hadzinicasa wrote:koji je ovo cirkus. nadam se da ga dobro cuvaju u toaletu da si sta ne napravi.
čuvaju ga sa maskama za disanje.
hadzinicasa wrote:koji je ovo cirkus. nadam se da ga dobro cuvaju u toaletu da si sta ne napravi.
moj fudo ......Fudo387 wrote:Jok,eto dace mu zilet da vene presijece...cuj, nadam se da ga cuvaju.
Odbrana Ratka Mladića, posjete članova njegove porodice pritvorskoj jedinici u Ševeningenu (Scheveningen), kao i sredstva za njega lično do sada su Tribunal u Hagu, Bosnu i Hercegovinu (bh. entitet Republiku Srpsku) i Srbiju koštali oko četiri miliona KM, objavio je ranije u svom istraživanju BIRN – Justice Report.
A vidi nisu daleko...Tipicoti wrote:Jebo te....pa Hitler je bio mala maca za ovog dzelata.
general koji bjezijulisiz es grant wrote:Još ga nema iz kenjare...
Nije.mO k3 wrote:kasni mi slika minutu , jeli se vratio?
upravo. mislim, ali nisam sigurna, da je to izum iskljucivo ovog genocida, prije nije postojalo da se mrtvi jos par puta ubiju. u Europi sigurno ne.Drvosjeca iz Dejcica wrote:A vidi nisu daleko...Tipicoti wrote:Jebo te....pa Hitler je bio mala maca za ovog dzelata.
Sekundarne i tercijarne masovne grobnice nisu bile poznate u II WW dok Srbi u toku rata 92-95 nisu napravili takvu vrstu masovnih grobnica.
Ovo je prvi put u historiji da ce stavljati minimalni broj zrtava potrebno za dokazivanje genocida. Ovo ostalo samo zavrsavaju i potvrdjuju vec presudjeno i zavrsava se sa Mladicem i Karadzicem i to je to.pici wrote:ovo za opstine... nije pobio dovoljno da bi bilo genocida al kao ima genocidne namjere... nidje veze
Da, tako je, sekundarne i tercijarne grobnice su "izum" Srba u BiH. Zamisli da tri puta prekopavaš posmrtne ostatke i premještaš dva puta sa lokacije na lokaciju i onda kažu to su djela pojedinaca.hadzinicasa wrote:upravo. mislim, ali nisam sigurna, da je to izum iskljucivo ovog genocida, prije nije postojalo da se mrtvi jos par puta ubiju. u Europi sigurno ne.Drvosjeca iz Dejcica wrote:A vidi nisu daleko...Tipicoti wrote:Jebo te....pa Hitler je bio mala maca za ovog dzelata.
Sekundarne i tercijarne masovne grobnice nisu bile poznate u II WW dok Srbi u toku rata 92-95 nisu napravili takvu vrstu masovnih grobnica.
Pa nije to sad nikakva novost, rekao je onaj što nas je zastupao u tužbi vs Srbija da će biti ovako nešto.DonieBrasco wrote:Neka veća sila je utjecala da se ovi 6 opcina ne dokaže ili presudi !