Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa ne mrze svi Papeta koji ga kritikuju,jer ipak treba priznati da tek na ovoj utakmici protiv Slovacke smo imali odlicnu igru.Ako ovako nastave igrati nemoramo se ni plasirati na EP al se zna onda da nije do Papeta.
elSaik wrote:Ko od Švedske primi 4 i ne vidi problem u tome nema šta tražiti kad se situacija uozbilji.
Tako su govorili hejteri... Da li se priča promijenila sada ne zna se još.
Kao što i vidimo u kvalifikacijama.
Što se Slovačke tiče, ukoliko ovi što prozivaju, a nemaju obraza potom odgovoriti na kontrapitanja, nisu primijetili, utakmica od prije mjesec i malo nešto dana:
Ako si od Švedska 4 komada vidio problem kad se situacija uozbilji onda trebaš i od 3 komada Slovačkoj, tom logikom, vidjeti da smo budući svjetski i europski prvaci.
I to sa sve B selekcijom
1946 wrote:Ako si od Švedska 4 komada vidio problem kad se situacija uozbilji onda trebaš i od 3 komada Slovačkoj, tom logikom, vidjeti da smo budući svjetski i europski prvaci.
I to sa sve B selekcijom
aj dobro smo mi igrali, mora se biti zadovoljan, al koja B selekcija? ko je to nama falio osim golmana? mujdza mozda, mada je on tu tek 4 utakmice.
Logika ti k'o scenarij za Inception, puna rupa. Probaj još jednom.
Ja nemam šta vidjeti, ja imam dokaz da su 4 komada od Šveda problem, a dokaz su kvalifikacije u kojima smo, podsjećanja radi, IZA Albanije, Bjelorusije, Rumunije... Pa sinoć su nam odbrambeni u par navrata ispadali k'o levati i hladno je moglo biti 3-4 gola u našoj mreži, opet. Srećom, Šeha branio i igrao libera po potrebi.
@Lakat - to "b selekcija" mu je zbog moje izjave da je svaka reprezentacija koju Pape vodi b reprezentacija, iza čega još uvijek stojim. Da imamo pravog stručnjaka, odavno bismo igrali kao što smo sinoć, iako ni sinoć nije bilo bajno.
elSaik wrote:Pa sinoć su nam odbrambeni u par navrata ispadali k'o levati i hladno je moglo biti 3-4 gola u našoj mreži, opet.
A kao Pape je kriv što Pandža sinoć pusti onog na početku da samo postavi nogu i da go ili što ne zna odigrati povratnu golmanu, pa zamalo ukopa jadnog Šehića? Pandža igra sasvim dobro u belgijskoj ligi i ko je mogao očekivati da će sinoć ispadati levat u više navrata? Zato sam odmah i rekao da je Vule najbolja solucija uz Spahića, jer je kao igrač vrlo inteligentan, a Pandža i Sajo na klupu.
Pa dobro sad ...odbrana nam jeste (jos uvijek) slabiji dio ekipe...ali govoriti da su nam oni plavci sinoc mogli (i to hladno) strpati 3-4 .... je neozbiljno ...Ozbiljnije bi zvucalo tvrditi da smo mi njima mogli strpati jos 2-3 (premda ni to nije posve istinito ali puno blize istini no ono sto se navodi u prvoj tvrdnji)...
Hajd ni jedna ni druga ekipa nisu bile u najjacem sastavu ...ali ali ali ...al sve odatle pa nadalje je pretjerivanje ...i to u negativnom smislu.
Pozivati se na ranije prijateljske utakmice ...jeste mozda malo konstruktivnije ... samo , ako je neko mislio da smo Svedjane trebali poderati onomad - taj je bio i ostao u krivu. Slicno je i sa utakmicom protiv Njemacke.
Protiv Francuza ...je bio neuspjeh ...tu ne valja traziti isprike ... protiv Albaneza je bio baxuzluk (imali smo i kvalitet i igru da ih tucemo ....ali nismo imali srece lopta je dva puta isla u precku).
I hajd sve to i nekekao ...ali nije jasno ...ma ne da mi nije jasno nego si ni predstaviti ne mogu ... sta cemo svi mi (strucnjaci - za oklagije i sitne cigle) raditi na proljece ... ako reprezentacije vise ne bude bilo ... ?
elSaik wrote:Logika ti k'o scenarij za Inception, puna rupa. Probaj još jednom.
Ja nemam šta vidjeti, ja imam dokaz da su 4 komada od Šveda problem, a dokaz su kvalifikacije u kojima smo, podsjećanja radi, IZA Albanije, Bjelorusije, Rumunije... Pa sinoć su nam odbrambeni u par navrata ispadali k'o levati i hladno je moglo biti 3-4 gola u našoj mreži, opet. Srećom, Šeha branio i igrao libera po potrebi.
@Lakat - to "b selekcija" mu je zbog moje izjave da je svaka reprezentacija koju Pape vodi b reprezentacija, iza čega još uvijek stojim. Da imamo pravog stručnjaka, odavno bismo igrali kao što smo sinoć, iako ni sinoć nije bilo bajno.
problem je sto je pape pitar, i zato je svaka selekcija b selekcija slobodno reci. I naravno srecom pa je sehic branio zato smo i pobjedili
strumf sta drugo reci
Mi pobjedili Slovake, Slovaci dobili Žabare, Žabari odigrali neriješeno sa Rumunima..
Znači mi ćemo poderati Rumune u obadvije tekme i vrćamo se u igru na velika vrata..
elSaik wrote:Logika ti k'o scenarij za Inception, puna rupa. Probaj još jednom.
problem je sto je pape pitar, i zato je svaka selekcija b selekcija slobodno reci. I naravno srecom pa je sehic branio zato smo i pobjedili
strumf sta drugo reci
Ma GROBOŠ kakav štrumf.On grbavicu do prije 10 godina kad je došao nije vidio ni na razglednici,možda ŠTRUMFETA
ma kad je več prijateljska trebao je zovnuti i kojeg igrača iz naše lige. ima par igrača koje bi trebalo probati na primjer Vule Trivunović itd. ali šta češ to je do selektora. jer ako ih nečeš probati u prijateljskoj onda kad češ. i još koji je igrač trebo odigrati ali šta češ.