MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Cyrax
#1451 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Bolje Van Damma da su zvali da se bori sa Silvom.
-
enisss
#1452 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Cim je Silva vjesto izbjegao borbu sa Weidman-om to je najbolji znak da taj borac itekako vrijedi...izgovor je bio toboze da Weidman nije dovoljno interesantan i poznat borac...ma suplja prica...ja bi stavio pare na Weidmana protiv SilveCyrax wrote:Bolje Van Damma da su zvali da se bori sa Silvom.
- Cyrax
#1454 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Stavio bih i ja petobanku ali od borbe sa Weidmanom nema nista zasad. Silva je Silva a godine su godine jbgenisss wrote:Cim je Silva vjesto izbjegao borbu sa Weidman-om to je najbolji znak da taj borac itekako vrijedi...izgovor je bio toboze da Weidman nije dovoljno interesantan i poznat borac...ma suplja prica...ja bi stavio pare na Weidmana protiv SilveCyrax wrote:Bolje Van Damma da su zvali da se bori sa Silvom.
Nego ako im sampioni budu probirali skim ce se boriti pisaj se na UFC
-
enisss
#1455 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
da je sad ovakvog jednog klonirati...i pustiti ga na Jon Jonesa....ja mislim da bi Jones imao sanse..al nekih 1%4m3l wrote:
- amra67
#1456 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
pricate gluposti u vezi silvije. kad si na vrhu svi hoce da te sisaju. kome se silvija jos uvijek mora dokazivati?? weidman treba jos par borbi da bi mogao da konkurise za borbu sa silvijom..najlakse je prozvati nekoga tesko je zasluziti... sad bi svi na sonnenov nacin dobijali mec protiv silvije...ova borba sa bonaron nema smisla osim sto se desava u brazilu a silvija u brazilu je veliko ime. pored silvije big nog takodje ima tu vece svoj mec. znaci finansijski isplativo a malo rizika..a to da silvija nekoga izbjegava su gluposti..znate sta znaci dobiti mec sa silvijom a da ne govorimo da ga neko prvi put pobjedi?? to treba zaraditi..Cyrax wrote:Stavio bih i ja petobanku ali od borbe sa Weidmanom nema nista zasad. Silva je Silva a godine su godine jbgenisss wrote:Cim je Silva vjesto izbjegao borbu sa Weidman-om to je najbolji znak da taj borac itekako vrijedi...izgovor je bio toboze da Weidman nije dovoljno interesantan i poznat borac...ma suplja prica...ja bi stavio pare na Weidmana protiv SilveCyrax wrote:Bolje Van Damma da su zvali da se bori sa Silvom..Prevelik je rizik za starca sa tako dobrim borcem da se uhvati u kostac. Ovako ce izvuci sto vise love moze i posljednju borbu karijere imati sa borcem ala Jones, Weidman itd. Hoce da izbjegne sudbinu Fedora da ga kojekakvi beskicmenjaci ne pljuju.
Nego ako im sampioni budu probirali skim ce se boriti pisaj se na UFC
- Cyrax
#1457 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Prvo smiri hormone, drugo niko nije rekao da se Silva (ne Silvija, Tim Silvija je drugi borac) treba dokazivati nego da ce poceti da bira protivnike nakon sage sa Sonnenom. Isprebijat ce par slabijih boraca (i dalje stojim da je trebao legendarni Jean Claude Van Damm umjesto Bonnara da bude), zgrnuti sto vise love i vozdra levati.
Naravno postoji sansa za ono sto bi svi htjeli a to je borba protiv Jones-a ili nekog slicnog.
Naravno postoji sansa za ono sto bi svi htjeli a to je borba protiv Jones-a ili nekog slicnog.
-
enisss
#1458 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Idemo zdravom logikom..a to je ona....od preostalih boraca u srednjoj kategoriji...Weidman je najvise zasluzio da se bori sa Silvom...reci mi ti Amra nekog drugog borca koji je to vise zasluzio?
Istina je da ja ne gotivim Silvu..a to je od onog meca sa Maiom..kada se ponasao kao zadnji kreten u oktagonu..a sa druge strane taj isti Maia ga uopste nije vrijedjao kroz trash talk..cak sta vise pokazao mu je i postovanje....
Jedva cekam da ga neko dobije... a to ce vjerovatno biti Weidman
....jer on realno ima i najvise sanse 
Istina je da ja ne gotivim Silvu..a to je od onog meca sa Maiom..kada se ponasao kao zadnji kreten u oktagonu..a sa druge strane taj isti Maia ga uopste nije vrijedjao kroz trash talk..cak sta vise pokazao mu je i postovanje....
