ekupon.ba
-
missko
#1452 Re: ekupon.ba
A zar se mora reci da imas bon odmah na pocetku. Zar ne narucis sta zelis i onda mu das bon i doplatis osatatk ako si prekoracio ili samo na kraju platis bonom ako si granici vrijednosti bona?Pitarrr82 wrote:karanana wrote:odradih danas kras choco bar prije isteka. dakle prvi put prije par sedmica mi podvalili ono s mlijekom. danas dodjem kad ono nema bajadere. haj uzeh neki kolac, onako nije los, ali nista posebno. i dvije cjedjene narandze, bolje da mi je donijeo dvije case vode. napravljene od jedne narandze, i tako razvodnjeno u malim casama (vidio case kod drugih gostiju koje su vece). sumnjam da ce me tamo vise vidjeti. dakle u ovom slucaju ekupon je bio kontrareklama. da ga nisam uzeo, moguce je da bih nekad i otisao tamo i bez njega.
Drug ti pravo peh jbt...
- Pitarrr82
#1453 Re: ekupon.ba
missko wrote:A zar se mora reci da imas bon odmah na pocetku. Zar ne narucis sta zelis i onda mu das bon i doplatis osatatk ako si prekoracio ili samo na kraju platis bonom ako si granici vrijednosti bona?Pitarrr82 wrote:karanana wrote:odradih danas kras choco bar prije isteka. dakle prvi put prije par sedmica mi podvalili ono s mlijekom. danas dodjem kad ono nema bajadere. haj uzeh neki kolac, onako nije los, ali nista posebno. i dvije cjedjene narandze, bolje da mi je donijeo dvije case vode. napravljene od jedne narandze, i tako razvodnjeno u malim casama (vidio case kod drugih gostiju koje su vece). sumnjam da ce me tamo vise vidjeti. dakle u ovom slucaju ekupon je bio kontrareklama. da ga nisam uzeo, moguce je da bih nekad i otisao tamo i bez njega.
Drug ti pravo peh jbt...
Mislim da ne moras ali ja evo jesam i dobio sam rajsku bajaderu kao i finu cijedjenu narandzu, ima slika par stranica prije...
-
nera18
#1454 Re: ekupon.ba
a ne mozes zbog racuna obicno, specificna je ponuda pa izdaju i takav racun ili ne izdaju jer si platio unaprijed, a oni izdali racun e kuponu
- karanana
#1455 Re: ekupon.ba
konto sam ja ne rec da imam e kupon. i zatrazih dvije bajadere i dvije cjedjene bez spominjanja kupona, ali kad rece nema bajadere, onda ja rekoh kako imam ekupon i upitah sta mogu umjesto baje dobiti.
- Pitarrr82
#1456 Re: ekupon.ba
karanana wrote:pa kad sam trazio dvije bajadere i dvije cjedjene, on rece nema bajadere, i onda ja rekoh kako imam ekupon i upitah sta mogu umjesto baje dobiti.
Ne znam fakat ali nije bilo bajadere ni kada sam ja bio vjerovao ili ne pa su je topili samo za mene sto sam cekao nekih 15min.
-
missko
#1457 Re: ekupon.ba
Ne kontamnera18 wrote:a ne mozes zbog racuna obicno, specificna je ponuda pa izdaju i takav racun ili ne izdaju jer si platio unaprijed, a oni izdali racun e kuponu
Zna se do kada vazi valjda kupon , mislim do kojeg ga roka moras iskoristiti, i sve do tada je on legalno sredstvo placanja kao i novac. Ja sam jednom bio u jednom restoranu imao obrok za 2 u vrijednosti od 50 maraka ali sam napravio ceh od 90 i platio kuponom i dodao 40 km.
- ema_
#1458 Re: ekupon.ba
Ja sam rekla odmah da je ekupon, i isto sam očekivala da mi nešto pokušaju podvaliti, ali nisu srećom
Osim što sam dobila limunadu umjesto naranče, i to one čaše od 3 litre

- Pitarrr82
#1459 Re: ekupon.ba

Evo jos jednom...
P.S. Vidi se malo i narandza u velikoj casi...
-
Jeep27
#1460 Re: ekupon.ba
Potpisujem...meni se isto desilo, samo sto je naranca bila u vecoj casi, ali jednako razvodnjena.karanana wrote:odradih danas kras choco bar prije isteka. dakle prvi put prije par sedmica mi podvalili ono s mlijekom. danas dodjem kad ono nema bajadere. haj uzeh neki kolac, onako nije los, ali nista posebno. i dvije cjedjene narandze, bolje da mi je donijeo dvije case vode. napravljene od jedne narandze, i tako razvodnjeno u malim casama (vidio case kod drugih gostiju koje su vece). sumnjam da ce me tamo vise vidjeti. dakle u ovom slucaju ekupon je bio kontrareklama. da ga nisam uzeo, moguce je da bih nekad i otisao tamo i bez njega.
- amaretto
#1461 Re: ekupon.ba
Kad sam došao rekao sam da imam ekupon i da mi donese pravu rajsku bajaderu što sam i dobio.Jeep27 wrote:Potpisujem...meni se isto desilo, samo sto je naranca bila u vecoj casi, ali jednako razvodnjena.karanana wrote:odradih danas kras choco bar prije isteka. dakle prvi put prije par sedmica mi podvalili ono s mlijekom. danas dodjem kad ono nema bajadere. haj uzeh neki kolac, onako nije los, ali nista posebno. i dvije cjedjene narandze, bolje da mi je donijeo dvije case vode. napravljene od jedne narandze, i tako razvodnjeno u malim casama (vidio case kod drugih gostiju koje su vece). sumnjam da ce me tamo vise vidjeti. dakle u ovom slucaju ekupon je bio kontrareklama. da ga nisam uzeo, moguce je da bih nekad i otisao tamo i bez njega.
