The Realist
#1456 Re: NFL Balkan
Ja sam ih gledao jednom i suština je da su bodove osvajali nakon grešaka protivnika, tipa ispadne ovima lopta, ili dođu pred gol i ne mogu TD napraviti i sve tako.... Inače ih nisam pratio, ali i meni baš loši izgledaju, ali ni Houston nešto ne briljira.
-
The Realist
#1457 Re: NFL Balkan
Glat
. Hajde, jesu Packersi bolji, ali i ovima je preneiskusan bio ovaj QB.
- Pitarrr82
#1458 Re: NFL Balkan
Ocekivani rezultati iako po meni razocaravajuca igra u napadu Bengalsa...
Houston - Cincinnati 19:13
Matt Schaub
#8 | QB | Texans
29/38, 262 YDS, 1 INT
Andy Dalton
#14 | QB | Bengals
14/30, 127 YDS, 1 INT
Druga tekma isto tako ocekivano po meni jer kao sto sam rekao vec prije GB nece dozvoliti istu gresku protiv iste ekipe...
GB - Minnesota 24:10
Aaron Rodgers
#12 | QB | Packers
23/33, 274 YDS, 1 TD
Joe Webb
#14 | QB | Vikings
11/30, 180 YDS, 1 TD, 1 INT
Mora se naravno i dodati da Webb kao zamjena Ponder-u i nije toliko lose igrao ali to ipak nije bilo dovoljno...
Danas ce biti veselo
Houston - Cincinnati 19:13
Matt Schaub
#8 | QB | Texans
29/38, 262 YDS, 1 INT
Andy Dalton
#14 | QB | Bengals
14/30, 127 YDS, 1 INT
Druga tekma isto tako ocekivano po meni jer kao sto sam rekao vec prije GB nece dozvoliti istu gresku protiv iste ekipe...
GB - Minnesota 24:10
Aaron Rodgers
#12 | QB | Packers
23/33, 274 YDS, 1 TD
Joe Webb
#14 | QB | Vikings
11/30, 180 YDS, 1 TD, 1 INT
Mora se naravno i dodati da Webb kao zamjena Ponder-u i nije toliko lose igrao ali to ipak nije bilo dovoljno...
Danas ce biti veselo
- Spear
#1459 Re: NFL Balkan
to je stvarno bio catch of the year, ali jedan catch ne cini covjekaPitarrr82 wrote:Vecina nas ne voli GB ovdje na forumu (dobro i nema nas mnogo)
Sto se ostalih stvari tice... Ne znam, nesto mi ne lezi Dalton a sto se Green-a tice dovoljno je samo pogledati...
Slazem se za Baltimore, iako rival su mojima pa to i ne cudi ali Ray-a treba postovati...
Za Seattle i Washington sam vec rekao, vidjecemo, mislim da ce to biti fin mec...
Za iznenadjenja se slazem iako su i moji tu, nazalost pomalo povrede, pomalo godine, imam osjecaj da je ova ekipa svoj maximum vec dala...
a za GB dobro je da imam istomisljenika
@mjay23 ma ja stvarno volim americki fudbal kao sport, navijacam za dobre utakmice. ima dosta timova koje volim zbog par igraca, npr vikinsi bez AP mi ne bi bili toliko dragi, Indy mi nije toliko drag bez Peytona, i tako dalje.
a sad ovako bas tim ko tim, nastranu igraci, nego kao franšiza čitava vjerovatno najvise zanosim na Denver, mada nisam sada die hard fan. I nije sad samo zbog Peytona, sjecam se ja varijanti Cutler - Marshall
osvrt na wildcard:
houston - cinci - ma obadva tima prelosa. hajd cinci sto je podbacio, ali houston sa onakvom igrom... ne znam sto se citave sezone dizala neka pompa oko njih. po meni oni jos uvijek nisu tim za velike utakmice i bit cu iznenadjen veoma iznenadjen ako pobijede patse, dajem im 20% sanse.
GB - Vikinzi - ocekivano, ipak svejedno razocaravajuće. okrutan je nekad ovaj NFL, citavo vrijeme se lome za taj playoff vikinzi i onda bez QBa u playoff. Nadam se da AP nece zavrsit kao Barry Sandersa (nikakva uvreda Barryu, meni je najbolji RB svih vremena, ali mislim na varijantu "zapeo u losem timu citavu karijeru)". Mada su Vikinsi ipak malo bolji nego sto je Detroit tad bio, svejedno bez AP bi bilo jako losi da imaju jos 3 Jared Allena. I vjerujem da ce GB dobiti SF, po meni je SF bio bolji prosle sezone.
za rookiea: subjektivno RG3, ali Luck je objektivno vise zasluzio, sa gorim timom super rezultat. Mada ako se sad sjecam dobro indy je imao jedan od 5 najlaksih rasporeda u ligi ove sezone, ali nisam siguran, neka me neko ispravi ako se varam.
