Ahmo je ledžendJa Sam Odavle wrote:LOL. Nije valjda mislio na sebe i Svemirka?JoseMujica wrote:reko Ahmed piramida ima.
Ahmed Bosnic wrote: "Najgrlatiji su uvijek ljudi sa skromnim znanjem, nepotvrđeni znanstveni autoriteti i oni koji u svemu traže svoj interes.
Bosanska dolina piramida
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1451 Re: Bosanska dolina piramida
-
Avetinho
#1452 Re: Bosanska dolina piramida
Nemoj nam saturna dirat, on je tu da nas podsjeti da po Bosni naucnici jos uvijek imaju problema dokazujuci da su tu nekad davno ipak zivjela inteligentna bicaDanguba wrote:ovaj jos gori6saturn6 wrote:A nije problem to sto hodze, svecenici i ostali muskarci u haljinama prodaju maglu ljudima, po dzamijama i crkvama?Heller wrote:De ba recite vi meni jeste normalni, čuj podržavat piramide i Semirovo drkanje, treba napravit klizišta da ljudima s brda krenu kuće u gradA jel treba samoprozvani arheolog da unisti ostatke starog grada Visokog ono malo što je ostalo?
Jebo vas taj Turizam ako ce izmisljat gluposti a oštetiti spomenike BH histroije, koji turizam dođe ljeti 500-600 luđaka ala Bosnić i Osmanagić, izvuče godišnje koji milion a "turisti" ostave 50-ak hiljada...
Kako ne možete da shvatite da su svi vodeći naučnici BiH i Svijeta rekli da nema piramida i nađe se Semir sociolog da pametuje geolozima, arheolozima...
Samo ne znam šta će sljedeće, možda nać kostur T-Rexa u piramidi?
Ma i da nisu piramide, prije cu u to vjerovat, nego u nevidljivog bradonju na nebu koji je ostavio hadema i kevu u dzungli da incestom stvaraju svoje potomke..
pa cijeli se svijet smije religiji, bolan, bolan..
NE DAJ SE SEMIREEEEE UZ TEBE JE CIJELA BOSNAA
-
Heller
#1453 Re: Bosanska dolina piramida
Kakve veze ima moj post s religijom, i usput ja sam ti antiteist tako da ispdas glup6saturn6 wrote:A nije problem to sto hodze, svecenici i ostali muskarci u haljinama prodaju maglu ljudima, po dzamijama i crkvama?Heller wrote:De ba recite vi meni jeste normalni, čuj podržavat piramide i Semirovo drkanje, treba napravit klizišta da ljudima s brda krenu kuće u gradA jel treba samoprozvani arheolog da unisti ostatke starog grada Visokog ono malo što je ostalo?
Jebo vas taj Turizam ako ce izmisljat gluposti a oštetiti spomenike BH histroije, koji turizam dođe ljeti 500-600 luđaka ala Bosnić i Osmanagić, izvuče godišnje koji milion a "turisti" ostave 50-ak hiljada...
Kako ne možete da shvatite da su svi vodeći naučnici BiH i Svijeta rekli da nema piramida i nađe se Semir sociolog da pametuje geolozima, arheolozima...
Samo ne znam šta će sljedeće, možda nać kostur T-Rexa u piramidi?
Ma i da nisu piramide, prije cu u to vjerovat, nego u nevidljivog bradonju na nebu koji je ostavio hadema i kevu u dzungli da incestom stvaraju svoje potomke..
pa cijeli se svijet smije religiji, bolan, bolan..
NE DAJ SE SEMIREEEEE UZ TEBE JE CIJELA BOSNAA
- akcid
#1454 Re: Bosanska dolina piramida
Jesi li možda htio napisati ateist umjesto antiteist, ili si zaista antiteist? Ako jesi, kako, čime provodiš svoj antiteizam?Heller wrote:Kakve veze ima moj post s religijom, i usput ja sam ti antiteist tako da ispdas glup
-
Heller
#1455 Re: Bosanska dolina piramida
Tragom Envera Hoxheakcid wrote:Jesi li možda htio napisati ateist umjesto antiteist, ili si zaista antiteist? Ako jesi, kako, čime provodiš svoj antiteizam?Heller wrote:Kakve veze ima moj post s religijom, i usput ja sam ti antiteist tako da ispdas glup
-
Avetinho
#1456 Re: Bosanska dolina piramida
Nova religija zove se "piramidiotizam". Mantraju na vrhu brda svake ravnodnevnice, dugodnevnice i kratkodnevnice, a bogami i ostalim danima kad se skupi para iz razno-raznih budzeta, i prizivaju spasioce sa sazvjedja Plejada da upale dzinovski generator za proizvodnju tornada.Heller wrote:Tragom Envera Hoxheakcid wrote:Jesi li možda htio napisati ateist umjesto antiteist, ili si zaista antiteist? Ako jesi, kako, čime provodiš svoj antiteizam?Heller wrote:Kakve veze ima moj post s religijom, i usput ja sam ti antiteist tako da ispdas glup![]()
o kakvoj relgiji vi pričate, konto sam da su tema Semirove iluzije
-
Sikandar
#1457 Re: Bosanska dolina piramida
Piramida ima.
Već ga je snimio i objavio Histoy chanel, a na tom kanalu su naučnici koji će, ozbiljno pomjeriti i uzdrmati sadašnju dogmu o postanku čovjekai i njegovoj historiji.
Tako da se već danas stvara jedna nova historija čovječanstva, odnosno njegovog nastanka i razvoja.
