Pomozite da se monstrumi kazne
Moderator: anex
- Pasiflora
#1451 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Majko mila bolesnika!!!!!!!!!!!!!!!! FUJ!!!!!!!!!!!!!!! 
- Pasiflora
#1452 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Jucer poslijepodne gledam lika (cca 30 godina) sa balkona na Trgu sarajevske olimpijade br. 13, 4. sprat (ako najprije brojimo visoko prizemlje), lamela odmah iznad haustora (ustakljen balkon) baca petarde na pse koli spavaju u travi ispred haustora.
Ako ga neko poznaje, molim da mu prenese da mu od srca zelim da mu krevet eksplodira kad on bude spavao na njemu.
I jos, molim da mu neko prenese da je poremeceni idiot i bolesni kreten i da me je vise strah njega nego svih copora pasa u cijelom gradu.
Ako ga neko poznaje, molim da mu prenese da mu od srca zelim da mu krevet eksplodira kad on bude spavao na njemu.
I jos, molim da mu neko prenese da je poremeceni idiot i bolesni kreten i da me je vise strah njega nego svih copora pasa u cijelom gradu.
-
teAMICA
#1453 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
pridruzujem se zeljamasitno wrote:Jucer poslijepodne gledam lika (cca 30 godina) sa balkona na Trgu sarajevske olimpijade br. 13, 4. sprat (ako najprije brojimo visoko prizemlje), lamela odmah iznad haustora (ustakljen balkon) baca petarde na pse koli spavaju u travi ispred haustora.
- jaca-maca
#1454 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Trebamo da mu ubacimo koju petardu na balkon!
- Pasiflora
#1455 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Nazalost previsoko je. Ipak je 5 sprat u pitanju. U proslom postu sam napisala da je 4., danas sam ponovo pogledala i 5. sprat je, definitivno. Znam da to nije narocito vazno, ali sve se nadam da cobana neko poznaje pa da mu prenese.
- d700
#1456 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Sta bi sa onim slucajem u -cini mi se- Vlakovu, gdje je onaj klipan s imenom Kemal Karovic nahajcao svog PitBulla na onog tornjaka ? Prodje li kaznjen ?
- kokuz_sa
#1457 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
jesil sa alipasina ti il s mojmila??sitno wrote:Nazalost previsoko je. Ipak je 5 sprat u pitanju. U proslom postu sam napisala da je 4., danas sam ponovo pogledala i 5. sprat je, definitivno. Znam da to nije narocito vazno, ali sve se nadam da cobana neko poznaje pa da mu prenese.
ako jesi garant imas tvrd san kad ovi lokalni copori pocnu navece da laju pa ne mozes zaspat do 4h nekad ujutru ako imas srecu il nesrecu pa im je neko bacio hrane ispred tvoje zgrade pa tu navece gozba i lajanje..
tako da sve mi se cini da liku cuke nisu navece dale da spava pa kad je on njih vidio da su se onako izvrnuli na suncu i spavaju proradio bosanski inat..
"e necete ni vi sada spavat kad radi vas nisam ja" i puf petarda..
- jaca-maca
#1458 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
@kokuz_sa
Ti si stvarno debil. Ne znam zasto si uopste na pdf-u Kucni Ljubimci
- kokuz_sa
#1459 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
maco ovo je vrijedjanje..a to ja kaznjivojaca-maca wrote:@kokuz_sa
-
Cober
#1460 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
U životu se stvari često okreću, pa češ vjerovatno imati razumijevanja i sjetiti se toga objašnjenja kada ti budeš uživao u sličnim "gozbama" kao oni, a neko tebi rokne neku petardu ili te neki sličan postupak u životu dočeka.. bravo majstore.kokuz_sa wrote:..il nesrecu pa im je neko bacio hrane ispred tvoje zgrade pa tu navece gozba i lajanje..
tako da sve mi se cini da liku cuke nisu navece dale da spava pa kad je on njih vidio da su se onako izvrnuli na suncu i spavaju proradio bosanski inat..
"e necete ni vi sada spavat kad radi vas nisam ja" i puf petarda..
