Ko prizna pola mu se prastaLogovan wrote:Lijepo je što ste im priznali.Zeljoooo wrote:Zeljo vas je namjerno gurnuo u drugu ligu i opet ce ako se samo prilika ukaze!
FK Sloboda Tuzla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Zeljoooo
#1451 Re: FK Sloboda Tuzla
- Logovan
#1452 Re: FK Sloboda Tuzla
Zeljoooo wrote: Ko prizna pola mu se prasta
-
Tyke
#1453 Re: FK Sloboda Tuzla
Ja nikad necu oprostiti takav potez Zelje i Veleza, ali sa druge strane su nam pomogli jer se pokrenulo sa mrtve tacke u 1. ligi FBiH, pa smo onda doveli Husica, prepolovili dug sa gotovo 8 miliona KM na nesto manje od 4 mil, pa se sredila Sjeverna tribina na Tusnju, pa dobili novi autobus (a ne da nam se kvari na pola puta ili nestaje goriva
), pa smo dobili bolje sponzore, pa prijatelji kluba osnovani i potpomazu koliko mogu, pa eto imamo makar titulu u 1. ligi (kad vec ne mozemo do Premijerligaske, haha), i jos masa toga pozitivnog se desilo u posljednje vrijeme, a tu spada i dolazak Reprezentacije BiH i odigravanje prijateljske utakmice...
@todd - e jesi pametan, a tamo prijavljujes tudje postove, a poganiji jezik imas od njih. Smatrao sam te zrelijim i pametnijim, izvinjavam se sebi sto pogrijesih.
@todd - e jesi pametan, a tamo prijavljujes tudje postove, a poganiji jezik imas od njih. Smatrao sam te zrelijim i pametnijim, izvinjavam se sebi sto pogrijesih.
-
Tyke
#1454 Re: FK Sloboda Tuzla
Nije samo Tuzla, ispastaju i ostali manji gradovi. Logicno da ce se ulagati u glavni i najveci grad. Nasalost tako je.jeza u ledja wrote:Eksi jedan od razloga??zarko.filip wrote:Jedna mala digresija.KK Bosna je dva puta pustala protivnike(jednom KK Buducnost jednom KK Novi Zagreb) i KK Sloboda Dita je zbog toga ispadala iz prve savezne lige tadasnje SFRJ.Jedan od razloga za animozitet izmedju Tuzle i Sarajeva.BHF_Manijak wrote:Slazem se, ali ne mozete se na to oslanjati kako ce drugi za vas igrati, posebno ne kad ti ba TRI ZNAKA odgovaraju!! Dakle mozes i zijanit i ti ispadnes!
Zeljeznicar je mog'o i s juniorima komotno izaci, a to ste i vi znali, jer su ligu osvojili, dok je i Veleza bolio qrac...![]()
Taj animozitet nema veze sa sportom uopce i postojao je vec decenijama prije rata.
"Tuzla radi, Sarajevo se gradi." To sam cuo jos pocetkom 80ih kad sam prvi put krocio u taj grad.
Doduse jednom sam cuo i ovo , nesto tipa "cijeli Novi Beograd je sagradjen od para iz ..." ne znam sad je li bila Sodaso, ili TE ili rudnici, sta vec.
![]()
Da se nisu odrzale OI 1984. u Sarajevu, Tusanj bi se zavrsio po maketi koja je jos tada bila napravljena. Ali, sta je - tu je.
A taj animozitet se opravdano prenjeo sa politickog aspekta na sportski, a stadion je sve pogodnije mjesto iskazivanja nelagode, misljenja, frustracija, primjedbi, (ne)kulture, pa i mrznje, nazalost.
- Zeljoooo
#1455 Re: FK Sloboda Tuzla
Tyke wrote:Ja nikad necu oprostiti takav potez Zelje i Veleza, ali sa druge strane su nam pomogli jer se pokrenulo sa mrtve tacke u 1. ligi FBiH, pa smo onda doveli Husica, prepolovili dug sa gotovo 8 miliona KM na nesto manje od 4 mil, pa se sredila Sjeverna tribina na Tusnju, pa dobili novi autobus (a ne da nam se kvari na pola puta ili nestaje goriva), pa smo dobili bolje sponzore, pa prijatelji kluba osnovani i potpomazu koliko mogu, pa eto imamo makar titulu u 1. ligi (kad vec ne mozemo do Premijerligaske, haha), i jos masa toga pozitivnog se desilo u posljednje vrijeme, a tu spada i dolazak Reprezentacije BiH i odigravanje prijateljske utakmice...
Ko da neko trazi oprost od tebe i tebi slicnih. Nema ogavnije mavijacke skupine od Fukara. Slave ubice one nesretne zene na pjesackom i sl.
Nista od vas. Vama je druga liga plafon.