Već ga je snimio i objavio Histoy chanel, a na tom kanalu su naučnici koji će, ozbiljno pomjeriti i uzdrmati sadašnju dogmu o postanku čovjekai i njegovoj historiji.
Tako da se već danas stvara jedna nova historija čovječanstva, odnosno njegovog nastanka i razvoja.
-
Avetinho
#1458 Re: Bosanska dolina piramida
Kako tek "vec danas"? Pa Svemirko je "novu" istoriju napisao ima vec deset godina.Sikandar wrote:Piramida ima.
Znas onu o Hitleru na Juznom polu, i o Majama koji su frulicama pomjerali letece tanjire, i o pra-Visocanima koji su tornadima iz piramide unistavali neprijatelje.
Ima toga jos kamara, a najbolji dio pisao je cuveni naucnik Dr.Phil Ismet Guglic, od milja nazvan Izmo Gugla, po cuvenoj Svemirkovoj rubrici "Iz mog ugla".
-
RtrnOfSalisbury
#1459 Re: Bosanska dolina piramida
vama koji ne vjerujete u piramide kanda su orbovi (energetska bica) pomutili pamet. imam informaciju da je diglo orbove da skrivaju istinu od javnosti. plejadjani nisu zadovoljni razvojem dogadjaja i odlucili su da preuzmu aktivnu ulogu. na balkanu je moguc novi rat izmedju plejadjana i nekog drugog. ne treba nasjedat na provokacije jer oni samo hoce da izazovu rat.
- odr0n
#1460 Re: Bosanska dolina piramida
RtrnOfSalisbury wrote:vama koji ne vjerujete u piramide kanda su orbovi (energetska bica) pomutili pamet. imam informaciju da je diglo orbove da skrivaju istinu od javnosti. plejadjani nisu zadovoljni razvojem dogadjaja i odlucili su da preuzmu aktivnu ulogu. na balkanu je moguc novi rat izmedju plejadjana i nekog drugog. ne treba nasjedat na provokacije jer oni samo hoce da izazovu rat.

Jedan pregled bi dobro došo...
-
Heller
#1461 Re: Bosanska dolina piramida
My troll sense is tingling

Last edited by Heller on 23/05/2013 23:01, edited 1 time in total.
-
Avetinho
#1462 Re: Bosanska dolina piramida
Ako cemo pravo, ova tema vise ni ne zasluzuje mnogo vise od trolanjaHeller wrote:My troll sence is tingling![]()
![]()
-
RtrnOfSalisbury
#1463 Re: Bosanska dolina piramida
jel sportski?odr0n wrote:RtrnOfSalisbury wrote:vama koji ne vjerujete u piramide kanda su orbovi (energetska bica) pomutili pamet. imam informaciju da je diglo orbove da skrivaju istinu od javnosti. plejadjani nisu zadovoljni razvojem dogadjaja i odlucili su da preuzmu aktivnu ulogu. na balkanu je moguc novi rat izmedju plejadjana i nekog drugog. ne treba nasjedat na provokacije jer oni samo hoce da izazovu rat.
Jedan pregled bi dobro došo...![]()
-
Heller
#1464 Re: Bosanska dolina piramida
Semir je najveći trolJa Sam Odavle wrote:Ako cemo pravo, ova tema vise ni ne zasluzuje mnogo vise od trolanjaHeller wrote:My troll sence is tingling![]()
![]()
- Butmiran
#1465 Re: Bosanska dolina piramida
Ako misliš na onu emisiju "Ancient aliens" to je jedna obična glupost, najgluplja emisija u historiji TV-a.Sikandar wrote:Piramida ima.
- MOSALJOZE
- MOSALJOZE
-
Modest Musorgski
#1468 Re: Bosanska dolina piramida
boli semira tuki
-
pametna_glupost
#1469 Re: Bosanska dolina piramida
Najjace je sto ova nagrada il sta vec apsolutno nikakve veze nema s piramidom i arheologijom uopste al eto koristi se ka neki argument. Stvarno jadan pokusaj.
- malsal
#1470 Re: Bosanska dolina piramida
----------pametna_glupost wrote:Najjace je sto ova nagrada il sta vec apsolutno nikakve veze nema s piramidom i arheologijom uopste al eto koristi se ka neki argument. Stvarno jadan pokusaj.
Najjace je sto je ova spika sa piramidama oko 10 godina stara, i jos ih ima sto vjeruju u piramide.
Moj omiljeni argument u korist piramida je "pa ima nesto"
I onaj "ako moze gospa u Medjugorju mogu i piramide" nije los.
Last edited by malsal on 27/05/2013 14:01, edited 1 time in total.
- malsal
-
Avetinho
#1472 Re: Bosanska dolina piramida
Samo pokazuje koliki je lik egoista i narcis.
-
Lounge Act
#1473 Re: Bosanska dolina piramida
Ja ugledah ovu vijest pa se dosjeti da imamo ovu temu:
http://www.citaj.ba/sci-teh/nauka/8244/ ... nauku.html
-
Avetinho
#1474 Re: Bosanska dolina piramida
Naravno da ih treba kritikovati.Lounge Act wrote:Ja ugledah ovu vijest pa se dosjeti da imamo ovu temu:
Ovdje je odavno trebalo ukljuciti doktore za sizofreniju i paranoju, a ponekad i kriminologe.
- simonese
#1475 Re: Bosanska dolina piramida
prvo kriminologeJa Sam Odavle wrote:Naravno da ih treba kritikovati.Lounge Act wrote:Ja ugledah ovu vijest pa se dosjeti da imamo ovu temu:
Ovdje je odavno trebalo ukljuciti doktore za sizofreniju i paranoju, a ponekad i kriminologe.