A ko vam je MVP? Iskreno po meni i Peyton i AP zasluzuju podjedanko, ali ipak Peyton je Peyton. Da je izmedju AP i bilo kod drugog svim bi srcem za AP navijao.
danas bolje utakmice, nema sanse da propustim jednu od zadnjih utakmica Raya
-
The Realist
#1460 Re: NFL Balkan
Imam jaSpear wrote: MInnesota - Green Bay - eh ovo mi nije uopste teška odluka. Mrzim Green Bay. Najvise zbog Aaron Rodgersa. Nakav mi je prepotentan, njegove ponašanje na terenu nekako daje utisak "pogledajte me, ja sam kralj". A ni ostatak tima mi nije nešto drag. Kad vidim onog Donald Drivera... Greg Jennings papčić, Clayman truba i kako im se onaj corner zove sad safety zaboravio sam, starina, uglavnom levat i on(da, objektivni izvjestaj od mene, nadam se da ovdje nema fanova GBa
). All Day uz malo Percya, nadam se dobro rezultatu
![]()
Ja sam za njih počeo navijati 96. Moja prva utakmica koju sam gledao (tada kao dijete) je bio Superbowl 96. protiv New England Patriotsa i iz nekog razloga sam na startu odabrao GB i utakmica je bila fenomenalna (koja trčanja). Tada sam bio u bolnici i znam da nisam mogao zaspati, operisan nešto ranije i eto, do ranog jutra to ogledao i zato su mi postali i dragi. Od tada navijam za njih, iako nisam nešto redovno pratio (nisam imao izbora) i tek od prošle godine malo više pratim, ali nedovoljno....
No, polako se povećava to
- Pitarrr82
#1461 Re: NFL Balkan
@Spear
Nije se ni moglo ocekivati vise od sinocnjih tekmi, mozda se moglo ocekivati vise od Bengalsa ali su potpuno zakazali a sto se Houston-a tice trcanje im je pola ekipe zbog Foster-a, nedostaje im pomalo bolji QB i WR, malo su u krizi u zadnje vrijeme ali u dobrom danu mislim da mogu svakoga iznenaditi...
Sto se druge tekme tice ocekivano, nema se sta dodati...
Sto se MVP-a tice sigurno Peyton sto se mene tice jer nakon onakve povrede vratiti se i s Denverom ovako daleko dogurati je bilo totalno neocekivano, sad se tek vidi sta ova ekipa moze kad ima dobrog QB-a a ne QB/RB-a (nesto)

GB je jedna velika fransiza u svakom slucaju voljeli mi njih ili ne, pricali smo o tome vec prosle sezone ako se ne varam ili na pocetku ove...
Nije se ni moglo ocekivati vise od sinocnjih tekmi, mozda se moglo ocekivati vise od Bengalsa ali su potpuno zakazali a sto se Houston-a tice trcanje im je pola ekipe zbog Foster-a, nedostaje im pomalo bolji QB i WR, malo su u krizi u zadnje vrijeme ali u dobrom danu mislim da mogu svakoga iznenaditi...
Sto se druge tekme tice ocekivano, nema se sta dodati...
Sto se MVP-a tice sigurno Peyton sto se mene tice jer nakon onakve povrede vratiti se i s Denverom ovako daleko dogurati je bilo totalno neocekivano, sad se tek vidi sta ova ekipa moze kad ima dobrog QB-a a ne QB/RB-a (nesto)
GB je jedna velika fransiza u svakom slucaju voljeli mi njih ili ne, pricali smo o tome vec prosle sezone ako se ne varam ili na pocetku ove...
-
Cienfuegos
#1462 Re: NFL Balkan
Bengalsi uzasni, veliko razocarenje. Texans nista posebno ali dovoljno za pobjedu. Oni su bas ono toplo-hladno ekipa, sve im zavisi od prve cetvrtine. Sad nama ovdje dolaze slijedeci vikend. Ocekujem reprizu od prije par sedmica
Mnogi (ukljucujuci mene) su se nadali pobjedi Minnesote ali GB prevelik zalogaj. Mogli bi oni napraviti dosta problema i za SF.
Mnogi (ukljucujuci mene) su se nadali pobjedi Minnesote ali GB prevelik zalogaj. Mogli bi oni napraviti dosta problema i za SF.
-
The Realist
#1463 Re: NFL Balkan
Gotovo je i ovo, Baltimore ode dalje. Indianapolis zaheba sa onim primašenim field goal-om.
- Pitarrr82
#1464 Re: NFL Balkan
The Realist wrote:Gotovo je i ovo, Baltimore ode dalje. Indianapolis zaheba sa onim primašenim field goal-om.
Ma i da ga je dao s ovim TD-om Ravensi su zavrsili posao, sto se Colts-a tice trema, neiskustvo, pomalo i nedostatak srece ali s ovakvom ekipom uz par jos boljih dodataka mogu napredovati u sljedece 2,3god.