Međutim čaša cijeđene naranče do vrha puna leda, ne znam da li je i pola naranče bilo iscjeđeno.
Vrlo neprofesionalno, a vidim mnogi su nezdaovoljni.
Međutim bio sam na orijentalnoj masaži u BioMaxima salonu. Mogu reći da sam vrlo zadovoljan, ali bih volio čuti i ostala mišljenja.
-
nera18
#1462 Re: ekupon.ba
e kupon napravi dogovor sa krasom recimo...e kupon prikupi 34932 ljudi ce uzeti tu bajaderu, mi platimo e kuponu, a kras ispostavi racun po njihovom dogovoru e kuponu i e kupin im plati tako da kad ti dodjes u kras, on ti nece ispostaviti ponovo racun, nema smisla jer je to vec placeno po toj ranijoj fakturi i zato mi moramo najaviti da je e kupon u pitanju i onda nam oni daju kakaomissko wrote:Ne kontamnera18 wrote:a ne mozes zbog racuna obicno, specificna je ponuda pa izdaju i takav racun ili ne izdaju jer si platio unaprijed, a oni izdali racun e kuponu![]()
![]()
Zna se do kada vazi valjda kupon , mislim do kojeg ga roka moras iskoristiti, i sve do tada je on legalno sredstvo placanja kao i novac. Ja sam jednom bio u jednom restoranu imao obrok za 2 u vrijednosti od 50 maraka ali sam napravio ceh od 90 i platio kuponom i dodao 40 km.
-
missko
#1463 Re: ekupon.ba
To moze ali kada prodaju iskljucivo jedan proizvod iz asortimana. Ja sam mislio da prodaju kupone kao sto samo ime platforme kaze ekupon. Ja gdje sam bio , sam uzeo kupon od 50 km vrijednosti za 25 km i za 50 km kupio sta sam htio i ovaj restoran koji placa npr ekuponu on mu vec dogoverenim ugovorom plati procente od uspojesnog deala. Nema tu izdavanja racuna za prodatih 100 telecih snicli nego jednostavno pogode na pocetku ako prodaju 1000 kupona deal je uspjesan i ekupon dobije 20 % a ako deal ne uspije nikom nista.nera18 wrote:e kupon napravi dogovor sa krasom recimo...e kupon prikupi 34932 ljudi ce uzeti tu bajaderu, mi platimo e kuponu, a kras ispostavi racun po njihovom dogovoru e kuponu i e kupin im plati tako da kad ti dodjes u kras, on ti nece ispostaviti ponovo racun, nema smisla jer je to vec placeno po toj ranijoj fakturi i zato mi moramo najaviti da je e kupon u pitanju i onda nam oni daju kakaomissko wrote:Ne kontamnera18 wrote:a ne mozes zbog racuna obicno, specificna je ponuda pa izdaju i takav racun ili ne izdaju jer si platio unaprijed, a oni izdali racun e kuponu![]()
![]()
-
Karen
#1464 Re: ekupon.ba
Što se tiče kozmetičkog salona i aromaterapije, ja sam zadovoljna. Zvala u subotu gospođu da me što ranije primi, i dobila sam termin rano jutros. Čisto, nježno i ljubazno.
- ema_
#1465 Re: ekupon.ba
Valja li ova masaža ičeme? 
- karanana
#1466 Re: ekupon.ba
vidi ima i tiket.ba na ovaj fazon.
- Ma.Le.Na
#1467 Re: ekupon.ba
karanana wrote:vidi ima i tiket.ba na ovaj fazon.
imaju fine ponude!
- Ma.Le.Na
#1469 Re: ekupon.ba
a znamkaranana wrote:sad ce nas izbrisat
- Pitarrr82
#1470 Re: ekupon.ba
ema_ wrote:Valja li ova masaža ičeme?
I ja se to pitam, tj. ja se pitam valja li ičemu
- jaca-maca
#1471 Re: ekupon.ba
Ja zovem i zovem i niko se ne javlja ccKaren wrote:Što se tiče kozmetičkog salona i aromaterapije, ja sam zadovoljna. Zvala u subotu gospođu da me što ranije primi, i dobila sam termin rano jutros. Čisto, nježno i ljubazno.
-
Karen
#1472 Re: ekupon.ba
Ja sam mailom komunicirala i rekla mi je da nazovem do 11,30 ili poslije 18,30. Probaj onda kasnije.jaca-maca wrote:Ja zovem i zovem i niko se ne javlja ccKaren wrote:Što se tiče kozmetičkog salona i aromaterapije, ja sam zadovoljna. Zvala u subotu gospođu da me što ranije primi, i dobila sam termin rano jutros. Čisto, nježno i ljubazno.
-
Una ragazza
#1473 Re: ekupon.ba
Narucila se za petak after work
gospodja se cinila bas ljubazna na telefon...
Je li neko bio u Dufney-u, manikir i pedikir?? Mamu na to saljem sutra aBd
- terra_incognita
#1474 Re: ekupon.ba
Javi kako je prošlaUna ragazza wrote:Narucila se za petak after workgospodja se cinila bas ljubazna na telefon...
Ja sam se naručila za kraj oktobra......
-
Una ragazza
#1475 Re: ekupon.ba
Javim
Pri kraju sam sa Perfectom i stvarno sam zadovoljna kako feniraju...svaki put trazim na drugi nacin i jako su ljubazni, bez obzira sto je strasna guzva...
Je li ko probao ovaj kumpir??
Pri kraju sam sa Perfectom i stvarno sam zadovoljna kako feniraju...svaki put trazim na drugi nacin i jako su ljubazni, bez obzira sto je strasna guzva...
Je li ko probao ovaj kumpir??