-
1906
#1461 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
kokuz_sa wrote:maco ovo je vrijedjanje..a to ja kaznjivojaca-maca wrote:@kokuz_sa
meni vise djeluje kao izvlacenje cinjenica iz prilozenog u postu
-
AnjaNS
#1462 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Ee Srbijo moja,ode ti u p.m.1906 wrote:62-GODIŠNJI umirovljenik iz Valjeva u Srbiji silovao je psa lutalicu a sve je vidjela njegova unuka. Kako piše Blic unuka 62-godišnjaka u subotu navečer čula je cviljenje mješanke iz garaže te provirila unutra i šokirala se. Pozvala je najbližeg susjeda. "Nisam mogao vjerovati, Hlače su mu bile svučene, silovao je štene koje je cviljelo. Molio sam ga da prestane, ali se nije obazirao", ispričao je susjed Branko O. za Blic dodajući kako je zatim pozvao policiju.
No, 62-godišnjak je psa odnio sa sobom na kat kuće u kojoj živi i tamo se zaključao. Tek drugi dan pustio je psa na slobodu i zatim sam otišao na policiju koja će protiv njega pokrenuti kazneni postupak zbog zlostavljanja životinja.
Pa dje ce im dusa
-
cupo_mo
#1463 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
ima mnogo dobre pirotehniked700 wrote:Sta bi sa onim slucajem u -cini mi se- Vlakovu, gdje je onaj klipan s imenom Kemal Karovic nahajcao svog PitBulla na onog tornjaka ? Prodje li kaznjen ?
- 4m3l
#1464 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Jos sam u soku..
slucajno nadjoh ovo na FB...
Koji idiot, treba njega ovako baciti sa zgrade, kozu mu zgulit uhhhhhhhhhh
http://avillon.net/videos/pas-prijatelj-coveka
Koji idiot, treba njega ovako baciti sa zgrade, kozu mu zgulit uhhhhhhhhhh
http://avillon.net/videos/pas-prijatelj-coveka
- Jack Be Nimble
#1465 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Sve ovo sto se desava me nista ne cudi. Odrastao sam sa takvim stvarima u svom naselju. Al tada nije bilo fejsa, telefona, kamera da se snimi sta sve djeca rade psima i mackama. Valjda sto sada takva djela izlaze na sunce pa su raja malo vise sokirana.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1466 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Nije kod nas ali je uzasno
-
Prijatelj Omladine
#1467 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Da, poput magnumke zabijene macki u supak zapaljene dalje znate sami sta se desava...
Il' bacanja macki i kerova s topa..Jebiga nekom je to zanimljivo samo se nadam da ce ih neko silovat u skorijoj buducnosti po mogucnosti crnac s kurcinom od 35,36 cm.
Il' bacanja macki i kerova s topa..Jebiga nekom je to zanimljivo samo se nadam da ce ih neko silovat u skorijoj buducnosti po mogucnosti crnac s kurcinom od 35,36 cm.
-
1906
#1468 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
"ne smijem" pogledat sta je
sta se tacno desava?
baca ga sa krova?
sta se tacno desava?
baca ga sa krova?
Last edited by 1906 on 09/06/2011 19:44, edited 1 time in total.
- bordo gandalf
#1469 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Bacio ga sa krova zgrade1906 wrote:"ne smijem" pogledat sta je
sta se tacno desava?
-
Prijatelj Omladine
#1470 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Rastiman ima li jos ovakvih klipova?
- bordo gandalf
#1471 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Ja naletih na fb slucajnoPrijatelj Omladine wrote:Rastiman ima li jos ovakvih klipova?
- 4m3l
#1472 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Nadjoh ovo u "description"
A man throws a dog from the roof of a building.
Ahmed Fathy = Dog abuser / murderer.
Bahy Saber = Camera man.
Amen Memes = Original uploader
Interview of Ahmed Fathy (dog murderer):
http://www.youtube.com/watch?v=qP27vPlvBro
http://www.youtube.com/watch?v=D6WSDaH4 ... re=related
Interview of Amen Memes
http://www.youtube.com/watch?v=ILbEwGcvXpo&NR=1
More information here:
<Dr_Ahmed> The dog was alive for how long after falling?