Drzava Tuzla
-
todd_smith
#1456 Re: FK Sloboda Tuzla
a druga polovica se dodajeZeljoooo wrote:Ko prizna pola mu se prastaLogovan wrote:Lijepo je što ste im priznali.Zeljoooo wrote:Zeljo vas je namjerno gurnuo u drugu ligu i opet ce ako se samo prilika ukaze!
-
todd_smith
#1457 Re: FK Sloboda Tuzla
Ma zalibo me ba kada je ovo u pitanju, tokom himne drzave se psuje i zvizdi, pa se poslije skandira jebem sarajevo, sve dok se igra protiv jedne srbije i njihovu himnu aplauzom ispratite u tuzli. Ko vas jebe, ba.Tyke wrote:Ja nikad necu oprostiti takav potez Zelje i Veleza, ali sa druge strane su nam pomogli jer se pokrenulo sa mrtve tacke u 1. ligi FBiH, pa smo onda doveli Husica, prepolovili dug sa gotovo 8 miliona KM na nesto manje od 4 mil, pa se sredila Sjeverna tribina na Tusnju, pa dobili novi autobus (a ne da nam se kvari na pola puta ili nestaje goriva), pa smo dobili bolje sponzore, pa prijatelji kluba osnovani i potpomazu koliko mogu, pa eto imamo makar titulu u 1. ligi (kad vec ne mozemo do Premijerligaske, haha), i jos masa toga pozitivnog se desilo u posljednje vrijeme, a tu spada i dolazak Reprezentacije BiH i odigravanje prijateljske utakmice...
-
Tyke
#1458 Re: FK Sloboda Tuzla
Odakle onda potreba dolaska na ovu temu!? Odes u skokovima na temu Zeljeznicar i divanis koliko ti srcu drago. Mi ogavni vama, vi ogavni nama, i tako u nedogled. Jedni slave tog ubicu starice jer je bio njihov prijatelj sa tribine i u privatnom zivotu, ja ga ne slavim, dakle, individualna stvar.Zeljoooo wrote:Tyke wrote:Ja nikad necu oprostiti takav potez Zelje i Veleza, ali sa druge strane su nam pomogli jer se pokrenulo sa mrtve tacke u 1. ligi FBiH, pa smo onda doveli Husica, prepolovili dug sa gotovo 8 miliona KM na nesto manje od 4 mil, pa se sredila Sjeverna tribina na Tusnju, pa dobili novi autobus (a ne da nam se kvari na pola puta ili nestaje goriva), pa smo dobili bolje sponzore, pa prijatelji kluba osnovani i potpomazu koliko mogu, pa eto imamo makar titulu u 1. ligi (kad vec ne mozemo do Premijerligaske, haha), i jos masa toga pozitivnog se desilo u posljednje vrijeme, a tu spada i dolazak Reprezentacije BiH i odigravanje prijateljske utakmice...
Ko da neko trazi oprost od tebe i tebi slicnih. Nema ogavnije mavijacke skupine od Fukara. Slave ubice one nesretne zene na pjesackom i sl.
Drzava Tuzla![]()
![]()
Samo se ti ne nerviraj meni, popij leksaurin, skuliraj se, a za oprost idi u Dzamiju ili Crkvu pa tamo trazi. Pa paa
- zarko.filip
#1459 Re: FK Sloboda Tuzla
Ne dodjose u staroj SFRJ ni Horde ni Manijaci u Tuzlu.Doduse,jednom su Horde dosle na basket u Mejdan ali kao i da nisu bile.A Fukare su bile tamo gde vecina navijackih grupa iz BiH tada nisu ni pomisljale da odu.Sibenik,Zadar,Becej,Firenca.o gostovanju Slobodinih navijaca u Osijeku i Novom Sadu koja po brojnosti spadaju u Top 15 eks YU mozemo pricati.Zeljoooo wrote:Tyke wrote:Ja nikad necu oprostiti takav potez Zelje i Veleza, ali sa druge strane su nam pomogli jer se pokrenulo sa mrtve tacke u 1. ligi FBiH, pa smo onda doveli Husica, prepolovili dug sa gotovo 8 miliona KM na nesto manje od 4 mil, pa se sredila Sjeverna tribina na Tusnju, pa dobili novi autobus (a ne da nam se kvari na pola puta ili nestaje goriva), pa smo dobili bolje sponzore, pa prijatelji kluba osnovani i potpomazu koliko mogu, pa eto imamo makar titulu u 1. ligi (kad vec ne mozemo do Premijerligaske, haha), i jos masa toga pozitivnog se desilo u posljednje vrijeme, a tu spada i dolazak Reprezentacije BiH i odigravanje prijateljske utakmice...
