Šta nakon razvoda!?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
moonca

#1451 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by moonca »

Xavier1 wrote:
moonca wrote:
Xavier1 wrote:Razvedene su obicno one koje su jurile kretencice i rano se udale. Uglavnom bas mi je big red flag ako cujem da je razvedena. Jos ako ima i dijete bjezat sto dalje od nje.
Polako ti sa tim predrasudama. :shock:

Nikakve razlike tu nema,jel bila udata, koliko je momaka imala.....itd - ako ti se svidja i ako se ugodno osjecas u njenomdrustvu - ta je za tebe-ako te hoce.
Ma razvedeni nek se uparuju sa razvedenim. Ne treba mi to u zivotu.
Ti si mlad i dosta imas pozitovnih osobina. Mozes izbjegavati takve veze, no ako se desi ne bjezi, pokusaj. zasto mislis da se samo razvedeni slazu, razumIju.Pogresno, nema nikakvih studija oko toga. :-D
S4mpion

#1452 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by S4mpion »

Zejnep wrote:
Žena sama doprinese do stava društva naspram nj, bila ona udata, razvedena, udovica, slobodna itd.
Vjeruj da muž sa tim veze nema.
Nisu mi jasne žene koje su razvedene i dopuštaju da ih se ponižava zbog toga.
Mada ja nikad ništa slično vidjela nisam a čula evo jesam na forumu, da to postoji.
Nekad jeste tako, ali činjenica je da društvo zna bit' okrutno i prema ženama koje to ničim nisu zaslužile.
Warashii

#1453 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Warashii »

Xavier1 wrote:Razvedene su obicno one koje su jurile kretencice i rano se udale. Uglavnom bas mi je big red flag ako cujem da je razvedena. Jos ako ima i dijete bjezat sto dalje od nje.
Nikad ne znas sta ti tvoje sutra donosi i u kakvoj se situaciji i sam mozes naci.
Xavier1

#1454 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Xavier1 »

moonca wrote: Ti si mlad i dosta imas pozitovnih osobina. Mozes izbjegavati takve veze, no ako se desi ne bjezi, pokusaj. zasto mislis da se samo razvedeni slazu, razumIju.Pogresno, nema nikakvih studija oko toga. :-D
Ne moze se desiti. Isto kao sto cura odbije tipa koji joj se svidio kad sazna gdje i za koliko radi, tako i ja ovdje. Ljubav je danas cisti interes.
Zejnep

#1455 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Zejnep »

Xavier1 wrote:
moonca wrote: Ti si mlad i dosta imas pozitovnih osobina. Mozes izbjegavati takve veze, no ako se desi ne bjezi, pokusaj. zasto mislis da se samo razvedeni slazu, razumIju.Pogresno, nema nikakvih studija oko toga. :-D
Ne moze se desiti. Isto kao sto cura odbije tipa koji joj se svidio kad sazna gdje i za koliko radi, tako i ja ovdje. Ljubav je danas cisti interes.

Sjooooooo
Belay Queen

#1456 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Belay Queen »

batali zejno,samo ce ti mozak eksplodirat od ovolikih kolicina gluposti :lol:
moonca

#1457 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by moonca »

Xavier1 wrote:
Sta ti trazis? :)
Warashii

#1458 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Warashii »

moonca wrote:
Xavier1 wrote:
Igracke?
:mrgreen:
Zejnep

#1459 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Zejnep »

:lol:
Zejnep

#1460 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Zejnep »

Belay Queen wrote:batali zejno,samo ce ti mozak eksplodirat od ovolikih kolicina gluposti :lol:
Dobro si. :cry:
Xavier1

#1461 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Xavier1 »

moonca wrote:
Xavier1 wrote:
Nisam ja bitan. :oops:
MarlboroGold

#1462 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by MarlboroGold »

Ka'e vidi je jest opasna... tri bivša muža sahranila...
Zejnep

#1463 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Zejnep »

MarlboroGold wrote:Ka'e vidi je jest opasna... tri bivša muža sahranila...
Nisu to bivši :mrgreen:
MarlboroGold

#1464 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by MarlboroGold »

Zejnep wrote:
MarlboroGold wrote:Ka'e vidi je jest opasna... tri bivša muža sahranila...
Nisu to bivši :mrgreen:
Tako kažu neki dan... ja u prolazu kad:

Image
Zejnep

#1465 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Zejnep »

To ono "Objekat je pod video nadzorom"? :lol:
MarlboroGold

#1466 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by MarlboroGold »

Ma nema boljeg nadzora... to sve zna i vidi :D
shandrprcSA

#1467 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by shandrprcSA »

nastavit zivjeti :D
zipoo

#1468 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by zipoo »

MarlboroGold wrote:Ma nema boljeg nadzora... to sve zna i vidi :D
Vracam se kuci iz pijanke negdje 4 ujutru, kona na balkonu sjedi, smeka i pusi, a ja ne mogu da potrefim jebeni kljuc. Grobtejebo 4 ujutru. I to ne jednom nego sto i jendom. Najjace kada me pita gdje si to bio. Brao maline eto gdje sam bio
moonca