<Dog_Killer> 3 weeks
<Dr_Ahmed> There was any bleeding?
<Dog_Killer> Yes from his teeth all of them was broken
<Dr_Ahmed> He was suffering?
<Dog_Killer> No no
<Dr_Ahmed> Will you do it again?
<Dog_Killer> No
<Dr_Ahmed> If some one sues you what will you do?
<Dog_Killer> Don’t know
<Dr_Ahmed>How old are you?
<Dog_Killer> 17
<Dr_Ahmed> How would you like it if someone threw you or your brother off the roof?
<Dog_Killer> No but he bit my brother and made a scratch on his foot
<Dr_Ahmed> So why did you do that to the dog?
<Dog_Killer> Cause it was not a pure pedigree dog
<Dr_Ahmed> Why you didn’t you just leave the dog in the street?
<Dog_Killer> To get revenge on him.
<Dr_Ahmed> Your friend Bahy told me you are too lazy to get the dog down the stairs so you choose the easy way?
<Dog_Killer> No no I just drop him. I was trying to drop him from another place first but then I choose this roof
A man throws a dog from the roof of a building.
Ahmed Fathy = Dog abuser / murderer.
Bahy Saber = Camera man.
Amen Memes = Original uploader
Interview of Ahmed Fathy (dog murderer):
http://www.youtube.com/watch?v=qP27vPlvBro
http://www.youtube.com/watch?v=D6WSDaH4 ... re=related
Interview of Amen Memes
http://www.youtube.com/watch?v=ILbEwGcvXpo&NR=1
More information here:
<Dr_Ahmed> The dog was alive for how long after falling?
<Dog_Killer> 3 weeks
<Dr_Ahmed> There was any bleeding?
<Dog_Killer> Yes from his teeth all of them was broken
<Dr_Ahmed> He was suffering?
<Dog_Killer> No no
<Dr_Ahmed> Will you do it again?
<Dog_Killer> No
<Dr_Ahmed> If some one sues you what will you do?
<Dog_Killer> Don’t know
<Dr_Ahmed>How old are you?
<Dog_Killer> 17
<Dr_Ahmed> How would you like it if someone threw you or your brother off the roof?
<Dog_Killer> No but he bit my brother and made a scratch on his foot
<Dr_Ahmed> So why did you do that to the dog?
<Dog_Killer> Cause it was not a pure pedigree dog
<Dr_Ahmed> Why you didn’t you just leave the dog in the street?
<Dog_Killer> To get revenge on him.
<Dr_Ahmed> Your friend Bahy told me you are too lazy to get the dog down the stairs so you choose the easy way?
<Dog_Killer> No no I just drop him. I was trying to drop him from another place first but then I choose this roof
- astrid
#1473 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Ne znam da li je za ovu temu
http://--- NO LINKS ---/clanak/8868809/vij ... ajcitaniji
Zaista su ovi psi okrutni
http://--- NO LINKS ---/clanak/8868809/vij ... ajcitaniji
Zaista su ovi psi okrutni
- Pasiflora
#1474 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Svaka cast svima koji su sudjelovali u akciji spasavanja Vuleta:
30. Oktobar 2012. u 18:20
Vule uspješno operisan u Zagrebu
Vule. Lokalni pas sa Mojmila, Vule, kojeg su u noći sa subote na nedjelju građani pronašli sa gotovo prepolovljenom donjom vilicom - uspješno je operisan.
"Operacija je završena oko 17:30h, vilica i zubi su u potpunosti spašeni i sve je rekonstruisano. Vule se sada budi iz anestezije, ugrađena mu je sonda za hranjenje i smješten je u bolnicu. Doktor je prezadovoljan kako operacija protekla", izjavila je za Radiosarajevo.ba Dijana Topalović, jedna od građanki koja je brinula o Vuletu.
