Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
sinkaspud

#1451 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by sinkaspud »

fixer wrote:Nema prepotentnijih ljudi od navijaca Barcelone, a i sami igraci nisu nista manje. Djes ti dalje kad oni sebe zovu fudbalom...
Prilicno smjele izjave za nekoga cija se fudbalska filozofija zasniva na koprianju jedne cuvene skole fudbala i jednog cuvenog Ajaxovog stila
al_akhisari

#1452 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by al_akhisari »

L00d wrote:
al_akhisari wrote:...jos jedan praznik fudbala je pred nama :thumbup: iskreno se nadam prije svega dobroj utakmici ( gora od one sinoc ne moze biti i kad bi se trudili ), a zatim i pobjedi barce :thumbup: iako, mora se priznati da niti madridjani nisu bez sansi; pade mi na um izava jm o tome kako barca nije mozda naj ekipa na svijetu; to kaze covjek koji je u tekucoj sezoni igrao tri puta s barcom: jednom bio potopljen, jednom izvuko remi ( g.zovaca ) i jednom dobio na produzetke :D sta bi pricao narcis da je na mjestu gvardiole, pitam se :lol:
Sinoc losa utakmica bila ...?
JEs da je jedan tim igrao...ali dobra je bila.
...meni je bila slaba, s obzirom da se radi o polufinalu lp, moja ocekivanja su bila punooo veca; na kraju dobijes igru macke i misa, ekipu koja zna, umije, drzi loptu i vuce sve konce igre i drugu koja ne moze povezati dva tacna dodavanja i koju spasava jedino dobar golman; premalo brate za 1/2 lp, premalo...naravno, o ukusima ne vrijedi razgovarati, tako da "dopustam" i drugacije impresije ;-)
lester burnham

#1453 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by lester burnham »

todd_smith wrote:
lester burnham wrote:messi nije dao gol u zadnja tri polufinala koje je barca igrala, odnosno nije ga dao u tih sest polufinalnih utakmica...
Lik ima 50 golova ove sezone, od tih 10 u Ligi Sampiona...muskarci lazu, zene lazu, brojevi ne :lol: :lol:
rekoh statisticki podatak da u poslijednja tri polufinala lige sampiona nije dao gol, kakve veze ima kolko je dao u ovoj sezoni ili u ls... dont shake frogs and grandmothers...
lester burnham

#1454 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by lester burnham »

LSD wrote:
lester burnham wrote:messi nije dao gol u zadnja tri polufinala koje je barca igrala, odnosno nije ga dao u tih sest polufinalnih utakmica...
Što ne znaci da ga veceras nece zabiti...ekipa koja ima Messia najboljeg igraca svijeta se ne smije podcijeniti, ni pod razno.
naravno, sto je tradicija duza lakse se rusi, mada mislim da je kec veceras, zabio ga messi ili ne...
LSD

#1455 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

lester burnham wrote:
LSD wrote:
Što ne znaci da ga veceras nece zabiti...ekipa koja ima Messia najboljeg igraca svijeta se ne smije podcijeniti, ni pod razno.
naravno, sto je tradicija duza lakse se rusi, mada mislim da je kec veceras, zabio ga messi ili ne...
Ne bih baš bio siguran u taj kec...portugalski smrad je isprovocirao u svom stilu i tako dodatno motivisao Barcu, koja je istina dosta oslabljena veceras ali ima još uvijek imaju Villu,Messia,Xavia.
lester burnham

#1456 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by lester burnham »

smrad ne smrad, isprovocirao ih je, istina,
samo ja tu ne vidim nikakvu barcinu prednost, uostalom
vidjecemo veceras na koga se odrazila sva ova medijska pompa... ja sam se opkladio na barcu...
da ce podleci... :)
MrSejo38

#1457 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by MrSejo38 »

Koliko ovdje prognozirate da ce Barcelona pobijedit pffffff zasto ne odete u kladionicu i uplatite 100 KM na pobjedu Barce i stavite nam slike tog listica ovdje..Da vam odma skinem kapu i pozelim srecu da dobijete na kladionici :D
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1458 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by bordo gandalf »

LSD wrote: Ne bih baš bio siguran u taj kec...portugalski smrad je isprovocirao u svom stilu i tako dodatno motivisao Barcu, koja je istina dosta oslabljena veceras ali ima još uvijek imaju Villu,Messia,Xavia.
Ako se pep vrati starom poroku mozda se i smiri :-)
madFlava

#1459 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by madFlava »

al_akhisari wrote:...jos jedan praznik fudbala je pred nama :thumbup: iskreno se nadam prije svega dobroj utakmici ( gora od one sinoc ne moze biti i kad bi se trudili ), a zatim i pobjedi barce :thumbup: iako, mora se priznati da niti madridjani nisu bez sansi; pade mi na um izava jm o tome kako barca nije mozda naj ekipa na svijetu; to kaze covjek koji je u tekucoj sezoni igrao tri puta s barcom: jednom bio potopljen, jednom izvuko remi ( g.zovaca ) i jednom dobio na produzetke :D sta bi pricao narcis da je na mjestu gvardiole, pitam se :lol:
trebao bi prvo procitat 2 puta sta je JM rekao,pa onda napisat ovdje i komentarisat.
Ovako si rekao onako kako tebi ko navijacu barce odgovara,al evo da te ispravim JM je rekao da nije siguran jel Barca najbolja ekipa svih vremena.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1460 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by JoseMujica »

ma očekujem sve osim dobrog fudbala večeras....đe god je Murinjo došao uništena je ljepota igre i sve podređeno rezultatu.

