Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#1451 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma dzaba buraz, po ovom se vidi da je suplja sto je prico Pullis o nekakvom odmoru Begovica, ovim pokazuje da je sad zamjeno stvari, Begovic u Evropi i kupovima brani, Sorensen u ligi, sto ce nazalost reci da je Begovic posto rezervni golman opet!
PS A sad ocekujem navalu Ledenka, Corole i ostalih hejtera.
- jeza u ledja
#1452 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Imao je los niz i zato ga je zamjenio.
- alica.k
#1453 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
BHF_Manijak wrote:Ma dzaba buraz, po ovom se vidi da je suplja sto je prico Pullis o nekakvom odmoru Begovica, ovim pokazuje da je sad zamjeno stvari, Begovic u Evropi i kupovima brani, Sorensen u ligi, sto ce nazalost reci da je Begovic posto rezervni golman opet!
pa i nije bas sve tako jednostavno.jeza u ledja wrote:Imao je los niz i zato ga je zamjenio.
asmiru recimo trenutno ne treba da brani, jer mi ne idemo na euro.
danska ide na euro, i sorensenu treba da je u formi.
plus sorensenu istice ugovor, i govorilo se o tome da ce po isteku otici jer ne brani za stoke u PL, pa vjerovatno i to ima utjecaja...
u svakom slucaju, asmir jeste jedan od boljih golmana u EPL, ko sto je pulis i rekao?
- Edin H.
#1454 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mislim da je rekao mladih.alica.k wrote:BHF_Manijak wrote:Ma dzaba buraz, po ovom se vidi da je suplja sto je prico Pullis o nekakvom odmoru Begovica, ovim pokazuje da je sad zamjeno stvari, Begovic u Evropi i kupovima brani, Sorensen u ligi, sto ce nazalost reci da je Begovic posto rezervni golman opet!
PS A sad ocekujem navalu Ledenka, Corole i ostalih hejtera.pa i nije bas sve tako jednostavno.jeza u ledja wrote:Imao je los niz i zato ga je zamjenio.
asmiru recimo trenutno ne treba da brani, jer mi ne idemo na euro.
danska ide na euro, i sorensenu treba da je u formi.
plus sorensenu istice ugovor, i govorilo se o tome da ce po isteku otici jer ne brani za stoke u PL, pa vjerovatno i to ima utjecaja...
u svakom slucaju, asmir jeste jedan od boljih golmana u EPL, ko sto je pulis i rekao?
Ali ima tu i kod golmana srece, osim dobrog postavljanja, refleksa itd.. U Portugalu majku mu, da je makar slucajno neki od onih golova odbranio, a ono sto izvadi veceras je nevjerovatno, cini mi se da se bacio nasumice, da nista nije mogao vidjeti i izvadi je vrhovima prstiju.
- alica.k
#1455 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma da.Edin H. wrote:Mislim da je rekao mladih.
Ali ima tu i kod golmana srece, osim dobrog postavljanja, refleksa itd.. U Portugalu majku mu, da je makar slucajno neki od onih golova odbranio, a ono sto izvadi veceras je nevjerovatno, cini mi se da se bacio nasumice, da nista nije mogao vidjeti i izvadi je vrhovima prstiju.
u portugalu da je primio samo dva gola sto mu pripisuju (ja ne!), mi bismo sad bili na euru.
sto ce reci, kad citav tim igra lose, ne moze se poraz svaliti na pojedinca.
- veljaca
#1456 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da, ali onda ne treba ni pobjedu onda pripisati pojedincu .....alica.k wrote:ma da.Edin H. wrote:Mislim da je rekao mladih.
u portugalu da je primio samo dva gola sto mu pripisuju (ja ne!), mi bismo sad bili na euru.
sto ce reci, kad citav tim igra lose, ne moze se poraz svaliti na pojedinca.
Treba stvari realno posmatrati ....
U portugalu Begovic je trebao bolje reagirati kod prvog gola - koji je i prelomio utakmicu ..... a ja ne osudjujem samo njega u toj utakmici .... Citav tim, na celu sa selektorom je podbacio ....