#1469 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by moonca »

Jao, svi se dali u uzgoj malina. :-)
Ramzess Veliki

#1470 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Ramzess Veliki »

Warashii wrote:
Ramzess Veliki wrote: Znam ... ali ja se ne mogu pomiriti sa tim da ostatak zivota provedem sa osobom sa kojom ne dijelim takva osjecanja.
Radije cu pokusavati sa jednom, drugom, trecom ... I tako dok ne nadjem onu pravu. Makar ih mijenjao svaki dan. :sad:
Pa jbte.
Bi li pomislio kad da je mozda do tebe a ne do te neke druge, trece... ?
Do mene je da se ne predam bez borbe ... :oops:
Ramzess Veliki

#1471 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Ramzess Veliki »

moonca wrote:
Ramzess Veliki wrote:Znam ... ali ja se ne mogu pomiriti sa tim da ostatak zivota provedem sa osobom sa kojom ne dijelim takva osjecanja.
Radije cu pokusavati sa jednom, drugom, trecom ... I tako dok ne nadjem onu pravu. Makar ih mijenjao svaki dan. :sad:
Sta ocekujes od te 'prave'? :zoka:
Kad me ozbiljno pitas, ozbiljno cu I odgovoriti ... ne mnogo, da dijelimo dobro I zlo sa rukom u ruci, da pruzimo osmijeh kad se vidimo nakon povratka sa posla, da mi je zadovoljstvo skuhati rucak zbog njenog odobravajuceg osmijeha, da me iznenadi sa ispeglanom kosuljom i kafom ujutru, da nikada ne izdam njena osjecanja prema meni, a ni ja njena, da nikada ne dignemo glas jedno na drugo ili na djecu, da nikada ne izgubimo onaj mali komad djetinjastosti koji je jos ostao u nama.

I da zajedno izaberemo motor. :thumbup:
Auto moze izabrat' koje hoce. :novine:
Ramzess Veliki

#1472 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Ramzess Veliki »

Warashii wrote:
Ramzess Veliki wrote: Znam ... ali ja se ne mogu pomiriti sa tim da ostatak zivota provedem sa osobom sa kojom ne dijelim takva osjecanja.
Pa jbte.
Bi li pomislio kad da je mozda do tebe a ne do te neke druge, trece... ?
Pa mozda nakon tridesetak pocnem razmisljati da je mozda dijelom i do mene ??? :shock:
Ramzess Veliki

#1473 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Ramzess Veliki »

superiska wrote: Ja nikada, ama baš nikakvu, neugodnost zbog toga nisam doživjela, osim, jednom, ovdje na forumu ali, naravno, to ne shvatam ozbiljno.
Eh sad, moguće je da je sve individualno. Zavisi puno i od ponašanja. Lično, vodim miran, pristojan i normalan život, možda ne dajem materijala niti povoda drugima, čak šta više. Također, 100% sam samostalna. Sama sam riješila stambeno pitanje, stabilan i pristojan posao, i s te strane meni nije potrebna apsolutno nikakva podrška.
Dakle, sve je stvar kakav ćeš život iza toga izabrati.
Na prvom i najvažnijem mjestu ja sam majka pa sve ostalo :srce:
:sretan:

To je najvaznija stvar. :thumbup:
Ima zivota I u braku i van braka.
Ramzess Veliki

#1474 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by Ramzess Veliki »

Zejnep wrote:
S4mpion wrote:
Zejnep wrote: Muž zaštita od društva? De ba :lol:
Što da ne?

Stav društva nije nužno isti prema ženama u braku i onima koje su razvedene ili ostale bez muža.
Žena sama doprinese do stava društva naspram nj, bila ona udata, razvedena, udovica, slobodna itd.
Vjeruj da muž sa tim veze nema.
Nisu mi jasne žene koje su razvedene i dopuštaju da ih se ponižava zbog toga.
Mada ja nikad ništa slično vidjela nisam a čula evo jesam na forumu, da to postoji.
Podrzavam, ja sto znam razvedenih zena sve imaju podrsku od drustva, komsija, prijatelja ...
MarlboroGold

#1475 Re: Šta nakon razvoda!?

Post by MarlboroGold »

zipoo wrote:
MarlboroGold wrote:Ma nema boljeg nadzora... to sve zna i vidi :D
Vracam se kuci iz pijanke negdje 4 ujutru, kona na balkonu sjedi, smeka i pusi, a ja ne mogu da potrefim jebeni kljuc. Grobtejebo 4 ujutru. I to ne jednom nego sto i jendom. Najjace kada me pita gdje si to bio. Brao maline eto gdje sam bio
Hajd dobar si... ja sam jednom dosta popio, profulao sprat i pokušao otključati vrata od komšijinog stana. On mislio da lopov hoće da provali... srećom smo jako dobri pa nije puno zamjerio :lol:
Post Reply