Drzava Tuzla![]()
![]()
- ellaxaz
#1461 Re: FK Sloboda Tuzla
Na današnji dan preminula je istinska legenda bh. fudbala
http://sportsport.ba/bh_fudbal/na-danas ... ala/168728
http://sportsport.ba/bh_fudbal/na-danas ... ala/168728
-
Heller
#1462 Re: FK Sloboda Tuzla
6 bodova do ponedjeljka 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1463 Re: FK Sloboda Tuzla

lijepo, pa makar i privremeno
- perfekcionista1
#1464 Re: FK Sloboda Tuzla
Samo da ne pocnemo prodavati utakmice zbog lose finansijske situacije. Inace za sad ODLICNO 
- plain vanilla
#1465 Re: FK Sloboda Tuzla
ostadosmo ove sedmice 
-
Coromandel
#1466 Re: FK Sloboda Tuzla
vala neka ste. kad naši nehljebi nisu znali iskoristiti šansu...plain vanilla wrote:ostadosmo ove sedmice
drago mi je zbog husrefa, a i zbog vas. ono navijanje na koševu zadnju tekmu kad smo osvojili titulu, ne zaboravlja se.
čestitke i sve najbolje, te da se plasirate u evropa ligu
- plain vanilla
#1467 Re: FK Sloboda Tuzla
Ima jos puno da se igra, ali ovo je bas lijepo, narocito nakon onog koprcanja u nizoj ligiCoromandel wrote:vala neka ste. kad naši nehljebi nisu znali iskoristiti šansu...plain vanilla wrote:ostadosmo ove sedmice
drago mi je zbog husrefa, a i zbog vas. ono navijanje na koševu zadnju tekmu kad smo osvojili titulu, ne zaboravlja se.
čestitke i sve najbolje, te da se plasirate u evropa ligu
hvala
-
costacurta
#1468 Re: FK Sloboda Tuzla
Šta 'vo ba vako, nema ništa o lideru PL saće mjesec?!
U Tz niko ne vjeruje da je Sloboda ovako dobra ili kontaju da ce grohnuti u drugom dijelu prvenstva, uglavnom skepticizam, ali potajno se svi nadaju da ce se moci barem do mjesta koje vodi u Evropu i pored hercegovackog i sarajevskog lobija
U nedjelju nema pritiska. Rezultat i nije bitan. Sa Zrinjskim iduce kolo za jesenju titulu.
Al bitiće mi milo na proljeće gledati na Tusnju i strumfove i pitare
U Tz niko ne vjeruje da je Sloboda ovako dobra ili kontaju da ce grohnuti u drugom dijelu prvenstva, uglavnom skepticizam, ali potajno se svi nadaju da ce se moci barem do mjesta koje vodi u Evropu i pored hercegovackog i sarajevskog lobija
U nedjelju nema pritiska. Rezultat i nije bitan. Sa Zrinjskim iduce kolo za jesenju titulu.
Al bitiće mi milo na proljeće gledati na Tusnju i strumfove i pitare
-
maida95
#1469 Re: FK Sloboda Tuzla
Ne vjeruje niko da igraju ovako
Danas utakmica k'o govno, ništa nisu pokazali. Da su igrali k'o što inače igraju dobili bi ih sigurno, ovo danas Bog zna šta je bilo
Danas utakmica k'o govno, ništa nisu pokazali. Da su igrali k'o što inače igraju dobili bi ih sigurno, ovo danas Bog zna šta je bilo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1470 Re: FK Sloboda Tuzla
Dosli po bod, a bolje bi bilo da ste napali, Sarajevo izvelo neki lijevi sastav, odnosno sastav u kojem je falilo 4-5 standardnih igraca.
-
maida95
#1471 Re: FK Sloboda Tuzla
Tačno jesu došli po bod, ono nikakva igra nije bila, ne mogu se sastavit sa loptom. Da su napadali k'o što znaju dobili bi ih sigurno.
-
todd_smith
#1472 Re: FK Sloboda Tuzla
sigurno da bi, onakav sastav malo ozbiljniji pristup i 2 komada ne bih sumnjao da bi palamaida95 wrote:Tačno jesu došli po bod, ono nikakva igra nije bila, ne mogu se sastavit sa loptom. Da su napadali k'o što znaju dobili bi ih sigurno.
ne znam zasto ste igrali tako, ali neka ste vala
-
maida95
#1473 Re: FK Sloboda Tuzla
Igrali kreteni onako jer hoće da im noge polomimo sad kad dođu nazad. Majmuni, pa ni Musemić nije zadovoljan, ne možeš ni bit' onakvom igrom.
- Edin H.
#1474 Re: FK Sloboda Tuzla
Samo da primjetim da si sklon previse radikalnim rjesenjima.maida95 wrote:Igrali kreteni onako jer hoće da im noge polomimo sad kad dođu nazad. Majmuni, pa ni Musemić nije zadovoljan, ne možeš ni bit' onakvom igrom.
-
maida95
#1475 Re: FK Sloboda Tuzla
Sklona
jesam, pa ne možeš ba igrat' onako kad znaš i sam da možeš bolje, meni se želudac prevrt'o svo vrijeme dok sam gledala.