- Pitarrr82
#1465 Re: NFL Balkan
Znaci bez iznenadjenja za WC vikend, ubrzo po meni utakmica ovog vikenda 
-
The Realist
#1466 Re: NFL Balkan
Žao mi je Lucka. Podsjedi me sve ovo na prošlogodišnje finale, gdje je Brady nekoliko odličnih lopti bacio, ali hvatačima su bukvalno ispadale iz ruku i tako su gubili i posjed, te na kraju i izgubili, iako je Brady dovoljno posla napravio.
Isto večeras, nekoli jako dobrih lopti nisu uhvatili hvatači Coltsa.
- Pitarrr82
#1467 Re: NFL Balkan
Joe Flacco je inace veceras postao prvi QB koji je u svojih prvih 5 sezonskih nastupa u PO-o dobio barem jednu tekmu...
- Pitarrr82
#1468 Re: NFL Balkan
The Realist wrote:Žao mi je Lucka. Podsjedi me sve ovo na prošlogodišnje finale, gdje je Brady nekoliko odličnih lopti bacio, ali hvatačima su bukvalno ispadale iz ruku i tako su gubili i posjed, te na kraju i izgubili, iako je Brady dovoljno posla napravio.
Dodao je veceras jos jedan rookie rekord 28/54 pokusaja, ovih 54 pokusaja su novi rekord koji je do sada drzao Aaron Brooks...
- ole69
#1469 Re: NFL Balkan
Ma zahebi to ... Nego koliko ima SB titula?Pitarrr82 wrote:Joe Flacco je inace veceras postao prvi QB koji je u svojih prvih 5 sezonskih nastupa u PO-o dobio barem jednu tekmu...
- Pitarrr82
#1470 Re: NFL Balkan
M-Jay 23 wrote:Ma zahebi to ... Nego koliko ima SB titula?Pitarrr82 wrote:Joe Flacco je inace veceras postao prvi QB koji je u svojih prvih 5 sezonskih nastupa u PO-o dobio barem jednu tekmu...
Nije ovo toliko lose bilo veceras, ko zna mozda je upravo danas krenuo prema tituli (nadam se da nece
- Pitarrr82
#1471 Re: NFL Balkan

Ne mogu Ravens-e zbog samog rivaliteta s mojima ali ovom covjeku treba odati pocast, veceras je jos jednom pokazao koliko znaci za ovu ekipu...
- Pitarrr82
- TinNBANFL
#1473 Re: NFL Balkan
Go Redskins!!
dosad sve ocekivano, Luck je dobro igrao ali oni recieveri ko da im vrucu peglu baca ...
dosad sve ocekivano, Luck je dobro igrao ali oni recieveri ko da im vrucu peglu baca ...
- Spear
#1474 Re: NFL Balkan
Pa super, nadam se da ces sada i vise pratiti, a i dobra vremena za green bay, sretno sa SFomThe Realist wrote:Imam jaSpear wrote: MInnesota - Green Bay - eh ovo mi nije uopste teška odluka. Mrzim Green Bay. Najvise zbog Aaron Rodgersa. Nakav mi je prepotentan, njegove ponašanje na terenu nekako daje utisak "pogledajte me, ja sam kralj". A ni ostatak tima mi nije nešto drag. Kad vidim onog Donald Drivera... Greg Jennings papčić, Clayman truba i kako im se onaj corner zove sad safety zaboravio sam, starina, uglavnom levat i on(da, objektivni izvjestaj od mene, nadam se da ovdje nema fanova GBa
). All Day uz malo Percya, nadam se dobro rezultatu
![]()
![]()
.
Ja sam za njih počeo navijati 96. Moja prva utakmica koju sam gledao (tada kao dijete) je bio Superbowl 96. protiv New England Patriotsa i iz nekog razloga sam na startu odabrao GB i utakmica je bila fenomenalna (koja trčanja). Tada sam bio u bolnici i znam da nisam mogao zaspati, operisan nešto ranije i eto, do ranog jutra to ogledao i zato su mi postali i dragi. Od tada navijam za njih, iako nisam nešto redovno pratio (nisam imao izbora) i tek od prošle godine malo više pratim, ali nedovoljno....
No, polako se povećava to.
ja sam bio definitvno premlad u toj eri, pretpostavljam da je to kad je favre uzeo superbowl?
@pitarr82
a upravu si nije se ni moglo vise ocekivati od ovih tekmi. a iskreno ja nevjerujem da houston moze i na dobar dan iznenaditi patriotse. oni su krenuli dobro od pocetka ali sada su se ohladili, da su pocjepali bengalse pa hajde,
za denver hahaha qb/rq, to fkt
a za GB se slazem, ja njih stvarno postujem ko franšizu, fanove i sve to, i u Favroj eri mi nisu bili mrski ali nikako mi ne lezi ova sadasnja postava njihova.
Ray
da vidimo sad washington - seatlle
- TinNBANFL
#1475 Re: NFL Balkan
kako igra RG3, steta bi bilo ako je ovo povreda...