jel bi nesto slicno ovome bilo totalno los izbor za ovu priliku, ako bi da trazim nesto ovako :
Moderator: anex

Ja im neću ni doćVenomousV wrote:ja znam da cu za svoju 5. godisnjicu mature u starkama and I don't give a damn![]()
ni ja nikad ne odem kad zovu.Sarajevski_Marlboro wrote:Ja im neću ni doćVenomousV wrote:ja znam da cu za svoju 5. godisnjicu mature u starkama and I don't give a damn![]()
![]()
Jedva dočekala da ih ne gledam
Same thing herealica.k wrote:ni ja nikad ne odem kad zovu.Sarajevski_Marlboro wrote:Ja im neću ni doćVenomousV wrote:ja znam da cu za svoju 5. godisnjicu mature u starkama and I don't give a damn![]()
![]()
Jedva dočekala da ih ne gledam
nisu mi bili neki prijatelji i ne osjecam potrebu da ih gledam...a oni koji jesu vidjam ih puno cesce

Mene nije bilo, tek vidim ovu pricuShacii wrote:hvala vam na odgovorima i pomoci..za vikend idem traziti sta prigodno
Hej draga, hvala, ma ne mro biti part 2, bice u nekoj od dnevnih kombinacija sigurnoyellow cat wrote:nadi, članak o haljinama teksas jaknama je super.. sviđaju mi se sve kombinacije..ako budeš pravila part II, onda probaj koji savjet udjeliti kako se kombinira sa hlačama (ne od teksasa), da me malo inspirišeš
tema o tunikamaNadinka wrote:Hej draga, hvala, ma ne mro biti part 2, bice u nekoj od dnevnih kombinacija sigurnoyellow cat wrote:nadi, članak o haljinama teksas jaknama je super.. sviđaju mi se sve kombinacije..ako budeš pravila part II, onda probaj koji savjet udjeliti kako se kombinira sa hlačama (ne od teksasa), da me malo inspirišeš

ja stvano ne kontam sta mu je s tim komentarima, moze sli bar ono sa strane?eluna wrote:nadi .... sad ja ne mogu komentirat na blogu

uh itekako ............ na čisto bijelu suknju bi išao supeeeeerrrrr, usku široku, kakvu god ........ ako je svijetla bluza, onda može i tamnija suknja ......... još ako je svilena možeš i na crveni tepihMrs.Zurbrigen wrote:
kako bi vi - ako bi ga nosile - kombinirale ovaj blazer? bi li isao i uz suknje i haljine?
Draga evo za početak, nastavak veceras ili sutra, nisma stigla viseinspire_me wrote:Nadi, evo duge cvijetne suknje, baci par ideja kad stignes, ili kad duge suknje dodju na red![]()
![]()
http://img717.imageshack.us/i/hmsuknja.jpg/
eluna wrote:uh itekako ............ na čisto bijelu suknju bi išao supeeeeerrrrr, usku široku, kakvu god ........ ako je svijetla bluza, onda može i tamnija suknja ......... još ako je svilena možeš i na crveni tepihMrs.Zurbrigen wrote:
kako bi vi - ako bi ga nosile - kombinirale ovaj blazer? bi li isao i uz suknje i haljine?
ili crvena haljinica ispod ............... može i takopa sa nekom srebrnom ogromnom ogrlicom ......... i plave cipelice