Podsjetimo, povrijeđenog Vuleta je pronašla Irma Kadić, koja je odmah pozvala i Dijanu Topalović. Na licu mjesta se pojavila i policijska patrola koja nije željela ništa da učini. Nakon više bezuspješnih pokušaja da se dobije bilo koji veterinar u Sarajevu, konačno se odazvao Milan Mihajlov iz RS, koji je psu pružio prvu pomoć, ustanovio da je povreda nanešena oštrim predmetom te ga smjestio u svoju ordinaciju. Ujutru je urađen RTG koji pokazao da je vilica gotovo odsječena i da je gangrena već počela. Pas je bio sterilisan, uredno vakcinisan i nije bio agresivan, navela je Topalović za Radiosarajevo.ba.
U ponedjeljak ujutro kontaktiran je veterinar Haris Čustović koji je pojasnio da u Sarajevu, zbog nedostatka neophodnog materijala i alata, nije moguće izvršiti operaciju koja bi Vuletu spasila život. Nakon dodatnog informiranja, odlučeno je da se Vule odveze u Zagreb kod jednog od najpoznatijih veterinara u regionu dr. Žarka Ćirića.
"Poslali smo mu slike i dr. Ćirić je kazao da ga može spasiti. U roku od nekoliko sati, pokrenuli smo akciju prikupljanja neophodnih novčanih sredstava i uspjeli. Skupili smo 300 eura. Inače, ovakva operacija košta 500 eura, ali je dr. Ćirić rekao da će, zbog čitave situacije, naplatiti samo materijal za operaciju" pojasnila je Topalović za Fenu.
Vuleta su u Zagreb odvezli stanovnici Mojmila, Alen, Irma i Vinko.
Još jedan slučaj zvjerstva nad uličnim psima
Adnan Učambarlić, Radiosarajevo
30. Oktobar 2012. u 18:20
Vule uspješno operisan u Zagrebu
Vule. Lokalni pas sa Mojmila, Vule, kojeg su u noći sa subote na nedjelju građani pronašli sa gotovo prepolovljenom donjom vilicom - uspješno je operisan.
"Operacija je završena oko 17:30h, vilica i zubi su u potpunosti spašeni i sve je rekonstruisano. Vule se sada budi iz anestezije, ugrađena mu je sonda za hranjenje i smješten je u bolnicu. Doktor je prezadovoljan kako operacija protekla", izjavila je za Radiosarajevo.ba Dijana Topalović, jedna od građanki koja je brinula o Vuletu.
Podsjetimo, povrijeđenog Vuleta je pronašla Irma Kadić, koja je odmah pozvala i Dijanu Topalović. Na licu mjesta se pojavila i policijska patrola koja nije željela ništa da učini. Nakon više bezuspješnih pokušaja da se dobije bilo koji veterinar u Sarajevu, konačno se odazvao Milan Mihajlov iz RS, koji je psu pružio prvu pomoć, ustanovio da je povreda nanešena oštrim predmetom te ga smjestio u svoju ordinaciju. Ujutru je urađen RTG koji pokazao da je vilica gotovo odsječena i da je gangrena već počela. Pas je bio sterilisan, uredno vakcinisan i nije bio agresivan, navela je Topalović za Radiosarajevo.ba.
U ponedjeljak ujutro kontaktiran je veterinar Haris Čustović koji je pojasnio da u Sarajevu, zbog nedostatka neophodnog materijala i alata, nije moguće izvršiti operaciju koja bi Vuletu spasila život. Nakon dodatnog informiranja, odlučeno je da se Vule odveze u Zagreb kod jednog od najpoznatijih veterinara u regionu dr. Žarka Ćirića.
"Poslali smo mu slike i dr. Ćirić je kazao da ga može spasiti. U roku od nekoliko sati, pokrenuli smo akciju prikupljanja neophodnih novčanih sredstava i uspjeli. Skupili smo 300 eura. Inače, ovakva operacija košta 500 eura, ali je dr. Ćirić rekao da će, zbog čitave situacije, naplatiti samo materijal za operaciju" pojasnila je Topalović za Fenu.
Vuleta su u Zagreb odvezli stanovnici Mojmila, Alen, Irma i Vinko.
Još jedan slučaj zvjerstva nad uličnim psima
Adnan Učambarlić, Radiosarajevo
-
Alica
#1475 Re: Pomozite da se monstrumi kazne
Svi cekamo dalje rezultate operacije i sretan povratak naseg Vuleta