- alica.k
#1457 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ako cemo tako onda mozes redom, za svakog igraca izdvajat sta je pogresno uradio.veljaca wrote:Da, ali onda ne treba ni pobjedu onda pripisati pojedincu .....
Treba stvari realno posmatrati ....
U portugalu Begovic je trebao bolje reagirati kod prvog gola - koji je i prelomio utakmicu ..... a ja ne osudjujem samo njega u toj utakmici .... Citav tim, na celu sa selektorom je podbacio ....
cinjenica na kraju je da smo izgubili, i niko nije kriv pojedinacno.
inace, ni pobjedu ne prepisujem pojedincu, al nismo pobjedili pa sam mislila da je to irelevantno.
- simonese
#1458 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ziv bio,nemoj mislitDinoZe wrote:Mislim da nam je svima jasno da cemo u sljedecim kvalifikacijam izgubiti barem dvije utakmice, eh sada je pitanje koje dvije.
Ja mislim da cemo izgubiti u Grckoj sto posto, a za ovu drugu se vagam.
- neo7
#1459 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
16.12 protiv Poljske ? Sada javise na FTV, kako se o tome nije pricalo ranije ?
- Manic Psycho
#1460 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
kako ce se pricati kad je danas dogovoreno, ili nije dogovoreno. jer susic je rekao da je odbio ponudu poljske, a osim prihvatio. pa se jos ne zna kako ce zavrsiti. i igrace samo igraci iz premijer lige ko prosli put
-
palermo
#1461 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Olimpijsko-mediteranska. tako barem piše na duplom portaluneo7 wrote:16.12 protiv Poljske ? Sada javise na FTV, kako se o tome nije pricalo ranije ?
-
Baudelaire
#1462 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
http://--- SPAM ---/vijesti.aspx?id=29564
Vidi ove ublehe. Zaboravio da je popljuvao Džeku nakon te utakmice.
Vidi ove ublehe. Zaboravio da je popljuvao Džeku nakon te utakmice.
- Charuga
- Globalni moderator
#1463 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Selektor Olimpijske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Husref Musemić, objavio je imena 18 igrača koji će se u prijateljskom susretu 16. decembra u Antaliji suprostaviti izabranoj vrsti Poljske.
Na spisku se nalaze sljedeći fudbaleri: Adnan Hadžić (Zrinjski), Semir Bukvić (Željezničar), Toni Šunjić (Zrinjski), Vedad Šabanović (GOŠK), Benjamin Čolić (Željezničar), Marin Aničić (Zrinjski), Muamer Svraka (Željezničar), Srđan Stanić (Željezničar), Emir Halilović (Zvijezda), Jasmin Mešanović (Sloboda), Nermin Haskić (Sarajevo), Srđan Grahovac (Borac), Zoran Kvržić (Osijek), Ivan Sesar (Sarajevo), Muamer Dupovac (Sarajevo), Dino Ćorić (Široki Brijeg), Haris Harba (Olimpic) i Amer Bekić (Zrinjski).
-
bahonnen
#1464 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nisam ni znao da je on taj selektor... fkt 
-
amko76
#1465 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hebaćemo Portugal, ups mislim Grčku.
Eee jadi moji, opet vi isto.
Eee jadi moji, opet vi isto.
-
ja71
#1466 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Po meni je presudan Safetov kukavicluk.veljaca wrote: ... kod prvog gola - koji je i prelomio utakmicu ..... a ja ne osudjujem samo njega u toj utakmici ....
Neki dan sam ponovo pogledao utakmicu.
Covjece mi smo do 65 min. imali 2:3
i trebao nam je jos jedan j*b*ni gol.
Zasto nije uveo ne jednog nego dva napadaca.
Vise se nema sta izgubiti.
Isto sr*nje gubili 2:3, 2:6 ili 2:10.
Dobar trener je onaj koji je u stanju uvidjeti da nesto ne ide
i to (bar pokusati) promijeniti.
Ali ipak treba da ostane.