Jedva cekam da ga neko dobije... a to ce vjerovatno biti Weidman
- drugodtvogdruga
#1459 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
UFC ima i previse boraca, cuj nemaju dovoljno boraca. Problem je bio da UFC 151 nije imao niti jednu drugu borbu vrijednu PPV-a, tj prodaja PPV-a ne bi bila dovoljna da bi vrijedilo zadrzat i odrzat event. Nisu svi zvijezde sto se bore u UFC-u. EPL ne bi bio popularan toliko da nije Manchester timova, Arsenala, Liverpoola, i tako dalje. Nece Sunderland i Wigan nosit ligu. UFC 151 je prvi event koji je otkazan u 12 godina od kad Dana i bagra vode kompaniju. UFC trenutno ima problem sa povredama samo i nista vise. Event je mogao biti spasen da je JBJ uzeo borbu protiv Chael P. Sonnena. Mogao je biti spasen da se desilo jos par stvari ali nisu i to je to. Otkazan je prvi event u 12 godina i Boze moje idu dalje sa UFC 152. Slobodno se neboj da ce UFC gubit svoje fanove, najveca i najpopularnija organizacija u historiji sporta je razlog sto je mma sport koji najvise raste u svijetu. Znaci UFC je biznis na kraju dana, i ako ne zarade pare u Americi, zbog koje UFC i postoji, ostalo nista nije relevantno. Narod nece kupovati PPV na kojem main event nije velika borba sa jako poznatim borcima tj zvijezdama koji ce prodat PPV. Ostale organizacije su male za UFC, i njihovi borci nisu popularni da mogu prodat PPV, ima boraca u UFC-u da ne mogu prodat PPV, sve je do zvijezda i velikih borba, potraznja i ostalo.enisss wrote:UFC pomalo gubi kredibilitet...pojavljuju se neke nelogicne borbe...dok sa druge strane..ove logicne se ne organizuju...ako ovako nastave...ne znam bas kako ce se sve ovo zavrsiti...
Evo vec koja sedmica i nema ni jednog eventa..jel oni misli na taj nacin zadrzati i dobiti fanove?..Cisto sumnjam....
U smislu eto kao nema dovoljno boraca...pa brate ubaci borce is SF...ima dobrih boraca u Belatoru..i u Titanu...gledam naseg MIrsada Bektica..siguran sam da bi pobijedio 95% boraca u UFC-u u svojoj kategoriji...i vidim da ga jos nema ni blizu UFC-a...
ne znam...
- amra67
#1460 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
moje misljenje je da Bispin vs Weidman treba da se odrzi i pobjednik nek dobije borbu sa Silvom .. to ne znaci ako je pobjedio munoza koji je usao u mec nakon povrede da odmah dobije mec sa prvakom.. koliko znam weidman se takodje nudio da uskoci sa jj nakon hendine povrjede..meni to licno sve lici prekoreda i lici mi na lutriju. javi se pa ako te izvuku bingo!! danas gledam na youtube bob sapp u beogradu i jos sto je najgore sva obiljezlja ufcenisss wrote:Idemo zdravom logikom..a to je ona....od preostalih boraca u srednjoj kategoriji...Weidman je najvise zasluzio da se bori sa Silvom...reci mi ti Amra nekog drugog borca koji je to vise zasluzio?
Jedva cekam da ga neko dobije... a to ce vjerovatno biti Weidman....jer on realno ima i najvise sanse
-
Strauss
#1461 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Sarajlija koji živi američki san: Odrastao sam u ratu, a sad se nadam UFC-ovom pozivu!
http://www.fightsite.hr/intervjui/saraj ... vom-pozivu
-
Strauss
#1462 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
dusan silni hahha. koliko sam se ismijao hljeba mi hahhaamra67 wrote:danas gledam na youtube bob sapp u beogradu i jos sto je najgore sva obiljezlja ufctotalno ne ozbiljno od organizatora. pobjednik se vec na pocetku znao stim da nakon 30 sekundi borbe zamalo nije riknuo. ne moze da dodje do daha. sramota!!! ne mogu da skontam da ljudi vise rade na masi misica a ne na kondiciji
pa valjda ima neka budala koja se makar i malo razumije u pripreme pa da to odradi kako treba. onaj komentator je
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9xXCqiM1 ... r_embedded
evo press konferencija, koji likovi ne mogu da vjerujem
-
enisss
#1463 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ovo je WWEStrauss wrote:dusan silni hahha. koliko sam se ismijao hljeba mi hahhaamra67 wrote:danas gledam na youtube bob sapp u beogradu i jos sto je najgore sva obiljezlja ufctotalno ne ozbiljno od organizatora. pobjednik se vec na pocetku znao stim da nakon 30 sekundi borbe zamalo nije riknuo. ne moze da dodje do daha. sramota!!! ne mogu da skontam da ljudi vise rade na masi misica a ne na kondiciji
pa valjda ima neka budala koja se makar i malo razumije u pripreme pa da to odradi kako treba. onaj komentator je
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9xXCqiM1 ... r_embedded
evo press konferencija, koji likovi ne mogu da vjerujem
- charvel.
#1464 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Opasan djeluje pravo. Po onom sto se moze nac na yt izgleda zreo za UFC. Zestoko mlati. Bilo bi fino da i mi imamo bar jednog predstavnika u UFC-u, i on djeluje najblizi tome.Strauss wrote:Sarajlija koji živi američki san: Odrastao sam u ratu, a sad se nadam UFC-ovom pozivu!
Sta je sa Stojnicem zna li ko?