Iz istog razloga organski nemrem smisliti italijanski fudbal i njihove trenere od kojih mi je Trapatoni dno dna. Rezultate imaju, to ne sporim, ima ih i Murinjo, ali za mene kao gledaoca i ljubitelja fudbala kad to gledam je ko da me kolješ tupim nožem.

Seriju A ne gledam niti pratim ima 10 godina :x
jeza u ledja

#1461 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by jeza u ledja »

JoseMujica wrote:ma očekujem sve osim dobrog fudbala večeras....đe god je Murinjo došao uništena je ljepota igre i sve podređeno rezultatu.

Iz istog razloga organski nemrem smisliti italijanski fudbal i njihove trenere od kojih mi je Trapatoni dno dna. Rezultate imaju, to ne sporim, ima ih i Murinjo, ali za mene kao gledaoca i ljubitelja fudbala kad to gledam je ko da me kolješ tupim nožem.

ovvaj, mogul mu ja reci? :D
JoseMujica

#1462 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by JoseMujica »

ma cire drug i meni neću se ja ljutit...sve je za ljude :D
Mustang1

#1463 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Mustang1 »

Ja vala ocekujem bolju utakmicu od prethodne dvije ..a ako bude Higuain igro i Benzema od pocetka ocekujem da zabiju barem 2 gola :D
Baudelaire

#1464 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Baudelaire »

Jbg, ja danas pogledah dosadašnju statistiku Lige prvaka i Real u svakom segmentu bolji od Barcelone, pa čak i u posjedu lopte, što me nemalo iznenadilo. Šta ćeš, ubija Mourinho fudbal. Ubije onako usput, ubijajući fudbal, i Tottenham, Valenciu, Lyon, i svakog malo jačeg ili slabijeg ko mu stane na put, ali bitno je da će on svoju misiju ispuniti, ubit će fudbal do kraja.
MrSejo38

#1465 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by MrSejo38 »

Baudelaire wrote:Jbg, ja danas pogledah dosadašnju statistiku Lige prvaka i Real u svakom segmentu bolji od Barcelone, pa čak i u posjedu lopte, što me nemalo iznenadilo. Šta ćeš, ubija Mourinho fudbal. Ubije onako usput, ubijajući fudbal, i Tottenham, Valenciu, Lyon, i svakog malo jačeg ili slabijeg ko mu stane na put, ali bitno je da će on svoju misiju ispuniti, ubit će fudbal do kraja.
Jedan je reko "fudbal = barcelona" , pa onda u takvom kontekstu bih volio da Murinjo ubije taj fudbal veceras 8-)
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#1466 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Entropio »

Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Mascherano Pique Puyol - Xavi Busquets Keita - Pedro Messi Villa
Entropio

#1467 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Entropio »

Barcelona bench: Pinto, Milito, Fontas, Sergio Roberto, Thiago, Afellay and Jeffren

Kako ovo izgleda tanko...
LSD

#1468 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

Entropio wrote:Barcelona bench: Pinto, Milito, Fontas, Sergio Roberto, Thiago, Afellay and Jeffren

Kako ovo izgleda tanko...
Klupa im baš loše izgleda :-?
Obuca9

#1469 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Obuca9 »

JoseMujica wrote:ma očekujem sve osim dobrog fudbala večeras....đe god je Murinjo došao uništena je ljepota igre i sve podređeno rezultatu.

Sram ga bilo, đubre portugalsko, kako mu može biti važniji uspjeh i trofej, nego to kako se njegov imenjak Jose Mujica osjeća.
Jack Be Nimble

#1470 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Jack Be Nimble »

Morinjo sve na sebe preuzio, prizemljen. Pep psuje na konferencijama. To igraci osjete. Cim vide da ne ide po njihovom, Barcini igraci ce poceti pekmeziti se po travi. Morinjo je uspio u zadnje dvije utakmice da skine Barsu sa mjesta favorita i da mu Barsa dolazi kao ranjena ptica. Samim tim, ako Real pobjedi to ce biti i preokret u La ligi, sljedece godine.

Ne mislim da ce ijedna ekipa pobjediti ubjedljivo danas ili sljedece sedmice, al zivi bili pa vidjeli.

Sve u svemu Barsini navijaci se mogu zahvaliti Pepu na ispadanju jer je odlucio da ide u sezonu sa 19 igraca.
Entropio

#1471 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Entropio »

Madrid sastav kao u Kupu, osim Carvalho=>Albiol i Khedira=>Lass. Naprijed su Di Maria, Ronaldo, Ozil.
JoseMujica

#1472 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by JoseMujica »

hz__semir wrote:

Sram ga bilo, đubre portugalsko, kako mu može biti važniji uspjeh i trofej, nego to kako se njegov imenjak Jose Mujica osjeća.
:thumbup: :lol: :lol: :lol: pošteno :!:

jebiga ne gleda svak tekmu navijački...ja volim fudbal kao igru i ne interesuje me ko igra i ko pobijedi ako timovi igraju lijepo za oko i srčano
5 0 5

#1473 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 5 0 5 »

Madrid: Casillas, Arbeloa, Albiol, Pepe, Ramos, C.Ronaldo, Diarra, Marcelo, Xabi Alonso, Di María i Ozil
Klupa: Adan, Kaka, Benzema, Granero, Garay, Higuaín i Adebayor
LSD

#1474 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

hz__semir wrote:

Hajd šta se palite ljudi....nije vam napao nekog od familije ;-)
fixer

#1475 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

Prognoziram da ce vcrs Barca ipak zabiti jedan. Rezultat ovisi o sposobnosti Reala da realizira svoje prilike.
Locked