Nama treba kontinuitet.
Ali ce morati o svom poslu nesto nauciti.
i da stisne muda u pravom trenutku.
ako kome treba utakmica (na njemackom sa kanala SPORT1) mogu mu je u divixu poslati. nedostaje prvih 5 min.
- Edin H.
#1467 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako mislis poslati, je bih volio ponovo pogledati. Bio sam na stadionu, ionako nista nisam vidio/zapamtioja71 wrote:Po meni je presudan Safetov kukavicluk.veljaca wrote: ... kod prvog gola - koji je i prelomio utakmicu ..... a ja ne osudjujem samo njega u toj utakmici ....
Neki dan sam ponovo pogledao utakmicu.
Covjece mi smo do 65 min. imali 2:3
i trebao nam je jos jedan j*b*ni gol.
Zasto nije uveo ne jednog nego dva napadaca.
Vise se nema sta izgubiti.
Isto sr*nje gubili 2:3, 2:6 ili 2:10.
Dobar trener je onaj koji je u stanju uvidjeti da nesto ne ide
i to (bar pokusati) promijeniti.
Ali ipak treba da ostane.
Nama treba kontinuitet.
Ali ce morati o svom poslu nesto nauciti.
i da stisne muda u pravom trenutku.
ako kome treba utakmica (na njemackom sa kanala SPORT1) mogu mu je u divixu poslati. nedostaje prvih 5 min.
Je li imas neki link?
-
ja71
#1468 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
npr. preko mailaEdin H. wrote: Kako mislis poslati, je bih volio ponovo pogledati. Bio sam na stadionu, ionako nista nisam vidio/zapamtio![]()
Je li imas neki link?
to su fajlovi koje sam snimio na satelitskoj pa konvertiro u divx
sto se mene tice moze to neko postaviti za skidanje
-
Baudelaire
#1469 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa zar nije prevelika za mail?
-
ja71
- ultima_palabra
#1471 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kažu da je Dialiba glavni igrač Mechelena i da igra pravo dobro. Mislim da bi bilo dobro oprobati ga, teško da može biti gori od Muslimovića, Zeca i ostalih koji konkurišu za mjesto u napadu pored Džeke i Ibiševića.
- al_neri
#1472 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja koliko znam Dialiba nema pravo nastupa za BiH nazalostultima_palabra wrote:Kažu da je Dialiba glavni igrač Mechelena i da igra pravo dobro. Mislim da bi bilo dobro oprobati ga, teško da može biti gori od Muslimovića, Zeca i ostalih koji konkurišu za mjesto u napadu pored Džeke i Ibiševića.
-
Baudelaire
#1473 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Što ne bi imao?al_neri wrote:Ja koliko znam Dialiba nema pravo nastupa za BiH nazalostultima_palabra wrote:Kažu da je Dialiba glavni igrač Mechelena i da igra pravo dobro. Mislim da bi bilo dobro oprobati ga, teško da može biti gori od Muslimovića, Zeca i ostalih koji konkurišu za mjesto u napadu pored Džeke i Ibiševića.
- ultima_palabra
#1474 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako to? Igrao je jednom za mladu repku, a Senegalci ga nikad nisu zvali.al_neri wrote:Ja koliko znam Dialiba nema pravo nastupa za BiH nazalostultima_palabra wrote:Kažu da je Dialiba glavni igrač Mechelena i da igra pravo dobro. Mislim da bi bilo dobro oprobati ga, teško da može biti gori od Muslimovića, Zeca i ostalih koji konkurišu za mjesto u napadu pored Džeke i Ibiševića.
- al_neri
#1475 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Znam da je igrao onu utakmicu protiv Walesa i da je cak i strijelac bio, ali znam da je poslije nekih problema bilo oko papirologije, te da su se promjenila pravila oko boravka u drzavi za drzavljanstvo, posto on nema nikakve veze sa BiH, a on te uslove ne ispunjava valjda. Stvarno nisam siguran, nego kroz maglu se sjecam ovoga, ako neko zna bolje, bilo bi dobro da napise