bademi, bademi, bademi! a uz to i cimet, ali pravi cimet, a ne zamjena koju nam obicno podmecu. uz to, caj od zare!Cholina_Lokica wrote:E drage moje, trudnoca i zeljezo u krvi![]()
Ima li koja da je plaho problema imala zbog toga i sve to...
Od kako znam za sebe, znam i za problem sa zeljezom, mislim da mi je nalaz dva puta u zivotu bio ok sto se toga tice, uvijek je ispod svake granice normalnog. Eh, sad sam sva isprepadana sta cu i kako cu, google me ubi informacijama kakve sve komplikacije mogu se pojaviti![]()
Necemo pravit dijete odmah sutra, ali u dogledno vrijeme da, i treba mi da se pripremim za toga... Znaci kod mene je situacija dzaba hrana sva, ne pomaze u povecanju, tablete ne smijem da pijem, bilo je par pokusaja svaki put zavrsila u bolnici, u tolikoj mjeri ih ne podnosim, tako da otpadaju. Sad sam sva panicna sta cu sa zeljezom, da mogu u dogledno vrijeme juniora iznijeti kako treba
ako budes dobra, posudim ti jednu knjigu koju je pisala vegetarijanka - the natural pregnancy book
ustvari, daj mail adresu, posaljem ti pdf!
Ma.Le.Na wrote:ja samo znam da ja kad zatrudnim wewa ce biti prva da sazna i da bude angazovaTa ko moj licni guru i trener![]()
jah ...zaboravila sam joj to reci al evo nikad nije kasno![]()
![]()