- Cracked
#1466 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jel s eima gdje kladiti na ufc? da stavim na belforta i izgubim marku 
- bingov buraz
#1467 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Zgazice ga koscati ko bubasvabu....nazalost,ali to je tvoja marka radi sta hoces
Crveni mundir protiv marinca.....50/50
Pokrajac-Magalhaes,ako ostanu a nogama a prognoziram da hoce dobija Pokrajac lagano,lijepi decko ne voli da ga se udara u glavu
Ove muhase nesto ne mirisem,mozda me iznenade ko zna!?
Crveni mundir protiv marinca.....50/50
Pokrajac-Magalhaes,ako ostanu a nogama a prognoziram da hoce dobija Pokrajac lagano,lijepi decko ne voli da ga se udara u glavu
Ove muhase nesto ne mirisem,mozda me iznenade ko zna!?
- valjuga
#1468 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pokrajac dobija nokautom ko da gledam,a bogami i Jon (get some fans) Jones.
Meni je i onaj Bisping drag ali kontam ona jedna bomba Brian-a i gotovo
Meni je i onaj Bisping drag ali kontam ona jedna bomba Brian-a i gotovo
-
chutebox
#1469 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ima li ko bolji stream? ovaj steka, pomalo
http://ufc152jonesvbelfortlivestream.blogspot.com/
http://ufc152jonesvbelfortlivestream.blogspot.com/
- drugodtvogdruga
#1471 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
konto sam jaci ce event biti, ali nije los bio ipak, stann-bisping razocarenje, konto sam finish ce biti tu sto posto, vitor zamal da ufati onaj armbar, sjebo mu je elbow, ostatak borbe pizdarija manje-vise, nevjerovatno kako jones izgleda ko zgrada pred svima, i kako ga gledaju dok ih samara, konto sam da ce ga vitor napast, combo ili dva, nista, usro se ko svako do sad, johnson-benavidez ok, nista posebno.
- Loulou
#1472 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
valjuga wrote:Pokrajac dobija nokautom ko da gledam
http://www.index.hr/sport/clanak/magalh ... 38372.aspx
- valjuga
#1473 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Moja greška u vezi sa Pokrajcem,ali brate đe ćeš sa Vinijem na pod joj jes me naljutio 
- medjutim
#1474 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Citao sam negdje komentar za Pokrajca gdje je neko napisao da je ulazak u parter sa vinnijem kao skok u bazen sa ajkulama...Valjda je u prvoj vidio da bi mu "mogao" parirati pa se oslobodio...
Ne volim Jonesa,ali zaista je neprikosnoven...Mada i Vitorova taktika je bila skroz cudna s onim povlacenjima u guard,al hajd,da ne se.rem previse,najlakse poslije bitke bit general. Btw Jonesu izgleda da je ruka slomljena.
P.s. Prejaka mi je bila borba prije glavne. Za pojas u onoj kategorijici,svaka im cast al fakat smijesno izgleda 160 cm visina i 53 kg tezine,sansa za knockout 1%
Ne volim Jonesa,ali zaista je neprikosnoven...Mada i Vitorova taktika je bila skroz cudna s onim povlacenjima u guard,al hajd,da ne se.rem previse,najlakse poslije bitke bit general. Btw Jonesu izgleda da je ruka slomljena.
P.s. Prejaka mi je bila borba prije glavne. Za pojas u onoj kategorijici,svaka im cast al fakat smijesno izgleda 160 cm visina i 53 kg tezine,sansa za knockout 1%
- Cracked
#1475 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
jest vala, pokusavaju nam prodati 125 kategoriju kao nesto najbolje. Super tehnicki i brzi sve stoji, ali najbolje sto opisuje ove male kategorije (125, 135, 145): "Puno svega, a nista". Po meni sve ispod 155 ne treba pustati. Eventualno 145 za titulu negdje u pre-liminary ubaciti s vremena na vrijeme i to je to.
Primadona je odradila kao i dosta njegovih borbi prije titule: laktovi iz mounta i to je to. Naravno nebi bilo moguce da nema 84.5'' ali svejedno. Niko nije ni mislio da Belfort moze uzeti, pa izgled ni sam Belfort.
Sve u svemu ocekivao sam vise od cijelog eventa. Ocekivao sam da ce Belfort za razliku od svih prije njega mozda krenuti na sve ili nista, medjutim truba. Stan vs Bisping isto poprilicno dosadna borba. Ocekivao sam bolju borbu. Komarci su bili onako kako sam i ocekivao, dosadno.
Primadona je odradila kao i dosta njegovih borbi prije titule: laktovi iz mounta i to je to. Naravno nebi bilo moguce da nema 84.5'' ali svejedno. Niko nije ni mislio da Belfort moze uzeti, pa izgled ni sam Belfort.
Sve u svemu ocekivao sam vise od cijelog eventa. Ocekivao sam da ce Belfort za razliku od svih prije njega mozda krenuti na sve ili nista, medjutim truba. Stan vs Bisping isto poprilicno dosadna borba. Ocekivao sam bolju borbu. Komarci su bili onako kako sam i ocekivao, dosadno.